Siemens WT47W5H7NL - Reviews

Best Reviewed nov 2018 Siemens WT47W5H7NL
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT47W5H7NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Carlo 09-12-2018
  • Product gekocht

Fantastisch mooie/goede droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

9,0
Super mooi design droger. Genoeg programma's naar keuze. Zeer milieuvriendelijk koelmiddel. Geluidsarm. Zelfreinigende condensor.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Nous 18-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, stil en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

10,0
Eenvoudig in gebruik door de vele eenvoudige programma’s. Past programma aan op basis van gewicht kleding.

Home connect gewoon handig maar of het echt iets toevoegt :-) koste iets meer maar wilde het er wel op hebben

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudig in gebruik
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cujimmy 12-11-2018

Top apparaat

Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

10,0
Ik heb mijn droger en aantal weken in huis. Het heeft een een water afvoer, en app om mee te bedienen en een mooie droog resultaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Edith3 11-11-2018

Een hele fijne droger!

Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

10,0
Nog maar een paar weken in ons bezit maar nu weet ik het al dat dit een hele fijne droger is! In alles positief
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jet 07-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, eenvoudig in gebruik, veel opties

Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

9,0
Prachtig apparaat. Droogt goed. Veel programma opties, voor elk kledingstuk is wel een programma beschikbaar.
Tijdsindicatie is accuraat, duidelijk signaal als hij klaar is.
Makkelijk aan te sluiten en te reinigen.

Pluspunten

  • Veel programma's
  • intuïtief in gebruik, wijst zichzelf
  • mooi
  • makkelijk te reinigen
  • weinig geluit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andy 04-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

10,0
Fantastisch ding, makkelijk in gebruik. De droger heeft een grote trommel en de was komt er goed droog uit.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • verlichte trommel
  • bedienen met een app op je telefoon

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Errie 31-10-2018

Geweldige droger!

Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

4,0
Leuke droger met mooie display.
Droogt uitstekend.
Ook handig dat deze aan de afvoer aangesloten kan worden.
Trommelverlichting en bediening met een app, condensbak niet meer hoeven legen, condensor niet meer hoeven te reinigen.
Wat moet ik nog meer zeggen :)
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wouters 27-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger Siemens: Prachtig design en goede kwaliteit.

Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

10,0
De wasdroger heeft een mooi uiterlijk. Handig dat er licht in zit. Waar ik heel blij mee ben is dat het stof van de stoffilter verborgen zit zodat bij het openen van de deur de droge was niet op het stof / pluis kan vallen.
De droogtijd wordt afgestemd op de hoeveelheid wasgoed.
Super praktisch dat je nu een afvoerslang aan kunt sluiten zodat je niet steeds het reservoir hoeft te legen.
Ben benieuwd hoe de app werkt om op afstand de droger te kunnen bedienen. Maar dat moet ik nog uitvogelen.

Pluspunten

  • Design
  • Droogtijd
  • verborgen stof filter
  • afvoer van het water ook via slang
  • bediening via app

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Errie 25-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima wasdroger

Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

9,0
Onze vorige droger heeft na 12 jaar dienst, de geest gegeven.
Na diverse vergelijkingen en reviews gelezen te hebben, zijn we uitgekomen bij de Siemens WT47W5H7NL.
Hier hebben we zeker geen spijt van.
Deze warmtepompdroger ziet er goed uit en is enorm zuinig en stil. Wat een verschil met onze oude droger!
De HomeConnect functionaliteit en trommelverlichting zijn prima toevoegingen op te standaard al rijk uitgeruste machine.
Pluspunten
Stil
Siemens HomeConnect
Trommelverlichting
Aan te sluiten op waterafvoer
A++ Energielabel

Pluspunten

  • stil
  • siemens HomeConnect
  • Trommelverlichting
  • aan te sluiten op waterafvoer
  • A++ Energielabel

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria23 19-09-2018

Zeer fijne machine

Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

10,0
Op advies van een vriendin heb ik deze machine gekocht. Ze heeft niets teveel beloofd het is een zeer fijne en gebruiksvriendelijke machine. Top.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

MLEB 24-06-2018

Top machine, makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

8,0
Onze vorige droger was ook een siemens, maar na 14 jaar. En veel droogbeurten ivm kleine kinderen was de machine aan vervanging toe. Voor ons weer een Siemens.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Michael Vlaming 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

9,0
Onze vorige droger heeft na 12 jaar dienst, de geest gegeven.
Na diverse vergelijkingen en reviews gelezen te hebben, zijn we uitgekomen bij de Siemens WT47W5H7NL.
Hier hebben we zeker geen spijt van.
Deze warmtepompdroger ziet er goed uit en is enorm zuinig en stil. Wat een verschil met onze oude droger!
De HomeConnect functionaliteit en trommelverlichting zijn prima toevoegingen op te standaard al rijk uitgeruste machine.

Pluspunten

  • Stil
  • Siemens HomeConnect
  • Trommelverlichting
  • Aan te sluiten op waterafvoer
  • A++ Energielabel

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jetta 25-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuw Siemens Duo 2017

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5H7NL

Algemene score

10,0
Na bijna 1,5 dag zoeken en afwegen toch de keuze laten vallen op de Siemens IQ800 wasmachine en IQ700 warmtepompdroger. Heel eerlijk, het startbudget was voornemens kleiner, maar na alle mogelijkheden te hebben bekeken, als ook de ervaringen gelezen hebbend, de knoop doorgehakt.
En wat een genot, slechts net in huis, maar wat een geweldige apparaten! Absolute aanrader wat deze units allemaal kunnen!

Pluspunten

  • I-dos reservoirs voor wasmiddel en wasverzachter
  • App om te bedienen
  • Laag energieverbruik
  • Fraaie apparaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer