Bosch Logixx 8 WTW87590NL - Reviews

9,0 Lees 44 reviews
Specificaties
Geluidsniveau
64 dB
Energiekosten per jaar
59,57 euro
Jaarverbruik 4-p. huishouden
259 kWh
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 44 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Petra 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lampje en geruisloos.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net geplaatst. 1x gedroogd. Handdoeken. In 1 uur een kwartier een aardige lading droog. Zonder herrie. Na 15 jaar onze oude de deur uit.
Wat een verademing. Duur apparaat twijfelde met een goedkoper merk. Maar na lezen en verdiepen hiervoor gekozen. Ik ben een blije mama. nog de korf niet geprobeerd. Maar daar gaan nu mijn voorgevormde bhs in moet kunnen volgen s mij.

Pluspunten

  • Lampje
  • Geruisloos

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jolanda 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Grote trommel en ruime opening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze droger voldoet aan al mijn verwachtingen. Hij is zuinig in gebruik en de was is vrij snel droog. Waterbak hoef ik niet meer te legen doordat deze op de afvoer is aangesloten, ideaal!

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Snel droog
  • zelf reinigend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mareile 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving, stil en fijn apparaat

Algemene score

10,0
Een perfect droge was, kreukvrij en vanwege de warmtepomp ook nog milieu vriendelijk. Droger is ook een stuk stiller dan de vorige en stoot geen warme lucht meer uit. Ideaal voor kleine ruimtes.

Pluspunten

  • Super droge was
  • Stil
  • Makkelijk in gebruik
  • Wol te drogen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Maarten 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch Wasroger doet het prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Siemens die we wilden was uitverkocht, kreeg deze bosch ipv aangeboden, iets luxer apparaat. Doet het prima, snel droog en stil. Digitaal display met veel mogelijkheden. Hoop dat, die blijft werken voor de aankomend 20 jaar, want zolang ga ik ervan uit dat ie het blijft doen

Pluspunten

  • droogt snel
  • makkelijkbediening
  • eind tijd instelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Patries 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Superdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super mooie,snelle en stille droger. Past ook heel veel in. Mooie combi met onze varioperfect wasmachine uit dezelfde serie die we vorig jaar hebben gekocht. Zelfde type bediening maakt gebruik makkelijk.

Pluspunten

  • Past veel in
  • Droogt goed en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
A. 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super grote trommel. Heel veel mogelijkheden aan programma's. Goede verlichting op het display en in de trommel. Was komt niet gekreukeld uit de trommel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Theo van Winkel 05-12-2016 Product paar weken in bezit

Grote trommel, goede korte droogtijd en weinig lawaai.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zuinig en goede reputatie van het merk Bosch, mooie aankoopactie, grote trommel en korte droogtijd, kortom tevreden met Bosch!

Pluspunten

  • groot volume
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Stephanie 05-12-2016 Product paar weken in bezit

Onze eerste droger! Eenvoudige bediening en geruisloos.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zowel de mogelijkheid om op de afvoer aan te sluiten als via de bak handmatig te legen. We horen de droger niet en we kunnen genieten van heerlijke zachte was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Laar 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super droger: veel was past erin en erg stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij met deze droger. We horen hem nauwelijks. Staat naast kinderslaapkamer en kan nu ook 's avonds drogen terwijl kids slapen. Dat was voorheen niet mogelijk. Warmtepomp droger ook niet langzamer dan onze vorige droger. Dit zagen we namelijk vaker terug bij reviews dat een warmtepompdroger langzamer droogt. De programmamogelijkheden zijn eindeloos!

Pluspunten

  • super stil
  • veel was past erin
  • veel programma mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
winkelmolen 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

goede afwerking,grote opening,fijn rek voor gympen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prijs kwaliteit is uitstekend .mooie afwerking, geen plastic sluiting. grote opening en extra rek voor o.a gympen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Cees van der Pijl 04-12-2016 Product paar weken in bezit

Luxe mooie uitvoering met glazen deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig product waar je letterlijk alles mee kan doen en er geen omkijken naar hebt behalve af en toe het pluizenfilter schoonmaken.

Pluspunten

  • grote trommel van 9 kg
  • wol en schoenenrek

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Boddeus 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Tevreden klant

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 26 jaar heeft onze oude droger het begeven.
Na advies van onze dealer hebben we een warmte pomp droger gekocht.
Heerlijk dat de condensor niet hoeft te worden gereinigd het beperkt zich tot het reinigen van het pluizen filter. Mede door de energie zuinigheid dragen we weer bij aan een duurzame samenleving.
Mooi duidelijk bedieningsscherm

Pluspunten

  • bedieningsscherm
  • energiezuinig

Minpunten

  • geen
  • n.v.t.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
G&G 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Super droger

Algemene score

9,0
Super droger die doet wat hij belooft ,superstil en energie zuinig. De droger is duurder dan een gewone droger , maar hij is veel zuiniger en ook nog eens sneller klaar dan een gewone droger.

Pluspunten

  • Groot laadvermogen
  • Stil
  • Zuinig
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
DFA van Oort 01-12-2016

Wasdroger

Algemene score

8,0
Veel mogelijkheden, energiezuinig, onderhoudsvriendelijk, duidelijke display, en eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Lammers 30-11-2016

Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat wij een Bosch wasmachine hebben die ons erg goed bevalt, hebben we ook gekozen voor de Boschs droger.
De droger werkt fijn want;

* Het droogt goed
* Er is veel keus hoe te drogen (mix, handdoeken etc..)
* Tijd verstelbaar
* Kinderslot
* Lampje in de trommel (erg fijn)
* werkt stil

Wij zijn erg tevreden!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marja 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stil

Algemene score

10,0
Makkelijk te bedienen en stille droger. Geen omkijken meer naar het schoonmaken van de grote filter. En hij heeft een lichtje in de trommel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Emmy 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi Design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Aantrekkelijk i.v.m. retour actie.
Mooi design.
Maakt weinig geluid .
Wasdroger en wasmachine voldoen aan onze verwachtingen.
Overzichtelijke en gemakkelijke bediening.
Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Otto 29-11-2016 Product paar maanden in bezit

Duidelijk afleesbaar LED scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfecte droger met zeer gunstig energielable

Ik droog nu veel vaker en veel gevarieerder.
Ook wollen truien ed kunnen hier makkelijk in.

Pluspunten

  • Tot 9 kg drogen
  • Automatische droogtemeter
  • Energiezuinig
  • Grote vulopening
  • Zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
J. Denekamp 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Grote trommel,verlichting bij gebruik,makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben weer erg blij met mijn nieuwe pompdroger, want die is tenminste energiezuinig en is erg makkelijk in gebruik. Deze droogt goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Raijmaekers 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

geweldige warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Bosch is altijd degelijk en vertrouwd.
Is zeer energiezuinig en droogt prima
Zeer geschikt voor in een kleine ruimte

Pluspunten

  • energiezuinig
  • onderhoudsvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews