Bosch Serie 6 WTW8444ENL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 68 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WTW8444ENL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rene 12-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos, goed drogend en makkelijk instelbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

8,0
Prima wasdroger. mijn eerste op basis van een warmtepomp. prijs en kwaliteit staan zeker in verhouding.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • geen filtervervanging laag op het apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem 11-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne droger, echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

10,0
Zuinige, stille en snelle droger, handdoeken worden heerlijk wollig, alsof ze weer nieuw zijn, handig schoon te houden filters, zelfreinigende condensor. Stopt als de was droog is, geeft belsignaal. Wordt elke dag gebruikt, met zeer goede resultaten. Ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • eco vriendelijk
  • stil en snel
  • dubbel pluizenfilter
  • weegt de was, droogtijd valt daardoor altijd mee
  • geen condensvorming

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary Bambacht 11-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

was snel droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

9,0
In eerste instantie hebben wij voor dit product gekozen vanwege het lage energie verbruik. Na de eerste wassen gedroogd te hebben, bleek dat hij zeer snel droogt. zet de draaiknop op handdoeken en druk op de display op start. hij bepaald zelf of het wasgoed droog is en geeft ook de verwachtte droogtijd aan. Door de warmtepomp in het apparaat wordt de machine niet heet zoals gewone condensdrogers en is dus ook ideaal voor gebruik tijdens een hete zomer. Ook blijft de omgeving droog, doordat de machine de lucht hergebruikt en wordt er minder vochtige lucht uitgeblazen. in een woord fantastisch.
Alleen zou de handleiding nog iets verbeterd kunnen worden. Alle instellingen achter elkaar op een blz. zou duidelijker zijn dan te verwijzen naar iedere keer een andere blz. Maar dit is dan ook het enige minpunt.

Pluspunten

  • stevige deur met goede handgreep.
  • is stiller dan mijn vorige Bosch wasdroger

Minpunten

  • De instellingen in de handleiding (enige minpunt)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Saskia van der Graaf 10-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en stille warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

8,0
Warmtepomp, eerst even afwachten hoe het werkt natuurlijk, in de reviews werd verteld dat dit product wel lawaaierig was, dit is absoluut niet zo. Is snel klaar en maakt wel geluid maar absoluut niet hard. Droogt goed, mooi scherm en onze was ruikt tenminste weer naar wasmiddel nadat het in de droger is geweest. En handige pluizenfilter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den berg 10-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bosch 6wtw8444enl

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

8,0
wij hebben deze droger nu 1mnd en zijn zeer te vrede,makkelijke bediening ,weinig geluid het filter in de machine doet wel een beetje goed koop aan maar als je er normaal mee omgaat moet het geen probleem opleveren.Voor deze een Bosch gehad na 26 jaar nog niet kapot ,alllen 1 keer pluizen filter vernieuwd kijk daar wordt je nou vrolijk van.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

John vd Nieuwenhuijzen 10-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede droger met korte droogtijd

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

10,0
Zeer goede warmtepompdroger, erg stil en snelle droogtijd. Maakt deel uit van de 6-serie en past prima bij onze Bosch wasmachine. Zeer eenvoudige bediening en zelfreinigend filter.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Snelle droogtijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angelique 08-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasdroger WTW8444ENL

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

9,0
Nadat ons oud beestje de geest begaf waren we dringend opzoek naar een nieuwe wasdroger. Al gauw kwamen we bij een warmtepompdroger.
Onze ogen vielen gelijk voor de Bosch Serie 6 vanwege zijn prijsklasse en aantal kilo's
Na het in gebruik stellen door de monteurs zagen we gelijk de + punten van deze droger. Veel stiller overzichtelijk en legio mogelijkheden.

Een echte aanrader dus. En hopelijk hebben we hier nog heel lang plezier van. Dit is overigens onze eerste Bosch wasdroger

Pluspunten

  • Stiller
  • verlichting in de trommel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanne 08-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Warmte pomp droger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

10,0
De nieuwe investering is zijn investering meer dan waard. Zuinigste in zijn soort. Past op een ouder model wasmachine

Pluspunten

  • Zuinig A+++

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

roos 04-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote drooglade met licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

8,0
Fijne droger met veel functies. Moet wel even goed kijken welke mogelijkheden met extra droog, handdoeken, sport, delicaat ect. Maar als je het weet werkt het uitstekend.
Ook filter zeer makkelijk te reinigen.

Pluspunten

  • grote trommel
  • veel functies

Minpunten

  • toch redelijk wat geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronnie 03-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat en simpel te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

10,0
Mooi apparaat en simpele bediening, droogt ook snel ondanks zijn energie label A+++ wat natuurlijk ook top is in verband met energie kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

9,0
Onlangs bij warmtepompdroger van Bosch bij Veiligkopennu gekocht. We hebben gekeken naar de meest energiezuinige droger voor een gunstige prijs. De droger van Bosch is een zeer zuinig, ziet er mooi uit en is verder een rustig apparaat met duidelijke gebruiksaanwijzing.

Pluspunten

  • zeer zuinig
  • stil
  • afvoerslang meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Stefan 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima droger, geen warm vochtig washok meer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

8,0
Dit is onze eerste warmtepomp droger en we zijn super tevreden. Het washok is niet langer warm en vochtig na een droogbeurt en de was is toch prima gedroogd.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Geen warmte in washok

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eva 01-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

10,0
Droogt erg goed, stille apparaat en mega zuinig. Reinigt zichzelf ook nog! Al in al ben ik mega tevreden

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Zelf reinigt

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 31-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en erergie zuinig, goede service!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

9,0
Stille en energiezuinige warmtepompdroger. Goede prijs/kwaliteitverhouding! Voldoet ruim voldoende aan mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Stil
  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 30-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke droger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

9,0
Super makkelijk bedienbare droger die doet waarvoor ik hem gekocht heb. Duidelijk aangegeven welke soort was je wenst te drogen

Pluspunten

  • makkelijk bedienbaar
  • uitgebreide mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

123MKC 29-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede wasdroger voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

8,0
Doet zijn werk goed, is energiezuinig, maakt niet erg veel lawaai en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anke Verkerk 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

10,0
Wij zijn al vele jaren gebruikers van BOSCH apparatuur. Een weloverwogen keuze omdat BOSCH een goede kwaliteit voor een nette prijs levert. Makkelijk in het gebruik en toonaangevend in techniek. ook de recent aangeschafte warmtepomp wasdroger is weer een schot in de roos. Met een energielabel van A*** is het een zuinig apparaat en natuurlijk doet de machine waarom het gaat. Prima drogen op de verschillende programma's. Wij zijn er weer reuze blij mee .

Pluspunten

  • energiezuinig
  • makkelijk in gebruik
  • droogt uitstekend
  • makkelijk aan te sluiten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch droger, fijn en prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

8,0
Prima prijs en kwaliteit verhouding. Droogt goed, makkelijk in onderhoud en gebruik. Uitneembaar filter en waterreservoir, hierdoor goed bij te houden. Een sensor zorgt dat hij stopt wanneer het resultaat goed is.

Pluspunten

  • Reiniging is makkelijk
  • Eenvoudige bediening
  • Droogt snel en stopt wanneer het goed is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wim 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slim en Stil

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

10,0
Hele slimme droger. Met sensoren meet hij de drooggraad. Stopt precies als het droog is. Spoelt zelf zijn condensor schoon, dus geen omkijken naar. Condenswater wordt naar keuze afgevoerd met slang of opgevangen in condensbak. Met slang is natuurlijk nóg makkelijker. Dan hoef je alleen nog maar het pluizenfilter te reinigen. Hij is stil. Je hoort hem alleen wat ruisen.
De verlichting in de trommel is erg prettig. Mooi licht tegen een winterdip. ;)
Mooie prijs voor een apparaat met deze specificaties i.c.m. met kortingsacties.
Gebruikt slechts 1KW

Pluspunten

  • Prijs
  • Geluid
  • Bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Algemene score

8,0
De droger was zeer eenvoudig te plaatsen en gebruiken. Eerste was er al in gedaan. Voldoet aan de verwachting.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • geluid

Minpunten

  • beschrijving omzetten naar afvoer kan beter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews