Siemens WT45W460NL - Reviews

8,6 Lees 9 reviews
Specificaties
Uitvoering
condensdroger
Geluidsniveau
65 dB
Energiekosten per jaar
53,36 euro
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruud 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben uitgegaan van de expertise van onze witgoed man. we hebben gekozen voor dit model omdat het er zeer smaakvol uitziet, en het een no nonsense apparaat is. makkelijk in de bediening en niet boordevol functies die je toch nooit gebruikt.

Pluspunten

  • licht in de machine
  • ruimtelijk (8kg)

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Warmtepompdroogtrommel 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Benieuwd over uw produkt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Betreft hier over een Warmtepompdroger betreft om het energie verbruik en de aantal functie die uw apparaat bied dat was voor ons de aanleiding om op uw machine over te gaan we waren altijd Miele apparaat gewend en nu zijn we over gestapt op een Siemens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
droger terug koop bedrag! 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

zuinig, grote deur, stil en handig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi vormgegeven, handig in gebruik met de dondensbak, grote opening. en zeer gebruiksvriendelijk. zo kan mijn vrouw er mee omgaan zonder mijn uitleg;-)

Pluspunten

  • grote deur
  • stil
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
wasmachine en droger 13-11-2016 Product paar weken in bezit

Goede machines

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het automatisch systeem met waspoeder is zeer goed en ook het drogen is goed voor de elektra nota! Beiden machines werken uitstekend, stil en goed. Het drogen neemt wat tijd maar is goed.

Pluspunten

  • stil
  • goed resultaat

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
w van laake 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooi duo nu naast de wasmachine

Algemene score

8,0
gemak met bediening, duidelijk paneel, drogen goed en zonder restwarmte in de wasruimte. Tijdsduur wordt aangegeven
Ook fijn dat trommel verlicht is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Dennis 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens WT45W460NL Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede en zuinige droger met veel voorkeuze programma's. Door de grote trommel kan er extra veel was in.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Zuinig

Minpunten

  • Drogen duurt wel iets langer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
gerry peereboom 04-11-2016 Product paar weken in bezit

grote opening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prachtige droger mooie grote opening weinig geluid.Goed instelbaar en veel mogelijkheden ook tere weefsels kunnen nu lekker in de droger.
En zuinig in gebruik

Pluspunten

  • grote opening
  • veel programma's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
sylvia 26-10-2016 Product paar dagen in bezit

gebruiksvriendelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooie energiezuinige machine A++, waar ook nog eens veel was in past.
Een gunstige prijs met ook nog een mooie geld teruggeef actie, waardoor de machine nog aantrekkelijker word. Hij staat bij ons dicht bij de woonkamer en toch heb je weinig last van het geluid, veel mogelijkheden, zoals korte progamma's maar ook voor lingerie is er een delicaat progamma. met 1 woord....SUPER

Pluspunten

  • energiezuinig
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • normaal progamma duurt wel lang
  • geen minpunt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
mooi 05-10-2016 Product paar dagen in bezit

groote trommel in hout

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ziet er goed uit redelijk stil en bedienings vriendelijk zelf reinigend zeer eenvoudig het pollen filter tereinigen en een zelf reinigende condens filter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed