Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 6 WTG86480NL

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasdrogers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WTG86480NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

biben-lathouwers 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

overzichtelijk scherm, geruisloos, snelle droogtijd.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86480NL

Algemene score

9,0
Bosch is sinds ik mij kan heugen een goed en vertrouwd product.
Nooit zo snel klaar geweest met de was. Scheelde echt uren tijd met de vorige machine (nee, geen Bosch)

Pluspunten

  • toch een handige inzet voor wol o.a.
  • snel, geruisloos drogen
  • handig bedieningspaneel
  • een plusje toevoegen is ook handig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scholz 23-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

ruisloze goeddrogende condensedroger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86480NL

Algemene score

10,0
titel zegt genoeg kind kan de was doen. eenvoudig te hanteren. droogt vlugger en is goed droog. geruisloos beter kan het niet.

Pluspunten

  • droogt goed
  • geruisloos
  • kortere tijd dan de vorige
  • makkelijk te bedienen
  • kind kan de was doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 20-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne wasdroger .

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86480NL

Algemene score

8,0
Vanmorgen gekocht bij Expert in Elst.
Uurtje later werd hij al geleverd !
Daarna eerste was erin gedaan .
Handdoeken droog en zacht super👍
Ben blij met mijn Bosch .

Pluspunten

  • Weing geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Suze en Elly 13-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Nat in, droog uit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86480NL

Algemene score

8,0
Wat een ideale droger met veel mogelijkheden!
Na een vaatwasser en wasmachine van Bosch, is onze "witboulevard" uitgebreid met een droger die onze verwachtingen meer dan waar maakt.

Pluspunten

  • droogt uitstekend
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joke Hanssen 04-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer gebruik vriendelijke wasdroger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86480NL

Algemene score

9,0
Prima apparaat. Is zeer gebruiksvriendelijk. Ook voor mij, 74 jaar oud geen probleem in het gebruik. Machine doet verder wat er van verwacht kan worden. Droogt prima.

Pluspunten

  • Gebruik
  • Uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fam Berkel 04-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed formaat trommel, erg stil, droogd goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86480NL

Algemene score

9,0
Handige bediening past mooi bij de wasmachine, lampje in de trommel is erg handig maar ook het onderhoud.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique Koppes 03-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Droger met korf tot max 8kg wasgoed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86480NL

Algemene score

9,0
Deze droger heeft een korf waarin je super makkelijk donsen jasjes kunt drogen, zonder het gebruik van tennisballen en daardoor geen herrie meer. En ook voor Je gympen. Echt Super handig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andrea Bullee 30-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtig snel eenvoudig te bedienen droogtrommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86480NL

Algemene score

9,0
Heeft een strakke vormgeving, snel en eenvoudig te bedienen, behoorlijk veel wasgoed in te drogen en fijn met de water afvoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ajvs 22-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kan er mee door

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86480NL

Algemene score

8,0
Na 8 jaar een aeg droger te hebben gehad en die van het een op het andere moment er mee ophield, printplaat stuk! Toch wel een teleurstelling.
Nu dan maar een bosch proberen.
Bij het eerste gebruik al een irritant rammeltje blijkt het rooster aan de voorzijde te zijn, oke?
Reageert niet altijd gelijk op de start toets.
Maar goed als het hier bij blijft, kan ik er wel mee leven, gelukkig wel een 5 jarige verzekering afgesloten bij de verkoper! Een soort service plan.
Voor de rest tot nu wel oké.

Pluspunten

  • Aansluiting op afvoer mogelijk
  • Grote deur opening

Minpunten

  • Rammelt
  • Tip toetsen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer