Siemens iQ700 WT47O5C2NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 109 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam. Baas 13-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is de eerste droger die wij hebben aangeschaft, maar dat had ik jaren eerder moeten doen! Stelt de duur van zijn programma af aan het gewicht. Voldoende keuze uit programma's. Je hoort 'm bijna niet. Je hoeft alleen de stofbakjes ieder gebruik schoon te maken, dus weinig onderhoud eraan.

Pluspunten

  • Programma's
  • Stil in gebruik
  • Programma klaar pieptoon kun je uit zetten

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DoAn 11-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Droogt goed handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede droger, laag energie verbruik. veel mogelijkheden eenvoudig te bedienen relatief stil. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. De ruimte waar de droger staat blijft droog, dat was bij de vorige warmtepomp droger niet het geval altijd veel vocht in de ruimte na gebruik is verledentijd met dit apparaat.

Pluspunten

  • Duidelijke bediening
  • Grote vulopening
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toos 17-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger wt4705C2NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb de warmtepompdroger nu 3 weken in huis en al vele malen gebruikt. Samen met de wasmachine van de zelfde serie iq 700. Is een super mooie machine makkelijk in bediening en de was komt er mooi uit. Ben er erg blij mee. En super handig dat er een set voor de afvoer bij zit, zodat het water gelijk afgevoerd word.

Pluspunten

  • Droogt goed, zonder te veel kreuk.
  • Makkelijke bediening.
  • Aansluiting op de wasmachine afvoer.
  • Mooie uitstraling
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 13-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger met ruime doorzichtige deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasdroger werkt uitstekend, is makkelijk te bedienen en vrij stil. Zowel als condensdroger als met afvoer slang te gebruiken.

Pluspunten

  • Doorzichtige deur
  • Bij starten kort moment licht in de trommel

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre De Vries 12-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

top/variabel drogen,zuinig,geen W-afvoer nodig,geen herrie

Algemene score

10,0
Simpel de titel zegt voldoende ! Daarnaast heeft deze droger een modieuze vorm en kan dus ook zonder waterafvoer !
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.J.Guillaume uit Apeldoorn. 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparatuur!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij kochten zowel de Siemens vrijstaande vaatwasser (SN25N880EU) als de Siemens Warmtepompdroger (WT4705C2NL). Wij zijn zeer tevreden over deze apparaten. Zij overtreffen onze verwachtingen. De prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde. Wanneer onze ongeveer 15 jaar oude (Bauknecht) wasmachine het begeeft, schaffen wij deze keer een Siemens wasmachine aan, omdat wij bij 82(!) reviews gelezen hebben dat veel consumenten zowel de wasmachine als de wasdroger in één keer aanschaffen. Ook geven zij een hoge waardering aan de Siemens wasmachine.

Pluspunten

  • zuinigheid
  • geluid
  • gemak
  • uiterlijk/vormgeving

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snelle droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Droogt de was snel, heeft zelfs een speciale lingerie droogoptie. Staat bovenop mijn wasmachine iQ800 en is een hele fijne combinatie! Stoffilter verzameld alle pluisjes en is na de droogbeurt gemakkelijk te legen.

Pluspunten

  • Stil
  • Stoffilter
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

koos 06-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

goede machine met grote droogtrommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zeer mooi apparaat met een makkelijk bedienings paneel en goed leesbaar
duidelijke handleiding
grote droogtrommel
en ook nog eens goed droogt
ben er zeer tevreden mee

Pluspunten

  • makkelijke bedienig
  • grote doogtrommel
  • goede droogtijd

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara 02-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heb hem nu 1 dag paar machines was gedroogt is makkelijk in gebruik en droogt de was veel sneller als mijn oude warmtepomp droger.

Pluspunten

  • droogt snel
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MarijeK 24-08-2018

Wat een genot om weer een Siemens droger te hebben

Algemene score

10,0
Nadat onze vorige Siemens droger het toch echt had begeven, na jaren van intensief gebruik in een gezin van zes personen toch weer gekozen voor de kwaliteit, duurzaamheid en fijne gebruik van de Siemens droger. Na zes weken zonder droger, het was tenslotte een heerlijke zomer toch wel weer lekker die zachte handdoeken! Ik vind deze droger ook echt een upgrade weer ten opzichte van het vorige type.
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Kottmann 07-06-2018

16 Jaar Trouwe Dienst

Algemene score

10,0
Na 16 jaar Trouwe dienst hebben we onze oude Siemens Droger ingeruild voor een nieuwe generatie Siemens Droger, wat een verschil heerlijk die nieuwe technologie
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gerritsen 06-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een fijne droger!
Ik was eerst wat sceptisch over een warmte pomp droger omdat ik als kraamverzorgende vaak in de gezinnen was uit een droger haal wat nog klam is . Ook hier was ik bang dat dit het geval zou zijn maar niet dus de droger droogt in een korte tijd de was kurk droog.
Ben in deze paar dagen er al heel blij mee.
Hebben de wasmachine gekocht in deze serie die beviel heel goed vandaar ook voor deze droger gekozen.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Droogt goed
  • Ziet er mooi uit
  • Zuinig

Minpunten

  • Tot nu toe nog geen
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riekyw 15-03-2018

heel fijne droger van Siemens

Algemene score

10,0
na een 15 jaar oude wasdroger van Siemens een ware verademing deze nieuwe warmtepompdroger van Siemens! Geluidloos en alles goed droog!
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

tevredenstel 20-02-2018

Yes Siemens

Algemene score

10,0
Na advies van Expert hebben wij voor deze Siemens WT47O5C2NL gekozen met alle tevredenheid. HEEL VEEL MINDER rest stof/pluis in huis dan de vorige. De was is echt snel droog en zachter dan ooit. Het bijgeluid van de compressor vonden we de eerste 3 beurt opvallend maar zeker niet irritant. Nu valt het ons niet eens meer op. Het (extra) rekje die bijgeleverd is, waar schoenen of evt. wollen truien in gewikkeld kan worden is top. De nat geworden fietsschoen waren snel droog voor de volgende rit. Top product. Het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat er ook een nieuwe Siemens wasmachine onder deze droger staat.
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Addo Kruizinga 08-02-2018

Stil en droog!

Algemene score

10,0
Als vervanging van onze condensdroger deze warmtepomp droger stiller en zuiniger met het verbruik. Zeer tevreden.
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

andries 29-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooi product om te zien

Algemene score

9,0
heb er geen spijt van deze droger,is zuinig met verbruik,mooie grote trommel 8 kilo inhoud,en stil als hij draait,zit een sensor in als je hem op 2uur insteld, kan hij de tijd zelf verkorte,houd in de kleren krimpen niet,heb volle lof over deze siemens droger gr andries

Pluspunten

  • alles een pluspunt

Minpunten

  • geen min punten
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 24-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De droger droogt zeer goed en overal te plaatsen door de losse water opvangbak in de droger.
De bediening is zeer eenvoudig.
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Water Reservoir Bevat Water ondanks Directe Afvoer

Algemene score

6,0
Ondanks de aankoop is mij NOOIT door winkel(personeel alsmede installateurs) verteld dat het water reservoir altijd een beetje water zal bevatten ter reiniging van de machine, ook al wordt het water direct afgevoerd in de afvoerpijp. Bij een lekkage-probleem (veroorzaakt door installatuers) is Siemens-reparatie zèlf langs geweest en heeft mij dit weten te vertellen, bedankt daarvoor!
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

R.Fredriksz 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Programma instructies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het programma overzicht is duidelijk en eenvoudig in te stellen. Alle droogprogramma's zijn in te stellen. Met de meegeleverde korf is het zeer eenvoudig wollen truien (sport) schoenen te drogen of van geuren te ontdoen. De hygiënische eisen van de droger, zelfreinigende condenseer en condenswater afvoer en het lage geluidsniveau voldoen zeker aan onze verwachtingen.
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TessadeVries 04-01-2018

Snelle droger

Algemene score

8,0
Goede wasdroger in combinatie met de iQ800 wasmachine (staan bij mij op elkaar). Zeer stille droger, met veel verschillende opties, zelfs om lingerie te drogen. Stoffilter verzameld alle pluisjes die je na de droogbeurt gemakkelijk kunt verwijderen.
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews