Siemens WT45W490NL - Reviews

9,0 Lees 176 reviews
Specificaties
Uitvoering
warmtepompdroger
Geluidsniveau
64 dB
Energiekosten per jaar
53,36 euro
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 176 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Weststrate 15-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Algemene score

8,2
Het apparaat is stil en zuinig. Daarnaast zijn de droogprestaties goed. We bevelen dit apparaat zeer zeker aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

T van Roij 23-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Zeer mooi vormgegeven droger met vele bedieningsmogelijkheden.
Meteen gebruikt toen we hem kregen en de was werd goed droog.
Voor deze droger kozen omdat hij zeer energiezuinig is, geen brandgevaar meer heeft zoals onze oude condensdroger en de condensor wordt automatisch gereinigd dus daar hoef je ook niet meer op te letten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Smit 22-01-2017 Product paar weken in bezit

Warmtepompdroger TOP ding, had ik veel eerder moeten doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn oude droger deed het nog wel maar ik wou meer bezuinigen op mijn energie verbruik en dat doe je met dit apparaat dus zeker.
Wat een fijn een warmtepomp droger, je gooit alles er in niet krimpt meer en alles komt er in één keer er droog uit.
Ook maakt hij weinig geluid erg prettig!!

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Veel keuze mogelijkheden qua droogstanden
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rina Kremer 18-01-2017 Product paar weken in bezit

Warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer zuinig in stroomverbruik. Aanschaf van de droger daarentegen iets duurder. Dat is natuurlijk terug te verdienen in het stroomgebruik.
Duidelijk apparaat, goed merk Siemens.

Pluspunten

  • Stroomverbruik
  • Duurzaamheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter uit Zoetermeer 16-01-2017 Product paar dagen in bezit

LUXE met hoofdletters

Algemene score

10,0
De voor ons vertrouwde Siemens-kwaliteit en top-techniek!
We moesten namelijk onze inmiddels bejaarde Siemens droger vervangen.
De nieuwe, fraaie machine is prima:
groot bediengemak door intuïtieve instellingen, fluisterstil, waterafvoer, grotendeels zelfreinigend en hij doet efficient wat hij moet doen.

Pluspunten

  • geen overbodige knoppen of opties
  • stil en efficient
  • fraai design

Minpunten

  • niet de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lizanne 15-01-2017 Product paar maanden in bezit

Geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hellemaal geweldig! Het eerstebwat aantrekkelijk was, was natuurlijk de strakke prijs! en dan ook nog eens cashback via internet! Ik heb een droger en wasmachine aangeschaafd met het advies dat
mijn moeder al voor 30 jaar droger en wasmachine heeft! het bevalt mij uitstekend! Veel mogelijkheden met wasprogammas! En droger vooral de snelle progammas zijn fijn! Ze staan op elkaar en dat is prima te doen!

Pluspunten

  • Werkt uitstekend
  • Fijne progammas!
  • Je hoort de droger en wasmachine totaal niet!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. 15-01-2017 Product paar dagen in bezit

Siemens WT45W490NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie droger oude Siemens na 16 jaar vervangen, wat een geweldige droger, geen geluidsoverlast, de programma's kun je goed instellen en werken prima.
Display goed leesbaar en de bediening ook. Fijn dat je met deze droger het water door een slang kunt afvoeren waardoor je niet steeds de watertank hoeft te ledigen. De machine heeft tevens nog een mooie uitstraling.

Pluspunten

  • Geen geluidsoverlast
  • Display goed leesbaar
  • Bediening heelfijn
  • Afvoer water dmv slang in de afvoer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jantine 13-01-2017 Product paar weken in bezit

Fijne droger, makkelijke bediening en veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een hele fijne droger! Er zijn veel keuzemogelijkheden, toch is het apparaat eenvoudig in de bediening. Extra handig is de korf waarin wollen truien en stoffen schoenen gedroogd kunnen worden.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Droogt goed
  • Met korf voor wollen kleren en stoffen schoenen
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

plaats 12-01-2017 Product paar weken in bezit

Siemens WT45W490NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een machine waar je waar voor je geld krijgt.
Duidelijke handleiding en droogt super.
Voor ons als groot gezin 10 personengewoon ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn Lentelink 11-01-2017 Product paar dagen in bezit

Perfecte warmtepompdroger van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte machine voor een zeer goede prijs. Zeer uitgebreide programma's, mooie vormgeving. Ideaal die led verlichting.

Pluspunten

  • Led verlichting
  • Grote trommel
  • Wolters rek
  • Digitaal display
  • Uitgebreide programma"s

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pp 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Goede prijs kwaliteit & strak design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs in combinatie met mogelijkheden is zeer goed.
Veel functies en mooi ontwerp. incl zelfreinigende warmtepomp.

Pluspunten

  • uitgebreide mogelijkheden
  • veel capaciteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

groenen 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

mooi droog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ons oude wasmachine had zijn beste tijd gehad ook een Siemens 14 jaar met gemiddeld 4 draaibeurten per dag zonder problemen.

werd het tijd voor een nieuwe nu 1tje gekocht met 9 kilo inhoud die werkt super .
vandaag ook een wasdroger er bij gekocht met 8 kilo inhoud.
de 1e keer stemt hoop vol we hebben nooit eerder een droger gehad.
dus we zijn benieuwd .
hopelijk zijn we over 14 jaar weer net zo tevreden als nu.

Pluspunten

  • stil

Minpunten

  • nog niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoeksema 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Prijs meer dan waard.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een uitstekende droger die zijn prijs meer dan waard is. In aanschaf is hij niet de goedkoopste maar het gebruiksgemak en intelligent systeem laat zien waarom de prijs gerechtvaardigd is.

Pluspunten

  • Stil, maakt weinig geluid bij een droogbeurt
  • Intelligent systeem
  • Makkelijk in gebruik en aan te passen droogbeurten
  • Schoonmaken makkelijk en snel uit voeren.

Minpunten

  • Lichte condensvorming bij een droogbeurt.
  • Duur in aanschaf

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ten hove 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Met Siemens was je net wat schoner en energiezuiniger.

Algemene score

10,0
De was met liefde en passie bewerken doe je met apparatuur van Siemens. Zowel het wassen als het drogen, kan ook met een klein vermogen.
We zijn erg content met zowel de wasautomaat als de wasdroger. Een plaatje in de badkamer.
Vandaag een droger gekocht. Type: WT 45 W 490 NL. Echt, super!!

Pluspunten

  • geruisloos
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anja 26-12-2016 Product paar dagen in bezit

goede droger

Algemene score

9,0
droger makkelijk in gebruik en 8 kg is ruim voor het wasgoed
goed schoon te maken van stof en div programma"s van drogen

Pluspunten

  • zuinig in gebruik
  • grote trommel
  • leverancier in de buurt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer mooie warmtepomp droger met een goed en zuinig droog resultaat.

Zeer tevreden mee!

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • programma keuze
  • makkelijk te installeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toin 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

Grote trommel, makkelijk in gebruik en energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net in gebruik maar bevalt goed. Duidelijk en stil. Grote vulopening is handig en er zijn genoeg keuzeprogramma's.

Pluspunten

  • grote vulopening
  • veel wasgoed
  • eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefan 22-12-2016 Product paar maanden in bezit

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote trommel, stille zuinige droger!
Erg gebruiksvriendelijk. ideaal dat het water in een opvangbak komt maar het ook mogelijk is dit direct op een waterafvoer aan te sluiten is.

Pluspunten

  • Grote trommer
  • Stil
  • Zuinig
  • Waterafvoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.Lormans 21-12-2016 Product paar dagen in bezit

mooie zuinige geluidarme en perfect drogende wasdroger

Algemene score

9,0
Deze droger is erg compleet, droogt prima. Neemt daarvoor voldoende tijd zodat het resultaat dan ook goed is ! Menustructuur en bedieningsgemak zijn gebruikersvriendelijk. hij droogt vrijwel geluidloos en het mooie is dat er ook spullen in kunnen die niet getuimeld of getrommeld mogen worden; en zuinig !
Fantastische machine zoals we van Siemens gewend zijn en ook mogen verwachten !!!!

Pluspunten

  • droogt prima
  • zuinig
  • geluidarm
  • degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.J.,Gerards 20-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vele mogelijkheden heeft de machine. Apart rekje voor het drogen van wol. Erg stil. Zelfreinigend is wel prettig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews