Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens WT45W460NL

8,8 Lees 20 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasdrogers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gerry peereboom 04-11-2016
  • Product paar weken in bezit

grote opening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prachtige droger mooie grote opening weinig geluid.Goed instelbaar en veel mogelijkheden ook tere weefsels kunnen nu lekker in de droger.
En zuinig in gebruik

Pluspunten

  • grote opening
  • veel programma's
Geschreven voor: Siemens WT45W460NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Meer dan tevreden klant 24-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Uitstekende machine, zeer geluidsarm en mooie vormgeving.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben deze machine aangeschaft vanwege zijn gebruiksgemak en vormgeving, wat wij toen nog niet wisten bevestigd onze goede keuze, het droogresultaat is meer dan uitstekend. Naast de mooie vormgeving valt ons op dat hij enorm geluidarm is, hoe het energieverbruik uitpakt is nog even afwachten.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Droogresultaat
  • Geluidsarm
  • Uitlezing op de display

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens WT45W460NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeanne 20-07-2017
  • Product paar weken in bezit

wasmachine heeft nu een wasdroger boven zich van Siemens.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De oude wasdroger begaf het na vele jaren trouwe dienst. De nieuwe Siemens wasdroger is moderner en heeft veel voordelen t.a.v. het oude apparaat. De droogkwaliteit is veel beter en vooral het onderhoud is nu een fluitje van een cent. Geen gemopper meer maar een tevreden huisvrouw !

Pluspunten

  • droogt beter
  • onderhoud eenvoudig
Geschreven voor: Siemens WT45W460NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kriekske 23-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Grote trommel en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie energie zuinige en stille droger met zelfreinigende filter functie.
Grote trommel en verschillende programmas

Pluspunten

  • grote trommel
  • zelfreinigende filter
Geschreven voor: Siemens WT45W460NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden over het product 22-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

staat prima geplaatst op de Siemenswasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede ervaringen met de Siemenswasautomaat. Vandaar hebben wij voor de Siemenswarmtepompdroger gekozen.
Wij hebben hem nu tweemaal gebruikt en zijn zeer tevreden.

Pluspunten

  • energiebesparend
  • goed voor het milieu
Geschreven voor: Siemens WT45W460NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ella 13-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eenvoudig in gebruik en droogt heel goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Droogt goed, zeer handzaam in gebruik, mooi design. Hoop verschillende standen, voor allerlei soorten wasgoed. Kortom een aanrader!
Geschreven voor: Siemens WT45W460NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jacob Preijde 11-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Shimmel in het huis, met een Siemens geen schijn van kans

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik woon klein en leef er met meerdere mensen, onze was hing altijd in een soort van opbergkast te drogen. Schimmel!! Maar met een Siemens droger ( de oude is zonet overleden na 12 jaar), hebben we daar nooit geen last meer van gehad en de was is zacht en strijken overbodig. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • geluids vriendelijk
  • zuinig
  • makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • alleen in een witte uitvoering te krijgen
Geschreven voor: Siemens WT45W460NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Nieuwe zelfreinigende siemens droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat een genot: een droger die droogt, minder energie verbruikt én ook nog een deel van de reiniging zelf voor handen neemt. Een top apparaat!
Geschreven voor: Siemens WT45W460NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lineke van Oostrum 24-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Droge wasgoed in een handomdraai

Algemene score

9,0
Heerlijke grote trommel, kan veel was tegelijk in laten drogen. Grote keuze in programma's. Laag geluidsniveau. De was komt er goed droog uit. Ook je kwetsbare keding kan in deze droger. Makkelijk aan te sluiten en eenvoudige bediening. Kortom drogen in een handomdraai.

Pluspunten

  • zuinig
  • ruime programmakeuze
  • ruime laadtrommel
  • laag geluidsniveau
  • echt droog wasgoed
Geschreven voor: Siemens WT45W460NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karin 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik

Algemene score

9,0
Wij hebben voor een wasmachine en warmtepompdroger gekozen van Siemens. Siemens heeft apparaten die er mooi uit zien maar ook nog eens erg functioneel zijn! De washulpjes zijn zeer makkelijk in gebruik, erg stil qua geluid en ook nog eens energiezuinig! Wij zijn er erg blij mee!
Geschreven voor: Siemens WT45W460NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helga 18-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bijna alle stoffen kunnen er in

Algemene score

8,0
Wasdroger zelf is goed. Ik zou alleen wat beter de programmas willen kunnen aanpassen. Bijvoorbeeld, wol programma duurt 6 minuten. Je kunt de tijd niet aanpassen. Een programma van 6 minuten bij een droger klopt toch niet.

Pluspunten

  • Zelfreinigend
  • Was is snel droog

Minpunten

  • Stopt niet automatisch als was droog is
  • Kan bij meeste programmas de tijd niet aanpassen
Geschreven voor: Siemens WT45W460NL

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Goosmaniacs 16-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Siemens wasdroger WT45W460NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasdroger nu 14 dagen in gebruik en bevalt uitstekend. Hij is vrijwel geruisloos, verbruikt veel minder energie dan de vorige echter droogtijden zijn wel wat langer dan we gewend waren.
Geschreven voor: Siemens WT45W460NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud 30-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben uitgegaan van de expertise van onze witgoed man. we hebben gekozen voor dit model omdat het er zeer smaakvol uitziet, en het een no nonsense apparaat is. makkelijk in de bediening en niet boordevol functies die je toch nooit gebruikt.

Pluspunten

  • licht in de machine
  • ruimtelijk (8kg)

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens WT45W460NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Warmtepompdroogtrommel 17-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Benieuwd over uw produkt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Betreft hier over een Warmtepompdroger betreft om het energie verbruik en de aantal functie die uw apparaat bied dat was voor ons de aanleiding om op uw machine over te gaan we waren altijd Miele apparaat gewend en nu zijn we over gestapt op een Siemens.
Geschreven voor: Siemens WT45W460NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

droger terug koop bedrag! 16-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

zuinig, grote deur, stil en handig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi vormgegeven, handig in gebruik met de dondensbak, grote opening. en zeer gebruiksvriendelijk. zo kan mijn vrouw er mee omgaan zonder mijn uitleg;-)

Pluspunten

  • grote deur
  • stil
  • zuinig
Geschreven voor: Siemens WT45W460NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wasmachine en droger 13-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede machines

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het automatisch systeem met waspoeder is zeer goed en ook het drogen is goed voor de elektra nota! Beiden machines werken uitstekend, stil en goed. Het drogen neemt wat tijd maar is goed.

Pluspunten

  • stil
  • goed resultaat

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Siemens WT45W460NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

w van laake 12-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

mooi duo nu naast de wasmachine

Algemene score

8,0
gemak met bediening, duidelijk paneel, drogen goed en zonder restwarmte in de wasruimte. Tijdsduur wordt aangegeven
Ook fijn dat trommel verlicht is.
Geschreven voor: Siemens WT45W460NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 12-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Siemens WT45W460NL Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede en zuinige droger met veel voorkeuze programma's. Door de grote trommel kan er extra veel was in.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Zuinig

Minpunten

  • Drogen duurt wel iets langer
Geschreven voor: Siemens WT45W460NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

sylvia 26-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

gebruiksvriendelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooie energiezuinige machine A++, waar ook nog eens veel was in past.
Een gunstige prijs met ook nog een mooie geld teruggeef actie, waardoor de machine nog aantrekkelijker word. Hij staat bij ons dicht bij de woonkamer en toch heb je weinig last van het geluid, veel mogelijkheden, zoals korte progamma's maar ook voor lingerie is er een delicaat progamma. met 1 woord....SUPER

Pluspunten

  • energiezuinig
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • normaal progamma duurt wel lang
  • geen minpunt
Geschreven voor: Siemens WT45W460NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mooi 05-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

groote trommel in hout

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ziet er goed uit redelijk stil en bedienings vriendelijk zelf reinigend zeer eenvoudig het pollen filter tereinigen en een zelf reinigende condens filter
Geschreven voor: Siemens WT45W460NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer