AEG T8DB86ES - Reviews

Specificaties
Uitvoering
warmtepompdroger
Vulgewicht
8 kg
Anti-kreuk fase
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R. Sijsterm. 09-06-2017 Product paar weken in bezit

Uitstekende droger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben dit product gekozen omdat we eerder in aanraking zijn geweest met oudere modellen. Toen we dit model zagen wisten we meteen dat dit de droger was die we zelf wilde hebben. Mede door het zuinige energielabel en de goede prijs hebben we voor dit model gekozen. Een energiezuinig label was voor ons een vereiste. In vergelijking met andere merken kwam deze droger het beste uit de bus.
Het is een uitstekende droger met goed droogresultaat en is erg makkelijk in gebruik. De diversiteit van de verschillende programma's is erg fijn. Zo is er voor elke was wel een goed programma wat je kunt kiezen.
De programma's duren wel langer als gebruikelijk. Dit komt doordat de machine zeer zuinig is in zijn energieverbruik en daardoor ook het zuinige energielabel heeft.
De droger meet zelf hoe lang er nodig is om de was droog te krijgen.

Kortom, uitstekende machine en zeker de moeite waard om aan te schaffen!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Veel vershillende programma's
  • Goede prijs
  • Zeer zuinig in energieverbruik
  • Goed droogresultaat

Minpunten

  • Programma's duren langer (energiezuinig)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. Moerland 20-03-2017 Product paar maanden in bezit

Energiezuinige Warmtepompdroger!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat onze 11 jaar oude energieverslindende Miele condensdroger het had begeven op zoek gegaan naar een warmtepompdroger die een stuk minder lawaai maakt en er optisch top uitziet. Al snel via een topreview op de website van AEG terechtgekomen. En hier de keus gemaakt voor de T8DB86ES.
We gebruiken deze droger nu 3 maanden en zijn er helemaal blij mee!!

Pluspunten

  • Duidelijke bediening
  • Transparant venster
  • Verbruik

Minpunten

  • Droogtijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin 11-03-2017 Product paar maanden in bezit

Energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt super, eerst zonder condensafvoer later met, dit is een stuk comfortabeler. Droogresultaat is prima, geluid is niet storend.
Zeer tevreden

Pluspunten

  • Zuinig
  • Grote omkeerbare deur
  • Condensafvoer meegeleverd
  • Trommelverlichting

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel ottens 24-01-2017 Product paar weken in bezit

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een aantal drogers versleten hebben. Van andere merken. Nu een AEG en nooit meer iets anders. Zeer geluids arm .en super droog.

Pluspunten

  • Super droog
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel ottens 22-01-2017 Product paar weken in bezit

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een aantal drogers versleten hebben. Van andere merken. Nu een AEG en nooit meer iets anders. Zeer geluids arm .en super droog.

Pluspunten

  • Super droog
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 20-01-2017 Product paar weken in bezit

Fantastische droger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldige droger van AEG. Lekker stil en een fraaie vormgeving. Gebruik het nu al 3 weken en ontzettend tevreden mee.

Pluspunten

  • Uitstekende droogresultaat
  • Maakt weinig geluid
  • Mooie design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcel ottens 20-01-2017 Product paar weken in bezit

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een aantal drogers versleten hebben. Van andere merken. Nu een AEG en nooit meer iets anders. Zeer geluids arm .en super droog.

Pluspunten

  • Super droog
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Gerrits 20-01-2017 Product paar weken in bezit

grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie vormgeving van de droger. Droogt goed, alles kan erin, zelfs wol.
Gebruikte voorheen alleen de droger voor handdoeken en spijkergoed. Nu stop ik er bijna alles in en het komt er zonder krimp en minder kreukels eruit.

Pluspunten

  • zelf tere was wordt goed gedroogd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L de jong 20-01-2017 Product paar maanden in bezit

Warmtepomp droger

Algemene score

9,0
Ik was eerst huiverig voor het nieuwe systeem maar ik gebruik hem nu 2 maanden en wil niet anders meer.ik kan alle soorten was veilig drogen zonder krimp en hij is makkelijk in gebruik

Pluspunten

  • De was krimpt niet
  • Was komt er echt strijkvrij uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma 11-01-2017 Product paar weken in bezit

Mooie droger

Algemene score

8,0
Grote trommel. Gemakkelijke bediening, wijst zichzelf. Je hoeft niet gestudeerd te hebben om deze machine te bedienen.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Past mooi bij de wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen Timmermans 28-12-2016 Product paar maanden in bezit

Grote trommel, duidelijk display en zeer zuining

Algemene score

9,0
Het is een zeer mooie machine die ook zeer duidelijk is/ Het gebruiksgemak is heel erg fijn en de machine heeft ook zeer veel functies.

Tevens is de binnenbak verlicht wat erg prettig werkt en mooi is qua design.

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Grote trommel
  • Verlichte bak
  • Simpel gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sas242 28-11-2016 Product paar weken in bezit

Handige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote keuze in opties. Stil apparaat. Grote deur/opening. zuinig in verbruik.
Kan aangesloten worden op afvoer.

Pluspunten

  • Stil
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rita 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed droogresultaat. Grote vulopening. De stoffilters zijn makkelijk schoon te maken. De verlichting in de trommel is erg handig. Veel programma's, welke makkelijk in te stellen zijn. De droger maakt niet veel geluid.

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Veel programma's
  • Mogelijkheid om aan te sluiten op afvoer

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

>