Siemens WT47O5C2NL - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Siemens WT47O5C2NL
Best Reviewed mei 2017
Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Anti-kreuk fase
Ja
Duur anti-kreuk fase
120 min
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 67 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DoAn 11-12-2016 Product paar weken in bezit

Droogt goed handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede droger, laag energie verbruik. veel mogelijkheden eenvoudig te bedienen relatief stil. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. De ruimte waar de droger staat blijft droog, dat was bij de vorige warmtepomp droger niet het geval altijd veel vocht in de ruimte na gebruik is verledentijd met dit apparaat.

Pluspunten

  • Duidelijke bediening
  • Grote vulopening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

koos 06-05-2017 Product paar dagen in bezit

goede machine met grote droogtrommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zeer mooi apparaat met een makkelijk bedienings paneel en goed leesbaar
duidelijke handleiding
grote droogtrommel
en ook nog eens goed droogt
ben er zeer tevreden mee

Pluspunten

  • makkelijke bedienig
  • grote doogtrommel
  • goede droogtijd

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heb hem nu 1 dag paar machines was gedroogt is makkelijk in gebruik en droogt de was veel sneller als mijn oude warmtepomp droger.

Pluspunten

  • droogt snel
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daan 20-08-2017 Product half jaar of langer in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben heel blij met deze droger.hij mag misschien iets duurder zijn,maar hij is het echt waard..droogt uitstekend,duidelijke bediening.veel opties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hilZ 01-08-2017

Lofzang op mijn nieuwe droger

Algemene score

10,0
Heb enkele weken mijn nieuwe droger. Samen gekocht met de bijpassende wasmachine.Het zijn juweeltjes zo samen en ik kijk niet meer voor ik ga wassen of het nog gaat regenen.Het is een geweldig apparaat en hij doet wat hij belooft.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Tycho 16-07-2017 Product paar dagen in bezit

Schitterende machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele mooi machine, een plaatje in onze techniekruimte. We hebben er nog geen gebruik van gemaakt, maar de uitstraling is in ieder geval top :)

Pluspunten

  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aadcarla 08-07-2017 Product paar dagen in bezit

Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben hem gekocht om zijn zuinigheid en een goed zelfrijnige filter dat werd meestal vergeten bij de oude

Pluspunten

  • Zelfrijgende filter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erwin slomp 04-07-2017 Product paar dagen in bezit

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze voorkeur ging naar een standaard condens droger uit. Naar enige uitleg van de verkoper waarom een Siemens met warmtepomp toch misschien beter was, hebben we besloten om zijn advies op te volgen. De prijs ligt iets hoger dan bij de standaard drogers, maar door zijn energie zuinige gebruik verdient zich dit wel terug. Ook nog goed voor het milieu. De uitstraling van de wasdroger is futuristisch en makkelijk in gebruik. Hij werkt prima

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Stopt wanneer was gedroogd is

Minpunten

  • Duurt iets langer dan bij de condens droger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goos 19-06-2017 Product paar dagen in bezit

warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
fantastische droger, rustig, makkelijke bediening en veel comfort. weinig tot geen vochtigheid meer in een kleine ruimte, zeer droog en redelijk tot goed kreukvrij!

Pluspunten

  • makkelijke bediening met veel voorkeuren
  • past droogtijd aan aan de hoeveelheid
  • zo goed als kreukvrij
  • geen filter of condensor te reiningen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacob Jansen 17-06-2017 Product paar dagen in bezit

Wasdroger WT47O5C2NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben het apparaat nog maar net aangeschaft maar maakt de beloften van de verkopen geheel waar en bovendien eenvoudig te bedienen ondanks de vele opties.. Stil, zuinig en een mooi disign.

Pluspunten

  • Ondanks vele opties eenvoudige bediening
  • mooi disign

Minpunten

  • niet
  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lammers 17-06-2017 Product paar dagen in bezit

Siemens wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid droogprogramma, zuinig in gebruik een ruime (8kg) trommel inclusief wolkorf en automatisch reinigingssysteem.
Stil in gebruik.

Pluspunten

  • A++
  • Inhoud trommel 8 kg
  • Automatisch reinigingssysteem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P.P.Vonken 15-06-2017 Product paar weken in bezit

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor warmtepompdroger i.v.m. energieverbruik. Apparaat is erg stil en droogt goed en snel.
Zeer eenvoudig te bedienen. Pluizenfilter dubbel uitgevoerd en erg makkelijk te reinigen.

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen
  • energieverbruik
  • erg stil
  • pluizenfilter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wanda 12-06-2017 Product paar weken in bezit

Altijd Siemens voor ons!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een wasmachine en droger gekocht van Siemens (700 serie). Dit was ter vervanging van onze 15 jaar oude Siemens apparaten. Deze deden het eigenlijk nog maar qua zuinigheid, geluid en grote trommel zijn we er nu erg op vooruit gegaan. Siemens is zo betrouwbaar en daarom weer voor Siemens gekozen! Zeker geen spijt van. Mooie trommels, drogere was en mooiere kleding!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Geruisloos
  • Zelfreiniging
  • Veel wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Familie Valk 08-06-2017 Product paar dagen in bezit

Solide en stil apparaat met heel veel zinnige opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi, solide, zuinig en stille wasdroger met veel zinnige opties. Daar waar mijn fijne was in een vorige droger kromp komt de was er nu qua formaat uit zoals het erin gegaan is en bovendien nauwelijks gekreukt. Lekker efficiënt! In een druk gezin is het fijn dat niet alles eerst moet worden opgehangen, gedroogd, afgehaald om dan pas te kunnen strijken. Top apparaat!

Pluspunten

  • Solide
  • Zuinig
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 08-06-2017 Product paar dagen in bezit

Blij mee!

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit. Even wennen aan warmtepomptechniek, maar droogt zeer goed. Grote trommel en erg stil.

Pluspunten

  • Stil
  • Droogcapaciteit
  • Grote trommel
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J.Mijnders 04-06-2017 Product paar weken in bezit

Wasdroger

Algemene score

9,0
Bijzonder duidelijk & uitgebreid display t.b.v. ruime programma keuzes, Acceptabel geluid, Prachtige & mooie afwerking, Stabiele constructie = geen trillingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Reen 31-05-2017 Product paar maanden in bezit

Geweldige droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Droger maakt weinig geluid, grote vulopening ook makkelijk met licht in trommel.
Past zich aan, aan de droogtijd. Als de was droog is stopt de machine automatisch. Dus erg energie zuinig

Pluspunten

  • Rekje in trommel voor sportschoenen
  • Grote vulopening met licht
  • Stop automatisch na droge was

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yokoyoko 26-05-2017 Product paar dagen in bezit

Siemens warmtepompdroger zelfreinigend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een verademing deze droger na een ...........B merk. Droogt snel, goed en geeft niet veel lawaai. De zelfreinigende functie is ook top.

Pluspunten

  • vrij stil
  • droogt snel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan&Maria 24-05-2017 Product paar dagen in bezit

wassen en drogen nooit eerder zo leuk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dat was even een rib uit ons lijf: wasmachine en droger aan vervanging toe. Na uitgebreid speurwerk en gedegen info te hebben ingewonnen op naar Mediamarkt en diverse (merk)opties bekeken; daar sprong de Siemens echt uit: mooi van vormgeving, geavanceerd, volgens uitleg energiezuinig (zeker als je zelf een beetje 'meedenkt') en mogelijkheden waar je echt kwalitatief iets mee kunt. Na spoedige levering en uitgebreid lezen van het infoboekje aan het wassen geslagen (er was flinke achterstand!). Resultaat: heerlijk schoon en fris en droog, goed strijkbaar waar nodig.
Kortom: een geweldige aankoop!

Pluspunten

  • energiezuinig
  • stil
  • mooi van vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

swan 23-05-2017

Droger droogpomp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hadden vroeger een condens droger. Deze droger is stiller zuiniger en maakt zelf het filter schoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews