Zanussi ZDH8353W - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A++ (new)
Vulgewicht
8 kg
Geluidsniveau
66 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 90 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Irene 24-09-2016 Product paar maanden in bezit

Stil, zuinig, prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over de droger. Na drie maanden gebruik, zie ik geen zichtbare stijging van de energiekosten. Dat was voor mij de belangrijkste reden om deze droger te kiezen. Het koste even wat uitproberen van de verschillende standen tot de was ook naar tevredenheid droog was, maar de instellen zijn eenvoudig genoeg.

Pluspunten

  • Energieverbruik
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Onno 24-08-2016 Product paar maanden in bezit

Top wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Top wasdroger die weinig geluid produceert. Handig is ook het geluidje als hij klaar is met drogen. Was komt er goed droog uit zonder dat het gekrompen is. En lekker zuinig. Aangesloten op de afvoer dus ook geen probleem met het legen van het waterreservoir. Kortom: Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Aan te sluiten op afvoer.
  • Stil
  • Zuinig in verbruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bas 08-07-2016 Product paar weken in bezit

Goede droger, makkelijk in gebruik.

Algemene score

9,0
Droger is makkelijk in te stellen, heeft de programma's die nodig zijn en droogt goed. Met de extra set direct aangesloten op de waterafvoer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cergeo 07-07-2016 Product paar dagen in bezit

Kwalitatief goed product

Algemene score

8,8
Deze wasdroger is sinds enkele weken in ons bezit en voldoet volledig aan de verwachtingen. Droogt goed, is stil en zuinig. Wij zijn er bijzonder tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Frederik 03-07-2016 Product paar weken in bezit

geweldige machine

Algemene score

9,8
We hebben het apparaat nu twee weken en hij doet het perfect! Ik beveel deze machine iedereen aan!Eerst gaf hij het na twee droogbeurten op,service gebeld en die kwam na twee dagen,beveiliging pennetje vervangen van de deur. De monteur sprak ook vol lof over deze droger!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Willem 03-07-2016 Product paar weken in bezit

Prima grote droger

Algemene score

8,0
Mooie grote droger voor een groot gezin, makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken. Goede droog kwaliteit en handig stoffilter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Joyce 01-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super energiebesparende droger!

Algemene score

10,0
Heb de droger nu 3 weken en ben er super tevreden over. Heel zuinig, bijna geruisloos en goede droogresultaten. Ik kan niet meer zonder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louisa 14-06-2016 Product jaar of meer in bezit

Milieu Familie droog automaat

Algemene score

8,8
Dik tevreden met onze droger van Zanussi
Groot vulgewicht
Snel droog
Goed in te stellen
Simpel te bedienen
Groot vulgat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Kanselaar 04-06-2016 Product maand in bezit

blij met deze aankoop

Algemene score

9,0
Prima droger voor een aantrekkelijke prijs. Gemakkelijk te bedienen en maakt weinig geluid. Energiezuinig was voor ons ook belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lageweg 28-04-2016 Product maand in bezit

Zanussi ZDH8352W

Algemene score

6,0
Droogresultaat is matig. Vooral op kortere programma's. Droogt feitelijk alleen maar op hoogste stand bij het langdurende katoenprogramma. Teleurgesteld over deze droger. Onze oude droger van 10 jaar oud (Bauknecht) voldeed vele malen beter.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marielle 18-07-2016 Product paar weken in bezit

Top droger!

Algemene score

10,0
Top droger! Hij is handig en gebruik en hij droogt de kleren in een redelijke snel tijdsbestek. Kortom een echte aanrader met een goede prijs - kwaliteit verhouding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Meer 16-07-2016 Product paar dagen in bezit

Top droger

Algemene score

8,8
Wij hebben de droger nu een paar weken en we vinden het een top droger, lekker still en droogt goed.
Super tevreden.
Groeten van de familie van de Meer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rutger 10-07-2016 Product paar weken in bezit

een fijne Zanussi droger

Algemene score

8,0
het apparaat werkt gemakkelijk en was eenvoudig te installeeren. Het anti kreuk programma zorgt dat de was er behoortlijk kreukvrij uit komt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cujo 07-07-2016 Product paar weken in bezit

Goede wasdroger

Algemene score

8,6
Wasdroger voldoet aan onze verwachtingen. Fors laadvermogen, simpele bediening met voor ons voldoende keuzemogelijkheden, stil in gebruik en mooi vormgegeven. Maar bovenal doet-ie waar hij voor bedoeld is! We bevelen m dan ook van harte aan!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Jan 06-07-2016 Product maand in bezit

Prima wasdroger

Algemene score

8,6
De was wordt lekker snel, goed droog. Door de eenvoudige bediening kan mijn moeder van 88 er nog steeds goed gebruik van maken. Alle was die uit de wasmachine komt kan er direct in, want de trommel is groot genoeg.
Het geluid valt nogal mee, en dat is fijn in een service flat, waar de wanden relatief dun zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 06-07-2016 Product maand in bezit

Blij met de droger

Algemene score

8,0
Ik heb de wasdroger nu ca. 1 maand en ik ben er erg blij mee. Hij doet wat hij moet doen en droogt goed. Mijn oude droger was opeens stuk en Zanussi is een goed merk in mijn ervaring. Bovendien was er een actie dat er € 100,- cashback werd vergoed door Zanussi en dat is toch ook mooi meegenomen. Erg tevreden... Hoe lang hij meegaat is natuurlijk nog afwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

I.C.M. 06-07-2016 Product paar weken in bezit

Mooie stille droger

Algemene score

8,2
Ik heb de droger nu een aantal weken in huis en ben er erg blij mee. De droger is erg stil, heeft veel verschillende programma's en hij schakelt vanzelf uit. De was komt er heel zacht uit en de filter werkt ook heel goed. Ik raad deze droger zeker aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pjf 06-07-2016 Product paar weken in bezit

Mooie machine die doet wat hij moet doen

Algemene score

8,0
Zoals gezegd, een mooie machine die doet wat hij moet doen.
Droogt goed en is vaak sneller klaar als verwacht. En maakt een stuk minder geluid als de oude. en ook veel minderwarmte.

Een klein nadeeltje, soms is er een fluitend geluid bij de deur te horen. maar dit moeten we nog melden bij Zanussi.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MTL 05-07-2016 Product paar weken in bezit

Zanussi ZDH8353W

Algemene score

8,0
Inmiddels de droger een paar weken in bezit. De was komt er goed droog uit, programma's zijn simpel en makkelijk te bedienen. Qua lawaai vind ik het wel meevallen, heb nooit eerder een droger gehad dus heb ik geen vergelijkingsmateriaal. Duurzaamheid is nog een vraag.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Leon 05-07-2016 Product maand in bezit

Goeie wasdroger

Algemene score

7,6
De wasdroger bevalt prima, ik heb de mogelijkheden van het apparaat een 6-je gegeven omdat mijn vorige apparaat meer mogelijkheden had, maar je kan dat natuurlijk ook positief zien. dat de mogelijkheden niet zo eindeloos maar lekker simpel zijn. Hij droogt goed en is lekker simpel te bedienen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews