Bosch WTG86480NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
condensdroger
tile-Energieklasse
B energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

biben-lathouwers 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

overzichtelijk scherm, geruisloos, snelle droogtijd.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bosch is sinds ik mij kan heugen een goed en vertrouwd product.
Nooit zo snel klaar geweest met de was. Scheelde echt uren tijd met de vorige machine (nee, geen Bosch)

Pluspunten

  • toch een handige inzet voor wol o.a.
  • snel, geruisloos drogen
  • handig bedieningspaneel
  • een plusje toevoegen is ook handig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scholz 23-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

ruisloze goeddrogende condensedroger

Algemene score

10,0
titel zegt genoeg kind kan de was doen. eenvoudig te hanteren. droogt vlugger en is goed droog. geruisloos beter kan het niet.

Pluspunten

  • droogt goed
  • geruisloos
  • kortere tijd dan de vorige
  • makkelijk te bedienen
  • kind kan de was doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 20-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne wasdroger .

Algemene score

8,0
Vanmorgen gekocht bij Expert in Elst.
Uurtje later werd hij al geleverd !
Daarna eerste was erin gedaan .
Handdoeken droog en zacht super👍
Ben blij met mijn Bosch .

Pluspunten

  • Weing geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Suze en Elly 13-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Nat in, droog uit!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat een ideale droger met veel mogelijkheden!
Na een vaatwasser en wasmachine van Bosch, is onze "witboulevard" uitgebreid met een droger die onze verwachtingen meer dan waar maakt.

Pluspunten

  • droogt uitstekend
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joke Hanssen 04-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer gebruik vriendelijke wasdroger

Algemene score

9,0
Prima apparaat. Is zeer gebruiksvriendelijk. Ook voor mij, 74 jaar oud geen probleem in het gebruik. Machine doet verder wat er van verwacht kan worden. Droogt prima.

Pluspunten

  • Gebruik
  • Uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fam Berkel 04-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed formaat trommel, erg stil, droogd goed.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handige bediening past mooi bij de wasmachine, lampje in de trommel is erg handig maar ook het onderhoud.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique Koppes 03-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Droger met korf tot max 8kg wasgoed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze droger heeft een korf waarin je super makkelijk donsen jasjes kunt drogen, zonder het gebruik van tennisballen en daardoor geen herrie meer. En ook voor Je gympen. Echt Super handig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andrea Bullee 30-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtig snel eenvoudig te bedienen droogtrommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heeft een strakke vormgeving, snel en eenvoudig te bedienen, behoorlijk veel wasgoed in te drogen en fijn met de water afvoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aria57 11-09-2016

Fijne wasdroger

Algemene score

10,0
Ik vind deze wasdroger heel fijn is heel snel klaar vergeleken met mijn oude Bosch wasdroger 15 jaar oud kan het iedereen aanbevelen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

janwob 05-07-2016

Prima condensdroger

Algemene score

8,0
Voldoet na 1 maand geheel aan de verwachtingen. Nog niet alle mogelijkheden van deze wasdroger geprobeerd. Tot nu toe mede in combinatie met de gelijktijdig gekochte Bosch wasmachine WAT28690NL zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Sjureen 09-06-2016

Super fijne droger

Algemene score

10,0
Hij werkt super en ziet er ook super luxe uit. Eenvoudig te bedienen en maakt geen herrie.
Enige min punt ofja min punt. Hij blijft nog lang nieuw ruiken. Dat is een goed teken vind wel fijn dat hij nieuw is. Maar de geur vind ik minder prettig hahaha
En je moet de aan knop 2 seconde in houden en los laten dan springt hij aan. Laat jente vlug los dan gaat die niet aan. Daar heb ik in het begin wel een beetje mee gevochten.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Lyanne 16-12-2015

Droogt als een zonnetje.....

Algemene score

10,0
Een 5 sterren droger... Wat duurzaamheid betreft weet ik het natuurlijk nog niet echt. Heb het apparaat pas één week maar als hij net zo lang meegaat als mijn vorige Bosch droger(15 jaar ) dan verdient hij zeker die 5 sterren.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer