Siemens WT45W460NL - Reviews

8,6 Lees 14 reviews
Specificaties
uitvoering
condensdroger
geluidsniveau
65 dB
energiekosten per jaar
53,36 euro
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

An 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Nieuwe zelfreinigende siemens droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat een genot: een droger die droogt, minder energie verbruikt én ook nog een deel van de reiniging zelf voor handen neemt. Een top apparaat!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lineke van Oostrum 24-12-2016 Product paar weken in bezit

Droge wasgoed in een handomdraai

Algemene score

9,0
Heerlijke grote trommel, kan veel was tegelijk in laten drogen. Grote keuze in programma's. Laag geluidsniveau. De was komt er goed droog uit. Ook je kwetsbare keding kan in deze droger. Makkelijk aan te sluiten en eenvoudige bediening. Kortom drogen in een handomdraai.

Pluspunten

  • zuinig
  • ruime programmakeuze
  • ruime laadtrommel
  • laag geluidsniveau
  • echt droog wasgoed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karin 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik

Algemene score

9,0
Wij hebben voor een wasmachine en warmtepompdroger gekozen van Siemens. Siemens heeft apparaten die er mooi uit zien maar ook nog eens erg functioneel zijn! De washulpjes zijn zeer makkelijk in gebruik, erg stil qua geluid en ook nog eens energiezuinig! Wij zijn er erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helga 18-12-2016 Product paar dagen in bezit

Bijna alle stoffen kunnen er in

Algemene score

8,0
Wasdroger zelf is goed. Ik zou alleen wat beter de programmas willen kunnen aanpassen. Bijvoorbeeld, wol programma duurt 6 minuten. Je kunt de tijd niet aanpassen. Een programma van 6 minuten bij een droger klopt toch niet.

Pluspunten

  • Zelfreinigend
  • Was is snel droog

Minpunten

  • Stopt niet automatisch als was droog is
  • Kan bij meeste programmas de tijd niet aanpassen

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Goosmaniacs 16-12-2016 Product paar weken in bezit

Siemens wasdroger WT45W460NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasdroger nu 14 dagen in gebruik en bevalt uitstekend. Hij is vrijwel geruisloos, verbruikt veel minder energie dan de vorige echter droogtijden zijn wel wat langer dan we gewend waren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben uitgegaan van de expertise van onze witgoed man. we hebben gekozen voor dit model omdat het er zeer smaakvol uitziet, en het een no nonsense apparaat is. makkelijk in de bediening en niet boordevol functies die je toch nooit gebruikt.

Pluspunten

  • licht in de machine
  • ruimtelijk (8kg)

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Warmtepompdroogtrommel 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Benieuwd over uw produkt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Betreft hier over een Warmtepompdroger betreft om het energie verbruik en de aantal functie die uw apparaat bied dat was voor ons de aanleiding om op uw machine over te gaan we waren altijd Miele apparaat gewend en nu zijn we over gestapt op een Siemens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

droger terug koop bedrag! 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

zuinig, grote deur, stil en handig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi vormgegeven, handig in gebruik met de dondensbak, grote opening. en zeer gebruiksvriendelijk. zo kan mijn vrouw er mee omgaan zonder mijn uitleg;-)

Pluspunten

  • grote deur
  • stil
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wasmachine en droger 13-11-2016 Product paar weken in bezit

Goede machines

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het automatisch systeem met waspoeder is zeer goed en ook het drogen is goed voor de elektra nota! Beiden machines werken uitstekend, stil en goed. Het drogen neemt wat tijd maar is goed.

Pluspunten

  • stil
  • goed resultaat

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

w van laake 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooi duo nu naast de wasmachine

Algemene score

8,0
gemak met bediening, duidelijk paneel, drogen goed en zonder restwarmte in de wasruimte. Tijdsduur wordt aangegeven
Ook fijn dat trommel verlicht is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens WT45W460NL Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede en zuinige droger met veel voorkeuze programma's. Door de grote trommel kan er extra veel was in.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Zuinig

Minpunten

  • Drogen duurt wel iets langer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

gerry peereboom 04-11-2016 Product paar weken in bezit

grote opening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prachtige droger mooie grote opening weinig geluid.Goed instelbaar en veel mogelijkheden ook tere weefsels kunnen nu lekker in de droger.
En zuinig in gebruik

Pluspunten

  • grote opening
  • veel programma's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sylvia 26-10-2016 Product paar dagen in bezit

gebruiksvriendelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooie energiezuinige machine A++, waar ook nog eens veel was in past.
Een gunstige prijs met ook nog een mooie geld teruggeef actie, waardoor de machine nog aantrekkelijker word. Hij staat bij ons dicht bij de woonkamer en toch heb je weinig last van het geluid, veel mogelijkheden, zoals korte progamma's maar ook voor lingerie is er een delicaat progamma. met 1 woord....SUPER

Pluspunten

  • energiezuinig
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • normaal progamma duurt wel lang
  • geen minpunt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mooi 05-10-2016 Product paar dagen in bezit

groote trommel in hout

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ziet er goed uit redelijk stil en bedienings vriendelijk zelf reinigend zeer eenvoudig het pollen filter tereinigen en een zelf reinigende condens filter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer