Siemens iQ700 WT47O5C9NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
warmtepompdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ700 WT47O5C9NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cargoo 20-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

8,0
Zojuist voor de eerste keer een droger gebruikt. Deze heeft supergeleiding mogelijkheden die ik eerst moet gaan ontdekken. We hebben deze aangeschaft omdat het van dezelfde serie als de al aanwezige wasmachine is.
Mijn eerste droogbeurt was een dekbedovertrek met slopen. Deze kwamen er niet droog uit, dus volgende keer moet ik kijken of ik het apparaat anders in moet stellen. Zeer benieuwd naar de verdere mogelijkheden!

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Vele mogelijkheden

Minpunten

  • Was niet droog

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Groen 18-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

9,0
Uitstekend product met een prachtig design. Hij is stil en een genot om mee te werken. Je krijgt waar voor je geld!

Pluspunten

  • stil
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lamain 18-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk en duidelijk leesbaar scherm

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

9,0
Wat hadden al veel positieve geluiden gehoord over Siemens. Nu onze vorige droger en wasmachine aan vervanging toe waren hebben we besloten om op het merk Siemens over te stappen.
Tot op heden voldoen ze aan al onze verwachtingen.

Pluspunten

  • overzichtelijk en duidelijk infoscherm
  • Heel veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wilma 17-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale droger

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

10,0
Wamtepompdroger met zeer eenvoudige bediening. Diverse opties op het bedieningspaneel aanwezig om verschillende wassoorten optimaal te drogen. Het is zelfs mogelijk om wollen kleding te drogen. Hiervoor wordt een apart rek bijgeleverd. De wollen kleding is niet gekrompen en blijft na de droogbeurt in model.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • diverse droogopties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jsiebers 16-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger Siemens

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

9,0
In het begin had ik spijt van mijn aankoop. Ik was gewend om binnen een bepaalde tijdsduur een droge was uit de droger te halen. Nu is de droogtijd langer maar ook zuiniger. Wat voor mij belangrijk is dat ik een bijdrage lever om alles wat energiezuiniger te maken met bv ledlampen maar ook met apparaten waaronder een droger en andere huishoudelijke apparaten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Selma Nurmohamed 14-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

gote trommelinhoud, zeer handig dus voor lakens, dekbed etc.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

9,0
indicaties op de droger zijn zeer duidelijk. Droogt goed. keuze om kast droog te drogen of strijkdroog is erg handig. Mooie uitvoering, eyecatcher!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nynke 13-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

8,0
Ten opzichte van onze vorige droger is deze veel stiller. Er is een goede, ruime keus aan programma's. Was komt er goed droog uit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 11-11-2019

Warmtepompdroger

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

10,0
Super fijne droger, is een goede keuze geweest.
Aanbevelenswaardig!! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Peter B. 06-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superzuinige warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

10,0
Het is een mooi apparaat, makkelijk en overzichtelijk in gebruik. Zeer handig dat hij zelf reinigend is en dat de watertank op de afvoer aangesloten kan worden, zodat je daar ook niet op hoeft te letten. Het is niet de goedkoopste, maar de investering dubbel en dwars waard. Daarbij komt ook nog de betrouwbaarheid van het merk. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijke bediening
  • Stil
  • Zelf reinigend
  • Zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ellen 04-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snelle droger en was goed droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

9,0
Een fijne snelle warmtepompdroger. Wat duurder in aanschaf, maar is dan ook zeker sneller en goed droog. Omdat hij bij ons vaak aan staat is dit snel terug verdient want hij is zuinig in gebruik. selfcleaning dus geen onderhoud

Pluspunten

  • snel droog
  • zuinig in gebruik
  • selfcleaning

Minpunten

  • duurdere aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boonstra 01-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

8,0
Ruime trommel waardoor je relatief veel wasgoed in 1 droogbeurt kunt drogen. Trommel wordt verlicht met een lampje en dat is handig. Pluizenfilter is eenvoudig schoon te houden en het is aan te bevelen om dat na iedere droogbeurt te doen. Bedieningsgemak is eenvoudig (digitale display, tiptoetsen en draaiknop). Maakt weinig geluid. Zelfs geschikt voor fijnwas en lingerie.

Pluspunten

  • grootte trommel
  • verlichting trommel
  • bedieningsgemak
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Margreet 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

9,0
Omdat ik heel tevreden ben over mijn Siemens wasmachine was de keus voor een wasdroger niet ingewikkeld: ook een Siemens. Een mooie machine, makkelijke bediening, de was komt er zacht uit en ruikt heerlijk fris.
Het waterreservoir pak je er zo uit om te legen, en het pluizenfilter is in een handomdraai schoon.
Ook de bijgeleverde korf al een paar keer gebruikt voor natte schoenen, superhandig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Strik 28-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heerlijk rustig

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

10,0
Het is een stille machine en heerlijk om mee te werken. het systeem was ook zo onder de knie, ben er zeer tevreden mee!

Pluspunten

  • alles ruikt heerlijk
  • was is heerlijk fluffy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Nagelhout 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle droger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

8,0
Afgelopen weekend is onze nieuwe droger van Siemens bezorgd en geplaatst. Het apparaat droogt vlot en is makkelijk te bedienen. De kinderbeveiliging is voor ons gezin een pré. Het apparaat ziet er ook mooi uit door de glazen deur. Handig dat de vulopening groot is. Makkelijk dat het apparaat zichzelf reinigt.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • zelfreinigend

Minpunten

  • aantal filter af en toe reinigen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jaap 22-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie droger

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

8,0
Zoals verwacht doet de droger het goed. Maakt niet veel geluid. Mooie verlichting van de binnenkant. Filter is makkelijk uit te nemen. Wolkorf nog niet gebruikt. Als je deze niet gebruikt is het wel een beetje een sta in de weg.

Pluspunten

  • geluidsniveau

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mati riant 20-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat werkt dat handig. Zelfs voor pubers.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

9,0
Even indrukken, draaien naar gewenste programma en start.
Zelfs de hoodies komen er lekker droog uit. Dat krijg je in het najaar niet voor elkaar in de buitenlucht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 20-10-2019

Prima

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

10,0
We hebben een mooi uitziende wasdroger gekocht en tot nu toe bevalt deze goed. Het heeft een gebruiksvriendelijk filtersysteem [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jan 20-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige droger, zacht geluid, droog goed en snel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat gekocht omdat deze goed aangeschreven stond. Zag er ook nog mooi uit, is zuinig en maakt weinig tot geen geluid. Al met al alleen maar goed. En dan is de prijs/kwaliteit ook niet mis. Goede drogen voor een zachte prijs.
Wie wil dat nauw niet. Korting bij de winkel en dan ook nog 75 euro terug vangen van siemens.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • zuinig in gebruik
  • Makkelijk schoon te houden.
  • houder voor schoenen

Minpunten

  • Nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sacha 20-10-2019

Snel en goed droog!

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

10,0
Wat een topdroger! Droogt goed en snel voor een warmtepompdroger. Kreukvrij is ook echt kreukvrij, wat fijn is in een gezin met twee kinderen. En de selfcleaning condensor werkt perfect. Kortom deze droger voegt de daad bij het woord. Ik ben er heel blij mee en raad deze droger zeker aan! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Familie Buur 18-10-2019

Simpel in gebruik

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C9NL

Algemene score

10,0
Zeer tevreden, erg veel programmas maar spreekt voor zich, erg duidelijke en simpel.
Erg fijn die grote trommel en de zeef is ook simpel schoon te maken.
Maakt geluid maar is zeker niet hinderlijk.
En erg fijn om te kunnen kiezen uit condensslang naar buiten of de condenslade gebruiken. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews