Siemens WT4H8Y78NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wasdroger 13-07-2017

groot prijsverschil binnen enkele weken

Algemene score

4,0
Een mooi product maar gezien het prijsverschil van 163,05 erg jammer dat zo'n product kan schommelen in prijs!!!
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL

Reageer

Fam Halberstadt 22-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Droger met goede eigenschappen, dat is pas echt genieten!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Waardevolle toevoeging in de huishouding. Van alle gemakken voorzien, zeer stil in 63 db, eenvoudig gebruik.
Handig van dit model is de Wi-Fi functionaliteit, er volgt een bericht via de app op je smartphone dat de droger klaar is. Op afstand uitzetten is een fluitje van een cent. Het instellen van programma's kan ook gedaan worden.

Het aansluiten van deze droger op de afvoer vereenvoudigd het gemak. Deze warmtepompdroger zorgt er tevens voor dat de ruimte waarin deze staat niet meer onnodig warm wordt.
Ruim 1,5 maand in gebruik en zeer aangenaam om met deze productlijn van Siemens te mogen werken.

Pluspunten

  • Condensbak, aansluiten op de afvoer is mogelijk
  • Stroom verbruik laag A++ en zeer stil 63 db
  • Bediening eenvoudig of via de home connect app
  • Geen onnodige warmte in de omgeving
  • Verlichting in de trommel

Minpunten

  • Geen minpunten kunnen vinden
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels 28-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Droogt goed. Instellen met de app erg handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn voorkeur gaat altijd uit naar Siemens of Bosch producten en de wasdrogers komen goed uit de test bij de consumenten bond. Wilde een trommel van 9 kg en bediening met de app. Via de app geef je aan wat voor was je in de droger hebt gestopt en vervolgens kiest deze het juiste programma voor je. Aan het eind een notificatie op je mobiel, ideaal! Warmtepomp is energie zuiniger, wel vind ik dat je hem goed hoort. Het ontwerp is prachtig en het scherm duidelijk. De bediening is prettig. De was komt er goed droog uit, wel had ik gehoopt dat het minder gekreukeld zou zijn. Makkelijk schoon te maken en de waterbak is snel geleegd. De kamer waar hij staat wordt totaal niet vochtig en dat is erg fijn. Geen hoge luchtvochtigheid meer door natte was in huis! Ben erg blij met de droger.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Ziet er mooi uit
  • De app werkt handig
  • Verlichting in de trommel
  • Droogt goed

Minpunten

  • De pomp maakt meer lawaai dan verwacht
  • Was komt er gekreukt uit
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

siemens 2x 22-11-2017

geweldig

Algemene score

10,0
ik heb deze droger een maand in huis en ja wat een ding hij doet wat er van hem wordt vewacht alles droog en nog warm ook een minpunt hij is niet zo stil als ze zeggen
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

SiteTurn 19-10-2017

Zeer practische, energiezuinige droger

Algemene score

10,0
Een droger met een grote inhoud (9 kg) en een ruim aanbod van programma's. Gemakkelijk te bedienen met de HomeConnect app. Volop keuze om snel (= minder energiezuinig) of wat langzamer (= energiezuinig) te droger. Pluisfilter is goed te bereiken en gemakkelijk schoon te maken. Condenswaterafvoer hebben we aangesloten op de afvoer van de wasmachine. Zeer tevreden over dit apparaat.
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

siemens wasdroger 06-01-2017
  • Product paar weken in bezit

wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi apparaat
duidelijk te bedienen
veel plek 9 kg
met binnenlicht
goede prijs/ kwaliteit
duurt wel langer
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ivo Mars 31-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed ,betrouwbaar , degelijk , grote deuropening zelfsreinigend en makelijke bediening .
Stil wn via wifi te zien of hij gereed is .

Pluspunten

  • 9 kilo
  • Grote deuropening

Minpunten

  • Prijs ?
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 12-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Kwaliteit droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg fijne droger, droogt goed, geluidsniveau blijft laag wat erg prettig is. Heel uitgebreid qua droog mogelijkheden wat het fijn maakt om een gepast programma te draaien. voor iedere was wel iets!

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • laag geluidsniveau
  • uitgebreide programma opties

Minpunten

  • sommige programma's best lang
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Krafla 10-10-2016

Uitstekende droger

Algemene score

8,0
Mooi dat je de was kan zien in de droger. De iPhone app kan nog wat beter worden in het terugmelden van de voortgang van het programma
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer