Siemens WT47O5C2NL - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Siemens WT47O5C2NL
Best Reviewed mei 2017
Specificaties
Droogsysteem
condensdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 102 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DoAn 11-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Droogt goed handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede droger, laag energie verbruik. veel mogelijkheden eenvoudig te bedienen relatief stil. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. De ruimte waar de droger staat blijft droog, dat was bij de vorige warmtepomp droger niet het geval altijd veel vocht in de ruimte na gebruik is verledentijd met dit apparaat.

Pluspunten

  • Duidelijke bediening
  • Grote vulopening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Baas 13-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is de eerste droger die wij hebben aangeschaft, maar dat had ik jaren eerder moeten doen! Stelt de duur van zijn programma af aan het gewicht. Voldoende keuze uit programma's. Je hoort 'm bijna niet. Je hoeft alleen de stofbakjes ieder gebruik schoon te maken, dus weinig onderhoud eraan.

Pluspunten

  • Programma's
  • Stil in gebruik
  • Programma klaar pieptoon kun je uit zetten

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

koos 06-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

goede machine met grote droogtrommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zeer mooi apparaat met een makkelijk bedienings paneel en goed leesbaar
duidelijke handleiding
grote droogtrommel
en ook nog eens goed droogt
ben er zeer tevreden mee

Pluspunten

  • makkelijke bedienig
  • grote doogtrommel
  • goede droogtijd

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara 02-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heb hem nu 1 dag paar machines was gedroogt is makkelijk in gebruik en droogt de was veel sneller als mijn oude warmtepomp droger.

Pluspunten

  • droogt snel
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Water Reservoir Bevat Water ondanks Directe Afvoer

Algemene score

6,0
Ondanks de aankoop is mij NOOIT door winkel(personeel alsmede installateurs) verteld dat het water reservoir altijd een beetje water zal bevatten ter reiniging van de machine, ook al wordt het water direct afgevoerd in de afvoerpijp. Bij een lekkage-probleem (veroorzaakt door installatuers) is Siemens-reparatie zèlf langs geweest en heeft mij dit weten te vertellen, bedankt daarvoor!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toos 17-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger wt4705C2NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb de warmtepompdroger nu 3 weken in huis en al vele malen gebruikt. Samen met de wasmachine van de zelfde serie iq 700. Is een super mooie machine makkelijk in bediening en de was komt er mooi uit. Ben er erg blij mee. En super handig dat er een set voor de afvoer bij zit, zodat het water gelijk afgevoerd word.

Pluspunten

  • Droogt goed, zonder te veel kreuk.
  • Makkelijke bediening.
  • Aansluiting op de wasmachine afvoer.
  • Mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 13-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger met ruime doorzichtige deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasdroger werkt uitstekend, is makkelijk te bedienen en vrij stil. Zowel als condensdroger als met afvoer slang te gebruiken.

Pluspunten

  • Doorzichtige deur
  • Bij starten kort moment licht in de trommel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre De Vries 12-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

top/variabel drogen,zuinig,geen W-afvoer nodig,geen herrie

Algemene score

10,0
Simpel de titel zegt voldoende ! Daarnaast heeft deze droger een modieuze vorm en kan dus ook zonder waterafvoer !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Fredriksz 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Programma instructies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het programma overzicht is duidelijk en eenvoudig in te stellen. Alle droogprogramma's zijn in te stellen. Met de meegeleverde korf is het zeer eenvoudig wollen truien (sport) schoenen te drogen of van geuren te ontdoen. De hygiënische eisen van de droger, zelfreinigende condenseer en condenswater afvoer en het lage geluidsniveau voldoen zeker aan onze verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.J.Guillaume uit Apeldoorn. 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparatuur!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij kochten zowel de Siemens vrijstaande vaatwasser (SN25N880EU) als de Siemens Warmtepompdroger (WT4705C2NL). Wij zijn zeer tevreden over deze apparaten. Zij overtreffen onze verwachtingen. De prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde. Wanneer onze ongeveer 15 jaar oude (Bauknecht) wasmachine het begeeft, schaffen wij deze keer een Siemens wasmachine aan, omdat wij bij 82(!) reviews gelezen hebben dat veel consumenten zowel de wasmachine als de wasdroger in één keer aanschaffen. Ook geven zij een hoge waardering aan de Siemens wasmachine.

Pluspunten

  • zuinigheid
  • geluid
  • gemak
  • uiterlijk/vormgeving

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snelle droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Droogt de was snel, heeft zelfs een speciale lingerie droogoptie. Staat bovenop mijn wasmachine iQ800 en is een hele fijne combinatie! Stoffilter verzameld alle pluisjes en is na de droogbeurt gemakkelijk te legen.

Pluspunten

  • Stil
  • Stoffilter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

TessadeVries 04-01-2018

Snelle droger

Algemene score

8,0
Goede wasdroger in combinatie met de iQ800 wasmachine (staan bij mij op elkaar). Zeer stille droger, met veel verschillende opties, zelfs om lingerie te drogen. Stoffilter verzameld alle pluisjes die je na de droogbeurt gemakkelijk kunt verwijderen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Kuperus 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat gekocht op advies van de expert vanwege gebruiksgemak, de gebruiksmogelijkheden, energie verbruik en de self-cleaning functie

Pluspunten

  • gebruiksmogelijkheden
  • gebruiksgemak
  • energie verbruik
  • programmatijden

Minpunten

  • geen service mogelijk condensgedeelte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.P 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasdroger van Siemens is een fantastische machine , zoveel droog mogelijkheden zeer duidelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasdroger

Algemene score

10,0
mooie zuinige was droger met handige mandje voor schoenen en of wolllen truien en een super stille droger

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 24-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display, weinig lawaai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn vorige droger was kapot, voor laten lichten bij de winkel over de verschillende types.
Niks teveel gezegd, bevalt goed, duidelijke display, werkt prima en weinig lawaai.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B Mennings 22-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine heeft een voor ons goede prijs/kwaliteit verhouding en is energiezuinig. Machine maakt weinig lawaai en is makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • zuinig in energieverbruik
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leiden 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb me laten adviseren door de speciaalzaak. Geen seconde spijt van gehad. Was droger en zachter dan voorheen. Weinig geluid en bijdetijds uiterlijk.

Pluspunten

  • zuinig in gebruik
  • comfortabel
  • doet wat de bedoeling is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Pols 12-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot en weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Pracht product....design en tot nu toe vind ik het een super ding...

Mijn handdoeken zijn weer zijdezacht

Siemens ga zo door!!

Pluspunten

  • Geluid
  • Design
  • Groot trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Vermeulen 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eigentijds ,

Algemene score

9,0
Dit apparaat sprak me aan , genoeg mogelijkheden , energie zuinig, geruisloos, ziet er super mooi uit en werkt ook enorm goed.

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews