Bosch Serie 8 WTW8759ENL - Reviews

Best Reviewed jul 2019 Bosch Serie 8 WTW8759ENL
Best Reviewed - juli 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 42 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 WTW8759ENL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeanine 12-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snel, droog en geluidsarm

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

8,0
Ik heb deze Bosch wasdroger gekocht ter vervanging van mijn oudere, vergelijkbare Siemens droger. En het moet gezegd: hij droogt beter en sneller dan mijn vorige en is ook wat stiller. De extra kilo inhoud (nu 8, tegen eerst 7) maakt ook net dat beetje verschil, want de wasmachine is 7 kg. Ik heb er wollen droogballen bij gekocht van het merk Superiox, en dat bevalt prima om de was ook echt kreukvrij te maken. Tip aan Bosch: ga dergelijke ballen standaard meeleveren bij jullie wasdrogers!

Pluspunten

  • energieverbruik
  • geluidsarm
  • grotere trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaap 26-04-2020

Goeie keuze

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

8,0
Prima keuze deze Bosch warmtepomp droger...veel keuze mogelijkheden maar eenvoudig weergegeven, ernergie zuinig, stil en doet wat het moet doen in relatieve korte periode. Hoop hier weer 10 tot 15 jaar mee voor uit te kunnen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Frank Durand 03-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

10,0
Deze keus is gedaan op dat deze zuinig en stil is. Nu na twee dagen zijn wij al overtuigd van de goede kwaliteit er het resultaat.
Geheel naar verwachting.

Pluspunten

  • Droogd helemaal naar tevredenheid
  • Stille machine

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harjon 27-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker snel en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
Mooi zuinig past in deze groene tijd..Vrij snel voor een warmte droger!!De prijs en ook nog 75 cashback!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nies Everts 25-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch WTW87591NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
Waarom ik dit product gekozen heb ? Omdat ik zeer goede ervaring heb met het merk Bosch ! Vanwege een verhuizing moest ik afscheid nemen van mijn 35 jaar oude en vertrouwde droger . Daarom koos ik opnieuw voor een Bosch wasdroger , zo het nu lijkt weer goed gekozen , ben er blij mee !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H.F. Visser 12-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WTW8759ENL

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
Heb hiervoor gekozen omdat ik hoorde dat hier een beter motor in zat en omdat de droogtijd korter is dan van de goedkopere machines

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Boschdroger 12-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

8,0
Dit is mijn tweede bosch droger en de eerste was prima dus ik verwacht van deze ook weer dat hij prima is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Piet van Boekel 07-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige Wartepomp droogtrommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
Wij zijn bij Haku Schaijk door Annelieke zeer vriendelijk en goed geholpen, deze vrouw weet waar ze over praat, in een woord geweldig

Pluspunten

  • Zeer uitgebreid
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 29-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasdroger, extreem zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
Super fijne wasdroger.
Stil, goed droog en veeeeel zuiniger in verbruik dan de vorige.
Met de glazen deur en verlichte trommel kun je mooi zien of het droog is.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Erg zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre de Bruijn 26-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtedroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
Heb deze warmtedroger gekocht en gelijk uit geprobeerd werkt heel goed en goed overzichtelijk progamma erbij wat duidelijk alles aangeeft heel fijne ervaring dit product beveel ik iedereen aan

Pluspunten

  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Folkert 23-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine, goede droogkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
Goed apparaat, doet wat ie moet doen. Heel veel mogelijkheden, in de praktijk denk ik dat ik alleen 'katoen - kastdroog +' ga gebruiken, maar toch. Met name gekocht vanwege energie vriendelijkheid machine en kans op krimp bij drogen minder dan bij mijn 12 jaar oude Bosch condens droger, wel een beetje een energie slurper die t wasgoed heel warm maakt, en dus laat krimpen.

Pluspunten

  • drogkwaliteit
  • mooie machine

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Visentini 17-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch warmtepomp droger

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
Fantastisch apparaat zeer zuinig en geruisloos geen gedoe meer met onderin pluizen eruit halen zeer goede aankoop

Pluspunten

  • Zuinig
  • Geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 15-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
Na eerst een tweedehands condensdroger te hebben gehad die hield het plotseling voor gezien. Dus toen snel op zoek naar een goede droger die ook zuinig is. We hebben vorig jaar ook al een Bosch wasmachine aangeschaft en het merk bevalt mij wel. Vandaar dat mijn voorkeur uitging naar weer een Bosch apparaat. We hebben ons goed voor laten lichten bij de Mediamarkt in Almere door T***, die de voorkeur gaf aan deze warmtepompdroger. Ik heb deze droger nu 1 week in mijn bezit en ben er erg blij mee. Hij is goed in te stellen en doet wat hij moet doen. Je kunt de programma's zelf nog verder instellen na hoe droog je het wilt hebben, bediening is eenvoudig. Zelf ben ik nog een beetje ouderwets door sommige kledingstukken op een droogrek te hangen, maar bij deze droger heb ik het vertrouwen dat er ook fijne kledingstukken in kunnen gezien het uitgebreide programma wat de droger bied. Dus dat scheelt mij weer een hoop werk.
Wat ik ook erg fijn vindt is het verschil met de condensdroger dat het nu niet meer warm wordt in de ruimte waar de droger staat. Conclusie een goede droger.

Pluspunten

  • stil in gebruik
  • droogt goed

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid en Sjaak 03-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superzuinig in gebruik

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

8,0
Onze oude droger was ruim 20 jaar oud, en deed het nog, maar verbruikte ruim 2 keer zoveel als de nieuwe !
Mooi apparaat, en past goed bij onze Bosch wasmachine. Stil en zuinig, goede combi !

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Janny Petersen 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Droger serie 8

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
Super gaaf design en heerlijke touche screen, duidelijke display en werking van de droger is super goed. Heel energie bewust en goed afgestemd op hedendaagse eisen qua mileu/energieverbruik en ook op de vele diverse mogelijkheden om je kleding te drogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan en Ditty 10-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte zuinige droger, gemakkelijk bedienbaar

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
Goed en stil apparaat met redelijk snelle droogtijd en desondanks toch zuinig. veel programma's en daardoor veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Esta 30-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Touch screen - Veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
Het is een pracht wasdroger - het touchscreen display is echt ontzettend makkelijk in het gebruik. De filtres zijn heel makkelijk te legen. Er zijn vele mogelijkheden/programma's. Maakt weinig geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. van Doorn 25-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille droger, eenvoudige bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
De droger ziet er solide uit. De bediening is eenvoudig, maar toch keuze genoeg. Droger is stil. Heeft een grote deur opening.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudige bediening.

Minpunten

  • Deur draait naar 1 zijde en is niet om te zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Webber 18-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer Zuinig en er past lekker veel in.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

10,0
Dit is een leuke aanbieding geweest via de Mediamarkt, tevens zat er nog een cashback actie van Bosch op van €75.
love Bosch....

Pluspunten

  • zeer zuinig +++
  • 8kg inhoud
  • netje uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Verhoef 16-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WTW8759ENL

Algemene score

9,0
Na gebruik van een aantal weken kan ik oprecht zeggen het is een zeer goed werkende wasdroger. ik heb voor deze wasdroger gekozen omdat het een zeer energiezuinige wasdroger blijkt te zijn. Maar hij is ook zeer makkelijk in gebruik overzichtelijke display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews