Siemens WT47O5C2NL - Reviews

Best Reviewed dec 2016 Siemens WT47O5C2NL
Best Reviewed december 2016
Specificaties
Uitvoering
condensdroger
Vulgewicht
8 kg
Anti-kreuk fase
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 53 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DoAn 11-12-2016 Product paar weken in bezit

Droogt goed handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede droger, laag energie verbruik. veel mogelijkheden eenvoudig te bedienen relatief stil. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. De ruimte waar de droger staat blijft droog, dat was bij de vorige warmtepomp droger niet het geval altijd veel vocht in de ruimte na gebruik is verledentijd met dit apparaat.

Pluspunten

  • Duidelijke bediening
  • Grote vulopening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Barbara 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heb hem nu 1 dag paar machines was gedroogt is makkelijk in gebruik en droogt de was veel sneller als mijn oude warmtepomp droger.

Pluspunten

  • droogt snel
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yokoyoko 26-05-2017 Product paar dagen in bezit

Siemens warmtepompdroger zelfreinigend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een verademing deze droger na een ...........B merk. Droogt snel, goed en geeft niet veel lawaai. De zelfreinigende functie is ook top.

Pluspunten

  • vrij stil
  • droogt snel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan&Maria 24-05-2017 Product paar dagen in bezit

wassen en drogen nooit eerder zo leuk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dat was even een rib uit ons lijf: wasmachine en droger aan vervanging toe. Na uitgebreid speurwerk en gedegen info te hebben ingewonnen op naar Mediamarkt en diverse (merk)opties bekeken; daar sprong de Siemens echt uit: mooi van vormgeving, geavanceerd, volgens uitleg energiezuinig (zeker als je zelf een beetje 'meedenkt') en mogelijkheden waar je echt kwalitatief iets mee kunt. Na spoedige levering en uitgebreid lezen van het infoboekje aan het wassen geslagen (er was flinke achterstand!). Resultaat: heerlijk schoon en fris en droog, goed strijkbaar waar nodig.
Kortom: een geweldige aankoop!

Pluspunten

  • energiezuinig
  • stil
  • mooi van vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

swan 23-05-2017

Droger droogpomp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hadden vroeger een condens droger. Deze droger is stiller zuiniger en maakt zelf het filter schoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Meta 13-05-2017 Product paar dagen in bezit

Energiezuinige machine met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een geweldige droger:
1. De condensor hoeven we niet meer te reinigen. Scheelt veel werk!
2. Hij droogt snel en goed. Energieverbruik valt mee.
3. Veel mogelijkheden om je droger aan type was aan te passen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arjan 11-05-2017 Product paar maanden in bezit

Moderne snufjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi ogend apparaat met moderne snufjes. Zo is er bijvoorbeeld de functie van zelfreiniging. Dus naast het gebruikelijke rooster aan de voorkant even regelmatig schoonmaken hoef je er verder niets aan te doen.

Pluspunten

  • Zelfreinigingsfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Bouchoms 09-05-2017

Absoluut een juweeltje

Algemene score

10,0
Sinds een paar weken in het bezit van deze warmtepomp wasdroger en we zijn er content over. De machine geeft uitstekende droogresultaten, heeft diverse droogprogramma's en is relatief snel. Wat erg prettig is dat de condensor automatisch gereinigd wordt met het condenswater. Een heel belangrijk argument voor ons om de machine aan te schaffen. En hij is een stuk zuiniger dan de vorige condensdroger. Dus goed bezig in meerdere opzichten. Geluid valt reuze mee; is wel even wennen met de vorige. We gaan er van uit weer lang een zorgeloos plezier te hebben van deze topmachine.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

koos 06-05-2017 Product paar dagen in bezit

goede machine met grote droogtrommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zeer mooi apparaat met een makkelijk bedienings paneel en goed leesbaar
duidelijke handleiding
grote droogtrommel
en ook nog eens goed droogt
ben er zeer tevreden mee

Pluspunten

  • makkelijke bedienig
  • grote doogtrommel
  • goede droogtijd

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Plat 27-04-2017 Product paar weken in bezit

perfecte wasmachine en droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik ben ontzettend blij met mijn wasmachine en droger. Hij werkt perfect. De machines hebben heel veel functies. kortom, gewoon super. Zeer aan te raden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine 23-04-2017 Product paar dagen in bezit

Zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
IK heb voor dit product gekozen vanwege de zuinigheid en snelle droogtijd gecombineerd met een zelfreinigende condensor

Pluspunten

  • Zuinig
  • Handig in gebruik
  • snelle droogtijd
  • self cleaning condensor
  • direct op riool aansluitbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E de Bruijn 12-04-2017 Product paar weken in bezit

Eerste indruk is veelbelovend !!

Algemene score

9,0
Inmiddels drie wassen gedroogd met onze nieuwe droger en we zijn erg tevreden over het apparaat. Hij is eenvoudig qua bediening en installatie. Tevens zijn de pluizenfilters ook eenvoudig schoon te maken en is de droger erg snel en vooral een stuk stiller als onze oude droger.

Pluspunten

  • Stil
  • Korte droogtijden
  • Eenvoudig in gebruik
  • Eenvoudig te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Stille en luxe wasdroger 11-04-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer stille droger

Algemene score

8,0
We zijn erg blij met onze nieuwe Siemens droger. Hij is erg ruim en stil. Erg luxe qua vormgeving. Bij het erin doen van de was blijft het lampje branden wat vervolgens vanzelf weer uit gaat. Ook bij het einde van het programma schakelt hij zich zelf uit wat fijn is. Per soort item kan je een programma kiezen, op wol of katoen, of zelfs handdoeken en schoenen! Kortom erg uitgebreid. We hebben deze machine gekozen omdat het beste getest was in December 2016.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Veel verschilende programma's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Renie 09-02-2017 Product paar dagen in bezit

Wasdroger met veel opties, grote opening met verlichting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor dit product hebben wij gekozen omdat hij energiezuinig is. Een slangetje in de afvoer zorgt voor het verwijderen van water. Mooie grote vulopening en extra rekje voor schoenen te drogen. Kortom een fijne machine met veel opties en zeer makkelijk te bedienen. En erg geluidsvriendelijk. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Grote vulopening
  • Duidelijke display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rj Zoetermeer 18-01-2017 Product paar weken in bezit

heeeeel blij ermee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hadden eerst een probleempje met de droger en deze is toen omgeruild. Heel blij met de service en snelheid super gedaan.
Nu heel erg tevreden met de machine doet het super droogt goed en energie nota is omlaag gegaan.
super siemens
thanks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heleen 16-01-2017 Product paar weken in bezit

Zeer gebruikersvriendelijk en snel klaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede wasdroger met ruime trommel. Handige ledverlichting in de trommel. Gebruikersvriendelijk. Makkelijke filters om schoon te maken. Was is in verhouding tot mijn vorige machine snel klaar

Pluspunten

  • grote trommel
  • snel klaar
  • filters makkelijk te reinigen
  • gebruikersvriendelijk

Minpunten

  • vrij dure machine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pieter 14-01-2017 Product paar weken in bezit

Warmtepompdroger van Siemens WT4705C2NL

Algemene score

9,0
Wat doe je als je condensdroger (van die firma die zegt: er is geen betere) kapot gaat? Dan ga je op zoek naar de beste. Onze zoektocht naar een nieuwe droger leidde ons naar een warmtepompdroger. Siemens staat daarbij hoog aangeschreven. Een duidelijke beschrijving, aansluiten en draaien maar. Een no nonsense machine, met een degelijke uitstraling. De cash back actie was een mooie bijkomstigheid. Siemens ontvangt van ons een pluim!

Pluspunten

  • Duidelijke handleiding
  • Stille machine
  • Grote deuropening
  • Veel instelmogelijkheden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Thon 13-01-2017 Product paar dagen in bezit

Siemens was/droger combinatie

Algemene score

9,0
Na de uitstekende Siemens wasmachine nu ook de Siemens wasdroger aangeschaft. Dit is een perfecte combinatie welke er niet alleen schitterend uitziet maar ook uitstekende prestaties levert. Drogen gaat veilig, snel en zuinig, en de machines zijn eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • zuinig
  • eenvoudige bediening
  • met wasmachine mooie combinatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

VENH 12-01-2017

Superfijne en energiebesparende condensdroger!

Algemene score

10,0
Fijne droger. Ik gebruik de knop 'voorzichtig' om kleding op minderhoge temperaturen te drogen. Ook goed voor de energiekosten! Kleding komt er goed droog uit. Fijn en gemakkelijk in gebruik. Aanrader!
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

A. van der Plas 04-01-2017 Product paar weken in bezit

Top droger!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design droger met grote capaciteit trommel. Goede prijs voor veel kwaliteit! Wij hebben deze droger gekozen omdat wij gezinsuitbreiding krijgen! We zochten een kwaliteitsproduct en vonden dat in deze Siemens droger.

Pluspunten

  • Grote capaciteit trommel
  • A++
  • Mooi design
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews