Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 6 WTG86400NL

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasdrogers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 44 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WTG86400NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lia van Hoeyen 15-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie , degelijke machine met alle mogelijke programma's.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Algemene score

10,0
We hebben gekozen voor een condensdroger omdat onze vorige condensdroger meer dan 20 jaar storingsvrij tot volle tevredenheid heeft gewerkt en wij wederom hopen zoveel plezier aan onze nieuwe te beleven. Hij is mooi, superstil, droogt in zeer korte tijd, is stiller ten opzichte van andere type's welke in onze kennissenkring aanwezig zijn.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving met glazen deur
  • Superstil
  • Allerlei droogprogramma's, ook wol.
  • Bosch, een voor ons vertrouwd merk!
  • Mooie duidelijk begrijpbare display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Judith 30-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Groot, snel en uitstekend droogresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Algemene score

10,0
Dit is een mooie, grote droger. Hij is behoorlijk stil, hij staat in de badkamer en met de deur dicht hoor je hem in de gang amper. Het display is duidelijk te lezen en de bediening wijst voor zich. Er zit een setje bij om de het water direct in de afvoer weg te laten lopen. De was is in een uurtje kurkdroog en ik heb de indruk dat het ook minder gekreukt uit de droger komt dan ik van onze vorige drogers gewend ben. Het stoffilter is makkelijk schoon te maken en vangt het stof goed op, dus geen pluizen meer in de was.

Pluspunten

  • Groot
  • Glazen deur met licht in de trommel
  • Opvangbak aan te sluiten op de afvoer
  • Droogt goed en snel

Minpunten

  • Draairichting van de deur is niet te veranderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

La Motte 14-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie aanvulling op de Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Algemene score

10,0
Sluit prima aan op de Bosch Wasmachine. Kan er prima op staan. Duidelijke bediening. Gewoon een handig gebruiksvoorwerp.
Zeer tevreden voor de prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Toch ook de vormgeving

Minpunten

  • Misschien geluid, maar dat went snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leo 10-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ik weet het nog zo net niet

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Algemene score

5,0
Een droger hoort te drogen. Een eerste droger bleek een foutje te bevatten, de was werd niet droog bij einde programma, en programma eindigde niet bij END, maar met knipperend (condensreservoir-is-vol-lampje). Uiteindelijk leek water niet afgevoerd te worden het riool via slang, maar zicht onderin de machine te verzamelen - uiteindelijk overstroming.

Nu omgeruild voor nieuwe van zelfde type... maar wat blijkt nu... zooi handdoeken in de droger, zet 'm op katoen, programma stopt weer niet met END, maar weer met knipperende lampje van volle condensreservoir (wat niet aangesloten is, want afvoer naar riool). En de was is nog vrij vochtig.

Ik begrijp hier niks van.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Dio 02-04-2018

Ik heb ook dat er water onderin de machine blijft. Al opgelost bij jullie?

Reageer

Jan Eestermans 30-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote trommel en snel droog.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Algemene score

10,0
Geweldige droger met veel keuzeprogramma's. Mooie vormgeving en vormt daardoor een prachtige set met de Bosch wasmachine.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Relatief korte droogtijd
  • veel programma's

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NA Groot 15-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Algemene score

9,0
Het is een goed product ik ben weg van bosch producten nu een droger ik beveel deze droger aan en prijs kwaliteit is top.
Hier voor ook een droger deze heeft 25 jaar gedraaid,met gezin en een horeca bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kraal 11-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Algemene score

10,0
Heb het product nog maar net binnen, het ziet er indrukwekkend uit. Heb gelijk een was gedraaid, kwam er keurig schoon uit, ben tevreden.

Pluspunten

  • Groot inhoud
  • Veel wasprogramma's

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea 23-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger, stil en makkelijk te bedienen. Goede prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Algemene score

9,0
Mooie droger, lekker stil, makkelijk te bedienen en genoeg programmakeuzes, incl. op tijd en kreukherstellend. Energieniveau B betekent een lagere prijs en dat vind ik prima. Ben zelf altijd wantrouwend op dat punt, of de duurdere tijdens de levensduur wel echt zo zuinig zijn.

Pluspunten

  • Prijs
  • Bedieningsgemak
  • Stil
  • Licht in de trommel
  • Vormgeving

Minpunten

  • De start en pauze knop zijn hetzelfde
  • Daardoor is het soms lastig te starten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

r. geradts 21-06-2017
  • Product paar weken in bezit

PERFEKTE WASDROGER, KORTE DROOGTIJD

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Algemene score

9,0
Altijd een ander merk gehad, maar erg verrast door deze droger. Zeer goed produkt en de droogtijd is korter dan gedacht.
Zou deze droger direkt weer kopen en aanbevelen aan vrienden en kennissen

Pluspunten

  • korte droogtijd
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

miep 10-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Awesome, beste condensdroger tot nu toe

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Algemene score

10,0
Mijn oude condensdroger was stuk, dus ik moest een nieuwe kopen. Mijn keuze viel op de Bosch Serie 6 WTG86400NL condensdroger. Ik heb hem nu een week in mijn bezit en ben heel tevreden. De gecentrifugeerde handdoeken zijn heel snel droog. Er zit binnenverlichting in en de deuropening is erg ruim, deze verlichting gaat na een aantal seconden uit zodra de droger de was droogt. Het stoffilter kan eenvoudig schoon gemaakt en geplaatst worden. De machine doet wat hij moet doen, namelijk mijn was snel drogen. De droger heeft veel combinatie mogelijkheden voor alle soorten was. Het display is duidelijk en de verwachte droogtijd wordt weer gegeven. De machine heeft ook een timer, ik kan hem 's morgen voor mijn werk instellen en hoef er verder niet meer aan te denken als ik thuiskom is de was weer bijna droog.

De machine erg weinig geluid, wat ideaal is als je niet groot woont. Ik ben een aantal keren in de badkamer gaan kijken of de droger nog wel aan stond omdat ik hem niet hoorde, mijn oude condensdroger maakte nogal veel lawaai. Tot slot is het fijn dat deze Bosch 6 WTG86400NL weinig vochtige lucht terug de ruimte in blaast. Bij mijn vorige droger moest ik altijd een raam of deur open laten staan, bij deze is dat tot nu toe nog niet nodig geweest.

Ik zou deze condensdroger zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Timer
  • Weinig geluid en verlichting in de trommel
  • Geeft weinig vochtige lucht af
  • Ruime droogprogramma mogelijkheden
  • toerental centrifugeer wasmachine instelbaar

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Happy ??

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Algemene score

10,0
Today we received our new drier and ofcourse we put it to work. Very happy with the result!!! The towels got completely dried in 2h30min, and ready to be put back in the closet.

Pluspunten

  • Completely dried

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Condensdroger Bosch WTG86400NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Algemene score

10,0
Pas gekocht en straks lekker draaien. Ziet er prachtig uit en verwacht na vorige uitvoering geen problemen.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • was is mooi droog

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

janny 27-06-2017
  • Product paar weken in bezit

groot duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Algemene score

9,0
een mooie en duidelijke droger .Zachte handdoeken en strijkdroog ook uitstekend.
Weet nu zeker dat ik de wasmachine van deze serie ook gaat kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Emile 24-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Hadden we toch maar gekozen voor een ander merk/ type

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Algemene score

2,0
Na een aantal drogers van minder gerenommeerde merken besloten een "echte" Bosch aan te schaffen. We hebben deze droger nu een aantal maanden in gebruik en moet concluderen dat dit wat mij betreft een miskoop is geweest! Handdoeken komen droog uit de droger maar met het dekbedovertrek weet hij zich geen raad. Iedere keer haal ik er een grote, in elkaar gedraaide bol uit! Ik heb van alles geprobeerd, tot aan het opvouwen tot een pakketje aan toe. Ieder keer weer hetzelfde liedje, waardeloos. Ik moet de overtrek 3 keer op extra kastdroog draaien voordat hij droog is. Stand dekbedovertrek heeft ook niet het gewenste resultaat. Ik las al dat meerdere gebruikers hier last van hebben, wordt waarschijnlijk veroorzaakt dat de droger enkel één kant opdraait. Had toch meer verwacht van Bosch, volgende keer gewoon weer voor een goedkope droger die droogt!

Minpunten

  • droogt dekbedovertrek onvoldoende

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Wvdw 08-03-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slecht droogresiultaat

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Algemene score

2,0
We hebben deze Bosch-wasdroger na nog geen twee jaar weggegaan. Was wordt niet goed droog en het programma stopt steeds tussentijds of de droger ging uberhaupt niet aan, gaf dan een foutcode. De monteur kon niets vinden en adviseerde er minder was in te doen, maar dat hielp niet. Je moet na elke paar minuten de deur opendoen, de was evwn schudden, programma weer instellen en dat vele malen om de was een beetje droog te krijgen. Waardeloze machine. Wat een miskoop!

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Was niet droog
  • Programma stopt steeds tussendoor
  • Duurt erg lang
  • Vrij lawaaiitg

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Jurriaan 19-01-2020

Blijft aangeven dat het pluizenfilter vol is

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Algemene score

4,0
De droger blijft er elke keer mee stoppen en zegt dan dat het pluizenfilter schoongemaakt moet worden terwijl het net helemaal schoon is gemaakt. Ook die onderin. Geen was word droog! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

S. Mariman 11-01-2020
  • Product gekocht

Slechtste aankoop ooit

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Algemene score

1,0
Sinds 25 oktober 2017 in gebruik. Van het begin af aan droogt hij slecht. Kleine wasjes drogen niet en alleen het programma kastdroog extra krijgt mijn handdoeken droog. Net een dekbedovertrek geprobeerd op de stand strijkdroog, komt nog nat uit de machine. Voor mij nooit meer een Bosch!

Minpunten

  • Droogt slecht
  • Slechts 1 programma werkt
  • Na 2 jaar foutmeldingen, aan vervanging toe

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Anoniem 18-11-2019

TOP droger in betaalbare prijsklasse

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Algemene score

10,0
Fijne droger / grote deur / heerlijk stil [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 14-11-2019

Goede droger!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Algemene score

8,0
Droogte de was goed! En is erg stil. Tevens een goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sjoerd 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel stil, handige verlichting en een duidelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Algemene score

10,0
Mooie prijs, mooi apparaat, stil, handig ook met afvoerslang op de afvoerpijp naast de optie via de condensbak. duidelijk bedieningspaneel. We verbazen ons over hoe stil hij is, we zouden er naast kunnen slapen zo stil. Mooi apparaat en handige verlichting.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Mooi droog resultaat
  • Simpel te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews