AEG T8DB86ES - Reviews

Specificaties
Uitvoering
warmtepompdroger
Geluidsniveau
65 dB
Vulgewicht
8 kg
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel ottens 24-01-2017 Product paar weken in bezit

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een aantal drogers versleten hebben. Van andere merken. Nu een AEG en nooit meer iets anders. Zeer geluids arm .en super droog.

Pluspunten

  • Super droog
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel ottens 22-01-2017 Product paar weken in bezit

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een aantal drogers versleten hebben. Van andere merken. Nu een AEG en nooit meer iets anders. Zeer geluids arm .en super droog.

Pluspunten

  • Super droog
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 20-01-2017 Product paar weken in bezit

Fantastische droger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldige droger van AEG. Lekker stil en een fraaie vormgeving. Gebruik het nu al 3 weken en ontzettend tevreden mee.

Pluspunten

  • Uitstekende droogresultaat
  • Maakt weinig geluid
  • Mooie design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcel ottens 20-01-2017 Product paar weken in bezit

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een aantal drogers versleten hebben. Van andere merken. Nu een AEG en nooit meer iets anders. Zeer geluids arm .en super droog.

Pluspunten

  • Super droog
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Gerrits 20-01-2017 Product paar weken in bezit

grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie vormgeving van de droger. Droogt goed, alles kan erin, zelfs wol.
Gebruikte voorheen alleen de droger voor handdoeken en spijkergoed. Nu stop ik er bijna alles in en het komt er zonder krimp en minder kreukels eruit.

Pluspunten

  • zelf tere was wordt goed gedroogd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L de jong 20-01-2017 Product paar maanden in bezit

Warmtepomp droger

Algemene score

9,0
Ik was eerst huiverig voor het nieuwe systeem maar ik gebruik hem nu 2 maanden en wil niet anders meer.ik kan alle soorten was veilig drogen zonder krimp en hij is makkelijk in gebruik

Pluspunten

  • De was krimpt niet
  • Was komt er echt strijkvrij uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma 11-01-2017 Product paar weken in bezit

Mooie droger

Algemene score

8,0
Grote trommel. Gemakkelijke bediening, wijst zichzelf. Je hoeft niet gestudeerd te hebben om deze machine te bedienen.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Past mooi bij de wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen Timmermans 28-12-2016 Product paar maanden in bezit

Grote trommel, duidelijk display en zeer zuining

Algemene score

9,0
Het is een zeer mooie machine die ook zeer duidelijk is/ Het gebruiksgemak is heel erg fijn en de machine heeft ook zeer veel functies.

Tevens is de binnenbak verlicht wat erg prettig werkt en mooi is qua design.

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Grote trommel
  • Verlichte bak
  • Simpel gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sas242 28-11-2016 Product paar weken in bezit

Handige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote keuze in opties. Stil apparaat. Grote deur/opening. zuinig in verbruik.
Kan aangesloten worden op afvoer.

Pluspunten

  • Stil
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rita 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed droogresultaat. Grote vulopening. De stoffilters zijn makkelijk schoon te maken. De verlichting in de trommel is erg handig. Veel programma's, welke makkelijk in te stellen zijn. De droger maakt niet veel geluid.

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Veel programma's
  • Mogelijkheid om aan te sluiten op afvoer

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer