Siemens WT45H200NL - Reviews

8,7 Lees 29 reviews
Specificaties
Energieklasse
A++ (new)
Geluidsniveau
65 dB
Energiekosten per jaar
48,76 euro
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 29 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leslie 06-12-2016 Product paar maanden in bezit

Makkelijk bedienbaar, grote trommel, droogt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasdroger heb ik nu een maand in gebruik. Hij is makkelijk bedienbaar, wat ik ook handig vind is dat je zelf het programma kan verkorten en dat er al veel voor geprogrammeerde standen op staan. Ook vind ik hem een stuk stiller dan mijn vorige wasdroger.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
gezinvan6 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtige machine. Werd gezegd dat het langer zou duren wanneer de was droog zou zijn in vergelijking met een gewone droger. Dit valt echt reuze mee! En ook nog eens superzuinig in gebruik. Top!

Pluspunten

  • zuinig
  • mooi
  • grote trommel
  • mooie aanbieding

Minpunten

  • tot nu nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
E Sijperda 04-12-2016 Product paar weken in bezit

Beste keus voor een droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijk, makkelijk in onderhoud(stoffilter, waterbak) en het belangrijkste...droogt goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
G. Kurvers 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Anders maar goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de droger nu een aantal weken in gebruik.
Hiervoor had ik een Miele en daar was ik erg tevreden over maar helaas als hij niet warm meer wordt mag het geen droger meer heten.
Op zoek naar een nieuwe dus.
Gezien het veel lagere verbruik ging de voorkeur uit naar een warmtepompdroger en vrij snel kwamen we (mede door een aanbieding) bij deze droger uit.
De eerste keer dat ik hem aan zette schrok ik wel even van de tijd...3 uur en 28 minuten stond er op het scherm. Maar aangezien de inhoud van mijn wasmachine kleiner is (5 kg) en de inhoud van de droger 7 kg zat deze lang niet vol dus hij was veel sneller al klaar. Tot nu toe elke keer eigenlijk.
De lucht is lang niet zo warm als bij een "normale" droger, vandaar ook de langere duur, maar dat betekent ook dat er veel meer spullen in kunnen die in mijn vorige droger echt niet konden omdat ze dan gekrompen of anders verpest waren (je kunt de temperatuur wel in 3 stappen hoger zetten indien gewenst). Ideaal dus. En redelijk stille droger ook.
Als ik een minpuntje kan bedenken dan is het dat het geen echte knoppen zijn waarmee je bedient maar een soort van tiptoetsen en ik moet soms wel een keer of vier "drukken" voor hij aan gaat.
Maar vooral positief dus.

Pluspunten

  • grote trommel
  • wordt niet heel heet dus veilig voor kleding
  • geen dichte deur dus zicht op was

Minpunten

  • tiptoetsen even wennen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Esther 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine droogt goed, is prettig in het gebruik met een duidelijke display en heeft handige programma's

Pluspunten

  • makkelijk
  • droogt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
lenderink 18-11-2016 Product paar weken in bezit

makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een paar jaar zonder droger weer op zoek gegaan naar een nieuwe. Gezocht naar een energiezuinige droger, met weinig warmte productie in de ruimte. Ideaal dat er een water afvoer naar het putje kan, zodat je niet iedere keer het reservoir hoeft te legen. De was komt er droog uit, en kan zo de kast in. Verschillende programma's zodat de was op de juiste wijze gedroogd kan worden. Een aanrader voor de consument die gemiddeld te besteden heeft.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • weinig warmte productie in de ruimte
  • keuze voor waterafvoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ing. I. Hermens 11-11-2016 Product paar weken in bezit

Grote opening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze droger is gemakkelijk in het gebruik, je weet hoelang de droger nog moet droger voordat deze klaar is, gemakkelijke tip toetsen en erg rustig qua geluid!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Wil 04-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk zo'n warmtepompdroger. Geen afvoerslang nodig alhoewel die wel meegeleverd wordt. Overal te plaatsen op geaard stopcontact. Geen extra groep nodig en laag verbuik. De eerste was op strijkdroog gedraaid. Voldoet aan de verwachting en maakt weinig lawaai.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
ralf 03-11-2016 Product paar weken in bezit

mooie machine, grote vulopening, stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wederom een siemens gekocht, de oude heeft na vele dienstjaren plaats gemaakt voor een nieuwe en tot nu toe zeer tevreden

Pluspunten

  • stil
  • grote vulopening
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
coby 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

warmtepompdroger

Algemene score

10,0
Super geweldig super droog echt een geweldige apparaat heel erg blij dat ik ik hem heb gekocht je hoort hem niet.

Pluspunten

  • hoort hem niet
  • super droog

Minpunten

  • deur niet kan ondraaien

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
van Egmond 02-11-2016 Product paar dagen in bezit

Overzichtelijke aanblik droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van de programma's, overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Betrouwbaar.
Kwam goed uit de test

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Tevreden klant 02-11-2016 Product paar dagen in bezit

prima wasdroger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zuinige prima wasdroger! Redelijk stil, timer is handig. Grote vuldeur, makkelijk met dekbedovertrekken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jacqueline 01-11-2016 Product paar dagen in bezit

Grote deur. Gebruiksvriendelijk display en tijdsindicatie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijk , ruime deur voor in en uitladen. Goede prijs en betrouwbaar merk. Energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Hans 31-10-2016 Product paar dagen in bezit

Droger dan Droog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een geruisloze geweldige droger. Met veel keuze mogelijkheden maar zo eenvoudig te bedienen dat zelfs de handleiding opgeborgen kan worden.
Daarnaast prima prijs/kwaliteit verhouding. Top van Siemens!!

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen
  • Makkelijk onderhoud
  • Simpel te plaatsen (gewicht goed)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Fam Heijn 30-10-2016 Product paar dagen in bezit

droger die droogt

Algemene score

10,0
Bestaande droger was stuk. Keuze voor reparatie of nieuw. Gekozen voor nieuw aangezien bestaande al 5 jaar oud was. Aktie bij de Makro waarbij 50 EURO retour. Ging met name om schappelijke prijs van net onder 500 EURO. Nu week gebruikt en heel blij. Eerste droger die ook echt droogt en waarbij de was niet stinkt. Daarnaast ook veel stiller!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dekker 30-10-2016 Product paar weken in bezit

Veel programmas voor een uitstekende prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Berteffende droger van Siemens is aan te sluiten op waterafvoer, nooit meer de bak legen !!! Stil tuidens gebruik, en veel ..... erg veel verschillende droog standen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Janny 30-10-2016 Product paar dagen in bezit

Beste koop wasdroger tot nu toe

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Had er niet zoveel verwachting van ,omdat wij altijd miele hadden .
Maar na de wasmachine nu ook een droger van siemens.
En een woord fantastisch

Pluspunten

  • Alles kan erin

Minpunten

  • Deur de andere kant opzit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mutt 29-10-2016 Product paar dagen in bezit

gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
geluidsarm en zuinig met energie
stekker er in en klaar voor gebruik
en mooi apperaat om te zien .
to

Pluspunten

  • makkelijk
  • mooi
  • droogt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sabine1975 29-10-2016 Product paar dagen in bezit

Goed droog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De droger is erg prettig in gebruik.
De was is ook echt kastdroog!
Bedieningsgemak - overzichtelijk.
Goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Annemarie 28-10-2016 Product paar dagen in bezit

grote vulopening

Algemene score

9,0
Ik had al een siemens wasmachine uit de nieuwe serie en de wasdroger was aan vervanging toe , nu ook voor een siemens gekozen. functioneert prima. veel keuze menu's duidelijke display. weinig geluid,prima resultaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews