Siemens WT47W5G2NL - Reviews

Best Reviewed okt 2017 Siemens WT47W5G2NL
Best Reviewed - oktober 2017
Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 61 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Beekenkamp 07-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige droger, topper voor goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige droger met veel keuze mogelijkheden en makkelijke intuïtieve bediening. De kind kan de was doen. Makkelijk aan te sluiten, alles volgt zich vanzelf. Droogt perfect en is lekker stil.

Pluspunten

  • Makkelijk aan te sluiten
  • Veel keuze mogelijkheden
  • Intuïtieve bediening
  • Stil

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Siemens WT47W5G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wegumi3 08-09-2018

Makkelijk bedienbare droger!

Algemene score

10,0
Na 20 jaar met onze oude Siemens droger te hebben gedaan zijn we uiteraard weer ontzettend blij met onze nieuwe aankoop. Natuurlijk weer een Siemens!!
Geschreven voor: Siemens WT47W5G2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Kookgek 31-08-2018

Hele fijne wasdroger

Algemene score

10,0
De droger is gebruiksvriendelijk en er komt geen warme lucht vanaf tijdens het drogen. Er zijn veel programma's en de was komt er goed gedroogd uit. De was heeft geen droger/muffe lucht maar je ruikt echt nog de frisheid van het wassen. De dubbele stoffilter is erg prettig en vangt de stof goed op. Een mooi design. Wij zijn er blij mee.
Geschreven voor: Siemens WT47W5G2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

wgroentje 13-04-2018

Geweldige warmtepompdroger

Algemene score

10,0
Ik heb nu zowel de wasmachine als de droger van dezelfde lijn. Ben zeer tevreden . Droger heeft verschillende standen en de was komt er droog en netje uit. En supersnel. Zelf de antikreukfunctie werkt perfect. Nu was ik al tevreden over de wasmachine en is dus nu een fluitje van cent. Geen gehannes meer wan de vele wasrekjes.
Geschreven voor: Siemens WT47W5G2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Postma 03-04-2018

Gemakkelijk in gebruik en te installeren.

Algemene score

10,0
2 weken geleden gekocht. Hadden we veel eerder moeten doen! Veel minder electraverbruik en gemakkelijk zelf te installeren met handige afvoer. Condensor automatisch schoon dus alleen stoffilter even leeg halen.
Geschreven voor: Siemens WT47W5G2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

els 05-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
na jaren een whirpool warmtepompdroger gehad te hebben is dit een verademing ,hij droogt snel maajt makkelijk schoon alleen geen binnenverlichting zoals in boekje staat

Pluspunten

  • korte droogtijd
  • stevig apparaat

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Siemens WT47W5G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gundoyes 20-02-2018

Prima!

Algemene score

10,0
Ik het dit vorige maand gekocht. Momenteel ben ik alle programmas aan het uittesten. Tot nu toe bevalt het goed!
Geschreven voor: Siemens WT47W5G2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marian 23-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kan veel soorten was aan; minder lawaai dan andere drogers

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima droger. Gekozen vanwege A++energielabel, prima prijs kwaliteit, 9 kg ook geschikt voor slaapzakken, minder decibel.

Pluspunten

  • Zuinig in energie
  • 9 kg
  • Minder decibel
  • Gratis bezorgd en aangesloten

Minpunten

  • Afvoer via slangetje moet wel naar beneden lopen.
Geschreven voor: Siemens WT47W5G2NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

WT47W5G2NL 21-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super siemens product!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super apparaat mooie lichtjes en lekker geruisloos. Bespaard behoorlijk op de energie. Voor elke droogbeurt is er een geschikt programma. Fantastisch echt waar ik ben er ontzettend tevreden mee.

Pluspunten

  • geruisloos
  • energiezuinig
Geschreven voor: Siemens WT47W5G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roos2017 20-01-2018

Snelle warmtepompdroger!

Algemene score

8,0
We hebben deze droger nu een paar weken in gebruik en zijn er erg blij mee. In tegenstelling tot onze vorige warmtepompdroger, droogt deze snel en maakt hij niet zo veel lawaai. Een volle trommel met handdoeken is in anderhalf uur klaar.
Geschreven voor: Siemens WT47W5G2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Andre 15-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne wasdroger, met diversen programma's ook voor korte programma. Was komt er goed droog uit. Lawaai is minimaal voor een wasdroger. Wij hebben hem nu ruim een maand in gebruik. Kan hem iedereen aanbevelen, is een goede aankoop!

Pluspunten

  • programa's
  • snel droog functie
  • Weinig lawaai
  • energie zuinig

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens WT47W5G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liske 13-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden, makkelijke bediening ondanks de vele mogelijkheden en onderhoudsvrij door de zelfreinigende filter. Was zo op te vouwen na het drogen zonder te strijken. Energie zuinig ook nog !

Pluspunten

  • Zelfreinigend
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Jammer dat de wolkorf er niet standaard bij zit
Geschreven voor: Siemens WT47W5G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin Oud 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snelle droogtijd makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Energie zuinig en gemakkelijk schoon te maken en geluid arm makkelijk te bedienen zelf reinigende warmte pomp

Pluspunten

  • zelfreingende warmtepomp
  • korte droogtijd
Geschreven voor: Siemens WT47W5G2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ausema 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een zuinige droger met een goed droogresultaat

Algemene score

9,0
Erg fijne droger. We moeten nog even wat uitgebreider testen, maar eerste indrukken zijn goed: erg stil voor een droger en mooi om te zien. Maar de kwaliteit van het drogen, tegen het geluid wat hij produceert, is echt heel erg goed.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Design
  • Weinig geluid
  • Energie zuinig
Geschreven voor: Siemens WT47W5G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. ván den Berge 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Reeds meer een Siemens product gekocht en zeer tevreden.
Wij zijn blij met deze machine en deze voldoet aan al onze wenzen

Pluspunten

  • Veel droog programmas
Geschreven voor: Siemens WT47W5G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leon 13-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote vulopening en inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
veel programma's dus veel keus uit droogprogramma's waardoor er meer soorten( lingerie, handdoeken, overhemden etc etc )wasgoed veilig in gedroogd kan worden dan andere drogers. handig in gebruik. energiezuinig , maak niet veel herrie

Pluspunten

  • grote inhoud
  • veel keus uit programma's
Geschreven voor: Siemens WT47W5G2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

peter de koe 07-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
veel bedieningsgemak droogt prima en voldoet aan alle verwachting de trommel is groot en de deur groot genoeg om in een keer de was van de wasmachine in de droger te krijgen

Pluspunten

  • grote deur
  • weinig stroom

Minpunten

  • geen
  • zwaar
Geschreven voor: Siemens WT47W5G2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tinus312 05-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel snelle droogtijd perfect onderhoudend vermogen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een warmtepompdroger die zichzelf schoonspoelt, zodat droogduur ook de droogduur blijft. Een fijne grote doger met makkelijke en duidelijke bediening. in een woord een topper Deze droger kan ik iedereen van harte aanbevelen. Door het schoonspoelen is de droger energiezuinig. Het is gewoonweg een feest
Geschreven voor: Siemens WT47W5G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manuela 30-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede droger en makkelijk te bedienen.
Zie van staan dat hij veel lawaai zou maken maar ik vindt dit reuze meevallen en ben blij met mijn droger.
Geschreven voor: Siemens WT47W5G2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ap Steinmeier 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasdrooger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Recent hebben wij een Siemens Warmtepomp droger gekocht. Het apparaat is stil, gebruiksvriendelijk , beschikt over een uitgebreid keuzeprogramma en een grote vulopening.

Pluspunten

  • Anntal programma's
  • Stil in Gebruik
  • Grote vulopening
  • energievriendelijk
  • goede prijs

Minpunten

  • nog niet ondekt
Geschreven voor: Siemens WT47W5G2NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews