Bosch WTYH7792NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rita 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Best wel prijzig maar dan heb je ook wel wat!
Stille droger en geen warmte meer in de ruimte waar hij staat
Veel mogelijkheden

Pluspunten

  • stil
  • energie zuinig
  • alleen het pluizenfilter schoon maken
  • verlichting in de trommel
  • verschillende programma s voor elk soort wasgoed

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch WTYH7792NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine, stil

Algemene score

9,0
Na 17 jaar trouwe dienst oude Bosch weggedaan, en nieuwe gekocht. Bevalt uitstekend, stil en makkelijk te bedienen

Pluspunten

  • Stil
  • Veel programma’s
  • Wifi
Geschreven voor: Bosch WTYH7792NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carlijn 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prima, moderne droger met een hele duidelijke bediening, een kind kan de was doen! Grote trommel waardoor je veel was kunt drogen. Erg blij met deze nieuwe aankoop, energie bewust en dus zeker een absolute aanrader!
Geschreven voor: Bosch WTYH7792NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Niels25 25-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, droog en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De droogtegraad is voor mij onduidelijk. Je heb Kastdroog +, Kastdroog, strijkdroog, maar daarnaast heb je ook nog droogtegraad 0, 1, 2, 3, Maar voor de rest een super fijne wasdroger. Op kartoen droogt hij goed. Heb de wasdroger pas een paar keer gebruikt. Dus moet nog kijken naar de rest van de instellingen. Zoals: je kunt 2 favortie droogbeurten instellen daar zijn 2 aparten knoppen voor genoemd "Favoriet 1" en "Favoriet 2".
Ik raad dit product aan. En mocht je ook nog een wasmachine nodig hebben raad ik de WAYH2892NL aan deze zijn op elkaar afgestemd als je de wasmachine links plaatst en de droger rechts kan je de was gelijk in de droger doen. Zonder dat er een deur in de weg zit ;-P. Het design van de wasdroger is het zelfde als de wasmachine. Beide aperaten werken dan ook met de "Bosch Home app" je kan daarmee de aparaten op afstand instellen/bedienen.

Pluspunten

  • Aan te sluiten op afvoer
  • De richting aan aan te passen
  • Smart App
  • Grote trommel voor 9 kg met verlichting
  • Zelfreinigende condensor filter

Minpunten

  • Droogtegraad 0 1 2 3 onduidelijk
Geschreven voor: Bosch WTYH7792NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ybea 17-12-2017

Geweldige machine

Algemene score

10,0
Stille machine. Uitgebreide programma’s. Ideaal zon grote trommel. Goed droogtesultaat. Ik ben echt heel tevreden met deze machine
Geschreven voor: Bosch WTYH7792NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bert 17-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zuinig en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De droger staat bij ons in de bijkeuken. Wanneer de oude droger aanstond was het daar gewoon erg warm en dat ding maakt veel lawaai. Nu merk ik dat de warme gebruikt wordt voor het drogen want het blijft daar nu een stuk koeler.

Pluspunten

  • deur is om te draaien
  • zuinig
  • relatief stil

Minpunten

  • deur omdraaien is best even gepuzzel
Geschreven voor: Bosch WTYH7792NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvette 10-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn grote trommel.Handige bediening via de app. Super snel en goed droogresultaat. Een echte aanrader

Pluspunten

  • Goed droogresultaat
  • Makkelijke bediening
  • Snel
  • Trommelverlichting
  • Stil
Geschreven voor: Bosch WTYH7792NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blijvend energiezuinige droger ivm zelfreinigende condensor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Recent gekocht en inmiddels uitgeprobeerd. Mijn was is aanzienlijk sneller klaar dan in mijn 30 jaar oude afvoerdroger! Door de zelfreinigende condensor blijft deze droger gedurende zijn levensduur energiezuinig. Deze droger gaat zich dus vanzelf weer terugverdienen
Dit model mede gekozen door de geld-retour actie van Bosch. Op dit model bedraagt dit 100 euro.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • 9 kilo vulgewicht
  • 100 euro retour actie van Bosch
  • Via app op afstand te bedienen

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch WTYH7792NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Francien59 27-07-2017

geweldig apparaat

Algemene score

10,0
Bijna geluidloos, geen warmte afgifte in de ruime waar de droger staat, geweldig handige instellingen zoals centrifugetoeren instellen van je wasmachine. Droger pas hier weer op aan. En ga zo maar door. Toppertje. Dankjewel Bosch
Geschreven voor: Bosch WTYH7792NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer