Bosch WTYH7792NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTYH7792NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique56 19-07-2019

Fijne droger

Geschreven voor: Bosch WTYH7792NL

Algemene score

8,0
De droger op zich is geweldig alleen 1 minpunt dat de WiFi instellingen lukken totaal niet en daar heb ik deze droger uiteindelijk toch voor aangeschaft volgende week ga is nog een bellen voor hulp van HomeConnect [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon 26-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snelle warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH7792NL

Algemene score

9,0
Ik ben er (onverwacht) heel blij mee. Ik was nog niet enthousiast over warmtepompdrogers en was erg blij met mijn slang-droger. Ik heb nl al een warmtepompdroger (in een andere woning) en daar wordt het wasgoed niet altijd even droog en duurt het proces erg lang. Maar... deze is sneller dan mijn slang-droger, er komt amper warmte vanaf, zelfs mijn lits-jumeau dekbedhoes verandert niet in een klont (wel ook met behulp van zig-zag - gevouwen in de droger) en deze wordt ook nog droog als er ander wasgoed bij zit. Blij mee dus.

Pluspunten

  • Snelheid
  • geeft weinig warmte af

Minpunten

  • afmetingen in specificatie onjuist (is excl deur)
  • deur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Familie A 25-05-2019

Goede droog en via App (Wi-Fi) is ideaal.

Geschreven voor: Bosch WTYH7792NL

Algemene score

8,0
Goed droog en via app (Wi-Fi) is ideaal.
Veel mogelijkheden! Als het display qua felheid ook instelbaar was geweest en af te lezen in het donker dan zeker 5 sterren.

Minpuntjes zijn:
- de felle verlichting van het display (dit is niet te dimmen en in het donker erg fel),
- in het donker niet te zien op het apparaat naar welk programma je draait (Wel via app),
- via app kan je de droger wel pauzeren of stoppen, maar niet op afstand uit te zetten.
Pluspunten zijn:
+ tiptoetsen reageren snel,
+ goed droogresultaat,
+ signaalgeluiden kunnen zacht/hard gezet worden,
+ berichtje via app op je mobiel dat de droger klaar is (ideaal)
+ instelbaar hoe de was uit de wasmachine komt bv. 1200/1400/1600 etc. toeren,
+ filter makkelijk met een kwast (tip) schoon te vegen na elke droogbeurt.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Paalman 27-01-2019

Mooi uiterlijk en goed resultaat.

Geschreven voor: Bosch WTYH7792NL

Algemene score

8,0
Droger doet wat hij moet doen. Makkelijk te onderhouden. Is ook geschikt om via een app in te stellen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

johannes 10-11-2018

prima

Geschreven voor: Bosch WTYH7792NL

Algemene score

10,0
verlichting aan de zijkant waar het menu staat zal ook moeten branden, zou erg handig zijn voor ouderen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rita 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH7792NL

Algemene score

9,0
Best wel prijzig maar dan heb je ook wel wat!
Stille droger en geen warmte meer in de ruimte waar hij staat
Veel mogelijkheden

Pluspunten

  • stil
  • energie zuinig
  • alleen het pluizenfilter schoon maken
  • verlichting in de trommel
  • verschillende programma s voor elk soort wasgoed

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine, stil

Geschreven voor: Bosch WTYH7792NL

Algemene score

9,0
Na 17 jaar trouwe dienst oude Bosch weggedaan, en nieuwe gekocht. Bevalt uitstekend, stil en makkelijk te bedienen

Pluspunten

  • Stil
  • Veel programma’s
  • Wifi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carlijn 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH7792NL

Algemene score

8,0
Een prima, moderne droger met een hele duidelijke bediening, een kind kan de was doen! Grote trommel waardoor je veel was kunt drogen. Erg blij met deze nieuwe aankoop, energie bewust en dus zeker een absolute aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Niels25 25-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, droog en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH7792NL

Algemene score

8,0
De droogtegraad is voor mij onduidelijk. Je heb Kastdroog +, Kastdroog, strijkdroog, maar daarnaast heb je ook nog droogtegraad 0, 1, 2, 3, Maar voor de rest een super fijne wasdroger. Op kartoen droogt hij goed. Heb de wasdroger pas een paar keer gebruikt. Dus moet nog kijken naar de rest van de instellingen. Zoals: je kunt 2 favortie droogbeurten instellen daar zijn 2 aparten knoppen voor genoemd "Favoriet 1" en "Favoriet 2".
Ik raad dit product aan. En mocht je ook nog een wasmachine nodig hebben raad ik de WAYH2892NL aan deze zijn op elkaar afgestemd als je de wasmachine links plaatst en de droger rechts kan je de was gelijk in de droger doen. Zonder dat er een deur in de weg zit ;-P. Het design van de wasdroger is het zelfde als de wasmachine. Beide aperaten werken dan ook met de "Bosch Home app" je kan daarmee de aparaten op afstand instellen/bedienen.

Pluspunten

  • Aan te sluiten op afvoer
  • De richting aan aan te passen
  • Smart App
  • Grote trommel voor 9 kg met verlichting
  • Zelfreinigende condensor filter

Minpunten

  • Droogtegraad 0 1 2 3 onduidelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ybea 17-12-2017

Geweldige machine

Geschreven voor: Bosch WTYH7792NL

Algemene score

10,0
Stille machine. Uitgebreide programma’s. Ideaal zon grote trommel. Goed droogtesultaat. Ik ben echt heel tevreden met deze machine
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bert 17-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zuinig en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH7792NL

Algemene score

9,0
De droger staat bij ons in de bijkeuken. Wanneer de oude droger aanstond was het daar gewoon erg warm en dat ding maakt veel lawaai. Nu merk ik dat de warme gebruikt wordt voor het drogen want het blijft daar nu een stuk koeler.

Pluspunten

  • deur is om te draaien
  • zuinig
  • relatief stil

Minpunten

  • deur omdraaien is best even gepuzzel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvette 10-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH7792NL

Algemene score

9,0
Fijn grote trommel.Handige bediening via de app. Super snel en goed droogresultaat. Een echte aanrader

Pluspunten

  • Goed droogresultaat
  • Makkelijke bediening
  • Snel
  • Trommelverlichting
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blijvend energiezuinige droger ivm zelfreinigende condensor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTYH7792NL

Algemene score

8,0
Recent gekocht en inmiddels uitgeprobeerd. Mijn was is aanzienlijk sneller klaar dan in mijn 30 jaar oude afvoerdroger! Door de zelfreinigende condensor blijft deze droger gedurende zijn levensduur energiezuinig. Deze droger gaat zich dus vanzelf weer terugverdienen
Dit model mede gekozen door de geld-retour actie van Bosch. Op dit model bedraagt dit 100 euro.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • 9 kilo vulgewicht
  • 100 euro retour actie van Bosch
  • Via app op afstand te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Francien59 27-07-2017

geweldig apparaat

Geschreven voor: Bosch WTYH7792NL

Algemene score

10,0
Bijna geluidloos, geen warmte afgifte in de ruime waar de droger staat, geweldig handige instellingen zoals centrifugetoeren instellen van je wasmachine. Droger pas hier weer op aan. En ga zo maar door. Toppertje. Dankjewel Bosch
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer