Siemens WT43H201NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
condensdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 88 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harry 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer goede droger met een perfect resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stille en goede droger met een goede prijs kwaliteits verhouding.
Zeer zuinig veel beter als de oude. Ruime keus in droog mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

RaHo 10-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topkwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasdroger doet meer als hij belooft, is stil, zuinig met energie, kastdroog is ook echt kastdroog, makkelijk in onderhoud en belangrijkste dat mijn overhemden er bijna kreukvrij uitkomen.

Pluspunten

  • Zuinig met energie
  • Stil
  • Kastdroog is echt kastdroog

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemens WT43H201NL 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede werking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Energiezuinig, goede prijs kwaliteit verhouding. Geluidsniveau is niet hoog. Gemakkelijke bediening. Past de tijd zelf aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Saskia 03-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mijn Siemens dreamdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vormgeving mooi, ruime transparante deur, makkelijk schoon te houden, energiezuinig en nagenoeg geluidloos

Pluspunten

  • Zie boven

Minpunten

  • Gee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen M 25-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasdroger WT43H201NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een geweldige wasdroger met veel keuzes. Makkelijk in gebruik, overzichtelijk, lekker stil in gebruik.
Echt een aanrader!

Pluspunten

  • A++ zuinig in gebruik
  • Alles is droog

Minpunten

  • Heb ik niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

leendertvavw 17-11-2017

Fluister zacht

Algemene score

10,0
Ik hoor niet eens dat de Machine aan staat, alleen als hij klaar is dan geeft hij een piep dat hij klaar is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Lies 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens WT43H201NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze droger was kapot gegaan en we hadden een nieuwe nodig. Maar we wouden een goede droger die energie bewust is. De droger kost € 649,99 en dan kregen we nog € 50,00 terug van Siemens. Voor deze prijs verwacht je een goede droger, dat is in dit geval ook zo. Je moet er wel op letten dat je de kleren gescheiden houdt (handdoeken apart). Dit i.v.m. de sensors in de droger. Ik heb standaard als programma: kastdroog extra, dit werkt prima.

Pluspunten

  • Droogt goed
  • Overzichtelijk
  • Gemakkelijk aan te passen (zoals tijd)
  • Filter is gemakkelijk schoon te maken
  • Aansluiten op de afvoer

Minpunten

  • De start/ pauze knop moet je goed indrukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

C.J. van Noorden 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi product, mijn moeder wil haar oude droger weg doen en dezelfde kopen vanwege de volgende punten:
Energie zuinig;
Grote, beschermde trommel (Geen gaatjes meer in kleding);
Isensoric systeem werkt goed;
Speciale optie voor sportkleding/outdoor, super.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Beschermde trommel
  • Isensoric systeem
  • Speciaal wol programma
  • 65 db

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Meijer Heerenveen 25-10-2017

Heerlijk stil

Algemene score

10,0
De droger is lekker stil. Deze techniek zorgt er ook voor dat er geen warme vochtige lucht onze wasruimte wordt ingeblazen. Ook de rechtstreekse afvoer van het water is een prima optie. Droogt goed.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Bianca 21-10-2017
  • Product paar weken in bezit

wasdroger maakt weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het zou een energiezuinige wasdroger zijn met voldoende capaciteit en makkelijk te bedienen. Tot nu toe klopt dat allemaal!

Pluspunten

  • Er kan veel was in de trommel
  • Maakt weinig geluid
  • Droogresultaat is heel goed
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Nog geen minpunten gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

GuSto19 16-10-2017

Positieve 1ste ervaring met ...

Algemene score

8,0
Voor het eerst een condensdroger gekocht van iSensoric Condensdroger. Deze is licht in gewicht, mooi afgewerkt, aanvaardbaar geluid, gemakkelijk te bedienen. Het resultaat is tot nu toe positief.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Roos1987 24-09-2017

Fijne energie zuinige wasdroger

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasdroger op 4 september 2017 gekocht. Inmiddels al heel wat wasgoed mee gedroogd. De machine droogt fijn en ik kom zo vlot door mijn wasgoed heen. Heerlijk omdat ik een druk leven heb en thuiskomend weer een heerlijk fris droge was heb.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Ria 27-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede keus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We waren opzoek naar een droogautomaat die energiezuinig was en toen viel de keus op dit apparaat. Naar voorgaande recensies gekeken en tot nu toe klopt dit allemaal. Goede kop geweest. Hoop dat ik heel lang plezier heb van deze droger.

Pluspunten

  • geluid
  • instellingen goed te kiezen

Minpunten

  • enkele keer nog niet helemaal droog.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Han Magilse 24-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Siemens droger is stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Siemens droger is stil ivm vorige droger met afvoerslang. Deze droogde wel beter en sneller. Even snel een wasje in de droger doen is er niet meer bij, moet echt gepland worden. Drogen duurt 3 uur?

Pluspunten

  • Stil
  • Veel ruimte
  • energiezuinig

Minpunten

  • Duurt lang
  • droogt niet zoals een condens of afvoer droger.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bernd 19-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Top droger, lekker stil

Algemene score

9,0
weer voor Siemens gekozen omdat het een erg degelijk merk is en wij alleen goede ervaringen ermee hebben. Droger is makkelijk kwa bediening, erg stil. Blij dat wij ervoor gekozen hebben.

Pluspunten

  • bediening
  • stil
  • kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BG 19-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne en stille wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze droger vervangt de oude die bijna 15 jaar oud was en enorm heet werd. Deze droger staat naast de was machine en door het tegengesteld opendraaien van de deuren kun je handig de was overladen van de ene machine naar de andere. Het instellen van het programma is eenvoudig en gaat gemakkelijk. Kortom een goede keus

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Was wordt niet te warm

Minpunten

  • Programma duurt soms lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman 18-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Droogt goed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds kort in het bezit van deze siemens droger. Het voldoet zeker aan onze verwachtingen en heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. En dan hebben we ook nog gebruik kunnen maken van de €50 cash-back actie van Siemens.
Het apparaat heeft ruim voldoende instelmogelijkheden om verschillende soorten was te drogen. Eigenlijk gebruikten we onze vorige droger alleen voor handdoeken en beddengoed maar in deze droger durven we wel meer wasgoed in te doen en dat bevalt prima!

Pluspunten

  • prijs-kwaliteit
  • instelmogelijkheden
  • stil
  • resttijd indicatie

Minpunten

  • duurt iets langer(warmtepomp)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 18-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Maakt weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn apparaat maakt weinig geluid. Alleen wordt de was niet altijd helemaal droog en dien je de uitsteltijd te gebruiken of hem op warm te zetten. Verder prima.

Pluspunten

  • Weinig geluid

Minpunten

  • Was niet helemaal droog in een keer

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

gerard schrijver 13-01-2017
  • Product paar weken in bezit

goede formaat en kg inhoud

Algemene score

8,0
een prima droger voor grote en kleine gezinnen
ook een prima kwaliteit/prijs verhouding
simpele bediening; kind doet het zelfs zonderkindslot
aan te bevelen

Pluspunten

  • kindvriendelijk
  • mooi formaat
  • goede service
  • duideljke beschrijving
  • goede prijs/kwaltetverhouding

Minpunten

  • groot inhoud
  • egaal wit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cor 13-01-2017
  • Product paar weken in bezit

grote toegankelijke invoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zuinig in gebruik, en gebruiksvriendelijke vormgeving, met een mooie uitstraling. Makkelijk in gebruik

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • zuinig met energie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews