Siemens WT44W562NL - Reviews

8,8 Lees 140 reviews
Specificaties
Uitvoering
condensdroger
Geluidsniveau
64 dB
Energiekosten per jaar
59,57 euro
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 139 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

KJ 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Een stille, snelle en uitstekende droger

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

10,0
Heel blij met de aanschaf van deze droger. Hij is heel stil, beweegt niet, snel en geeft een uitstekend droge was. De overhemden stand is ook heel gemakkelijk en levert overhemden die je daarna moeiteloos kan strijken.

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Uitstekend droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
C. de Haan 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige warmtepompdroger van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele goede en fijne wasdroger met een zelfreinigende condensator, dus dat betekent weinig onderhoud. Het apparaat zelf is energie bewust en een groot voordeel is, dat hij op de afvoer kan worden aangesloten, dus ook naar het legen van het reservoir heb ik geen omkijken.

Pluspunten

  • duidelijke handleiding
  • aansluiten op de afvoer
  • zelfreinigende condensator

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Jo 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooie grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit apparaat kwam als beste uit de consumenten test. Zuinig ruime trommel. Met licht in de trommel. Er zijn veel mogelijkheden om te kiezen. Zelf lingerie kan er in.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Suzan 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens droger WT44W562NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijn apparaat. Droogt snel, zuinig en weinig geluid.
Ook het bedieningspaneel is makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • mogelijkheid tot 9 kg was drogen
  • verlichting in de trommel
  • duidelijk bedieningspaneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
P van Dijk 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Zuinige Droger met een goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden met deze droger , niet voor niets de beste uit de test van de consumentenbond.
Zuinig apparaat met een goed resultaat.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Grote deuropening
  • Tot 9 Kg
  • Zelfreinigende condensor

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
sjecko 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Test winaar Siemens warmte-pompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net keurig afgeleverd door vriendelijk personeel van AO.nl
Nog geen ervaring met deze droger maar afgaand op de revieuws en eigen ervaring siemens wasmachine heb ik er alle vertrouwen in.
Opties mooie droger met ruime grote 9 kg trommel en direkt op de afvoer aangesloten. Door de cashback actie ook nog een 75 euro korting

Pluspunten

  • grote trommel
  • test winnaar
  • zuinig
  • redelijk stil

Minpunten

  • nog niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Conga Chango 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Uitstekende wasdroger, makkelijk in gebruik, goed resultaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze wasdroger gekozen omdat het als beste getest is door de consumentenbond. Mooi design, duidelijk leesbaar display. Makkelijk in gebruik en bovenal een goed resultaat van de verschillende droog-programma's. Ik ben er zeer tevreden mee!

Pluspunten

  • Goed resultaat
  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk schoon te houden
  • Duidelijk display
  • Mooi design

Minpunten

  • Wat ratelend geluid van ventilator

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Philippe 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Siemens warmtepomp droger

Algemene score

9,0
Heb na 15 jaar condensdroger nu gekozen voor een energiezuinige warmtepompdroger van Siemens. Apparaat doet het goed en het droog resultaat is prima. Kan alleen maar zeggen dat wij zeer tevreden zijn met onze keuze.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
René 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Siemens WT44W562NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een condens droger gehad te hebben overgestapt op warmtepomp. Tot nu toe een goed droogresultaat en tevreden over de keuzemogelijkheden. Een pluspunt is dat het apparaat weinig geluid maat. Kortom, een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
J. Dijksterhuis 30-11-2016 Product paar weken in bezit

Goede droger waar veel in kan.

Algemene score

9,0
De overhemden komen er kreukloos uit (hoe is het mogelijk?); strijken niet meer nodig, heerlijk! Het apparaat maakt wel geluid, maar dit is niet een vervelend of irritant geluid. Handig dat hij aangeeft wanneer hij klaar is met drogen. Fijn grote trommel, met verlichting; kan je goed zien of er nog wat in zit.

Pluspunten

  • Rustig
  • Droogt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Mo two 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met een grote trommel en makkelijk te bedienen.Verbaasd hoe snel de was droog was.
Een plus punt vind ik de dubbele filter scheelt een hoop stof.
Duurzaamheid weet ik nog niet we zullen zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Janine 29-11-2016 Product paar weken in bezit

Geweldiger warmtepompdroger

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een droger die sneller droger, minder geluid maakt, energiezuinig is en een goed resultaat geeft. Erg blij met mijn aankoop. Mijn oude droger was inmiddels al 13 jaar oud en dit is werkelijk een verademing met de oude. Erg stil en veel sneller klaar. Kortom zeer tevreden.

Pluspunten

  • stil
  • snel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fijne warmtepompdroger 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in de bediening. Zelfreinigend en past de droogtijd zelfstandig aan. Daarnaast kan er veel in door de 9 kg inhoud.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • zelfreinigend

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
First time user 28-11-2016 Product paar maanden in bezit

Value for money

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
- Value for money, gives high capacity for a very reasonable price
- Has several programs to choose from
- Options for protecting clothes with suitable program settings
- Sturdy and easy to operate
- less manitenance required

Pluspunten

  • High capacity for reasonable price
  • Less maintenance
  • Easy to operate
  • Sturdy

Minpunten

  • Noisy

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
bagley 28-11-2016 Product paar weken in bezit

Grote trommel, slim aparaat, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een lage zoektocht op het internet naar welke droger aan te schaffen voor de komst van onze kleine, gekozen voor deze warmtepomp droger van Siemens. Een slim, stil apparaat dat makkelijk te bedienen is. Niet te veel knopjes maar toch genoeg keue in programma's. ook makkelijk in onderhoud met zelfreinigend filter. Omdat dit apparaat een grote trommel heeft draait de was niet in elkaar en is altijd goed droog als het programma klaar is, vooral met vochtsensor system. Daarbij erg zuinig in enegieverbruik voor deze prijsklasse. Erg tevreden over deze aankoop, tot nu toe geen klachten te bedenken van ons over dit product.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • stil
  • prijs kaliteit vehouding is super
  • goede programma's
  • makkeijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
EB 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Machine gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na het installeren eerst de machine goed waterpas gezet. Daarna de waterafvoer aangesloten zodat er niet steeds de opvangbak geleegd moet worden. Machinebediening spreekt voor zich. Duidelijk display. Machine maakt weinig geluid en warmteafgifte aan de omgeving / ruimte is te verwaarlozen.

Pluspunten

  • duidelijk display
  • gebruiksgemak
  • grote vulopening
  • verlichting in machine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
BasL 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk apparaat. Vandaag geleverd gekregen en kon meteen gebruikt worden. Eenvoudige handleiding en simpele bedieningsmogelijkheden. Kind kan de was doen! Vandaag groot deel van de dag staan draaien en het valt op dat die een stuk stiller is dan onze vorige droger en sneller klaar.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Luxe uitstraling met licht in trommel

Minpunten

  • Vrij gehorige klik bij openen en sluiten deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Koen 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Bedieningsvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk om een nieuwe droger te hebben. Ik ben erg tevreden over de bedieningsvriendelijkheid. Het kinderslot is een uitkomst met twee rondlopende kleine kinderen die alle knopjes indrukken die ze tegenkomen. De was komt er droog en kreukvrij uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Johan 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Installatie en gebruiksgemak Wasdroger WT44W562NL

Algemene score

9,0
Na uitpakken, gereedmaken voor aansluiten aan afvoer. Dat was een fluitje van een cent. Waterpas zetten en aansluiten. Binnen 5 minuten klaar. De eerste was zit er al in. Nog nooit zo'n intuïtieve droger meegemaakt. Gemakkelijk in gebruik en geluidsarm. Mijn vorige droger maakte meer lawaai. Heel tevreden over.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • gebruiksgemak
  • ondanks gewicht, gemakkelijk te verplaatsen.

Minpunten

  • draairichting van de deur niet te verplaatsen is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
mlt 26-11-2016 Product paar weken in bezit

werkt prima

Algemene score

9,0
Kozen voor dit product omdat het zichzelf reinigt met condenswater, dat afgevoerd kan worden via de afvoer van de wasmachine, energiezuinig is. Gebruiksvriendelijk en ... de was is droog

Pluspunten

  • zelfreinigend
  • zuinig met energie
  • afvoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews