Siemens iQ500 WT44W4E3NL - Reviews

Best Reviewed sep 2019 Siemens iQ500 WT44W4E3NL
Best Reviewed - september 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 41 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 WT44W4E3NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton Paumen 18-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E3NL

Algemene score

9,0
Makkeleijk mee te werken, voldoet uitstekend de service is geweldig dat had ik nooit gedacht niets als lof

Pluspunten

  • Service
  • Prijs kwaliteit
  • Makkeliojjk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

CK 08-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E3NL

Algemene score

9,0
Ik heb deze warmtepompdroger nu ongeveer 3 weken. Ik heb verschillende programma's gedraaid. Handdoekenwas ging perfect. Droge en zachte handdoeken. Beddengoed met kleding werd niet helemaal droog, maar dat kwam doordat alles in het dekbedovertrek terecht gekomen was. Ook een mixprogramma gedraaid met enkele handdoeken en kleding, alles perfect droog. Ik ben blij met deze energiezuinige warmtepompdroger!

Pluspunten

  • Energiezuinig (A+++)
  • Aan te sluiten op afvoer
  • Selfcleaning sensor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Polleke 02-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super snel droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E3NL

Algemene score

8,0
We hebben de warmtepomp droger nu 4 weken, hij werkt simpel en de kleding is snel droog.
Met het +++ label ook nog eens zuinig, dat was ook de reden om voor deze machine te kiezen.

Pluspunten

  • aansluiting op afvoer en opvangbak
  • bediening simmpel
  • +++ label

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daan 28-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille zuinige droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E3NL

Algemene score

8,0
Zeer stille en zuinige wasdroger! Het wasgoed komt er goed droog uit! Duurt wel iets langer, maar dat komt doordat het op lagere temperatuur droogt

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Goed droogresultaat

Minpunten

  • Iets langere duur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Hans 20-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E3NL

Algemene score

9,0
Ik heb deze droger gekocht omdat ik een A+++ apparaat wilde die niet teveel geluid produceerde. Daarnaast is het deze siemens geworden door een goede prijs/kwaliteit verhouding en de aanwezigheid van een waterafvoer.

Pluspunten

  • goed droog
  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jori 15-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E3NL

Algemene score

10,0
Uitstekende droger goede prijs/ kwaliteit verhouding wij zijn hier zeer tevreden mee een echte aanrader

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Droogt goed en snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Klaas Groen 14-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aankoop Siemens wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E3NL

Algemene score

10,0
Zoals met alle Siemens apparatuur ben ik ook weer zeer tevreden met deze wasdroger. Gewoon degelijk spul.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico 13-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk zachte handdoeken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E3NL

Algemene score

10,0
Na jaren lang sukkelen met mijn oude wasdroger, mij eindelijk laten overhalen tot de aanschaf van een nieuwe, maar dan wel gelijk een goede, dus een Siemens.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Grote opening
  • Goede verlichting
  • Kreukvrij wasgoed

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 08-11-2019

Siemens Warmtepompdroger

Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E3NL

Algemene score

6,0
Deze wasdroger is niet helemaal wat ik ervan verwacht had. Hij droogt het wasgoed alleen maar op extra droog, bij de andere opties blijft het wasgoed nat en moet je drie keer achter elkaar het programma draaien! Het voorfrontje van het waterreservoir doet goedkoop plastic aan en het voelt alsof hij elk moment kan afbreken! Wel is hij energiezuinig en maakt nagenoeg geen geluid, vandaar toch 3 sterren. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

siemens warmtepompdroger wt 44 w 4e3nl 07-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasdroger, Siemens, type WT44W4E3NL

Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E3NL

Algemene score

10,0
Ik heb mijn warmtepompdroger nu enige weken in huis. Wat ben ik blij met de droger. Hij is stil van geluid. Is eenvoudig in gebruik en de was is goed droog. Ik heb nu ook kwetsbare kleding erin gehad en hij werkt uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 07-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Redelijk stille en zuinige droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E3NL

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik, overzichtelijke bediening met tiptoetsen. Maakt weinig lawaai en is sneller klaar dan de opgegeven tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 06-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil, maar het drogen duurt soms wat lang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E3NL

Algemene score

7,0
Doet wat hij moet doen en maakt tevens weinig lawaai. Plaatsing door Coolblue heel netjes gedaan en oude afgevoerd. De deur voelt echter niet geheel stevig aan, echter is deze nog niet stuk

Pluspunten

  • Prijs
  • Geluid
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Droogtijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gulsum 04-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verademing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E3NL

Algemene score

10,0
Na mijn verouderde condensdroger van 17 jaar oud gekozen voor deze droger na wat onderzoek en positieve reviews. Wat een verademing na zo'n oude apparaat. Ik ben er heel erg blij mee. Ben er alleen positief over te spreken. Ik kan er alles in drogen, het komt er heel netjes uit. Ik heb zelfs truien, jurken in gedroogd. Ik hoef ze niet eens te strijken. Vooral handig dat je een mix programma hebt en alles gemixt kan drogen, zonder dat je het uit moet zoeken. Vind ook niet dat het droogproces lang duurt. Vooral handig dat de kamer waar de droger staat niet volstaat met vocht en warmte wat ik bij mijn vorige apparaat wel had.

Pluspunten

  • heel veel programma's
  • weinig geluid
  • Alles in te drogen

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bart 03-11-2019

Prima wasdroger

Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E3NL

Algemene score

10,0
Doet wat je van een wasdroger verwacht en dan ook nog redelijk stil. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

AK 30-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E3NL

Algemene score

9,0
Droger maakt weinig geluid, heeft veel droog programma's en is zeer eenvoudig te bedienen. Ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • veel keuze in droog programma's
  • geluidsarm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda 28-10-2019

Perfect

Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E3NL

Algemene score

10,0
Onlangs deze droger gekocht en we zijn er heel blij mee. Een mooi helder display en een goed lampje binnenin de droger. Veel programma's en ik denk dat het een " slimme " droger is. Hij verkort de programma's zelf van bv 1 uur na 40 min als de was al droger is als gepland. De droger is erg stil en de keuze tussen condens en afvoer is ook erg prettig. De droger ziet er in het algeheel erg mooi en netjes uit. Zeker een aanrader. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J.Overbeeke 27-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote vul opening, trommel is glad

Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E3NL

Algemene score

8,0
Tevreden met de droger, veel sneller dan de vorige warmtepomp droger en kleding komt er mooi uit. Volop keuze in het menu en duidelijke weergave op scherm

Pluspunten

  • grote opening
  • trommel glad
  • duidelijk display

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Federico 25-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Chosen for 3 reasons

Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E3NL

Algemene score

9,0
I bought this product for 3 reason:
1) high Energy efficiency
2) high condensation %, this means it does not let humid air in teh room
3) price was very competitive

Pluspunten

  • energy efficient
  • condensation %

Minpunten

  • door can not be rotated

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 24-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed en simpel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E3NL

Algemene score

9,0
Het apparaat doet gewoon goed wat het moet doen. Ten opzichte van onze vorige warmtepomp droger is het ideaal dat deze (anders dan door anderen aangegeven) gewoon op de afvoer aangesloten kan worden.

Pluspunten

  • Zeer zuinig
  • Relatief goedkoop
  • Aan te sluiten op afvoer

Minpunten

  • Drogen gaat niet heel snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 23-10-2019

uitstekend

Geschreven voor: Siemens iQ500 WT44W4E3NL

Algemene score

10,0
werkt optimaal en snel. geluidsarm en zuinig
het reinigen van de filter vinden wij iets te omslachtig [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews