Siemens WT43H201NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
7 kg
Energiekosten per jaar
0 euro
Resttijd indicatie
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 78 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harry 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer goede droger met een perfect resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stille en goede droger met een goede prijs kwaliteits verhouding.
Zeer zuinig veel beter als de oude. Ruime keus in droog mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roos1987 24-09-2017

Fijne energie zuinige wasdroger

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasdroger op 4 september 2017 gekocht. Inmiddels al heel wat wasgoed mee gedroogd. De machine droogt fijn en ik kom zo vlot door mijn wasgoed heen. Heerlijk omdat ik een druk leven heb en thuiskomend weer een heerlijk fris droge was heb.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Ria 27-01-2017 Product paar weken in bezit

Goede keus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We waren opzoek naar een droogautomaat die energiezuinig was en toen viel de keus op dit apparaat. Naar voorgaande recensies gekeken en tot nu toe klopt dit allemaal. Goede kop geweest. Hoop dat ik heel lang plezier heb van deze droger.

Pluspunten

  • geluid
  • instellingen goed te kiezen

Minpunten

  • enkele keer nog niet helemaal droog.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Han Magilse 24-01-2017 Product paar weken in bezit

Siemens droger is stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Siemens droger is stil ivm vorige droger met afvoerslang. Deze droogde wel beter en sneller. Even snel een wasje in de droger doen is er niet meer bij, moet echt gepland worden. Drogen duurt 3 uur?

Pluspunten

  • Stil
  • Veel ruimte
  • energiezuinig

Minpunten

  • Duurt lang
  • droogt niet zoals een condens of afvoer droger.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bernd 19-01-2017 Product paar maanden in bezit

Top droger, lekker stil

Algemene score

9,0
weer voor Siemens gekozen omdat het een erg degelijk merk is en wij alleen goede ervaringen ermee hebben. Droger is makkelijk kwa bediening, erg stil. Blij dat wij ervoor gekozen hebben.

Pluspunten

  • bediening
  • stil
  • kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BG 19-01-2017 Product paar weken in bezit

Fijne en stille wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze droger vervangt de oude die bijna 15 jaar oud was en enorm heet werd. Deze droger staat naast de was machine en door het tegengesteld opendraaien van de deuren kun je handig de was overladen van de ene machine naar de andere. Het instellen van het programma is eenvoudig en gaat gemakkelijk. Kortom een goede keus

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Was wordt niet te warm

Minpunten

  • Programma duurt soms lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman 18-01-2017 Product paar weken in bezit

Droogt goed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds kort in het bezit van deze siemens droger. Het voldoet zeker aan onze verwachtingen en heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. En dan hebben we ook nog gebruik kunnen maken van de €50 cash-back actie van Siemens.
Het apparaat heeft ruim voldoende instelmogelijkheden om verschillende soorten was te drogen. Eigenlijk gebruikten we onze vorige droger alleen voor handdoeken en beddengoed maar in deze droger durven we wel meer wasgoed in te doen en dat bevalt prima!

Pluspunten

  • prijs-kwaliteit
  • instelmogelijkheden
  • stil
  • resttijd indicatie

Minpunten

  • duurt iets langer(warmtepomp)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 18-01-2017 Product paar weken in bezit

Maakt weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn apparaat maakt weinig geluid. Alleen wordt de was niet altijd helemaal droog en dien je de uitsteltijd te gebruiken of hem op warm te zetten. Verder prima.

Pluspunten

  • Weinig geluid

Minpunten

  • Was niet helemaal droog in een keer

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

gerard schrijver 13-01-2017 Product paar weken in bezit

goede formaat en kg inhoud

Algemene score

8,0
een prima droger voor grote en kleine gezinnen
ook een prima kwaliteit/prijs verhouding
simpele bediening; kind doet het zelfs zonderkindslot
aan te bevelen

Pluspunten

  • kindvriendelijk
  • mooi formaat
  • goede service
  • duideljke beschrijving
  • goede prijs/kwaltetverhouding

Minpunten

  • groot inhoud
  • egaal wit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cor 13-01-2017 Product paar weken in bezit

grote toegankelijke invoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zuinig in gebruik, en gebruiksvriendelijke vormgeving, met een mooie uitstraling. Makkelijk in gebruik

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • zuinig met energie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fatima El Yaacoubi 12-01-2017 Product paar weken in bezit

goede droger voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prijs en kwaliteit verhouding zijn erg goed. Deze droger is qua budget een aanrader voor als je een goede droger wilt voor een betaalbare prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nel de Boer Dijkstra 12-01-2017 Product paar weken in bezit

Fijne droger was komt er als nieuw uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Energie zuinig selectie Was komt er als nieuw uit
Gemakkelijke filter pluis kun je snel verwijderen

Pluspunten

  • was komt er prachtig uit
  • ben er blij mee

Minpunten

  • soms niet helemaal kast droog

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 12-01-2017 Product paar weken in bezit

Uitgebreid programma

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zuinige droger met een uitgebreid droogprogramma.
Voor alle stofsoorten programmeerbaar
Goed schoon te houden.
Vorige droger ook van Siemens, 17 jaar gehad dus heet tevreden!!
Een zeer tevreden klant

Pluspunten

  • Uitgebreid droogprogramma
  • Zeer zuinig

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.Cousijnse 11-01-2017 Product paar weken in bezit

Goede droger voor een zeer scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer veel droger voor een hele goede prijs.
Geen moeilijke menu's dus zeer simpel in gebruik.
Dit apparaat doet precies wat je verwacht.

Pluspunten

  • Simpel in gebruik
  • Betaalbaar
  • Met afvoer of waterbak te gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arnoud 11-01-2017 Product paar weken in bezit

Super zuinig!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn een gezin met 5. Er wordt veel gewassen en ook veel gedroogd. Wij hebben gekozen voor een Siemens warmtepompdroger: gemakkelijk in gebruik, duurzaam en energiezuinig!. Dus goed voor het milieu maar ook voor de portemonnee !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simona 10-01-2017 Product paar dagen in bezit

warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden met alle Siemens producten. Prijs en kwaliteit zijn super!
Ik ga van een luchtafvoerdroger naar een warmtepomp dus in het stroom verbruik ga ik er echt op vooruit.
De warmtepompdroger is makkelijk te bedienen voor jong en oud.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 10-01-2017 Product paar dagen in bezit

Klaar vor gebruik

Algemene score

8,0
Wij zochten een droger met een groot bedienings gemak en met ruime gebruiks mogelijkheden. Geen overbodige opties en met een goede prijs/kwaliteit/functionaliteits verhouding. Direct klaar voor gebruik

Pluspunten

  • makkelijk bediengs paneel
  • grote vulopening
  • makkelijk schoonmaken van filters

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Burger 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Menu is mooi en duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig goed en droogt snel en goed .
En deze droger is zuinig met energie
Merk is ook heel betrouwbaar ik heb ook een wasmachine van Siemens,
nooit problemen gehad.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Zuinig
  • sneldroog

Minpunten

  • ik zou niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

lekker stil

Algemene score

8,0
Droger enkele dagen in bezit en heeft energielabel A++ wat ons de doorslag gaf. Ik heb veel vergeleken met andere drogers op internet en in winkels, maar naar de kwaliteit/prijs verhouding gekeken sprong deze er uit. Bevalt goed en het eerste wat mij opviel was het geluidsniveau "lekker stil". Verder is de afwerking goed, bediening is ook overzichtelijk en wat betreft de energie besparing daar moeten we nog achter komen.

Pluspunten

  • lekker stil
  • energiebesparing
  • bediening
  • afvoer kan via afvoerbuis

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

HD 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Wasdroger WT43H201NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is een zeer goed werkende, energiezuinige wasdroger. Weinig stofoverlast en uitstekend droge was. Bediening is eenvoudig en wijst zich vanzelf.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Zeer eenvoudige bediening
  • Uitstekende droging van de was
  • Zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews