Bosch WTH83200NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Greet 21-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Verschrikkelijk

Algemene score

4,0
Na de condensdroger overgestapt op de warmtepomp. Ik heb hem nu bijna 2 jaar maar wat een ramp, soms staat de droger wel 4 uur te draaien met handdoeken. En als je een tweede was er achteraan doet is die vervolgens niet helemaal droog. Hoezo zuiniger. Ik zou hem niet aanbevelen
Geschreven voor: Bosch WTH83200NL

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

fvdv 14-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede dorger met veel mogelijkheiden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede droger met veel mogelijkheden, voor elk soort wasgoed wel een programma. Hiervoor
hadden wij een Siemens (17 jr oud) die ook niet veel geluid maakte.
Nadeel van de nieuwe warmtepompdroger is dat het wasgoed niet echt warm wordt, voorheen deed ik veel 10/15 minuten in de droger en hing ik het op waardoor de kleding/het wasgoed er veel gladder uitzag. De stroom die ik nu bespaar ben ik kwijt door extra strijkgoed :-(

Pluspunten

  • tijdsindicatie bij elk programma

Minpunten

  • wasgoed minder warm en minder glad
Geschreven voor: Bosch WTH83200NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elles 07-09-2017

Geruisloos aanwezig

Algemene score

8,0
Merk weinig dat de wasdroger-warmtepomp aanwezig is in huis .
Was is snel droog.
Genoeg programma's, keuze genoeg.
Ben er erg tevreden mee.hh
Geschreven voor: Bosch WTH83200NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Monica Zweden 16-01-2017

Fantastisch apparaat

Algemene score

10,0
Na enige aarzeling dit apparaat aangeschaft daar ik altijd andere merken droogapparaten heb gehad. Dit apparaat overtreft echter volledig mijn verwachtingen. Ik droog nu bijna alles hierin, zelfs luxere kledingstukken en het resultaat is uitstekend! Tevens ben ik blij met de duurzaamheid en is het apparaat zeer gebruiksvriendelijk. Wat mij betreft dus een absolute aanrader!
Geschreven voor: Bosch WTH83200NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Beekenaar 13-09-2016

Voordelige keuze

Algemene score

8,0
Onze AEG condensdroger legde na 6 jaar intensief gebruit het loodje. Na wat orienteren op internet en in diverse fysieke winkels kwam de Bosch in beeld. In 1e instantie stond de voorspelde langere droogtijd van warmtepompdrogers ons tegen, al is deze Bosch op papier toch sneller klaar dan menig duurdere concurrent. In de praktijk bewijst zich dat deels. Bij "kastdroog" is na 140 minuten de was nog steeds klam. Maar na wat oefenen en spelen met programmas lukt het uiteindelijk toch.
De wasmachine zit ook in blessuretijd. We gaan eens kijken of Bosch ons daar ook kan helpen. En dan zal een met 1600 toeren centrifuge waarschijnlijk de droger complementeren.
Geschreven voor: Bosch WTH83200NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

RichardD 19-06-2016

Mooie grote, degelijke en zuinige wasdroger.

Algemene score

8,0
Het apparaat voelt degelijk aan en ziet er mooi uit. Hij wordt aan de buitenkant nauwelijks warm in tegenstelling tot onze vorige droger. Dat was overigens ook een Bosch.
Geschreven voor: Bosch WTH83200NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Roosje 22-04-2018

apparaat is slim

Algemene score

10,0
Zuinig met energie en mijn tijd. Instructieboekje duidelijk. Makkelijk in gebruik en schoonmaken. Super blij mee!!!
Geschreven voor: Bosch WTH83200NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Stef 15-04-2018

Super droogresultaat en energiezuinig!

Algemene score

10,0
Wij zochten een kwalitatieve warmtepompdroger, energiezuinig en niet al te hoge aanschaf waarde. Uitgekomen bij deze welke erg goed bevalt, hadden we eerder moeten doen ter vervanging van de WTL5200 condens welke al 10 jaar werk heeft verleend! Vandaar weer een Bosch!
Geschreven voor: Bosch WTH83200NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Thom Saaij 05-01-2018

Niet bevallen,

Algemene score

8,0
staan nog geen kleinjes naast ;-)
Hij is langzamer dan de vorige, hierdoor hangt ze meer op dus een heel stuk voordeliger.
Geschreven voor: Bosch WTH83200NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Henk 03-01-2018

Super geruisloze zuinige droger

Algemene score

10,0
Een gebruiksvriendelijke droger met voor ieder wasje een apart progamma als je dat wilt.
En je hoort hem praktisch niet
Geschreven voor: Bosch WTH83200NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

rykmarco 25-12-2017

geweldige droger

Algemene score

10,0
vergeleken met onze vorige afvoerdroger is deze bijna geruisloos.
was komt er droog uit, geen natte plekken
hij is sneller als aangegeven wordt
eenvoudig te bedienen
Geschreven voor: Bosch WTH83200NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

maxim2000 18-05-2017

de droger op zich bevalt prima maar !!

Algemene score

10,0
bij het plaatsen van de droger pakte mijn man deze vast om de droger op te beuren en op zijn plek te zetten, toen er iets behoorlijk ernstig gebeurde. de droger heeft aan de linkerkant onder een zeer scherpe uitsteeksel (braam) waardoor mijn man zich daaraan lelijk heeft gesneden , niet 1 snee maar zelfs meerdere, een snee was zo diep dat we hebben overwogen om naar de eerste hulp te gaan , maar door direct strak in te tapen is erger voorkomen. ik vind dit niet kunnen , de droger is niet zorgvuldig nagekeken en het gevolg is een week lang de hand niet goed kunnen gebruiken. ik stuur hierbij foto's van de pink op dit moment 1 week later. graag een reactie uwerzijds. met vriendelijke groet Marijke Hofman
Geschreven voor: Bosch WTH83200NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anja 07-03-2017

Handig in gebruik!

Algemene score

10,0
Inmiddels twee weken in bezit van deze prachtige Bosch wasdroger! Droogt perfect en handig in gebruik.
Geschreven voor: Bosch WTH83200NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

welkom 01 10-10-2016

Bosch WTH83200NL

Algemene score

8,0
De WTH83200NL is een prima warmte pompdroger en is zeer gebruiksvriendelijk Hij doet waar hij voor gemaakt is n.l.drogen wij hebben hem nu 4mnd en nog altijd naar alle tevredenheid
Geschreven voor: Bosch WTH83200NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

BasP 10-09-2016

Prima droger

Algemene score

8,0
Prima droger, voldoet aan onze wensen. We gebruijen de droger elke dag, de eas us goed droog en hij maakt weinig gelyud
Geschreven voor: Bosch WTH83200NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tinq 21-06-2016

Uitstekende resultaten

Algemene score

10,0
Keurige warmtepomp wasdroger. We hebben de droger nu een week of drie intensief in gebruik. De resultaten zijn uitstekend.
Geschreven voor: Bosch WTH83200NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer