Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens WT4H8Y78NL

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasdrogers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT4H8Y78NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wasdroger 13-07-2017

groot prijsverschil binnen enkele weken

Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL

Algemene score

4,0
Een mooi product maar gezien het prijsverschil van 163,05 erg jammer dat zo'n product kan schommelen in prijs!!!

Reageer

Fam Halberstadt 22-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Droger met goede eigenschappen, dat is pas echt genieten!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL

Algemene score

9,0
Waardevolle toevoeging in de huishouding. Van alle gemakken voorzien, zeer stil in 63 db, eenvoudig gebruik.
Handig van dit model is de Wi-Fi functionaliteit, er volgt een bericht via de app op je smartphone dat de droger klaar is. Op afstand uitzetten is een fluitje van een cent. Het instellen van programma's kan ook gedaan worden.

Het aansluiten van deze droger op de afvoer vereenvoudigd het gemak. Deze warmtepompdroger zorgt er tevens voor dat de ruimte waarin deze staat niet meer onnodig warm wordt.
Ruim 1,5 maand in gebruik en zeer aangenaam om met deze productlijn van Siemens te mogen werken.

Pluspunten

  • Condensbak, aansluiten op de afvoer is mogelijk
  • Stroom verbruik laag A++ en zeer stil 63 db
  • Bediening eenvoudig of via de home connect app
  • Geen onnodige warmte in de omgeving
  • Verlichting in de trommel

Minpunten

  • Geen minpunten kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bozo 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Had ik veel eerder moeten aanschaffen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL

Algemene score

10,0
Huidige droger was onderhand 15 jaar oud, werkte nog wel, maar....
Uiteindelijk besloten om een Siemens aan te schaffen. Wat een genot.
Lagere stroomverbruik, vele keuzes om in te stellen en geen slang meer naar buiten maar gewoon naast de wasmachine op de afvoer. Wifi verbinding was even stoeien omdat je op ons netwerk alleen er op kan als het MAC-adres bekend is. Bij een ander netwerk zal het appeltje eitje zijn om verbinding te maken.
9kg wasgoed zal ik niet snel gebruiken, maar de sensor geeft door als de was droog, strijkdroog, kastdroog en kastdroog+ is, ideaal. Tevens krijgt Homey (onze huisdomotica) een berichtje als hij klaar is.

Pluspunten

  • WiFi
  • Grote deuropening.
  • Verlichte trommel (handig, geen noodzaak)
  • Homeconnect

Minpunten

  • Programma's duren iets langer dan vorige droger.
  • Veel programma's, soms moeilijke keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Herbert van der Brugghen 22-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ideaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL

Algemene score

8,0
Ja, hoor eens hier: elke droogmachine is eigenlijk gewoon een windturbine:
maar 't moet wel een warme luchtstroom zijn, anders droogt de was niet fijn.
En, dat weet toch ieder mens het systeem werkt met condens ...
echter bij een klassieke condensdroger zijn de kosten tevens toren hoger !
Ja, zeker weten: het is pure chemie ..... op die manier verdwijnt alle energie.

Dus toog ik naar de specialist, die me van alles vertelde wat ik niet wist:
over stroomverbruik en verkwisting - over hergebruik en begroting.
"Met een compressor wordt de ingezogen lucht vloeibaar" zegt de professor.
Tja, toen brak m'n klomp maar kocht ik wel een apparaat met warmtepomp !
geluidarm en A++ : dat betekent slim berekend en beter voor 't milieu ...
ADIEU !

Pluspunten

  • energiezuinig
  • geluidarm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

John 19-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

A fantastic machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL

Algemene score

9,0
Love the wifi connectivity. If you are at all gadget minded you will love being able to tweak the settings and monitor the drying progress on your phone.
Drys brilliantly and all settings can be tweaked until you reach your optimal preference.
The light inside the HUGE drum is a luxury that you never knew you needed until you have it.
Digital screen can be changed to English (and a myriad of other languages).

Pluspunten

  • Drying Results
  • Sexy (for a tumble dryer)
  • Adjustable programmes
  • App monitoring & programming
  • Low running costs

Minpunten

  • Quite expensive
  • r407c refrigerant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub Coenders 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL

Algemene score

9,0
product werkt perfect en is goed overzichtelijk en makkelijk in gebruik. er zit een duidelijke uitleg bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jo 09-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top stille droger met app en 9KG

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL

Algemene score

10,0
Perfecte droger die erg stil is en waar alles is past en veel mogelijkheden tot droogmogelijkheden. Reinigt zelf de condenser, maar nog beter met een APP te besturen. Dus voor ons geen 2 trappen meer omhoog om even uit te zetten bij een winkelbezoek om het daarna weer per app aan te zetten!

Pluspunten

  • Stil
  • 9 kg
  • app bestuurbaar
  • reinigt zelf condensor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Dooge 23-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdorger, met afstand de beste! Siemens WT4H8Y78NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL

Algemene score

10,0
Omdat onze Siemens 9 kg wasmachine ons zo goed beviel, en de reparatie van de oude Miele droger kostbaar was hebben we, mede in verband met het lage stroomverbruik, voor een warmtepompdroger gekozen. Na diverse reviews gelezen te hebben besloten de iq800 aan te schaffen, deze bleek naast 8kg echter ook een 9 kg uitvoering te hebben, die tevens via WiFi te bedienen is. Hij past zelf de duur van het programma aan, de deur is verwisselbaar links- rechts en hij maakt een stuk minder kabaal. Hij stoot ook geen warme lucht uit en kan aangesloten worden op de afvoer zodat je niet steeds de lekbak hoeft te ledigen. Kortom, een aanrader! En nu (via AO.nl ) nog heel betaalbaar ook!!

Pluspunten

  • 9 kg uitvoering
  • stoot geen warme lucht uit
  • A++ label, zuinig met stroom!
  • past de tijd aan als hij droog is
  • deur is links en recht verwisselbaar

Minpunten

  • Je moet het er nog zelf in doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik Meijer 23-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Movie machines

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL

Algemene score

10,0
Wasmachine en wasdroger zijn zeer geruisloos en hebben een profesionele en stoere uitstraling.

Dit product zal ik Al mijn vrienden aanraden,

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Diverse programma’s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam.Keur 15-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL

Algemene score

9,0
Deze droger heeft een zelfreinigende condensor en daarom onderhoudsvrij.
Tevens is de droger zuinig met zn energie verbruik. (A++).
Slechts een paar dagen in bezit maar tot nu toe erg tevreden over het droogresultaat.

Pluspunten

  • Zelfreinigende condensor
  • Mooie vormgeving
  • Via WIFI te bedienen

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam.Keur 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL

Algemene score

9,0
Deze droger heeft een zelfreinigende condensor en daarom onderhoudsvrij.
Tevens is de droger zuinig met zn energie verbruik. (A++).
Slechts een paar dagen in bezit maar tot nu toe erg tevreden over het droogresultaat.

Pluspunten

  • Zelfreinigende condensor
  • Mooie vormgeving
  • Via WIFI te bedienen

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels 28-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Droogt goed. Instellen met de app erg handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL

Algemene score

8,0
Mijn voorkeur gaat altijd uit naar Siemens of Bosch producten en de wasdrogers komen goed uit de test bij de consumenten bond. Wilde een trommel van 9 kg en bediening met de app. Via de app geef je aan wat voor was je in de droger hebt gestopt en vervolgens kiest deze het juiste programma voor je. Aan het eind een notificatie op je mobiel, ideaal! Warmtepomp is energie zuiniger, wel vind ik dat je hem goed hoort. Het ontwerp is prachtig en het scherm duidelijk. De bediening is prettig. De was komt er goed droog uit, wel had ik gehoopt dat het minder gekreukeld zou zijn. Makkelijk schoon te maken en de waterbak is snel geleegd. De kamer waar hij staat wordt totaal niet vochtig en dat is erg fijn. Geen hoge luchtvochtigheid meer door natte was in huis! Ben erg blij met de droger.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Ziet er mooi uit
  • De app werkt handig
  • Verlichting in de trommel
  • Droogt goed

Minpunten

  • De pomp maakt meer lawaai dan verwacht
  • Was komt er gekreukt uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

siemens wasdroger 06-01-2017
  • Product paar weken in bezit

wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL

Algemene score

8,0
mooi apparaat
duidelijk te bedienen
veel plek 9 kg
met binnenlicht
goede prijs/ kwaliteit
duurt wel langer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ivo Mars 31-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL

Algemene score

9,0
Goed ,betrouwbaar , degelijk , grote deuropening zelfsreinigend en makelijke bediening .
Stil wn via wifi te zien of hij gereed is .

Pluspunten

  • 9 kilo
  • Grote deuropening

Minpunten

  • Prijs ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 12-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Kwaliteit droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y78NL

Algemene score

8,0
Erg fijne droger, droogt goed, geluidsniveau blijft laag wat erg prettig is. Heel uitgebreid qua droog mogelijkheden wat het fijn maakt om een gepast programma te draaien. voor iedere was wel iets!

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • laag geluidsniveau
  • uitgebreide programma opties

Minpunten

  • sommige programma's best lang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer