Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 53 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG T8DE86ES op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M 28-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Product doet niet wat AEG zegt: niet aan te raden

Geschreven voor: AEG T8DE86ES

Algemene score

2,0
het duurt relatief voordat de kleding en vooral beddengoed droog is . Wel 2x langer dan onze vorige droogautomaat van Miele. Beddengoed zou niet meer verstrengeld raken met deze machine ivm de beddengoed keuze. Helaas een trommel met 2 1-persoonsdekbedden raken verstrengeld en om deze droog te krijgen met enige regelmaat de dekbedden uit elkaar halen en dan nog duurt het drogen ruim 3 uur (onze oude deed daar 2 uur over). Kortom helaas een miskoop voor ons

Minpunten

  • duurt te lang over drogen
  • beddengoed raakt vestrengeld

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

G. Krol 14-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede energiezuinige droger

Geschreven voor: AEG T8DE86ES

Algemene score

9,0
Ik heb de droger nu goed een half jaar in gebruik. Hij droogt goed en is erg energiezuinig en hij is stil. Ook wordt er gemeten hoe droog de was is om onnodig drogen te voorkomen.

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig
  • Ruim
  • Makkelijke installatie
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Het 'ik ben klaar' geluid kan iets harder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicolle Nijmeijer 21-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp echter was is niet droog!

Geschreven voor: AEG T8DE86ES

Algemene score

3,0
Ik had speciaal deze droger aangeschaft vanwege de vele programmamogelijkheden, echter de was wordt totaal niet droog op de andere programma’s.
Ik kan alleen het katoenprogramma gebruiken en dan de extra droogmodus, al met al waardeloze investering

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Veel keuzes

Minpunten

  • Was wordt niet droog!

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Goed

Reageer

MamaPloeg 16-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86ES

Algemene score

7,0
Het is een prima droger. Ik kan kiezen tussen meerdere menu's. Ik kies zelf vaak het droogste menu waardoor hij wel lang bezig is. De uitstoot is wel meer dan ik gewend was met mijn vorige droger, laat de deur open staat anders kan het vocht onvoldoende weg.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Vochtuitstoot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Droger JH 14-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super Droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86ES

Algemene score

9,0
De warmtepompdroger functioneert heel goed en we zijn er erg tevreden over. De droger is zuiniger en stiller dan onze oude droger. De droogtijd is wel langer maar doordat we een warmtepompdroger hebben is de droger toch zuiniger en stiller. Verder past de droger de droogtijd aan, aan het gewicht van de te droge was.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Grote trommel inhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemarie 14-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snelle, zuinige droger - Prima droogresultaat

Geschreven voor: AEG T8DE86ES

Algemene score

9,0
Prima droger. Maakt weinig lawaai, en geeft ook niet te veel omgevingswarmte af bij drogen.
Veel programma keuzes - afhankelijk van te drogen materialen.
Droog resultaat is ook afzonderlijk in te stellen. Droger past resttijd aan naarmate wasgoed sneller droogt / of hoeveelheid wasgoed minder is. Uitgestelde start is ook mogelijk. Verlichting in de trommel. Ideaal.
Ik ben erg tevreden over het apparaat, en beveel het zeker aan.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Veel programma instel mogelijkheden
  • Grote deuropening
  • Verlichting in de trommel
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Lakens beddengoed kreukelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jur 13-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86ES

Algemene score

9,0
De machine is ruim, stil en zuinig, de was komt er veel zachter uit, goeie wasdroger. Voor de vervanging van m’n wasmachine ga ik weer voor AEG

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bert krijnen 13-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86ES

Algemene score

8,0
Grote vulopening ,gemakkelijk en duidelijke bediening.Energie zuinig een apparaat wat een uitstraling geeft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Loes 13-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Duurt erg lang om was droog te krijgen

Geschreven voor: AEG T8DE86ES

Algemene score

3,0
Ik heb dit product gekocht na een grondige analyse versus toestellen van andere merken. Deze AEG had echter de beste specificaties t.o.v. andere toestellen.
Ik heb dit toestel dan gekocht om mijn oude droogkast (een Siemens toestel dat 25 jaar oud was!) te vervangen. De hoofdreden om energie te besparen.
Ik weet niet of andere toestellen zoals dit het ook hebben, maar het duurt bijna 4 uur om mijn was droog te krijgen. Je kan ook een korter programma nemen, echter moet je dan als de tijd om is de was uit de droger halen, anders stikt hij. Ik he dit al meermaals voorgehad. Maar 4 uur wachten vooraleer mijn droogkast klaar is, is voor mij niet praktisch. Ik doe mijn was nl. allemaal op dezelfde dag, en heb toch altijd 3 droogkasten (kousen-onderbroeken-hemdjes, witte was, en lakens).
Ik heb eerlijk gezegd spijt dat ik mijn oude toestel weggedaan heb, ook al verbruikt dit nieuwe minder. Die was was op 2u droog (dezelfde droogte die ik nu heb met het programma van 4u).
Volgende keer let ik zeker op de maximale droogtijd van een toestel, ik vrees dat dit het enige is bij de nieuwe toestellen dat van belang is. En kies ik op die basis het toestel met de kortste droogtijd.

Pluspunten

  • Verbruikt weinig
  • Startuitstel (heb ik echter nog nooit gebruikt)

Minpunten

  • Droogtijd 4u om was echt droog te krijgen

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peet 13-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed droog, lang programma

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86ES

Algemene score

8,0
De droger doet wat hij moet doen. Veel programmakeuzes, maar ik merk dat ik vooral ‘katoen extra droog’ gebruik. Ik vind ‘kastdroog’ echt nog te vochtig.
Het is een warmtepompdroger, dus het duurt lang (3 uur voor extra droog).
Een kleine (kinder)sok verdwijnt bij mij heel af en toe door het filter, die vind je dan daar terug...
makkelijk in gebruik en een plaatje om te zien. Redelijk stil.

Pluspunten

  • Ruime programmakeuzes
  • Past veel in
  • Goed droog
  • Filter makkelijk schoon te maken
  • Kan op afvoer

Minpunten

  • Kleine sokken in filter
  • Lang programma
  • kastdroog is beetje vochtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

G. Schoenmakers 13-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinig, prima voor kleding, matig voor hoeslakens

Geschreven voor: AEG T8DE86ES

Algemene score

6,0
De machine is erg zuinig en gebruikersvriendelijk . Eem nadeel is dat bv. hoeslakens erg onregelmatig drogen (ook na overleg met de klantenservice van AEG).

Pluspunten

  • De machine is erg zuinig
  • en gebruikersvriendelijk .

Minpunten

  • grote stukken drogen onregelmatig

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kim 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super!

Geschreven voor: AEG T8DE86ES

Algemene score

9,0
Het is een warmtepomp droger en verbruikt veel minder dan een condensdroger. Verder doet wat het moet doen. Ik ben er helemaal blij mee.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Doet wat het moet doen
  • Gevarieerde programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Droger

Geschreven voor: AEG T8DE86ES

Algemene score

3,0
Deze droger is een hele grote miskoop, hij droogt alleen op het programma katoen goed maar als je een ander programma, kiest dan is het niet droog, en AEG roept nooi geen natte was meer in huis met deze droger, nou dat is allemaal niet waar, er is een monteur geweest en die zegt dat de droger goed is, en als ie het niet goed doet ik bij de leverancier moet zijn, kortom je wordt van het kastje naar de muur gestuurd, maar het laatste woord is hier nog niet over gesproken, het apparaat is nog geen hals jaar oud dus het moet gewoon opgelost worden, anders had ik wel een droger gekocht die niet alle die programma’s heeft, en niet ēén die zo duur is.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Mischa 12-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Lekker grote trommel en fijn stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86ES

Algemene score

9,0
Top droger die precies doet wat ie belooft. Lekker stil en een grote trommel. Tiptoetsen zijn soms beetje lastig maar super tevreden.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Stil

Minpunten

  • Tiptoetsen soms beetje weerbarstig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

alida 12-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

veel programmakeuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86ES

Algemene score

9,0
ik heb voor dit product gekozen omdat ik ook al een wasmachine hiervan had die prima bevalt.
beide producten voldoen 100% aan mijn verwachtingen, ik ben blij met mijn keuze.

Pluspunten

  • zuinig
  • duidelijk display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pimen wilma 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

super goede service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86ES

Algemene score

10,0
heb er heel veel plezier aan de droger en was machine zelf een vaatwasser van AEG erg blij ermee binnen een paar dagen hadden we hem al binnen ,we zijn er goed over te spreken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hubertus 12-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger

Geschreven voor: AEG T8DE86ES

Algemene score

8,0
Energie zuinige wasdroger, omdat de machine nieuw is moet je wennen aan de manier waarop je hem ook zuinig moet gebruiken. Maar als je het door hebt. Ga je besparen.

Pluspunten

  • Energie besparend

Minpunten

  • Gewennings

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mevlit 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

AEG Wasdroger

Geschreven voor: AEG T8DE86ES

Algemene score

8,0
mooi degelijk product. verschillende opties voor het drogen en lekker groot trommel waar veel in past. handig om ook het water via slangetje af te voere ipv via bakje. let wel op om het correct te installeren. en goed zuining, heb niet veel gemerkt aan elektra verbruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel zuinig, grote capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86ES

Algemene score

8,0
Prima wasdroger, heb deze gekozen vanwege het energielabel A+++. Veel programma's, wat hem makkelijk maakt in gebruik. Meestal is de was droog, maar met de standaard instelling (kastdroog) soms nog wat klam.

Pluspunten

  • Zuiniger bestaat niet
  • Droogtijd aangepast op belading

Minpunten

  • Niet de snelste
  • Droogt niet altijd perfect

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Josje 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger met mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG T8DE86ES

Algemene score

8,0
Deze droger van AEG is een erg fijne droger. Naast dat hij er mooi uit ziet maakt hij ook erg weinig geluid. Het standaard droogprogramma zorgt er helaas niet voor dat de was volledig droog is, maar dit kun je gemakkelijk aanpassen door de warmtegraad op te hogen. Zowel temperatuur als de duur van het programma zijn zeer makkelijk aan te passen. Overall ben ik erg tevreden.

Pluspunten

  • Design
  • Droogprogramma’s
  • Geluid

Minpunten

  • Standaard programma droogt onvoldoende

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews