Bosch Serie 6 WTG86480NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
condensdroger
tile-Energieklasse
B energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ajvs 22-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kan er mee door

Algemene score

8,0
Na 8 jaar een aeg droger te hebben gehad en die van het een op het andere moment er mee ophield, printplaat stuk! Toch wel een teleurstelling.
Nu dan maar een bosch proberen.
Bij het eerste gebruik al een irritant rammeltje blijkt het rooster aan de voorzijde te zijn, oke?
Reageert niet altijd gelijk op de start toets.
Maar goed als het hier bij blijft, kan ik er wel mee leven, gelukkig wel een 5 jarige verzekering afgesloten bij de verkoper! Een soort service plan.
Voor de rest tot nu wel oké.

Pluspunten

  • Aansluiting op afvoer mogelijk
  • Grote deur opening

Minpunten

  • Rammelt
  • Tip toetsen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86480NL

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ad Welten 18-01-2018

Alles heerlijk zacht en droog!

Algemene score

10,0
Alle was komt heerlijk zacht en kastdroog uit de machine en hij berekent zelf de optimale droogtijd. Grappig is de lamp die nog even blijft branden als de trommel gaat draaien en het meegeleverde schoenen- en wolrekje is uiterst handig.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86480NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

biben-lathouwers 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

overzichtelijk scherm, geruisloos, snelle droogtijd.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bosch is sinds ik mij kan heugen een goed en vertrouwd product.
Nooit zo snel klaar geweest met de was. Scheelde echt uren tijd met de vorige machine (nee, geen Bosch)

Pluspunten

  • toch een handige inzet voor wol o.a.
  • snel, geruisloos drogen
  • handig bedieningspaneel
  • een plusje toevoegen is ook handig
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86480NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scholz 23-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

ruisloze goeddrogende condensedroger

Algemene score

10,0
titel zegt genoeg kind kan de was doen. eenvoudig te hanteren. droogt vlugger en is goed droog. geruisloos beter kan het niet.

Pluspunten

  • droogt goed
  • geruisloos
  • kortere tijd dan de vorige
  • makkelijk te bedienen
  • kind kan de was doen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86480NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 20-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne wasdroger .

Algemene score

8,0
Vanmorgen gekocht bij Expert in Elst.
Uurtje later werd hij al geleverd !
Daarna eerste was erin gedaan .
Handdoeken droog en zacht super👍
Ben blij met mijn Bosch .

Pluspunten

  • Weing geluid
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86480NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Suze en Elly 13-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Nat in, droog uit!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat een ideale droger met veel mogelijkheden!
Na een vaatwasser en wasmachine van Bosch, is onze "witboulevard" uitgebreid met een droger die onze verwachtingen meer dan waar maakt.

Pluspunten

  • droogt uitstekend
  • eenvoudige bediening
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86480NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joke Hanssen 04-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer gebruik vriendelijke wasdroger

Algemene score

9,0
Prima apparaat. Is zeer gebruiksvriendelijk. Ook voor mij, 74 jaar oud geen probleem in het gebruik. Machine doet verder wat er van verwacht kan worden. Droogt prima.

Pluspunten

  • Gebruik
  • Uiterlijk
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86480NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fam Berkel 04-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed formaat trommel, erg stil, droogd goed.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handige bediening past mooi bij de wasmachine, lampje in de trommel is erg handig maar ook het onderhoud.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86480NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique Koppes 03-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Droger met korf tot max 8kg wasgoed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze droger heeft een korf waarin je super makkelijk donsen jasjes kunt drogen, zonder het gebruik van tennisballen en daardoor geen herrie meer. En ook voor Je gympen. Echt Super handig!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86480NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andrea Bullee 30-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtig snel eenvoudig te bedienen droogtrommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heeft een strakke vormgeving, snel en eenvoudig te bedienen, behoorlijk veel wasgoed in te drogen en fijn met de water afvoer
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86480NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aria57 11-09-2016

Fijne wasdroger

Algemene score

10,0
Ik vind deze wasdroger heel fijn is heel snel klaar vergeleken met mijn oude Bosch wasdroger 15 jaar oud kan het iedereen aanbevelen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86480NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

janwob 05-07-2016

Prima condensdroger

Algemene score

8,0
Voldoet na 1 maand geheel aan de verwachtingen. Nog niet alle mogelijkheden van deze wasdroger geprobeerd. Tot nu toe mede in combinatie met de gelijktijdig gekochte Bosch wasmachine WAT28690NL zeer tevreden.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86480NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sjureen 09-06-2016

Super fijne droger

Algemene score

10,0
Hij werkt super en ziet er ook super luxe uit. Eenvoudig te bedienen en maakt geen herrie.
Enige min punt ofja min punt. Hij blijft nog lang nieuw ruiken. Dat is een goed teken vind wel fijn dat hij nieuw is. Maar de geur vind ik minder prettig hahaha
En je moet de aan knop 2 seconde in houden en los laten dan springt hij aan. Laat jente vlug los dan gaat die niet aan. Daar heb ik in het begin wel een beetje mee gevochten.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86480NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Lyanne 16-12-2015

Droogt als een zonnetje.....

Algemene score

10,0
Een 5 sterren droger... Wat duurzaamheid betreft weet ik het natuurlijk nog niet echt. Heb het apparaat pas één week maar als hij net zo lang meegaat als mijn vorige Bosch droger(15 jaar ) dan verdient hij zeker die 5 sterren.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86480NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer