Bosch WTH85281NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Kleur(en)
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robbert 19-09-2017

Super tevreden met de Bosch Warmtepomp Wasdroger!

Algemene score

10,0
Onze vorige wasdroger van een ander merk is helaas na 5 jaar stuk gegaan. De monteur heeft deze Bosch wasdroger aangeraden. Hij is veel stiller, droogt beter en ook nog sneller klaar dan de vorige. We zijn er super blij mee!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Jannie49 18-09-2017

Prima droger

Algemene score

10,0
Droger werkt goed en is bijna geruisloos. Duidelijk menu. Nog lang niet alle mogelijkheden zoals drogen schoenen en wol in speciale korf uitgeprobeerd maar zeer goed verwachtingen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Ed59 10-06-2017

(droog) waar voor je geld

Algemene score

10,0
erg handig in gebruik, droogtijd is goed instelbaar.
jammer dat de tiptoets aan/uit soms meerder keren aangeraakt moet worden.
het vreemde is dat dit alleen bij mij het geval is, vette huid wellicht (??)
Zeer tevreden over deze droger.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

driescl 29-05-2017

Heel fijne droger

Algemene score

10,0
De was is goed droog, hij is goedkoop in stroom waardoor ik de droger nu samen met de wasmachine aan kan zetten
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Rachel 26-03-2017 Product paar maanden in bezit

Grote opening, duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne droger, werkt prima, is fluisterstil,
heeft een automatisch reinigend warmtewisselaar systeem, enkel eens per 10 droogbeurten de spons reinigen.
kan op de riolering worden aangesloten.

Pluspunten

  • Vulopening
  • Stil
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Therna 17-01-2017

Goed Wasdroger

Algemene score

8,0
Prettig dat er zoveel pluizenfilters inzitten waardoor de kans dat de pluizen te ver komen klein is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

gerard 13-01-2017

ziet er mooi uit

Algemene score

2,0
als het lawaai zo blijft gaat hij volgende week terug naar de winkel. hij maakt dubbel zoveel lawaai als onze oude droger een bosch van 1987?? dus morgen is naar andere bosch drogers luisteren en dan zien we wel
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

bzwolsman 05-12-2016

Geweldig

Algemene score

10,0
Na bijna een jaar met wasrekken te hebben gewerkt, is dit geweldig. Staat bijna elke dag aan. Bijns geruisloos en ziet er nog mooi uit ook. Zeker geen miskoop.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

leonie 23-11-2016

Fijne grote vulopening en mooie uitstraling.

Algemene score

10,0
Mooie droger en een lampje erin helemaal handig.
Energie zuinig ik moet wel even wennen omdat ik geen automatische afvoer heb om het waterreservoir leeg te maken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Fam Albers 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne grote vulopening en mooie uitstraling.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie en energiebesparende droger maakt weinig geluid.
Makkelijk in gebruik.
Er zit een lampje in erg handig

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Energieverbruik
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Programma duurt iets langer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 11-11-2016

Super droger zoals het hoort!

Algemene score

8,0
Doet gewoon wat ie moet doen, drogen. Wij hadden hiervoor een condensdroger van Zanussi en nu een warmtepomp. Is stiller en gebruikt veel minder energie.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Anna 15-10-2016

droge was, heerlijk

Algemene score

8,0
makkelijke programmering en veel mogelijkheden (niet dat ik die allemaal gebruik maar je weet maar nooit)
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Bert 29-09-2016

Uitstekende wasdroger

Algemene score

10,0
Fijn dat de wasdroger weinig warmte afgeeft en zuinig is met energie. Op een aparte aardlekschakelaar aansluiten is niet meer nodig.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Marianne 06-09-2016

Mooie vormgeving en zeer stil

Algemene score

10,0
(Zie ook reactie bij wasmachine). Ook de oude wasdroger was 21 jaar oud dus toen de wasmachine vervangen moest worden, ook gelijk de wasdroger maar vervangen. Ook hiervoor geldt: uitstekend product. Droogt prima en de keuze uit programma's is geweldig.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

SCvB 29-08-2016

Voldoende droogtesultaat

Algemene score

6,0
Bij een minder volle trommel droogtesultaat oké. Bij een volle trommel met oa dekbedovertrek zit alles in elkaar gevouwen en is niet alles goed droog
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Toos 28-08-2016 Product paar dagen in bezit

ontzettend fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een geweldig apparaat, vandaag is hij geleverd en mijn oude droger van 35 jaar oud is door de bezorgers meegenomen. Hij is super stil en ontzettend zuinig en daar ben ik heel blij mee.

Pluspunten

  • verbruik
  • fijne was drogen

Minpunten

  • duurt erg land

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marja verbun 26-08-2016

Zeer makkelijk in gebruik super

Algemene score

8,0
Tijd in te stellen makkelijk in gebruik door de eenvoudig langer of korter drogen.truitjes vesten of BH door de korf makkelijk zonder te krimpen droog.
Speciale handdoeken toets of dons Ja gelukkig een goede maar ook mooie aankoop
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

martine 05-08-2016

heel blij met mijn nieuwe droger

Algemene score

10,0
Zeer weinig "pluis" na het drogen dus behoud van kwaliteit van de was.de droogtijd is veel langer dan bij mijn oude droger maar het resultaat is beter. Het enige wat ik mis is een "koud" programma, maar ik denk dat ik het donsprogramma daar voor kan gebruiken
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

tevreden huisvrow 30-07-2016

Gebruiksvriendelijk, makkelijk in gebruik

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijk, gemakkelijk bedienbare droger.
Omgevings temperatuur wordt niet zo hoog door dat de droger een lagere bedrijfs temperatuur heeft maar wel goed droog resultaat
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Annemarie 06-07-2016

Prima wasdroger!

Algemene score

8,0
Prima wasdroger, ben er zeer tevreden over. Enig minpuntje is, dat hij vergeleken bij een waterafvoer droger, langer over het droogproces doet.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Toon meer reviews