Siemens WT43H201NL - Reviews

8,8 Lees 70 reviews
Specificaties
Energiekosten per jaar
0 euro
Vulgewicht
7 kg
Resttijd indicatie
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 70 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gerard schrijver 13-01-2017 Product paar weken in bezit

goede formaat en kg inhoud

Algemene score

8,0
een prima droger voor grote en kleine gezinnen
ook een prima kwaliteit/prijs verhouding
simpele bediening; kind doet het zelfs zonderkindslot
aan te bevelen

Pluspunten

  • kindvriendelijk
  • mooi formaat
  • goede service
  • duideljke beschrijving
  • goede prijs/kwaltetverhouding

Minpunten

  • groot inhoud
  • egaal wit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cor 13-01-2017 Product paar weken in bezit

grote toegankelijke invoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zuinig in gebruik, en gebruiksvriendelijke vormgeving, met een mooie uitstraling. Makkelijk in gebruik

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • zuinig met energie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fatima El Yaacoubi 12-01-2017 Product paar weken in bezit

goede droger voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prijs en kwaliteit verhouding zijn erg goed. Deze droger is qua budget een aanrader voor als je een goede droger wilt voor een betaalbare prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nel de Boer Dijkstra 12-01-2017 Product paar weken in bezit

Fijne droger was komt er als nieuw uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Energie zuinig selectie Was komt er als nieuw uit
Gemakkelijke filter pluis kun je snel verwijderen

Pluspunten

  • was komt er prachtig uit
  • ben er blij mee

Minpunten

  • soms niet helemaal kast droog

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 12-01-2017 Product paar weken in bezit

Uitgebreid programma

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zuinige droger met een uitgebreid droogprogramma.
Voor alle stofsoorten programmeerbaar
Goed schoon te houden.
Vorige droger ook van Siemens, 17 jaar gehad dus heet tevreden!!
Een zeer tevreden klant

Pluspunten

  • Uitgebreid droogprogramma
  • Zeer zuinig

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.Cousijnse 11-01-2017 Product paar weken in bezit

Goede droger voor een zeer scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer veel droger voor een hele goede prijs.
Geen moeilijke menu's dus zeer simpel in gebruik.
Dit apparaat doet precies wat je verwacht.

Pluspunten

  • Simpel in gebruik
  • Betaalbaar
  • Met afvoer of waterbak te gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arnoud 11-01-2017 Product paar weken in bezit

Super zuinig!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn een gezin met 5. Er wordt veel gewassen en ook veel gedroogd. Wij hebben gekozen voor een Siemens warmtepompdroger: gemakkelijk in gebruik, duurzaam en energiezuinig!. Dus goed voor het milieu maar ook voor de portemonnee !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simona 10-01-2017 Product paar dagen in bezit

warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden met alle Siemens producten. Prijs en kwaliteit zijn super!
Ik ga van een luchtafvoerdroger naar een warmtepomp dus in het stroom verbruik ga ik er echt op vooruit.
De warmtepompdroger is makkelijk te bedienen voor jong en oud.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 10-01-2017 Product paar dagen in bezit

Klaar vor gebruik

Algemene score

8,0
Wij zochten een droger met een groot bedienings gemak en met ruime gebruiks mogelijkheden. Geen overbodige opties en met een goede prijs/kwaliteit/functionaliteits verhouding. Direct klaar voor gebruik

Pluspunten

  • makkelijk bediengs paneel
  • grote vulopening
  • makkelijk schoonmaken van filters

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Burger 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Menu is mooi en duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig goed en droogt snel en goed .
En deze droger is zuinig met energie
Merk is ook heel betrouwbaar ik heb ook een wasmachine van Siemens,
nooit problemen gehad.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Zuinig
  • sneldroog

Minpunten

  • ik zou niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

lekker stil

Algemene score

8,0
Droger enkele dagen in bezit en heeft energielabel A++ wat ons de doorslag gaf. Ik heb veel vergeleken met andere drogers op internet en in winkels, maar naar de kwaliteit/prijs verhouding gekeken sprong deze er uit. Bevalt goed en het eerste wat mij opviel was het geluidsniveau "lekker stil". Verder is de afwerking goed, bediening is ook overzichtelijk en wat betreft de energie besparing daar moeten we nog achter komen.

Pluspunten

  • lekker stil
  • energiebesparing
  • bediening
  • afvoer kan via afvoerbuis

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

HD 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Wasdroger WT43H201NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is een zeer goed werkende, energiezuinige wasdroger. Weinig stofoverlast en uitstekend droge was. Bediening is eenvoudig en wijst zich vanzelf.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Zeer eenvoudige bediening
  • Uitstekende droging van de was
  • Zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E.R. Vos 05-01-2017 Product paar weken in bezit

Wasdroger

Algemene score

8,0
De droger is makkelijk te bedienen en voldoet aan mijn verwachtingen.
Goed resultaat. Wel noodzakelijk de handleiding te gebruiken voor goed resultaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M.de Klerk 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze droger is geruisloos, duidelijk aflees paneel en vooral zuinig. Kortom goed voor het milieu en een aanwint in het huishouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

HEERLIJK DROOG

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Droogt goed, is redelijk stil, geen condens te zien buiten het apparaat (beslagen ramen). staat op zolder geen opwarming in deze ruimten, heerlijk gemakkelijk te bedienen en pluizen filter makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • makelijk te bediene geen warmte buiten machine
  • weinig stroom verbruik

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peetje1969 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Altijd een condens droger gehad. Nu een warmtepomp droger. ik ben erg tevreden. Geen stof meer in de douche nadat de droger heeft aangestaan.
Ik schrok wel van de tijdaanduiding toen ik hem voor de eerste keer aanzetten (3.28 min). Ze hadden verteld dat hij er een kwartier a half uurtje langer over zou doen.
Maar gelukkig past hij de tijd aan met de hoeveelheid kleding die gedroogd moet worden. En dan scheelt het niet zoveel. ik ben er erg tevreden mee.

Pluspunten

  • minder stof in de douche
  • minder warm/vocht in de doche
  • goedkoper in gebruik dan een condensdroger

Minpunten

  • net zoveel geluid als een condensdroger
  • tijdduur (mag iets korter)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hubers 02-01-2017 Product paar weken in bezit

Super fijne droger!

Algemene score

10,0
Een kwalitatief zeer goede droger voor een nette prijs! Zuinig voor het milieu en prettig voor de portemonnee...Er zitten allerlei nuttige functies op zoals een stand om je kleding op te frissen en zelfs mijn delicate kleding komt er droog en ongeschonden (niet gekrompen!) uit!
Zo is de was doen toch nog (een beetje) leuk.....!
En super droger dus!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Veel handige programma's
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goede aankoop 01-01-2017 Product paar dagen in bezit

Handig aan te sluiten en te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijk en verbruikt minder stroom bij elke droog beurt verdien ik de machine terug. Voor het eerst een machine gekocht met warmte pomp lijkt duurder maar verdient ze eigen zo weer terug.

Pluspunten

  • zuinig met energie
  • makkelijk te bedienen
  • zelf aan te sluiten geen probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstraling is goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vorige was ook siemens en deze was perfect dus dan blijf je bij dit merk waarom anders en als het goed is is het goed

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

WJ 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima wasdroger

Algemene score

9,0
Fijne wasdroger, wordt compleet geleverd met condensafvoer. Diversiteit aan programma's en vooral energiezuinig. Topper in prijs/kwaliteit

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews