Siemens iQ500 WT7U4660NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 WT7U4660NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tevreden klant 16-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

8,0
Fancy droger, hij doet wat hij moet doen. We hebben hem nu een week in gebruik en niets te klagen. Touchscreen werkt fijn, veel verschillende opties.

Pluspunten

  • Touchscreen
  • Groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robbie 12-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede Droger tegen redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Droger droogt snel en de was komt er echt kastdroog uit. Daarnaast ziet hij er prima uit. Al met al erg tevreden.

Pluspunten

  • Droge Was
  • Snel
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Soms werkt het touch screen pas na een paar keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

AJ 10-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder degelijk apparaat met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Expres gekozen voor een warmtepompdroger omdat de plaatsing in een kleine ruimte is. Nog niet aangesloten op de waterafvoer maar de opvangbak werkt prima.Veel programma's en opties. Maakt minder geluid dan de wasmachine. Programma keuze knop en display overzichtelijk en duidelijk! Pluizenfilter eenvoudig schoon te maken. De sensor detecteert of de was al droog genoeg is waardoor het programma eerder stopt. Dit type en model is misschien wat duurder maar je krijgt echt kwaliteit in huis.

Pluspunten

  • Programma keuze knop
  • Display
  • Geluidsniveau
  • Pluizenfilter onderhoud
  • Sensor technologie

Minpunten

  • Misschien dan de prijs maar ja je krijgt wel wat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tineke 30-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel stil en goed droog!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Verschillende programma's reeds geprobeerd, werkt erg goed. Trommelverlichting is makkelijk, maar niet per se nodig. Touchscreen bediening werkt erg makkelijk. Maar het fijnste is toch wel dat de droger echt heel stil is en weinig vocht uit stoot. Klein minpuntje is dat er toch water in de opvangbak loopt als je de droger met een slang hebt aangesloten op de afvoer.

Pluspunten

  • Heel stil
  • Grote deur
  • Eenvoudige bediening
  • Weinig vocht uitstoot

Minpunten

  • toch water in opvangbak bij aansluiten op afvoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roland 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vulopening, duidelijk afleesbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

8,0
Nu enkele dagen in gebruik.
In het begin even moeite met de programma's kiezen (veel mogelijkheden), maar de favoriete functie kan naar wens worden ingesteld, en voldoet voor 75% van de gevallen

Pluspunten

  • Grote deur
  • Groote scherm
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

F.Vugts 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vervanging van onze wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Zeer mooie en zuinige wasdroger snel geleverd, keurig geplaatst en werking uitgelegd. Daarbij onze oude machine ook nog meegenomen om goed af te voeren.

Pluspunten

  • Veel zuiniger
  • Verlichting in trommel
  • Dubbel filter
  • Trommel zuinig op kleding

Minpunten

  • nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dionne 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle, goed werkende wasdroger met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Na 15 jaar dezelfde wasdroger was deze echt aan vervanging toe. Na wat uitzoeken was ik erachter dat een warmtepomp droger energiezuinig was en goed. Deze wasdroger is heel stijlvol met een ledtouchscreen, licht in de trommel en vele opties. Werd de oude droger nog ontzettend heet, deze niet! Hij maakt heel weinig geluid en hij is A+++ dus superzuinig. Ik ben er heel blij mee!

Pluspunten

  • stijlvol; ledtouchscreen, licht in trommel
  • zelf reiniging voor langere levensduur
  • maakt weinig herrie, wordt niet heet
  • veel opties

Minpunten

  • Er komt toch water in de opvangbak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brug 21-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik en droogt goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

8,0
Wij hebben deze droger gekozen omdat deze mooi paste bij de wasmachine die wij hadden. Daarnaast vonden wij een warmtepomp droger erg fijn en 8 kg is voor ons gezin groot genoeg. Door hoe hij er uit ziet en A++ is hebben wij deze uitgekozen. Hij is makkelijk in gebruik en werkt goed. Het licht in de trommel is ook erg prettig.

Pluspunten

  • Licht in de trommel
  • Makkelijk in gebruik
  • Uiterlijk
  • 8 kg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hein 20-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte wasdroger!

Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Na 24 jaar de 1e wasdroger vervangen. Gekozen voor een Siemens warmtepompdroger. Bij de keuze voor de WT7U4660NL gekeken naar een combinatie van energiezuinigheid, droog kwaliteit, mogelijkheden programma's etc. De Siemens heeft dit allemaal. Je kan de programma's makkelijk verlengen maar er is ook een kort droog programma. Na 1,5 week gebruik ben ik zeer tevreden over het gebruiksgemak en de droog kwaliteit.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Droogt zeer goed
  • Makkelijke programma's
  • Kort programma
  • Gebruiksgemakt

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joline 16-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blijde klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze warmtepompdroger gekozen omdat hij energiezuinig is, een grote trommel heeft en het bedieningsgemak heel prettig heeft. Ik was al blij met mijn nieuwe wasmachine, daar heb ik dezelfde dag de bijpassende droger bij gekocht. Mooi strak design staat te pronken naast elkaar. Bijna jammer dat het op de zolder staat.

Pluspunten

  • Energiezuinig, aangesloten op afvoer
  • Bedieningsgemak van fijne programma's
  • 8 kg trommel, net als mijn wasmachine
  • Touchscreen en trommelverlichting
  • De deur draait rechts, wasmachine links. Ideaal!

Minpunten

  • Zelf in de trommel stoppen :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisa 14-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit, lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Uiteindelijk voor dit product gekozen vanwege de hygienne plus functie, erg fijn dat die erop zit. Droger ziet er mooi en luxe uit, makkelijk in bediening

Pluspunten

  • Mooi
  • Stil, geluidsignalen ook aan te passen
  • HygiennePlus functie (tegen o.a. huisstofmijt)
  • Makkelijke bediening
  • Vaak snel klaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura 14-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Digitaal scherm en glazen deur!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

8,0
Voor dit product gekozen omdat hij energiezuinig is en in de topklasse categorie valt waardoor hij hopelijk lang(er) meegaat! Daarnaast reinigt hij deels zelf.

Pluspunten

  • zelfreiniging
  • energiezuinig

Minpunten

  • eenzijdige draairichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel den Bol 12-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Fijne droger: makkelijk in het gebruik grote deuropening, en verbruikt weinig stroom! Dus draagt ook bij aan een beter voor het milieu!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob de Groot 10-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinig

Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Aangezien wij vorig jaar onze Miele Wasmachine hebben verruild voor een iQ500 Siemens Wasmachine en daar zeer tevreden over zijn hebben we ook onze Miele drogen vervangen voor deze warmtepomp drogen. De apparaten doen wat wij er van mogen verwachten en mijn vrouw is er erg blij mee.

Pluspunten

  • Duidelijk display.
  • Kijkglas.
  • Verlichting in de trommel.

Minpunten

  • Einde prog piep is vanaf zolder niet te horen,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 08-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle droogtijd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

8,0
Ik heb de droger nu 3 keer gebruikt op verschillende programma's. Ik ben zeer tevreden over de droogtijd en hoe droog de was uit de droger komt. Op mijn vorige Siemens zat een apart programma waarbij ik de katoenen was zonder kreukels eruit kom halen. Op deze droger zit alleen de kreukherstellende tijd na het vaste programma. Daar moet ik mij dus nog even in verdiepen. Verder is de droger stil en makkelijk bedienbaar. Hopelijk gaat deze net zo lang mee als mijn vorige Siemens welke ik minimaal 8 jaar heb gehad.

Pluspunten

  • droogt snel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel 20-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens droger is een goede koop

Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

10,0
Nadat mijn vorige Siemens droger na trouwe dienst de geest had gegeven heb ik besloten om de Siemens wasdroger WT7U4660NL aan te schaffen. Wat mij erg aansprak is dat de vochtuitstoot beneden de 10% is. Mijn vorige droger maakte een sauna van mijn washok (schimmel), maar deze droger houdt de ruimte koel en droog. Geweldig. Verder vind ik het design prachtig en is de werking van het apparaat heel eenvoudig. Ook het aantal mogelijkheden van de droger is een pluspunt.

Pluspunten

  • Lage vochtuistoot
  • Mooi design en eenvoudige bediening
  • Veel droogmogelijkheden
  • Zelfreinigende condensor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 20-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedien baar met ruime trommel en verlichting

Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Zeer eenvoudig bedienbaar met draaiknop maar ook met digitale toetsfunctie, stil in gebruik, ruime trommel en ideaal met verlichting. Hoop hier weer veel jaren plezier van te hebben.

Pluspunten

  • eenvoudig bedienbaar
  • verlichtte trommel
  • besparing van energiekosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 09-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinige droger met een goed droogresultaat

Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven droger met mooi lampjes en een strak display. Geeft een goed droogresultaat (duurt wel iets langer dan de m'n oude condensdroger, maar dat wisten we van te voren). Samen met de Cashback actie van Siemens een zeer goede koop geweest. Duurzaamheid kan ik uiteraard nog niks over zeggen aangezien ik hem pas een paar dagen heb. Hij is veel zwaarder dan mn oude droger waardoor hij dus lekker stabiel op mn wasmachine staat.

Pluspunten

  • Goed Droogresultaat
  • Energiezuining

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Hoedjes 08-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima machine voldoet volledig aan onze verwachting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

9,0
Wij hadden hiervoor een lucht droger van Siemens 19 jaar bijna elke dag gebruikt.
Nu overgegaan naar een warmtepompdroger de eerste 3 wassen. Er in gedroogd en het resultaat is prima en de machine is behoorlijk stil. Enig probleem is dat de machine is aangesloten op de riolering en er toch water in het water reservoir komt maar hier ga ik nog even over bellen misschien niet goed aangesloten?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

paul23 10-03-2019

Supermachine, langzaam maar erg zuinig

Geschreven voor: Siemens iQ500 WT7U4660NL

Algemene score

10,0
De droger is een enorme verbetering t.o.v. onze vorige machine: minder geluid, veel minder energieverbruik, heel grote trommel. Mede dankzij aansluiting op gootsteen-afvoer geen omkijken naar condenswater.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews