Siemens WT43H000NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jaap 02-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

betaalbare warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
nadat we van onze vorige Siemens condensdroger ruim 18 jaar plezier hadden, was bij de aanschaf van een nieuwe machine duidelijk voor welk merk we zouden gaan - de keus viel op deze door de goede prijs/kwaliteitsverhouding en het lage energieverbruik.
Voorlopig oordeel na week gebruik : droogt prima!

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • droogt prima
  • laag energieverbruik
Geschreven voor: Siemens WT43H000NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

helmiy 10-12-2017

Precies wat ik zocht!

Algemene score

8,0
Eind november gekocht, samen met wasmachine van Siemens. Mooie combi. Belangrijke criteria voor aanschaf waren energiezuinig, voldoende keuze in programma's, maar niet te veel. Vriendelijk in gebruik. Droogresultaat is prima. Wasdroger maakt weinig herrie vergeleken met mijn vorige droger.
Geschreven voor: Siemens WT43H000NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

addi82 31-08-2017

Doesn't dry well, display is terrible

Algemene score

2,0
Bought the dryer 1.5 years ago and it is not working properly since i bough it. I thought may be i am doing something wrong. Checked all modes doesn't dry the clothes completely. Clothes remain wet after the program finishes even the 3 hr or longer program. The display is also very bad cannot see what is the end time. Do not know if someone can help me in fixing it.
Geschreven voor: Siemens WT43H000NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Heijnders 19-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goedkope wasdroger

Algemene score

8,0
Na 12 jaar een bosch 5400 deze vervangen door de Siemens wt43h000nl met warmtepomp.
Hij maakt wat meer lawaai maar geeft minder warmte naar de omgeving. Verder doet ie wat ie moet doen. Mis alleen het lampje in de trommel.

Pluspunten

  • Warmtepomp
  • Eenvoudige bediening
  • Duidelijke programma's
  • Lage prijs

Minpunten

  • Geen lampje in trommel
  • Deur lijkt wat slapjes
Geschreven voor: Siemens WT43H000NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ans 53 15-10-2016

Mooie machine

Algemene score

10,0
Ik heb hem 1 week ben er erg blij mee .wordt niet warm in de ruimte. Je kunt er zelfs een koelkast naast plaatsen .
Geschreven voor: Siemens WT43H000NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

jvz13 26-09-2018

Prima apparaat

Algemene score

10,0
gekocht ter vervanging van een oude condensdroger! Deze is veel stiller, betere pluizenfilters en veel zuiniger.
Geschreven voor: Siemens WT43H000NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

cistie 22-06-2018

FLUT

Algemene score

2,0
Inmiddels heb ik deze droger twee jaar, al vanaf het begon vond ik dat hij er extreem lang over deed om de was droog te krijgen. Natuurlijk denk je dat je nog even aan het nieuwe apparaat moet wennen en dat je vast nog tevreden gaat zijn. Het zogenaamd warme programma van een half uur wordt nauwelijks warm maar het allerergste van deze droger vind ik dat er superfris ruikende was ingaat en stinkende was uitkomt. Alles heb ik al geprobeerd en ja, de droger heeft alle onderhoud volgens het boekje gehad.
Wat een flutding!!
Geschreven voor: Siemens WT43H000NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Thea van vuure 15-05-2018

Nooit meer anders

Algemene score

10,0
Mijn vrouw heeft de droger nog maar 1 keer gebruikt maar zegt nu al..... hadden we veel eerder moeten doen. Perfect droog en lekker zacht.
Geschreven voor: Siemens WT43H000NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siemens1964 16-03-2018

Vraag aan mede gebruikers

Algemene score

8,0
Duurt bij iedereen de droogtijd ook zo lang? kastdroog extra geeft 3.49 aan. die tijd gebruik hij ook echt, is dit normaal?
Geschreven voor: Siemens WT43H000NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Pauline 16-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt net zo goed als mijn vorige Siemens wasdroger. Geen problemen en droogt goed en weinig geluid.
Geschreven voor: Siemens WT43H000NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anna59 19-02-2018

Een droger met de juiste skills

Algemene score

10,0
Moest wegens omstandigheden snel tot een beslissing komen om de droger te kopen en heb daar tot nu toe geen spijt van.
Geschreven voor: Siemens WT43H000NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Benn 20-11-2017

stil geen warmte afgifte buiten de machine

Algemene score

8,0
heb het al een paar maanden in gebruik kan er nog niet echt aan wennen overhemden kommen vol kreukels ui de machine
Geschreven voor: Siemens WT43H000NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

pekit 10-11-2017

goede en snelle droger

Algemene score

10,0
goede warmtepompdroger met een snelle droogtijd
machine rekent zelf de tijd en droog resultaten zijn zeer goed
Geschreven voor: Siemens WT43H000NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mans van der Sluis 30-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben deze warmtepompdroger nu een maand en zijn hier zeer tevreden over. Hij doet zijn werk goed en droogt de was zoals je mag verwachten.
Ik lees nog wel eens dat kastdroog niet altijd droog is maar je kunt de warmte heel eenvoudig in drie standen zetten waardoor de was kurkdroog uit de trommel komt. Het duurt iets langer dan de oude droger maar is veel zuiniger
geluidsniveau is minder dan onze oude droger, 14 jaar oud.

Pluspunten

  • drogen
  • tijd dat de was droog is
  • eenvoudige bediening
  • filter is gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens WT43H000NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikki Poppelaars 29-10-2017

Alles snel droog, zonder te krimpen!

Algemene score

10,0
Net gekocht, erg tevreden. Droger maakt in korte tijd al je kleding goed droog, zonder te hoge temperaturen, waardoor je kleding niet krimpt. Er zitten veel programma opties, ook is hij vrij stil in gebruik. Daarnaast geeft hij een geluidssignaal af waneer hij klaar is, maar blijft de trommel draaien, zodat je geen kreukels krijgt in je wasgoed, heel fijn!
Geschreven voor: Siemens WT43H000NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bokkepootje 27-10-2017

Aardig...

Algemene score

8,0
Fijne warmtepompdroger, wel jammer dat hij luidruchtig is, en dat het touchscreenbedieningspaneel vrij matig reageert. Droogresultaat is adequaat.
Geschreven voor: Siemens WT43H000NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Apee 08-10-2017

Geweldig eenvoudig te bedienen apparaat

Algemene score

8,0
Ongeveer 4 weken in huis ,eenvoudige bediening en droogt uitstekend, filters goed te bereiken, de waterafvoerslang is gelukkig bijgeleverd, en een redelijk stille machine
Geschreven voor: Siemens WT43H000NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Elisabeth C 08-10-2017

Solide, betrouwbare en fraai ogende droger!

Algemene score

10,0
Droger gekocht uit dezelfde lijn als onze -eveneens nieuwe- Siemens wasmachine. Zeer tevreden mee, gebruiksvriendelijk, stil, prima droogresultaat. Pluisfilter is handig.
Geschreven voor: Siemens WT43H000NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ConnyBo 03-07-2017

Mijn was wordt niet droog

Algemene score

2,0
Het apparaat ziet er mooi uit maar droogt niet goed genoeg. Ook op de maximale droogstand 3 komt de was vochtig uit de machine.
Geschreven voor: Siemens WT43H000NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Miranda Rosendaal 22-02-2017

Mijn was wordt niet droog

Algemene score

2,0
Ik zal duidelijk iets niet goed doen. Heb het apparaat nu een paar maanden en ik kan er niet mee overweeg. Het wasgoed wordt slecht droog. Heb al meerdere dingen geprobeerd.
Geschreven voor: Siemens WT43H000NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews