Bosch WTH85281NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Droogsysteem
warmtepompdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTH85281NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam Albers 16-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne grote vulopening en mooie uitstraling.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTH85281NL

Algemene score

10,0
Mooie en energiebesparende droger maakt weinig geluid.
Makkelijk in gebruik.
Er zit een lampje in erg handig

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Energieverbruik
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Programma duurt iets langer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans B 10-03-2016

Fijne en mooie wasdroger.

Geschreven voor: Bosch WTH85281NL

Algemene score

8,0
Fijne wasdroger , hij is stil en doet zijn werk goed. Moesten wel even wennen daar onze oude wasdroger een afvoerdroger was en deze meer programma's heeft waar we even aan moesten wennen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ed en Rieta 02-08-2020

gemak dient de mens

Geschreven voor: Bosch WTH85281NL

Algemene score

10,0
Dat us wat ik van moeder leerde. Gemak dient de mens. Dat is ook merkbaar bij deze machine, de damp slang kan bij de wasmachine afvoer in, daardoor heb je geen omkijken meer naar afvalwater. Verder .. vullen,programma kiezen, de machine doet de rest. Geeft ook aan wanneer hij klaar is. Opvoewen of strijken moet je natuurlijk zelf nog even doen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jan met de Pet 26-07-2020

Prima Apparaat

Geschreven voor: Bosch WTH85281NL

Algemene score

10,0
Deze warmtepomp wadroger doet precies wat ie doen moet, namelijk was drogen. Is in te stellen op diverse droogkwaliteiten, maar hij kan ook zelf een droogkwaliteit bepalen. Handig toch? En als ie klaar dan piept ie. Na het gebruik van een jaar hebben we de grafiek van stroomverbruik ernstig zien afnemen. Erg zuinig apparaat dus. En dat was nou net de bedoeling. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

PM 18-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede droger, behalve voor dekbedovertrekken.

Geschreven voor: Bosch WTH85281NL

Algemene score

7,0
Droger werkt prima voor kleiner wasgoed. We hebben alleen problemen met dekbedovertrekken. Doordat de machine slechts een kant op draait vormt zich een rol/prop die aan de buitenzijde droog is maar binnenin nog vochtig is. Je kan het overtrek er vaker in stoppen, maar het blijft vochtig. Op het droogrek drogen dus..

Pluspunten

  • Gebruikt weinig stroom

Minpunten

  • Draait maar naar 1 richting.
  • Daardoor niet geschikt voor dekbedovertrekken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

marliesvg 28-01-2019

Kleding komt goed droog uit de machine

Geschreven voor: Bosch WTH85281NL

Algemene score

10,0
Veel verschillende programma's, zo is steeds het juiste programma te gebruiken waar het wasgoed droog uit de machine komt.
Maakt ook niet veel lawaai
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Petra1967 04-01-2019

Stil

Geschreven voor: Bosch WTH85281NL

Algemene score

8,0
De droogautomaat is stil, handdoeken komen er droog uit dekbedovertrekken niet helemaal. Dat is jammer.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Riek 02-10-2018

Onvoorstelbaar goed

Geschreven voor: Bosch WTH85281NL

Algemene score

10,0
I.v.m. eerdere ervaring witgoed (wasmachine) bewust voor Bosch en deze Bosch warmte pomp droger gekozen. Tijdsduur was wel even wennen, maar het wasgoed komt er zeer zeer zacht gedroogd uit. Geluidsarm, met een prima gebruiks aanwijzing, kind kan de was doen.Zeer aan te bevelen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bram14 09-09-2018

Prettig

Geschreven voor: Bosch WTH85281NL

Algemene score

10,0
De droogtrommel van Bosch is prettig in gebruik en de machine geeft automatisch aan wanneer de kleding droog is, top
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

just_pery 14-08-2018

Gemakkelijke bediening en het oogt ook nog eens le

Geschreven voor: Bosch WTH85281NL

Algemene score

10,0
Heb het nog niet ondervonden maar er zit geen zelfreinigend filter in, maakt mij ook niet zoveel uit, is een klusje van niks.
Ben er uiterst blij mee, tot nu toe een veel beter apparaat dan wat ik gewend was.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

CarKoos 08-07-2018

Vertrouwd

Geschreven voor: Bosch WTH85281NL

Algemene score

8,0
Een product zoals je mag en kunt verwachten ,ondanks pittige prijs , van Bosch

Nog tekort om de duurzaamheid te beoordelen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Margreet 12-03-2018

prettig en veilig in gebruik

Geschreven voor: Bosch WTH85281NL

Algemene score

10,0
bevalt prima, aangesloten op afvoer wasmachine, dus geen omkijken meer naar.
hoef nu ook niet meer bang te zijn voor oververhitting, geeft veilig gevoel.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

RenateKupers 23-02-2018

Een goede wasdroger met vele mogelijkheden

Geschreven voor: Bosch WTH85281NL

Algemene score

8,0
Na jaren gebruik van een miele, de overstap gemaakt. Nu enkele weken in gebruik en ik moet zeggen prima droger. Ff wennen aan warmtepomp, maar verder top!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hummeltje 27-01-2018

Maakt zn geld waar

Geschreven voor: Bosch WTH85281NL

Algemene score

10,0
Erg stille machine en erg handig dat het water geloosd kan worden in een afvoer. Erg makkelijk te bedienen. En o wat fijn eindelijk de wollen truien gelijk opruimen.
Minder de startknop wil niet altijd gelijk reageren.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jeppe 18-11-2017

Verantwoorde luxe

Geschreven voor: Bosch WTH85281NL

Algemene score

10,0
Paar weken in bezit. Hele nieuwe levensfase in gegaan: ruim 40 jaar zonder wasdroger gedaan, maar van huis uit wel bekend met apparatuur van Bosch, dus keuze niet moeilijk. Vanwege milieu aspecten gekozen voor warmtepompdroger als aanvulling op Bosch wasmachine. Resultaat: fantastisch! daar kan zelfs buiten drogen niet tegenop. Kastdroge, geurende en superzachte handdoeken: wat een luxe!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anton99 26-10-2017

Modern product

Geschreven voor: Bosch WTH85281NL

Algemene score

10,0
Sensoren die de droogtijd aanpassen zorgen voor flink minder energie gebruik.
Wel even wennen omdat onze oude machine 13 jaar oud was. Dit was natuurlijk ook een Bosch
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Robbert 19-09-2017

Super tevreden met de Bosch Warmtepomp Wasdroger!

Geschreven voor: Bosch WTH85281NL

Algemene score

10,0
Onze vorige wasdroger van een ander merk is helaas na 5 jaar stuk gegaan. De monteur heeft deze Bosch wasdroger aangeraden. Hij is veel stiller, droogt beter en ook nog sneller klaar dan de vorige. We zijn er super blij mee!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jannie49 18-09-2017

Prima droger

Geschreven voor: Bosch WTH85281NL

Algemene score

10,0
Droger werkt goed en is bijna geruisloos. Duidelijk menu. Nog lang niet alle mogelijkheden zoals drogen schoenen en wol in speciale korf uitgeprobeerd maar zeer goed verwachtingen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ed59 10-06-2017

(droog) waar voor je geld

Geschreven voor: Bosch WTH85281NL

Algemene score

10,0
erg handig in gebruik, droogtijd is goed instelbaar.
jammer dat de tiptoets aan/uit soms meerder keren aangeraakt moet worden.
het vreemde is dat dit alleen bij mij het geval is, vette huid wellicht (??)
Zeer tevreden over deze droger.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

driescl 29-05-2017

Heel fijne droger

Geschreven voor: Bosch WTH85281NL

Algemene score

10,0
De was is goed droog, hij is goedkoop in stroom waardoor ik de droger nu samen met de wasmachine aan kan zetten
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews