Bosch Serie 6 WTG86400NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
condensdroger
tile-Energieklasse
B energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 51 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lia van Hoeyen 15-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie , degelijke machine met alle mogelijke programma's.

Algemene score

10,0
We hebben gekozen voor een condensdroger omdat onze vorige condensdroger meer dan 20 jaar storingsvrij tot volle tevredenheid heeft gewerkt en wij wederom hopen zoveel plezier aan onze nieuwe te beleven. Hij is mooi, superstil, droogt in zeer korte tijd, is stiller ten opzichte van andere type's welke in onze kennissenkring aanwezig zijn.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving met glazen deur
  • Superstil
  • Allerlei droogprogramma's, ook wol.
  • Bosch, een voor ons vertrouwd merk!
  • Mooie duidelijk begrijpbare display
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Judith 30-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Groot, snel en uitstekend droogresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is een mooie, grote droger. Hij is behoorlijk stil, hij staat in de badkamer en met de deur dicht hoor je hem in de gang amper. Het display is duidelijk te lezen en de bediening wijst voor zich. Er zit een setje bij om de het water direct in de afvoer weg te laten lopen. De was is in een uurtje kurkdroog en ik heb de indruk dat het ook minder gekreukt uit de droger komt dan ik van onze vorige drogers gewend ben. Het stoffilter is makkelijk schoon te maken en vangt het stof goed op, dus geen pluizen meer in de was.

Pluspunten

  • Groot
  • Glazen deur met licht in de trommel
  • Opvangbak aan te sluiten op de afvoer
  • Droogt goed en snel

Minpunten

  • Draairichting van de deur is niet te veranderen.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

La Motte 14-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie aanvulling op de Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sluit prima aan op de Bosch Wasmachine. Kan er prima op staan. Duidelijke bediening. Gewoon een handig gebruiksvoorwerp.
Zeer tevreden voor de prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Toch ook de vormgeving

Minpunten

  • Misschien geluid, maar dat went snel.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacq 05-06-2017

Goede droger werkt prima

Algemene score

10,0
Ik vind het een fijn apparaat werkt goed. Maar Vind het jammer dat er een geur van nieuwe erg aan wezig is. En dat m'n was er naar ruikt. Dat vind ik een min puntje op dit moment .
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jan Eestermans 30-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote trommel en snel droog.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige droger met veel keuzeprogramma's. Mooie vormgeving en vormt daardoor een prachtige set met de Bosch wasmachine.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Relatief korte droogtijd
  • veel programma's

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kraal 11-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb het product nog maar net binnen, het ziet er indrukwekkend uit. Heb gelijk een was gedraaid, kwam er keurig schoon uit, ben tevreden.

Pluspunten

  • Groot inhoud
  • Veel wasprogramma's

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 10-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ik weet het nog zo net niet

Algemene score

5,0
Een droger hoort te drogen. Een eerste droger bleek een foutje te bevatten, de was werd niet droog bij einde programma, en programma eindigde niet bij END, maar met knipperend (condensreservoir-is-vol-lampje). Uiteindelijk leek water niet afgevoerd te worden het riool via slang, maar zicht onderin de machine te verzamelen - uiteindelijk overstroming.

Nu omgeruild voor nieuwe van zelfde type... maar wat blijkt nu... zooi handdoeken in de droger, zet 'm op katoen, programma stopt weer niet met END, maar weer met knipperende lampje van volle condensreservoir (wat niet aangesloten is, want afvoer naar riool). En de was is nog vrij vochtig.

Ik begrijp hier niks van.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Dio 02-04-2018

Ik heb ook dat er water onderin de machine blijft. Al opgelost bij jullie?

Reageer

Andrea 23-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger, stil en makkelijk te bedienen. Goede prijs.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie droger, lekker stil, makkelijk te bedienen en genoeg programmakeuzes, incl. op tijd en kreukherstellend. Energieniveau B betekent een lagere prijs en dat vind ik prima. Ben zelf altijd wantrouwend op dat punt, of de duurdere tijdens de levensduur wel echt zo zuinig zijn.

Pluspunten

  • Prijs
  • Bedieningsgemak
  • Stil
  • Licht in de trommel
  • Vormgeving

Minpunten

  • De start en pauze knop zijn hetzelfde
  • Daardoor is het soms lastig te starten
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

NA Groot 15-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een goed product ik ben weg van bosch producten nu een droger ik beveel deze droger aan en prijs kwaliteit is top.
Hier voor ook een droger deze heeft 25 jaar gedraaid,met gezin en een horeca bedrijf.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r. geradts 21-06-2017
  • Product paar weken in bezit

PERFEKTE WASDROGER, KORTE DROOGTIJD

Algemene score

9,0
Altijd een ander merk gehad, maar erg verrast door deze droger. Zeer goed produkt en de droogtijd is korter dan gedacht.
Zou deze droger direkt weer kopen en aanbevelen aan vrienden en kennissen

Pluspunten

  • korte droogtijd
  • prijs
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

miep 10-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Awesome, beste condensdroger tot nu toe

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn oude condensdroger was stuk, dus ik moest een nieuwe kopen. Mijn keuze viel op de Bosch Serie 6 WTG86400NL condensdroger. Ik heb hem nu een week in mijn bezit en ben heel tevreden. De gecentrifugeerde handdoeken zijn heel snel droog. Er zit binnenverlichting in en de deuropening is erg ruim, deze verlichting gaat na een aantal seconden uit zodra de droger de was droogt. Het stoffilter kan eenvoudig schoon gemaakt en geplaatst worden. De machine doet wat hij moet doen, namelijk mijn was snel drogen. De droger heeft veel combinatie mogelijkheden voor alle soorten was. Het display is duidelijk en de verwachte droogtijd wordt weer gegeven. De machine heeft ook een timer, ik kan hem 's morgen voor mijn werk instellen en hoef er verder niet meer aan te denken als ik thuiskom is de was weer bijna droog.

De machine erg weinig geluid, wat ideaal is als je niet groot woont. Ik ben een aantal keren in de badkamer gaan kijken of de droger nog wel aan stond omdat ik hem niet hoorde, mijn oude condensdroger maakte nogal veel lawaai. Tot slot is het fijn dat deze Bosch 6 WTG86400NL weinig vochtige lucht terug de ruimte in blaast. Bij mijn vorige droger moest ik altijd een raam of deur open laten staan, bij deze is dat tot nu toe nog niet nodig geweest.

Ik zou deze condensdroger zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Timer
  • Weinig geluid en verlichting in de trommel
  • Geeft weinig vochtige lucht af
  • Ruime droogprogramma mogelijkheden
  • toerental centrifugeer wasmachine instelbaar

Minpunten

  • tot nu toe geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Arts 27-02-2018

Waar voor je geld.

Algemene score

10,0
We hebben de voorganger van deze droger (uitertaard Bosch), acht jaar oud, in perfecte staat en 100% werkend aan onze dochter gegeven en zelf deze nieuwe gekocht.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Webdebster 25-02-2018

Mooi design; werkt prima!

Algemene score

8,0
+ Stil | mooie vormgeving | doet wat ie moet doen

- rechtsom-deurtje wijkt af van de links-ommer wasmachine | energieklasse B
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wim Z 25-01-2018

De beste keus.

Algemene score

10,0
Ben erg tevreden over de Condensdroger machine heeft een mooie uitstraling en is perfect waar ik hem voor wil gebruiken
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marina 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Happy ??

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Today we received our new drier and ofcourse we put it to work. Very happy with the result!!! The towels got completely dried in 2h30min, and ready to be put back in the closet.

Pluspunten

  • Completely dried
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ninas2 16-10-2017

Uitstekend producten

Algemene score

10,0
Ik houd van mijn wasdrooger van Bosch. Alles is duidelijk, en ik vind hem heel makkelijk te gebruiken.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Paul Ruijs 03-10-2017

wasdroger

Algemene score

8,0
snel geleverd, goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Duidelijke en overzichtelijke beschrijving en bedieningsgemak.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Yordy 11-09-2017

Top droger!

Algemene score

10,0
Het is een een top droger! Veel mogelijkheden, mooi design en het belangrijkste droogt goed! De droger is ook stil, veeel stiller dan de droger die wij hiervoor hadden. Als onze wasmachine kapot gaat, komt daar zeker een Bosch wasmachine voor in de plaats!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Dennis 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Condensdroger Bosch WTG86400NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Pas gekocht en straks lekker draaien. Ziet er prachtig uit en verwacht na vorige uitvoering geen problemen.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • was is mooi droog
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

janny 27-06-2017
  • Product paar weken in bezit

groot duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een mooie en duidelijke droger .Zachte handdoeken en strijkdroog ook uitstekend.
Weet nu zeker dat ik de wasmachine van deze serie ook gaat kopen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTG86400NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews