Bosch WTW84562NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Anti-kreuk fase
Ja
Duur anti-kreuk fase
120 min
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 89 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjolein 07-05-2017 Product paar weken in bezit

Stille droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze droger is een verademing. Aansluiten was binnen 3 minuten gebeurd. Was er in en drogen maar! Was is perfect droog en kan zo opgevouwen en de kast in. Het is een rustige droger en de ruimte wordt niet meer zo warm als mijn vorige. Energiezuinig en verschillende programma's. Stoffilter is makkelijk schoon te maken. Kortom: een aanrader!!

Pluspunten

  • Rustig, weinig geluid
  • Droge was
  • Energiezuinig
  • Geen beslagen ruiten
  • Prettig display met tijdsindicatir

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lief 07-05-2017 Product paar weken in bezit

Grote inhoud met super resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super apparaat! Droogt goed en snel. Veel opties. Dubbele filter voorkomt dat meerendeel van de pluizen opgevangen worden.

Pluspunten

  • Maakt weinig geluid
  • Veel instelling opties

Minpunten

  • Gesloten deur kan er niet doorheen kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bosch droger 03-05-2017 Product paar weken in bezit

droger

Algemene score

8,0
De droger is geluidsarm en droog goed. Fijn dat een alarm afgaat als de was klaar is. Jammer dat de lamp niet uit gaat als je de droger opendoet. De stekker moet uitgetrokken worden. Slecht voor de milieu en je budget.

Minpunten

  • Teveel kreukels
  • Lamp gaat niet uit als de was klaar is

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Diana 03-05-2017 Product paar dagen in bezit

Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Warmtepompdroger van Bosch WTW84562NL. Zeer tevreden, makkelijk in gebruik, stil, Grote trommelinhoud en de was komt er goed uit.

Pluspunten

  • stil
  • grote trommelinhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Conny 14-07-2017 Product paar weken in bezit

Wat een verademing: geen condensaanslag in wasruimte meer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al flink wat drogers versleten. Dit model nu circa 1,5 maand in mijn bezit. Wat een verademing. Grootste pluspunt is dat in de ruimte waar de wasdroger staat opgesteld nagenoeg geen vocht meer te bekennen is. Geen aangeslagen ramen. Heerlijk!

Pluspunten

  • grote droogtrommel
  • mooi display
  • filters gemakkelijk te reinigen
  • zelfreinigende machine
  • verlichting in trommel

Minpunten

  • geen gebruiksaanwijzing meegeleverd
  • drogen duurt ietsje langer t.o.v. condensdroger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joe 04-07-2017 Product paar weken in bezit

Bosch WTW84562NK

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie, ruime, stille en energiezuinige droger! De grote trommel kan ons tweepersoonsbeddengoed makkelijk aan, maar ook de kleinere wassen. Het is prettig dat de droger stopt zodra de was droog is en niet onnodig door blijft draaien.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 03-07-2017 Product paar weken in bezit

Bosch WTW84562NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze droger is perfect en voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Heb op de consumentenbond vergeleken en deze kwam er ook nog is erg goed uit. maar het alle belangrijkste is dat mijn vrouw het een erg prettige droger vind. Ik blij vrouw bij wat wil je nog meer. Over de duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen vandaar dat ik goed heb aangevinkt maar dat zal de tijd uitwijzen.

Pluspunten

  • grote trommel van 9 kilo
  • verlichting in de trommel
  • ondanks dat het een warmtepomp droger erg snel
  • condenswater kan op automatische afloop
  • erg stil en zuinig

Minpunten

  • geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MvdL 02-07-2017 Product paar weken in bezit

Bosch warmtepompdroger, bijna ideaal.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het cijfer 10 geef ik uit principe nooit, omdat een 10 aangeeft dat iets perfect is en dat is gewoon niet mogelijk. Deze Bosch warmtepompdroger komt echter aardig in de buurt van perfect en daarom geef ik als uitzondering een 9 als waarde oordeel. De droger oogt mooi, is supereenvoudig in gebruik met instellingen, past de droogtijd keurig aan, geluidsniveau is prima en de zelfreinigende condensor is ideaal.

Pluspunten

  • Geluidsniveau
  • Zelfreinigende condensor
  • Besparing Kwh
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Floris 01-07-2017 Product paar dagen in bezit

droger bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima wasdroger, slechts kort in bezit, dus nog geen ervaring over langere tijd, hij is stil in gebruik, de was komt goed droog uit de machine. kortom; lijkt goede aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hans van Vliet 29-06-2017 Product paar dagen in bezit

TOP machine, moet soms luisteren of ie werkt, zo geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na de aankoop van de Bosch wasmachine, was de keus voor de droger makkelijk.
Super, en na gebruik werd dit zeker bevestigd.
Kan het een ieder aanraden !

Pluspunten

  • geruisloos
  • vele mogelijkheden programma
  • de automatische aanpassing van programma-tijdsduur

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexandra 29-06-2017 Product paar dagen in bezit

Stil en droog

Algemene score

7,0
De droger is gekozen vanwege de grote trommel, energiebewust, goede droogresultaten. Het apparaat droogt wel heel erg goed. Ik gebruik nu de stand 'mix' in plaats van 'katoen' met antikreukfase. Dit geeft hetzelfde resultaat als 'katoen' bij mijn oude.

Pluspunten

  • grote trommel
  • energiezuinig

Minpunten

  • in stand 'katoen' is was erg droog.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bob 27-06-2017 Product paar dagen in bezit

Top wasdroger!

Algemene score

9,0
Een top wasdroger, met veel laadvermogen (9KG), geruisloos, snel en zuinig. Ook de afvoer van het water is prettig, daar wij een condensdroger gewend waren.

Pluspunten

  • Laadvermogen
  • Geruisloos
  • Energiezuinig

Minpunten

  • De prijs ivm lagere laadvermogens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gabe 26-06-2017 Product paar dagen in bezit

Stil en zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is de best geteste volgens de Consumentenbond. Hij is relatief stil en de kamer waarin hij staat blijft goed droog en wordt niet heet. Daarnaast erg fijn dat hij een waterafvoer heeft, zodat je de bak niet hoeft te legen. Ook maakt hij de condensator automatisch schoon. Je hoeft alleen eens in de zoveel keer pluisjes uit een makkelijk te verwijderen filter halen. Wanneer dat moet geeft ie ook nog eens zelf aan. Ideaal

Pluspunten

  • Stil
  • Gebruiksgemak
  • Energiezuinig
  • Geeft weinig warmte en vocht aan omgeving af

Minpunten

  • De deuropening kan niet worden omgedraaid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 25-06-2017 Product paar dagen in bezit

Werkt goed en eenvoudig in gebruik

Algemene score

9,0
Recent deze warmtepomp-droger aangeschaft. Doet het prima, eenvoudig in gebruikt en maakt weinig herrie.

Pluspunten

  • goed droog
  • weinig herrie
  • eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

warmtepompdroger 23-06-2017 Product paar weken in bezit

warmtepompdroger

Algemene score

8,0
overzichtelijk,gemakkelijk in onderhoud en schoonmaken en de droogprogamma s zijn gemakkelijk.En het droogt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 18-06-2017 Product paar weken in bezit

Ideaal apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ideaal apparaat voor een mooie prijs. Diverse programma's, handig in het gebruik en ook nog eens energiezuinig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Van der Sluis 11-06-2017 Product paar weken in bezit

Prima droger

Algemene score

8,0
Prima droogtrommel droogt goed en doet dus precies wat je van een goede droogtrommel mag verwachten.

Pluspunten

  • Past zelf de droogwrijf aan

Minpunten

  • heeft probleem met alleen maar kleine onderdelen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bastiaan 09-06-2017 Product paar dagen in bezit

makkelijk in gebruik en grote trommel

Algemene score

10,0
vandaag 06-06-2017 de droogtrommel gëinstalleerd. Wat opvalt is de grote trommel 9kg en de verlichting in de trommel. Gebruiksaanwijzing is eigenlijk niet nodig. Het display en knoppen spreken voor zich. Geluid produceert hij maar minimaal wat een must is ivm de kinderkamer ernaast. Bosch staat voor kwaliteit en ga er vanuit dat dit ook weer een topproduct is. Ik zal met een maand nog even een update toevoegen

Pluspunten

  • stil
  • energiezuinig
  • was is ook echt droog
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • ja, misschien de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Han 09-06-2017 Product paar dagen in bezit

Snel, stil & droog

Algemene score

8,0
Na enkele dagen gebruik is dit een verademing bij de vorige warmtepompdroger van Samsung die we na 3,5 jaar gebruik weg hebben gedaan. De Bosch is net als de al langer in gebruik zijnde Bosch wasmachine heerlijk stil. Het drogen gaat snel en de was is dan ook droog. Na enkele maanden gebruik zal ik nog een review schrijven omdat er dan ook een oordeel gegeven kan worden over duurzaamheid en of de resultaten dan nog gelijk zijn. Maar als het zo blijft is dit een prima droger. Blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Stil
  • snel
  • droog

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Moerman 08-06-2017 Product paar dagen in bezit

Bosch is altijd goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben alle wit en bruingoed van Bosch en zijn daar zeer tevreden over en daarom wederom aangeschaft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews
>