AEG T7DBN460 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG T7DBN460 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 13-01-2021

Fijne droger

Geschreven voor: AEG T7DBN460

Algemene score

10,0
Super goede droger en ook nog een met weinig geluid. Daarbij ziet de droger er ook nog eens goed uit.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

femke 08-01-2021

droogt en is stil

Geschreven voor: AEG T7DBN460

Algemene score

10,0
ontzettend mooie droger, is stil en droogt op verschillende standen goed, zelfs met volle trommel. We gebruiken nu nog de lade om het water af te voeren, binnenkort monteren we het tussenstuk om dat via een slang te doen.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Mariska 27-12-2020

Goede prijs kwaliteit verhouding

Geschreven voor: AEG T7DBN460

Algemene score

10,0
Prettig werkende machine. Genoeg Programma's, heel fijn stof filter, en droogt zoals belooft. Uiterlijk en verbruik ook wat je van deze tijd mag verwachten. Groot pluspunt is de tijd (+60/+90 minuten)die je kan toevoegen om langer na het drogen de machine kreukvrij te laten draaien(naast de 30 minuten die deze al standaard na draait). Als je dan van te voren weet dat je misschien niet meteen optijd bent zorgt de droger ervoor dat niet je was alsnog in de kreuk zit
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Els 14-12-2020

Een goede wasdroger

Geschreven voor: AEG T7DBN460

Algemene score

6,0
Ik heb de wasdroger nog niet zo lang in mijn bezit en moet nog aan de verschillende programma's wennen. Tot nu ben ik tevreden op de gebruikslaanleiding na, deze is zeer slecht!!
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

HappyJan 04-11-2020

Geweldige machine

Geschreven voor: AEG T7DBN460

Algemene score

10,0
Nadat onze vorige wasdroger aan vervanging toe was, dit was een afvoerdroger, hebben we ons verdiept in kwaliteit, prijs en milieu.
Uiteindelijk kwamen we bij deze AEG warmtepomp droger uit. We hebben deze nu 1 maand in gebruik en ik hoor van mijn vrouw niets anders dan positieve geluiden. Het gebruiksgemak en het droogresultaat spreekt haar zeer aan.
Prettige en belangrijke toegevoegde waarde is zeker dat deze machine 75% minder energie gebruikt dan onze vorige droger. Goed voor het milieu en de portemonnee.
Kortom, win/win situatie!
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Amir 20-06-2020

Perfect dryer

Geschreven voor: AEG T7DBN460

Algemene score

10,0
Just a little bit noisy, I am googling to find the door reversing procedure, if any one knows let me know too
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

sandra.b5475 23-03-2020

Geweldige droger!

Geschreven voor: AEG T7DBN460

Algemene score

10,0
Fijne droger, werkt naar verwachting. Groot aantal keuzemogelijkheden. De droger maakt weinig geluid. Ik heb eigenlijk nog geen minpunten ontdekt
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

jacobsljj 09-12-2019

Gebruik

Geschreven voor: AEG T7DBN460

Algemene score

6,0
De gebruikershandleiding is summier en onduidelijk. Instelling C_. Je kunt nergens zien hoe die ingesteld staat. Een warmtepompdroger s wennen na een AEG luchtdroger. (Beoordeling op gebaseerd)

Aanraden: Ja en Nee.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

b-meijer40 18-08-2019

Fantastische droger

Geschreven voor: AEG T7DBN460

Algemene score

10,0
Na jaren lopen prutsen met droger die er heel lang over het drogen 6 uur soms en dan was het nog niet droog nou eindelijk een goede kwaliteit droger en me kleding blijft mooi
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer