Siemens WT43H201NL - Reviews

8,8 Lees 25 reviews
Specificaties
Energiekosten per jaar
0 euro
Vulgewicht
7 kg
Resttijd indicatie
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 25 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Diana 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Warmtepomp droger Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb hem nog maar een paar keer gebruikt maar hij is vriendelijk in omgang en schoonmaken en nog het belangrijkst het droogt

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • vriendelijk in schoonmaken onderhouden

Minpunten

  • Hij blijft programma afmaken ook als was droog is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Maris 07-12-2016 Product paar weken in bezit

eindelijk weer een schone wasmachine

Algemene score

8,0
Na 2 jaar geleden een wasmachine/droger te hebben gekocht van Samsung was ik het zo zat dat de was na een droogcyclus helemaal onder de pluizen zat. Nu kan ik weer lekker de wasmachine en droger tegelijk aanzetten en daarmee weer optimaal van de nachtstroom gebruik maken.
Droger doet het prima en de was komt er veel minder gekreukt uit.

Pluspunten

  • schone was zonder pluizen
  • snelle droogtijd
  • wasmachine en droger tegelijk gebruiken

Minpunten

  • stoffilter is minder makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
bina 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

duidelijke en handige scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
droger is zeer duidelijk en handig, duurzaam. ik raad deze aan omdat gebruiksvriendelijk en prijsvriendelijk.

Pluspunten

  • makelijk
  • goedkoop

Minpunten

  • ik had deze graag in het zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Catharinus 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Plezierig drogen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als je oude droger met pensioen gaat wil je graag een apparaat terug die handzamer, moderner en spaarzaam is,, toch? Vooral geen gat in de muur en te vaak bakjes water moeten legen, toch (niet)? Dan is de Siemens WT43H201NL (A++) de oplossing.... Solide, erg zuinig en dat voor een bijbehorende, prima prijs! Enne....ook nog even Cashbacken!

Pluspunten

  • Zeer zuinig in gebruik
  • Gemakkelijk instelbaar
  • Afvoerslang is top!
  • Droogt vlot en 'voorzichtig'

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Dorianne van Halteren 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Eens Siemens, altijd Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben altijd Siemens apparaten, dit is de 2e wasdroger. Geen klachten. Het apparaat ziet er mooi uit, droogt geruisloos en zorgt voor het behoud van mijn kleding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Saskia 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stlle goedwerkende droger

Algemene score

8,0
Een droger die geruisloos droogt, dus ideaal om 's avonds te gebruiken. Eentje de geen stroom vreet, dus minimale energieverbruik dankzij de warmtepomp die de warmte 'herbruikt'. Droogtijd wordt afgestemd op basis van de hoeveelheid was in de droger. Fijn apparaat.

Pluspunten

  • geruisloos
  • geen energievreter
  • warmtedroger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Prins 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima prijs/kwaliteitverhouding, duidelijke display, meerdere keuzes in programma's, makkelijk schoonmaken van filters.

Pluspunten

  • makkelijk schoonmaken van filters
  • duidelijke display
  • meerder programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
jan gr. 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Grote vulopening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze droger droogt goed. is stil en makkelijk te bedienen.de filters zijn makkelijk en snel te reinigen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Sylvia 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

vertrouwd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Merk valt niet onder wegwerpartikel.
Vertrouwd kopen dus.
Voldeed qua formaat aan onze mogelijkheden
Wat meer functies voor een redelijke prijs

Pluspunten

  • prijs
  • mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Laureen Arens 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super goede programma's. Veel keuzes ik ben er in ieder geval blij mee. Ook super handig dat het direct aan de waterafvoer zit gekoppeld

Pluspunten

  • Veel programma's
  • Verbonden aan waterafvoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
~~piovra~~ 01-12-2016 Product paar maanden in bezit

Duidelijke display, wasgoed is erg droog. En energiezuinig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We kozen Siemens omdat onze Siemens wasmachine nu al een jaar erg goed bevalt. De nieuwe droger is erg zuinig, en levert prima kwaliteit. Duidelijke display.
Dat hij ook nog mooi is, is wel jammer want hij staat inde berging...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Frank 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Stil en Zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Energie verbruik aanzienlijk lager als een conventionele droger. Door nieuwe technieken ook stiller.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Prijs kwaliteit

Minpunten

  • Nog niets

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Weideman 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super apparaat vanavond gekregen en gebruikt, top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super produkt, vanavond gekregen en gelijk gebruikt. Top produkt! Zijn er erg blij mee. Service is goed, siemens altijd goedetaal liever iets meer en dat het goed is dan een goedkoper apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Jacqueline 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

wasdroger

Algemene score

8,0
Het bedieningspaneel is zo overzichtelijk dat ik de handleiding eigenlijk niet nodig had.Maakt niet teveel geluid. Droogt prima. Energiezuinig dus leuk voor de portemonnee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
klinky 19-11-2016 Product paar weken in bezit

easy to use

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
heel goed produckt .werkt als een trein . droog snel de kleding en maakt haast geen geluid. ruime keuzen uit programmes ben heel blij met deze droger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Robin Muller 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

fantastische warmedroger Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een goede keuze voor een warmtedroger, wij zijn sowieso siemens minded - goede droogtijd, hele fijne bediening, maakt weinig lawaai. ideaal grote opening om de was in te doen. niet verder kijken zou ik zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rademaker 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

Droger Siemens iq300

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben deze gekozen om dat deze zuiniger is dan een normale condensdroger
Fijn in gebruik dankzij het overzichtelijke display en knopfuncties. Boekje lezen was niet nodig geweest zo makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Sneller klaar dan display weergeeft
  • Fijn in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Yahya 13-11-2016 Product paar dagen in bezit

WT43H201NL Warmtepompdroger is Goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ja, ik beveel dit product aan.
* Pluspunten: makkelijk schoon te maken na iedere draaibeurt. Soepel werkende warmtepompdroger, prettig in gebruik, met een luchtig en perfect resultaat.
* Minpunten: Nog niet ontdekt.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken na iedere draaibeurt
  • Soepel werkende warmtepompdroger
  • prettig in gebruik
  • luchtig en perfect resultaat

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
A.H. Zwijnenberg 12-11-2016 Product paar weken in bezit

Machine oogt mooi met functionele overzichtelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie, degelijke machine met duidelijk, overzichtelijk bedieningspaneel.
Doet precies wat hij moet doen, n.l. probleemloos wassen.
Instellingen zijn duidelijk en moeiteloos te bedienen.
Centrifugesnelheid van 1600 tpm is een pre.

Pluspunten

  • 1600 toeren centrifuge
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Charlotte van Iersel 10-11-2016 Product paar weken in bezit

Bruikbaar zonder het lezen van de handleiding. Heerlijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Als ik had geweten dat een droger zo handig was had ik er jaren eerder al eentje gekocht en had ik mijn moeder er eentje cadeau gedaan! Zo praktisch en gebruiksvriendelijk dat zelfs oma en een kind er de was mee kunnen doen!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews