Siemens WT47O5C2NL - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Siemens WT47O5C2NL
Best Reviewed mei 2017
Specificaties
Droogsysteem
condensdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 78 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DoAn 11-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Droogt goed handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede droger, laag energie verbruik. veel mogelijkheden eenvoudig te bedienen relatief stil. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. De ruimte waar de droger staat blijft droog, dat was bij de vorige warmtepomp droger niet het geval altijd veel vocht in de ruimte na gebruik is verledentijd met dit apparaat.

Pluspunten

  • Duidelijke bediening
  • Grote vulopening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

koos 06-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

goede machine met grote droogtrommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zeer mooi apparaat met een makkelijk bedienings paneel en goed leesbaar
duidelijke handleiding
grote droogtrommel
en ook nog eens goed droogt
ben er zeer tevreden mee

Pluspunten

  • makkelijke bedienig
  • grote doogtrommel
  • goede droogtijd

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara 02-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heb hem nu 1 dag paar machines was gedroogt is makkelijk in gebruik en droogt de was veel sneller als mijn oude warmtepomp droger.

Pluspunten

  • droogt snel
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

erik klein velderman 16-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

problemen met achterwand

Algemene score

1,0
inmiddels de machine 1 jaar in gebruik en nu moet voor de tweede keer de achterwand worden vervangen. Doordat de machine te ver tegen de achterwand geplaatst is drukt de plastic behuizing tegen de ventilator waardoor deze aan gaat lopen en er brand kan ontstaan, in mijn ogen een constructiefout. Niet kopen dus.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

J. van de Kolk 15-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer goede droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Droger is zeer gebruiksvriendelijk. Ik heb voor deze droger gekozen omdat er veel opties opzitten, dit sprak mij erg aan. Droger is zuinig in gebruik en ziet er mooi uit.

Pluspunten

  • veel opties
  • zuinig
  • tot 8 kg

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

zeer tevreden..!! 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
snel droog, erg stil, perfect met trommel verlichting, grote inhoud trommel, voor mij de pefecte machine..!!

Pluspunten

  • stil
  • Snelle droogtijd
  • alleen water afvoer nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

den Haan 13-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fraaie uitstraling, grote trommelinhoud en energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fraaie uitstraling met mooie blauwe led-verlichting. Veelzijdigheid aan droogprogramma's. Energiezuinig. Milieubewust. Stil. Grote, ruime trommel..

Pluspunten

  • Grote trommelinhoud
  • Energiezuinig
  • Verschillende droogprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francien 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design met blauwe verlichting. Gebruiksvriendelijk, stil en droogt goed. Met een droogrek erbij voor lingerie, schoenen en gevoelige wassoorten. Kortom een mooi product voor een goede prijs. Maar een filter om schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frits 04-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi grootte inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een super warmtepompdroger Weinig geluid en prima droog programma. Groot inhoud met volle was snel en goed droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarjanZD 29-10-2017

Mooi droogresultaat

Algemene score

10,0
Ben zeer blij met deze nieuwe techniek van Warmtepompdroger. Er komt heel weinig warmte vrij in de ruimte waar deze staat. Met mijn vorige stond het condens op de muren. Ik ben best milieu bewust, maar kan niet zonder droger. Ben ook zeer blij dat deze droger zeer energie zuinig is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

MK 28-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

effectief

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede droger met een duurzaam verbruik. tevens veilig en toekomst gericht. past perfect in ons huishouden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Willem 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stil, snel(ler), droogt prima. Wat me bijzonder bevalt is het feit dat we nog maar één filter hoeven te reinigen.

Pluspunten

  • Simpel
  • Droogt goed
  • Automatische filterreiniging

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marie Beenackers 26-10-2017

Droogt uitstekend

Algemene score

10,0
Dit apparaat is nu ongeveer 14 dagen in ons bezit en bevalt uitstekend! Ik moest even wennen aan het bedieningspaneel, maar dat wijst zich nu vanzelf. Maakt weinig lawaai en droogt uitstekend! Het pluizenfilter laat zich erg gemakkelijk reinigen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

andries 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

goede machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goed werkende droger geen slechte dingen gevonden,verbruik is laag ,makkelijke bediening is makkelijk, deze droger van siemens is een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 20-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben heel blij met deze droger.hij mag misschien iets duurder zijn,maar hij is het echt waard..droogt uitstekend,duidelijke bediening.veel opties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hilZ 01-08-2017

Lofzang op mijn nieuwe droger

Algemene score

10,0
Heb enkele weken mijn nieuwe droger. Samen gekocht met de bijpassende wasmachine.Het zijn juweeltjes zo samen en ik kijk niet meer voor ik ga wassen of het nog gaat regenen.Het is een geweldig apparaat en hij doet wat hij belooft.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Tycho 16-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Schitterende machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele mooi machine, een plaatje in onze techniekruimte. We hebben er nog geen gebruik van gemaakt, maar de uitstraling is in ieder geval top :)

Pluspunten

  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aadcarla 08-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben hem gekocht om zijn zuinigheid en een goed zelfrijnige filter dat werd meestal vergeten bij de oude

Pluspunten

  • Zelfrijgende filter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erwin slomp 04-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze voorkeur ging naar een standaard condens droger uit. Naar enige uitleg van de verkoper waarom een Siemens met warmtepomp toch misschien beter was, hebben we besloten om zijn advies op te volgen. De prijs ligt iets hoger dan bij de standaard drogers, maar door zijn energie zuinige gebruik verdient zich dit wel terug. Ook nog goed voor het milieu. De uitstraling van de wasdroger is futuristisch en makkelijk in gebruik. Hij werkt prima

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Stopt wanneer was gedroogd is

Minpunten

  • Duurt iets langer dan bij de condens droger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goos 19-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
fantastische droger, rustig, makkelijke bediening en veel comfort. weinig tot geen vochtigheid meer in een kleine ruimte, zeer droog en redelijk tot goed kreukvrij!

Pluspunten

  • makkelijke bediening met veel voorkeuren
  • past droogtijd aan aan de hoeveelheid
  • zo goed als kreukvrij
  • geen filter of condensor te reiningen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews