Siemens WT47W5G2NL - Reviews

Best Reviewed okt 2017 Siemens WT47W5G2NL
Best Reviewed oktober 2017
Laagste prijzen
Specificaties
Droogsysteem
condensdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 47 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Beekenkamp 07-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige droger, topper voor goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige droger met veel keuze mogelijkheden en makkelijke intuïtieve bediening. De kind kan de was doen. Makkelijk aan te sluiten, alles volgt zich vanzelf. Droogt perfect en is lekker stil.

Pluspunten

  • Makkelijk aan te sluiten
  • Veel keuze mogelijkheden
  • Intuïtieve bediening
  • Stil

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

leon 13-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote vulopening en inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
veel programma's dus veel keus uit droogprogramma's waardoor er meer soorten( lingerie, handdoeken, overhemden etc etc )wasgoed veilig in gedroogd kan worden dan andere drogers. handig in gebruik. energiezuinig , maak niet veel herrie

Pluspunten

  • grote inhoud
  • veel keus uit programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

peter de koe 07-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
veel bedieningsgemak droogt prima en voldoet aan alle verwachting de trommel is groot en de deur groot genoeg om in een keer de was van de wasmachine in de droger te krijgen

Pluspunten

  • grote deur
  • weinig stroom

Minpunten

  • geen
  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tinus312 05-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel snelle droogtijd perfect onderhoudend vermogen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een warmtepompdroger die zichzelf schoonspoelt, zodat droogduur ook de droogduur blijft. Een fijne grote doger met makkelijke en duidelijke bediening. in een woord een topper Deze droger kan ik iedereen van harte aanbevelen. Door het schoonspoelen is de droger energiezuinig. Het is gewoonweg een feest

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manuela 30-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede droger en makkelijk te bedienen.
Zie van staan dat hij veel lawaai zou maken maar ik vindt dit reuze meevallen en ben blij met mijn droger.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ap Steinmeier 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasdrooger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Recent hebben wij een Siemens Warmtepomp droger gekocht. Het apparaat is stil, gebruiksvriendelijk , beschikt over een uitgebreid keuzeprogramma en een grote vulopening.

Pluspunten

  • Anntal programma's
  • Stil in Gebruik
  • Grote vulopening
  • energievriendelijk
  • goede prijs

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Linda 27-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtepomp droger

Algemene score

9,0
Hele fijne warmtepomp droger! Veel programma's, handig voor diverse soorten wasjes.
Pieper is subtiel, niet te hard of te zacht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mvr. Van Raaij 21-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasdroger voldoet aan als onze wensen. Hij is zuinig, redelijk stil en gebruiksvriendlijk. Daarnaast kan er veel in! En is het droogresultaat prima.

Pluspunten

  • Bediening helder
  • Grote inhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Klein 21-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens iQ700 warmtepompdroger

Algemene score

9,0
Had al een Siemens droger en gelet op de betrouwbaarheid, kwaliteit en bedieningsgemak weer gekozen voor een Siemens (warmtepomp) droger. De droger doet (nagenoeg) geruisloos en zeer goed (en goedkoop A++) zijn dankbaar werk.

Pluspunten

  • Goede professionele uitstraling
  • Eenvoudig bedieningsgemak
  • Zeer zuinig met energie
  • Betrouwbaar

Minpunten

  • Redelijk zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Niels 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasdroger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nieuwe Siemens warmtepomp wasdroger aangeschaft, super in gebruik, grote trommel, werkt simpel en snel met de minimale energieverbruik en ziet er bovendien nog goed uit! Aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed droog tegen weinig kosten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mede door zijn goedkope aanschafprijs in verhouding met andere warmtepompdrogers met dezelfde mogelijkheden is dit product gezien zijn droog resultaten echt aan te bevelen

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • weinig stroomverbruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.E. van der Meulen 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prettige filters, mooie uitvoering, geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima product, maakt weinig geluid, dubbele filters, duidelijk bedieningspaneel, afmeting prima, energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marja 13-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droogt heel goede

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had een warmtepompdroger die ik elke keer helemaal moest schoonmaken, anders droogde het wasgoed niet. Nu hoeft dat helemaal niet meer, en het wasgoed is veel eerder droog dan bij de andere. Ik gebruik het korte programma heel vaak, en 40 minuten later is het kurkdroog. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

seda 12-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfect droger

Algemene score

10,0
zeer gebruikersvriendelijk warmtepompdroger! ik ben zeer tevreden met deze droger het werk goed en stil :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Puijk 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het moet een energiezuinig apparaat zijn, waar veel inhoud in zit die we zeker nodig hebben voor de dagelijkse was van onze Bed&Breakfast.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Geert Helwegen 11-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte wasdroger

Algemene score

10,0
Deze wasdroger is niet alleen geruisloos maar voldoet aan zijn eisen.
Programma's duren niet te lang hij past zich aan aan de vochtigheid van de was.
Echt een topper van siemens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Lamberink 11-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel, droogt perfect !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede prijs / kwaliteitsverhouding. Degelijke machine in vergelijking met de vorige droger.
Zeer energiezuinig

Pluspunten

  • Grote trommel
  • veel programma's
  • Uitstekende machine

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danyal 09-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger

Algemene score

8,0
mijn eerste wasdroger. Ik ben zeer tevreden. Het geluid valt heel erg mee. Het is makkelijk in gebruik en droogt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jolanda 08-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar ,grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super goede droger perfect ben er heel blij mee,ook fijn dat de deur helemaal open gaat.
Bediening paneel is ook mooi en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Deur helemaal open gaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemens wasdroger 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Cashback Siemens wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In zoverre ik kan beoordelen is dit product, volgens de energielabel, minder energie verbruikend. Tevens zijn de droogmogelijkheden vrij ruim te noemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews