Bosch WTW85466NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTW85466NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nicole 17-11-2019

Super

Geschreven voor: Bosch WTW85466NL

Algemene score

10,0
Hele fijne droger! Echt een verademing. Filter makkelijk te legen, grote trommel, je hoort hem bijna niet en makkelijk te bedienen [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

avas109 07-04-2020

Goede wasdroger

Geschreven voor: Bosch WTW85466NL

Algemene score

10,0
De droger voldoet geheel aan onze verwachtingen. Zonder extra hulpmiddelen past het apparaat op de wasmachine. Alle programma's uitgeprobeert en alles werkte goed. Een fijn apparaat [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Piere 19-03-2020

perfect

Geschreven voor: Bosch WTW85466NL

Algemene score

10,0
Na lezen van de duidelijke handleiding en wat uitproberen van alle mogelijkheden. Is het resultaat uitstekend Hij is erg still . We zijn er erg blij mee. Goede aankoop . Een aanrader. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Theo 14-03-2020

Top wasdroger

Geschreven voor: Bosch WTW85466NL

Algemene score

10,0
Doet wat wij van een kwaliteitsmerk verwachten, super. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jorn 25-02-2020
  • Product gekocht

Mooie wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85466NL

Algemene score

8,0
Prima wasdroger die doet wat hij beloofd.

Na een tijdje werkt 1 van de tiptoetsen iets minder goed. Ik hoop niet dat dit erger gaat worden.

Verder een mooie en goed werkende droger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam van t Hof 04-02-2020

Zeer mooi apparaat en zeer degelijk.

Geschreven voor: Bosch WTW85466NL

Algemene score

10,0
De Bosch wasdroger ziet er keurig afgewerkt uit.
Het geluid wat hij produceert is weinig.
En droogt zeer goed.
Gewoon een keurige en goede wasdroger. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Theo 17-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Krachtige droger met veel inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85466NL

Algemene score

9,0
We hebben met de Bosch weer voor zekerheid gekozen. Ruime droger met veel mogelijkheden van droogprogramma's en toch overzichtelijk. Erg tevreden.

Pluspunten

  • Variaties droogprogramma's
  • Ruime opening en inhoud

Minpunten

  • piep als de droger klaar is ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Keymaster 15-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie stevige wasmachine heel stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85466NL

Algemene score

9,0
Super wasmachine , ziet er heel eenvoudig uit maar doet wat hij moet doen perfect.
zelf met 1600 toeren centrifuge super stil
I-dose werkt goed wel vervelend bijvullen(trechter of iets erbij)

Pluspunten

  • simpel
  • duidelijk
  • stevig

Minpunten

  • De manier van bijvullen i-dose

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

warmtepompdroger 07-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

weinig geluid; grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85466NL

Algemene score

9,0
warmtepompdroger; deze duurt wel wat langer dan een condensdroger, maar met gemiddeld 1 was per dag is dat geen probleem. Droger staat bij mij in een washok; maar met deze nieuwe droger heb ik niet meer dat het washok heel erg warm en vochtig wordt. Ook wordt er veel minder stof de ruimte in geblazen. Ik ben er heel erg blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. van der Plas 06-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima droogresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85466NL

Algemene score

8,0
Prima droogresultaat. De trommel-aandrijving is wel behoorlijk rumoerig (vergeleken met de wasmachine), maar het is mijn eerste droger, dit is misschien wel bij alle drogers zo. De machine heeft een zelfreinigende condensor, maar het schoonmaken van de pluizenfilters moet nog steeds handmatig na elke droogbeurt.
Ik gebruik al jarenlang uitsluitend Bosch/Siemens-witgoed, alle vertrouwen in de degelijkheid.
Jammer dat de deur andersom draait dan de wasmachine uit dezelfde serie (ik heb de droger bovenop de wasmachine staan).
Gevoelsmatig vind ik zo'n droger duur vergeleken met de wasmachine uit dezelfde serie. Maar de Black Friday korting in combinatie met de Bosch cashback-actie maakt zo'n machine ineens heel betaalbaar.

Pluspunten

  • droogt uitstekend
  • betrouwbaar fabrikaat
  • trommelverlichting

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven Lassing 24-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede zuinige droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85466NL

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar een condensdroger, maar via de duidelijke website van BCC en die van Bosch zijn we uitgekomen op een warmtepompdroger type: BOSCH WTW85466NL. Hij bevalt ons super !!! hij is stil, zuinig qua gebruik stroom.. weinig schoonmaken van de condensor is zeker een extra pluspunt.. oja en de trommelverlichting.... kortom precies zoals beschreven op de website. Wij raden deze droger dan ook zeker aan.. ps ik ga weer even een wasje drogen ;-)

Pluspunten

  • zuinig qua stroomverbruik
  • Trommelverlichting
  • Zelfreinigende condensor
  • stil wanneer in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanet 21-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger

Geschreven voor: Bosch WTW85466NL

Algemene score

8,0
Blij met onze aankoop, doet goed zijn werk. Paar puntjes van kritiek: - welk programma is nu het meest geschikt voor meer delicate was, die we toch in de droger willen doen? - Het touchscreen werkt niet altijd direct, dit is soms best irritant. Apparaat geeft vaak een overschatting van de benodigde tijd om de was te droger, maar dit is juist positief. Al met al heel tevreden.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel programma's
  • Antikreuk en drogen op lage temperatuur
  • Verlichte trommel

Minpunten

  • Niet helemaal duidelijk waar welk programma voor
  • Touchscreen werkt niet altijd direct

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 18-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energie zuinige stille wasdroger tot 8Kg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85466NL

Algemene score

10,0
Mooie wasdroger. Super stil, energie zuinig, goede service qua aflevering en plaatsing.
Echt alles kan er in door de lage temperaturen en toch snel goed droog.
Alles er op en er aan! Superblij mee.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Stil
  • Lage temperaturen
  • Korte droogtijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 15-12-2019

stille zuinige snelle droger

Geschreven voor: Bosch WTW85466NL

Algemene score

10,0
een mooie snele en nog zuinige droger ook die de was lekker droog maakt [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Helga P. 10-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinige droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85466NL

Algemene score

9,0
Energiezuinig en dus besparend.De vorige droger kookte de was. Dit was niet erg goed voor de was. Nu komt de was keurig warm, maar nier erg overstuur uit de droger

Pluspunten

  • kreukvrij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Akkie 10-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85466NL

Algemene score

8,0
Ik heb het product pas in gebruikt en vind het een prima apparaat die doet wat het moet doen. Het heeft een makkelijke bediening met veel mogelijkheden en een grote trommelinhoud waar je veel in kwijt kunt. De pluizenvanger is ook zeer makkelijk en goed te reinigen.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • niet luid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch droger 08-12-2019

mooie zuinige droger

Geschreven voor: Bosch WTW85466NL

Algemene score

10,0
een mooie droger die zuinig en toch snel is met warmte pomp tecniek en mooi uiterlijk [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Pieter van der wal 08-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

moderne zuinige droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85466NL

Algemene score

9,0
gekocht omdat het weer zuiniger is om met warmte pomp te werken. de snelheid is prima waarmee de was droogt.prijs kwaliteit is top.

Pluspunten

  • ZUINIG
  • VOORDELIG
  • MOOI APPARAAT OM TE ZIEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Warmtepompdroger 05-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterpompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85466NL

Algemene score

8,0
Het product werkt naar behoren. Goede service en kwaliteit. Het artikel werd goed bezorgd en naar boven gedragen door de werknemers.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Raldo 02-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Efficient

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85466NL

Algemene score

10,0
This is pure joy. The product is very energy efficient and does exactly what is promised. Love the interior lighting as an extra value added feature. The touch screen is good and responsive. Easy to use. What a great product!

Pluspunten

  • Touch screen
  • Interior Light
  • Energy efficient
  • Affordable
  • Quiet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews