Siemens iQ700 WT47O5C2NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 102 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ700 WT47O5C2NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam. Baas 13-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, heel stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Algemene score

9,0
Het is de eerste droger die wij hebben aangeschaft, maar dat had ik jaren eerder moeten doen! Stelt de duur van zijn programma af aan het gewicht. Voldoende keuze uit programma's. Je hoort 'm bijna niet. Je hoeft alleen de stofbakjes ieder gebruik schoon te maken, dus weinig onderhoud eraan.

Pluspunten

  • Programma's
  • Stil in gebruik
  • Programma klaar pieptoon kun je uit zetten

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DoAn 11-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Droogt goed handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Algemene score

10,0
Goede droger, laag energie verbruik. veel mogelijkheden eenvoudig te bedienen relatief stil. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. De ruimte waar de droger staat blijft droog, dat was bij de vorige warmtepomp droger niet het geval altijd veel vocht in de ruimte na gebruik is verledentijd met dit apparaat.

Pluspunten

  • Duidelijke bediening
  • Grote vulopening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toos 17-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger wt4705C2NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Algemene score

10,0
Heb de warmtepompdroger nu 3 weken in huis en al vele malen gebruikt. Samen met de wasmachine van de zelfde serie iq 700. Is een super mooie machine makkelijk in bediening en de was komt er mooi uit. Ben er erg blij mee. En super handig dat er een set voor de afvoer bij zit, zodat het water gelijk afgevoerd word.

Pluspunten

  • Droogt goed, zonder te veel kreuk.
  • Makkelijke bediening.
  • Aansluiting op de wasmachine afvoer.
  • Mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 13-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger met ruime doorzichtige deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Algemene score

9,0
Wasdroger werkt uitstekend, is makkelijk te bedienen en vrij stil. Zowel als condensdroger als met afvoer slang te gebruiken.

Pluspunten

  • Doorzichtige deur
  • Bij starten kort moment licht in de trommel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre De Vries 12-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

top/variabel drogen,zuinig,geen W-afvoer nodig,geen herrie

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Algemene score

10,0
Simpel de titel zegt voldoende ! Daarnaast heeft deze droger een modieuze vorm en kan dus ook zonder waterafvoer !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.J.Guillaume uit Apeldoorn. 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparatuur!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Algemene score

9,0
Wij kochten zowel de Siemens vrijstaande vaatwasser (SN25N880EU) als de Siemens Warmtepompdroger (WT4705C2NL). Wij zijn zeer tevreden over deze apparaten. Zij overtreffen onze verwachtingen. De prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde. Wanneer onze ongeveer 15 jaar oude (Bauknecht) wasmachine het begeeft, schaffen wij deze keer een Siemens wasmachine aan, omdat wij bij 82(!) reviews gelezen hebben dat veel consumenten zowel de wasmachine als de wasdroger in één keer aanschaffen. Ook geven zij een hoge waardering aan de Siemens wasmachine.

Pluspunten

  • zuinigheid
  • geluid
  • gemak
  • uiterlijk/vormgeving

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snelle droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Algemene score

7,0
Droogt de was snel, heeft zelfs een speciale lingerie droogoptie. Staat bovenop mijn wasmachine iQ800 en is een hele fijne combinatie! Stoffilter verzameld alle pluisjes en is na de droogbeurt gemakkelijk te legen.

Pluspunten

  • Stil
  • Stoffilter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

koos 06-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

goede machine met grote droogtrommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Algemene score

10,0
zeer mooi apparaat met een makkelijk bedienings paneel en goed leesbaar
duidelijke handleiding
grote droogtrommel
en ook nog eens goed droogt
ben er zeer tevreden mee

Pluspunten

  • makkelijke bedienig
  • grote doogtrommel
  • goede droogtijd

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara 02-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Algemene score

9,0
heb hem nu 1 dag paar machines was gedroogt is makkelijk in gebruik en droogt de was veel sneller als mijn oude warmtepomp droger.

Pluspunten

  • droogt snel
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wil 02-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Algemene score

10,0
Het is een stille droger en doet zijn werk super goed! Ik heb voor dit merk gekozen omdat de vorige van Bosch was (zelfde fabriek) ,die ging 16 jaar mee waarvan 8 jaar dagelijks de hotelwas gedaan.

Pluspunten

  • Direct waterafvoer via slang
  • Stil
  • Verlichting in trommel
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Onze was komt met deze machine er niet kneuterig meer uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Algemene score

10,0
De Siemens iQ700 WT47O5C2NL is een geluidsarm product, dit ervaren wij als erg aangenaam, net zoals de doorzichtbare deur.

Het apparaat is energiezuinig en heeft ook veel programma's, voor ieder wasje een ander programma ! Naast de vele variaties heeft deze machine ook een nette uitstraling.

Onze aankoop was het geld meer dan waard !

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Geluidsarm
  • Vele programma's
  • Nette uitstraling
  • Prijs/kwaliteitsverhouden uitstekend

Minpunten

  • Geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

siemens 21-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldige apparaten

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Algemene score

8,0
ik heb een siemens wasmachine en droger gekocht werken fantastich en schoon en erg droog . Goede en makkelijke bediening .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjanne 08-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Algemene score

9,0
De wasdroger heeft een mooie uitstraling is makkelijk te bedienen en heeft veel keuze programma's. Er is weinig onderhoud dus een hele fijne machine.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Voldoende programma's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chantal 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi stil en zuinige apparaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Algemene score

9,0
Onze adviseur rade Siemens aan als meest ontwikkeld in de warmte pomp drogers. Niets te veel gezegd. We kochten een droger en wasmachine uit dezelfde serie. We zijn er super blij mee. Voldoet aan al onze eisen. Zuinig, stil en ook nog een vlekken indicator! Met een mannenhuishouding is dit heel erg gewenst. En ze staan ook nog eens fraai naast elkaar!

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • mooie techniek
  • mooi dessin

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renting 28-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stil en zuinig!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Algemene score

10,0
Gekocht vanwege zijn stille motor en energie zuinig.
Gekozen voor het dealermodel met droog rek voor schoenen en wol. Verbluffend resultaat en geen warme ruimte meer

Pluspunten

  • Zuinig
  • Ruimtetrommel
  • Stik
  • Geen warmte in huis
  • Wol en schoenenrek

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarijeK 24-08-2018

Wat een genot om weer een Siemens droger te hebben

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Algemene score

10,0
Nadat onze vorige Siemens droger het toch echt had begeven, na jaren van intensief gebruik in een gezin van zes personen toch weer gekozen voor de kwaliteit, duurzaamheid en fijne gebruik van de Siemens droger. Na zes weken zonder droger, het was tenslotte een heerlijke zomer toch wel weer lekker die zachte handdoeken! Ik vind deze droger ook echt een upgrade weer ten opzichte van het vorige type.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Kottmann 07-06-2018

16 Jaar Trouwe Dienst

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Algemene score

10,0
Na 16 jaar Trouwe dienst hebben we onze oude Siemens Droger ingeruild voor een nieuwe generatie Siemens Droger, wat een verschil heerlijk die nieuwe technologie
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gerritsen 06-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Algemene score

10,0
Wat een fijne droger!
Ik was eerst wat sceptisch over een warmte pomp droger omdat ik als kraamverzorgende vaak in de gezinnen was uit een droger haal wat nog klam is . Ook hier was ik bang dat dit het geval zou zijn maar niet dus de droger droogt in een korte tijd de was kurk droog.
Ben in deze paar dagen er al heel blij mee.
Hebben de wasmachine gekocht in deze serie die beviel heel goed vandaar ook voor deze droger gekozen.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Droogt goed
  • Ziet er mooi uit
  • Zuinig

Minpunten

  • Tot nu toe nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riekyw 15-03-2018

heel fijne droger van Siemens

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Algemene score

10,0
na een 15 jaar oude wasdroger van Siemens een ware verademing deze nieuwe warmtepompdroger van Siemens! Geluidloos en alles goed droog!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

tevredenstel 20-02-2018

Yes Siemens

Geschreven voor: Siemens iQ700 WT47O5C2NL

Algemene score

10,0
Na advies van Expert hebben wij voor deze Siemens WT47O5C2NL gekozen met alle tevredenheid. HEEL VEEL MINDER rest stof/pluis in huis dan de vorige. De was is echt snel droog en zachter dan ooit. Het bijgeluid van de compressor vonden we de eerste 3 beurt opvallend maar zeker niet irritant. Nu valt het ons niet eens meer op. Het (extra) rekje die bijgeleverd is, waar schoenen of evt. wollen truien in gewikkeld kan worden is top. De nat geworden fietsschoen waren snel droog voor de volgende rit. Top product. Het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat er ook een nieuwe Siemens wasmachine onder deze droger staat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews