AEG T8DB86ES - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
warmtepompdroger
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 42 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG T8DB86ES op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 02-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aeg t8db86es

Geschreven voor: AEG T8DB86ES

Algemene score

10,0
Het apparaat doet wat ie beloofd te doen. Zuinig qua verbruikt. Prima wasresultaat en zelfs de stoomfunctie functioneerde uitstekend. Top product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 12-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger

Geschreven voor: AEG T8DB86ES

Algemene score

10,0
Hele fijne machine. De grote deur is vooral praktisch bij grote was zoals dekbedovertrekken, badlakens, tafellakens enzovoort. Omdat wij ook een wasmachine uit dezelfde serie hebben gekocht ziet de wasruimte er ook nog eens luxe uit! De droger is makkelijk in gebruik en is erg stil. Voor ons een goede keuze geweest!!

Pluspunten

  • Ruime deur
  • Stil
  • Mooi en modern uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria klanderman 26-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Pracht machine in alle opzichten

Geschreven voor: AEG T8DB86ES

Algemene score

8,0
Goede ervaringen binnen onze vriendenkring. Daarbij een fraaie machine
qua uiterlijk en qua gebruik.
Nagenoeg geruisloos en geen enkel overlast van vocht tijdens het gebruik
Daarnaast uiterst gebruiksvriendelijk
Voor ons is dit de wasdroger waarna wij gezocht hebben.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Nagenoeg geluidsarm
  • Bizonder fraai qua uiterlijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hugo 18-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB86ES

Algemene score

9,0
Een mooi model droger die goed past bij de wasmachine uit dezelfde serie. Nog maar 1 pluizenfilter in de hele grote deuropening. Veel sneller dan de oude en vele malen zuiniger!

Pluspunten

  • Grote deur
  • nog maar 1 pluizenfilter
  • aangesloten op de waterafvoer

Minpunten

  • niet de stilste

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

I. Polman 17-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gelikt uiterlijk, bijna geruisloos en stabiel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB86ES

Algemene score

9,0
De wasmachine heeft het uiterlijk van vandaag de dag. En aangezien het apparaat bijna geruisloos en stabiel is, is deze wasdroger heel fijn om bijvoorbeeld op een AEG wasmachine te zetten!

Pluspunten

  • Modern uiterlijk
  • Geruisloos
  • Stabiel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rina 17-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB86ES

Algemene score

10,0
Het is echt een perfecte machine.
Helemaal niets op aan te merken.
Ik had eerst een Whirlpool, maar deze werd uit productie genomen. Waarschijnlijk omdat iedereen problemen met dat ding had.
Ik wist zelfs hoe de monteur zijn koffie dronk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi 16-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB86ES

Algemene score

10,0
Hij ziet er geweldig mooi uit en is super energie zuinig en echt muis stil☺️. Mijn dochter vroeg al of de nieuwe wasmachine ook al kapot was omdat ze hem helemaal niet hoorde,dus echt een aanrader

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi
  • Energie zuinig
  • Weegt het gewicht en past het programma aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Franken 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Technisch hoogstaande droger en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB86ES

Algemene score

9,0
Deze droger gekocht voor mijn schoonvader. Eenvoudig in gebruik. Past duur programma aan op basis van hoeveelheid wasgoed. Energie-arm en makkelijk in gebruik. Top!

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Energiezuinig
  • Duur programma op basis van hoeveelheid wasgoed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joop van dijk 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine wamtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB86ES

Algemene score

8,0
We zijn dik tevreden over de nieuwe apparaten en hopen er veie jaren plezier van te hebben 👍net zoals onze vorige aeg producten ,vandaar dat de keuze voor ons snel was gemaakt om weer voor aeg te kiezen Top ervaring mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Moderne bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB86ES

Algemene score

9,0
Fijne warmtepompdroger. Droogt goed met duidelijk bedieningspaneel. Weinig geluidsoverlast. Uitvinden hoe de waterafvoer geplaatst moest worden en werkt perfect.

Pluspunten

  • Bedieningspaneel
  • Weinig geluidsoverlast

Minpunten

  • Nog niet gevonden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB86ES

Algemene score

10,0
Erg makkelijk in de bediening. Grote deuropening wat het beladen extra makkelijk maakt. Tevens is deze machine ergs stil.

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig
  • Licht in trommel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden gebruiker 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB86ES

Algemene score

9,0
Doet wat hij moet doen. Stil en droog! En bovendien energiezuinig.
Wel eerste weken een raar geurtje. Is inmiddels weg.

Pluspunten

  • stil
  • droog
  • energiezuinig

Minpunten

  • in begin geurtje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte M. 21-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn, die verlichting bij openen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB86ES

Algemene score

9,0
Nadat ik mijn wensen m.b.t.een wasdroger kenbaar had gemaakt bij de verkoper, ben ik bij deze uitgekomen. Heb hem nu ca.14 dagen en was na de 1ste dag al helemaal tevreden. Doet exact wat hem opgedragen wordt. Kastdroog is dus kastdroog bv. Mijn donzen winterjas gewassen en daarna op de stand: outdoor in de droger en hij kwam er als nieuw uit! Is een droger uit de ietsje duurdere categorie maar is dan ook zeer geluidsarm en a++ energielabel.

Pluspunten

  • verlichting in trommel bij open deur
  • a++ energielabel
  • geluidsarm
  • perfect droogresultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja & Kees 03-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende vervanging van onze oude machine (12 jaar)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB86ES

Algemene score

10,0
Dit apparaat is o.i. een uitstekend alternatief als je huidige machine het gaat begeven.
Echt fluisterstil en het stroomverbruik daalt aanzienlijk.
De nieuwe toegepaste technieken zorgen er voor dat de was er met veel minder kreukels uit komt.
Door de grotere inhoud van de trommel heeft de was ook weer ruimte om te bewegen. Bijvoorbeeld een dekbedhoes komt er niet meer als een prop uit.
Kijk ook eens naar de website veiligkopen.nu ! Hier ECHT de laagste prijs !
Bezorging door VBK servicedienst medewerkers (wagen 3) werd weer (we kochten een half jaar geleden ook al een wasmachine) prefect geregeld !

Pluspunten

  • Super stil
  • Fijne grote trommel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan S te Sittard 03-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heel goede WP droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB86ES

Algemene score

9,0
gekozen uitsluitend om zijn laag energie verbruik. Daarnaast droogt hij uitstekend bij een laag geluidsniveau. Meer dan tevreden. Absoluut een aanrader ondanks de droogtijd welke lang duurt, maar dat is bij alle energiezuinige apparaten het nadeel. Stoort mij verder niet.

Pluspunten

  • Laag energieverbruik
  • Geluidniveau

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

San 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB86ES

Algemene score

8,0
Deze droger heeft veel mogelijkheden. De droger is redelijk stil en zuinig, maar de programma's duren wel lang. Bij de functie van beddengoed komt het beddengoed niet droog uit de droger. Deze functie gebruiken we dus niet meer. We drogen alles op hetzelfde programma.

De laaddeur is groot en de display is duidelijk.

Pluspunten

  • grote laaddeur
  • zuinig
  • stil

Minpunten

  • drogen duurt lang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

vd Veekens 20-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ontevreden

Geschreven voor: AEG T8DB86ES

Algemene score

3,0
Ik heb deze dure wasdroger gekocht maar heb naar een paar weken in gebruik al spijt!
de zoemer (als het klaar is) is te zacht, je hoort het maar moet je wel in de zelfde ruimte zijn.
als je vergeet dat je droger is gegaan (omdat je het niet gehoord hebt) en je komt bijv. 2 uur later dan is je hele was vochtig! En intussen gekreukeld!
ik kan maar op 1 stand zetten, wil ik een normale droger was hebben, de nadeel is dat erg lang duurt!
Gewoon een miskoop voor mij!

Pluspunten

  • geeft licht

Minpunten

  • de zoemer hoor je bijna niet!
  • de was is vochtig
  • te lang programma

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

iBorisch 18-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger, eerste warmtepompdroger, bevalt goed.

Geschreven voor: AEG T8DB86ES

Algemene score

8,0
Mijn eerste warmtepompdroger nadat de vorige AEG wasdroger na 17 jaar kapot ging.

Heb nog getwijfeld over een Miele (omdat die kan stoomstrijken), maar omdat mijn nieuwe AEG wasmachine ook zoiets heeft, toch voor een AEG set gegaan. (Helemaal strijkvrij bestaat toch niet.)

Het is een mooie machine met veel mogelijkheden en een handig pluizenfilter. Beetje wisselend qua belading hoe droog het uit de machine komt, dat vergt een beetje "spelen" met de functie. Zo heb je standaard kastdroog, dat is niet altijd droog. Ook heb je kastdroog+, dat is meestal wel droog. Voor beddengoed is er een aparte funtie, maar dan is het niet droog. Daarna moet je nog een gewoon katoenprogramma met het zonnetje draaien, dan is het echt droog. Komt waarschijnlijk door de eco-instellingen. Beter nog niet helemaal droog, dan te lang doordrogen denkt de machine. ;-)

Inmiddels behoorlijk wat wassen gedroogd en de machine bevalt goed. Zie plus- en minpunten.

Zou deze zeker aanraden.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Schijnbaar erg zuinig met energie
  • Handig pluizenfilter
  • In combinatie met AEG wasmachine een mooie set

Minpunten

  • Kastdroog is niet altijd meteen droog
  • Programma's duren langer dan normale droger

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R. Suylen 17-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aeg warmtepomp droger T8db86es

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB86ES

Algemene score

9,0
Perfecte droogresultaten en kleding slijt veel minder tov gewone droger.
Tevens gebruikt deze droger veel minder stroom.

Pluspunten

  • Stroomverbruik
  • Slijtage kleding

Minpunten

  • Drogen duurt iets langer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lara 16-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote deur en makkelijk in en uitladen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DB86ES

Algemene score

9,0
Erg zuinig en stil. Staalt geen warmte uit. Droogt goed en snel. Display is duidelijk en fijn om te zien hoeveel tijd nog resteert.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews