Siemens WT47W5H7NL - Reviews

Best Reviewed nov 2018 Siemens WT47W5H7NL
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT47W5H7NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M.Nous 18-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, stil en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

10,0
Eenvoudig in gebruik door de vele eenvoudige programma’s. Past programma aan op basis van gewicht kleding.

Home connect gewoon handig maar of het echt iets toevoegt :-) koste iets meer maar wilde het er wel op hebben

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudig in gebruik
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maas123 13-12-2018

Goede koop

Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

8,0
Ik heb deze warmtepompdroger nu enkele weken in bezit en het bevalt ons prima. Alle nodige en zelfs extra mogelijkheden zijn voorzien. Ik had het geluid bij het drogen alleen iets stiller verwacht.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Carlo 09-12-2018
  • Product gekocht

Fantastisch mooie/goede droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

9,0
Super mooi design droger. Genoeg programma's naar keuze. Zeer milieuvriendelijk koelmiddel. Geluidsarm. Zelfreinigende condensor.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouters 27-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger Siemens: Prachtig design en goede kwaliteit.

Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

10,0
De wasdroger heeft een mooi uiterlijk. Handig dat er licht in zit. Waar ik heel blij mee ben is dat het stof van de stoffilter verborgen zit zodat bij het openen van de deur de droge was niet op het stof / pluis kan vallen.
De droogtijd wordt afgestemd op de hoeveelheid wasgoed.
Super praktisch dat je nu een afvoerslang aan kunt sluiten zodat je niet steeds het reservoir hoeft te legen.
Ben benieuwd hoe de app werkt om op afstand de droger te kunnen bedienen. Maar dat moet ik nog uitvogelen.

Pluspunten

  • Design
  • Droogtijd
  • verborgen stof filter
  • afvoer van het water ook via slang
  • bediening via app

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Errie 25-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima wasdroger

Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

9,0
Onze vorige droger heeft na 12 jaar dienst, de geest gegeven.
Na diverse vergelijkingen en reviews gelezen te hebben, zijn we uitgekomen bij de Siemens WT47W5H7NL.
Hier hebben we zeker geen spijt van.
Deze warmtepompdroger ziet er goed uit en is enorm zuinig en stil. Wat een verschil met onze oude droger!
De HomeConnect functionaliteit en trommelverlichting zijn prima toevoegingen op te standaard al rijk uitgeruste machine.
Pluspunten
Stil
Siemens HomeConnect
Trommelverlichting
Aan te sluiten op waterafvoer
A++ Energielabel

Pluspunten

  • stil
  • siemens HomeConnect
  • Trommelverlichting
  • aan te sluiten op waterafvoer
  • A++ Energielabel

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jell 12-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

10,0
Na een AEG droger, een Miele droger nu een Siemens aangeschaft. Wat een heerlijk apparaat. De vulopening is lekker ruim, zodat je de was gemakkelijk in de droger kan doen. Het apparaat is behoorlijk stil en droogt snel en goed. Door de home connect app te gebruiken kun je de programma's extra toespitsen en krijg je een bericht wanneer de was droog is. Ik ben om!

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Bediening via de home connect app

Minpunten

  • geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Berry 11-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie moderne warmtewasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat met de nieuwste techniek. Kan op afstand met smartphone via internet worden bediend om te starten of te stoppen.

Pluspunten

  • vulling 9 kg wasgoed
  • op afstand te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Warmtepompdroger 01-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Betaalbaar, stil en zuinig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

9,0
Deze warmtepompdroger is stil en heeft ook een kort programma. Kan ook op de afvoer worden aangesloten zodat je niet steeds het waterreservoir hoeft leeg te gooien!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carola 09-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

9,0
Erg blij met onze warmtepompdroger.
Ideaal dat er een wifi functie op zit, zo krijg je een bericht wanneer je droogprogramma is voltooid. Erg stil en energiezuinig.

Pluspunten

  • Wifi functie
  • Dubbele stoffilter
  • Energiezuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Philine 25-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design, stille wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

9,0
Ontzettend mooie wasdroger die stil droogt, vele functies voor droogprogramma's met de mogelijkheid deze handmatig te wijzigen in temperatuur en toerental. Op afstand te bedienen via wifi - app. Ideaal!

Pluspunten

  • stille droger
  • veel functies
  • toerental en temperatuur handmatig te wijzigen
  • mooi design
  • via wifi te bestuderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C de Ruijter 16-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig, veelzijdig en maakt weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

8,0
Na 20 jaar wasmachines en drogers van een ander merk te hebben gebruikt ben ik onlangs overgestapt naar Siemens, voor beiden.
Deze droger is handig en makkelijk in gebruik en makt praktisch geen geluid. Er zitten een heleboel handige programma's op. Ik maak echter zelf geen gebruik van de Wifi-connectie, dat vind ik persoonlijk niet nodig.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • veel verschillende programma's
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SG 12-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer stille en effectieve wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

10,0
We wilden graag een wasmachine (iQ700 / WM16W672NL) en droger (iQ700 / WT47W5H7NL) met grote trommelinhoud van beide 9kg en welke perfect bij elkaar passend waren. Deze wasdroger staat op de wasmachine (met tussenstuk). Beide machines zijn erg mooi en zeer stil. Als de wasmachine centrifugeert op 1600 toeren dan hoor je dat amper en de droger staat er zeer stabiel op (wel zorgen dat hij perfect waterpas staat!!). De wasdroger is heel makkelijk in gebruik (we gebruiken de app niet) en ook deze is zeer stil. Hij droogt heel goed en we gebruiken nu nog de handmatige water afvoer door de opvangbak leeg te gieten maar de bedoeling is dat we hem binnenkort aansluiten op de afvoer samen met de wasmachine zodat dat allemaal vanzelf gaat. Al met al erg tevreden en de prijs viel ook heel erg mee.

Pluspunten

  • mooi
  • stil
  • droogt goed
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilma 06-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke aanwijzigingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

9,0
Ben er erg blij mee. Droogt snel en goed. Goede aankoop zou hem iedereen aanraden
Had problemen met een vorige droger maar dit is droger waar hij voor gemaakt is drogen!

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • droogt goed
  • ook bij kort programma droogt hij goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lanny 27-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

10,0
Na jaren trouwe dienst van de vorige IQ700 nu de nieuwe versie - helemaal IoT ready. Mooi apparaat, still en makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 26-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

siemens wasdroger, perfect resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

9,0
Fijn apparaat. zeer makkelijk in gebruik, gewoon de voorgeprogrammeerde programmas gebruiken. Perfect droogresultaat, veel beter dan vorige droger (samsung). Ook leuk, die ledverlichting in de trommel. Maakt nauwelijks geluid

Pluspunten

  • geluidsarm
  • goed droogresultaat

Minpunten

  • zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ik 10-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima droger van alle gemakken voorzien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

9,0
Deze droger maakt goed droog en met een inhoud van 9 kilo kan er voldoende was in. Tevens heeft de droger allerlei droogprogramma's en kan hij bediend worden met de telefoon.

Pluspunten

  • Lekker ruim

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koekebacker 05-03-2019

moderne perfectie

Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

10,0
Ook hier geldt hetzelfde als bij de gelijktijdig gekochte wasmachine. Gekocht op de beoordelingen en informatie en daarin volledig gekregen wat gezegd wordt. een moderne eigentijdse machine met wifi. erg handig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Cujimmy 12-11-2018

Top apparaat

Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

10,0
Ik heb mijn droger en aantal weken in huis. Het heeft een een water afvoer, en app om mee te bedienen en een mooie droog resultaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Edith3 11-11-2018

Een hele fijne droger!

Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

10,0
Nog maar een paar weken in ons bezit maar nu weet ik het al dat dit een hele fijne droger is! In alles positief
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jet 07-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, eenvoudig in gebruik, veel opties

Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

9,0
Prachtig apparaat. Droogt goed. Veel programma opties, voor elk kledingstuk is wel een programma beschikbaar.
Tijdsindicatie is accuraat, duidelijk signaal als hij klaar is.
Makkelijk aan te sluiten en te reinigen.

Pluspunten

  • Veel programma's
  • intuïtief in gebruik, wijst zichzelf
  • mooi
  • makkelijk te reinigen
  • weinig geluit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews