Bosch Logixx 8 WTW87590NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 140 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Logixx 8 WTW87590NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

skevola 05-08-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,8
Vanaf aanschaf (6 jaar geleden) problemen gehad met balans bij centrifugeren:gevolg was blijft nat (zeker bij grote hoeslakens) Borstelloze motor(met 10 jaar garantie) na 6 jaar stuk. Wasverzachter inname: enkel als de machine er zelf eens zin in heeft. Kortom; nooit meer!

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Slecht
Jo100 18-08-2015

Beste Skevola,

Dit is toch een droger, ik heb het idee dat u over een wasmachine spreekt.

Reageer

remco kamermans 02-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Beste keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Logixx 8 WTW87590NL

Algemene score

10,0
Wij hebben kort geleden een 9 kg wasmachine gekocht van Bosch. Daarom viel de keuze voor een droger al snel op de Bosch Logixx 8 WTW87590NL. Met zijn 9 kg inhoud kan de was uit de wasmachine gelijk over in de droger. De droger heeft een energielabel A++. Zeer zuinig dus en het verschil in stroomverbruik hopen we terug te zien op onze jaarafrekening. Hij voert zijn eigen condenswater af, ideaal ! Groot display, lampje in de trommel en eenvoudig in gebruik. echt een aanrader !

Pluspunten

  • Zeer zuinig
  • Grote trommel
  • licht in de trommel
  • Groot display
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Gits 28-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote cap(9kg), grote opening, energiezuinig, eenv.bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Logixx 8 WTW87590NL

Algemene score

10,0
Keuze was snel gemaakt voor nieuwe wasdroger. Bosch overtreft de standaard in de consumentenmarkt voor drogers en biedt een hoge prijs/kwaliteit verhouding. Eenvoudige bediening, grote vulopening en grote droogcapaciteit maken het gebruik van deze droger zeer eenvoudig en prettig. De diversiteit aan droogprogramma's en extra opties bieden voor alle wassoorten mogelijkheden. Wij zijn er zeer tevreden mee!

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Grote vulopening
  • Grote capaciteit (9kg)
  • Diversiteit droogprogramma's
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbos 04-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Geen droger voor kleine tussendoor wasjes

Geschreven voor: Bosch Logixx 8 WTW87590NL

Algemene score

3,0
Na aanprijzen van de verkoper en kenbaar maken van onze wensen gekozen voor deze droger. Helaas na plaatsen hoorden meteen een ratelend geluid tijdens drogen. Navraag bij de verkoper leerde dat dit 'normaal' is voor een warmtepompdroger. Ik zou deze niet graag in huis willen hebben, bij ons staat het apparaat in de garage.
Daarnaast wilden wij een was met sokken en ondergoed drogen, maar helaas, op welk programmawij dit ook zetten: het droogt niet... navraag bij de verkoper leerde ons dat dit blijkbaar ook niet kan met dit apparaat omdat deze berekend is op 9 kilo. Als wij dit vooraf hadden geweten, hadden wij een andere keuze gemaakt.
Grote wassen worden wel goed gedroogd, maar het komt er erg gekreukt uit.
Al met al een erg duur apparaat dat het niet naar behoren doet....

Minpunten

  • Ratelend lawaai
  • Kleine hoeveelheid was droogt niet

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

van den Hurk 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Perfecte machines

Geschreven voor: Bosch Logixx 8 WTW87590NL

Algemene score

10,0
De vele standen en de goede kwaliteit zorgde ervoor dat ik mijn keuze zo had gemaakt. Ook het praktische droogrek en de functie "koude lucht" zijn erg fijn om te hebben. Zo tevreden over Bosch. Heb naast een droger, ook een combi oven/magnetron, vaatwasser, harfohn en stofzuiger gekocht.

Pluspunten

  • Droogrek
  • Koude lucht
  • Mooi design
  • Zeker van kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rian 27-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Warmtepomp droger is super zuinig en zeer stil. metingen gedaan op stroomverbruik en gebruikt maar een kwart van de stroom tegenover de oude. Ook wordt de wasruimte niet meer heet en vochtig. Was is veel beter droog en in een kortere tijd. Deze machine is zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marry1971 09-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Echt een geweldige ervaring.Heerlijk zachte was.
bijzonder dat hij zo weinig stroom verbruikt.
Makkelijke bediening.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Pons 06-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasdroger,SelfCleaning Condenser

Geschreven voor: Bosch Logixx 8 WTW87590NL

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasdroger een paar maanden en hij bevalt mij uitstekend,de was is heerlijk zacht,en niet verkreukt,veel mogelijkheden,het boekje lezen wat er bij is,programma instellen,ook voor wol,je dekbed,heel uitgebreid.
Ik beveel hem iedereen aan,omdat de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend is.
Ik heb een goede aankoop gedaan,ben er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lokesan 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine 9 kilo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Logixx 8 WTW87590NL

Algemene score

10,0
Heb de droger en de wachmachine. Stille zuinige mooie waschmachine. Met veel opties. Nacht stand is supper handing met kids die slapen. Tijdens wassen kan je nog vuile was toevoegen.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Stil
  • Extra was tussen door er bij doen
  • Nacht was supper stil handig met kids(6)
  • 10 jaar garantie op de moter.

Minpunten

  • Nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 22-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasdroger

Geschreven voor: Bosch Logixx 8 WTW87590NL

Algemene score

9,0
mooie machine, past de tijd aan aan de hoeveelheid wasgoed. grote trommel, veel mogelijkheden, prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch warmtepomp droger 03-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Logixx 8 WTW87590NL

Algemene score

9,0
Ik heb het aparaat nu een paar weken maar ik ben ontzettend tevreden,
makkelijke bediening en erg prettig dat er een lichtje in zit .

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Fijn dat er een lichtje inzit .

Minpunten

  • Nog niets gevonden .

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Jansma 21-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Warmtepomp droger WTW87590NL

Geschreven voor: Bosch Logixx 8 WTW87590NL

Algemene score

9,0
Deze warmtepompdroger droogt zeer goed en doet er niet veel langer dan mijn oude condensdroger en erg stil.
Ik ben zeer tevreden met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Baijense 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Logixx 8 WTW87590NL

Algemene score

9,0
super droger , geruisloos en eenvoudige bediening.
ook super handig dat pluizen filter zichzelf reinigt

Ik had ook niet anders verwacht van een "BOSCH"

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • erg stil
  • droogt super

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

WvdV 06-08-2018

Doet wat ie moet doen en nog meer

Geschreven voor: Bosch Logixx 8 WTW87590NL

Algemene score

10,0
Duidelijke programma's en daarnaast doen de sensoren prima werk. als een programma korter kan gebeurd dat ook. en na drie keer piepen (dat ie klaar is) schakelt hij uit.. net zo veilig!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

helm49 21-05-2018

Zeer goed

Geschreven voor: Bosch Logixx 8 WTW87590NL

Algemene score

10,0
Van 15 jaar een Bosch condens droger gehad te hebben.
Was onze keus snel gemaakt natuurlijk weer een Bosch.
Hij heeft ons nooit in de steek gelaten.
Dus van daar onze keuze voor de aller nieuwste soort.
Wij zijn gewoon weer erg gelukkig er mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Grad 24-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Toch redelijk veel geluid

Geschreven voor: Bosch Logixx 8 WTW87590NL

Algemene score

6,0
Droger droogt uitstekend maar de pomp maakt wel meer geluid dan we gehoopt hadden .
Het is de duurste in de serie maar als we dit geweten hadden was onze keuze toch op een andere ( stillere ) gevallen .

Pluspunten

  • Drogen
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Irene 12-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Na 4 jaar kapot en geen service

Geschreven voor: Bosch Logixx 8 WTW87590NL

Algemene score

1,0
Na ca 4 jaar gebruik te hebben gemaakt van deze machine doet hij ineens niets meer. De winkel waar we deZe gekocht hebben is failliet. Bosch kan een monteur sturen op eigen kosten. Net als bij een auto heeft deze machine blijkbaar zijn nogal prijzige beurt nodig. Minstens 125 euro wordt aangegeven. Al met al een te dure machine en grote frustratie

Minpunten

  • Snel kapot
  • Geen service

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Yvonne 29-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed droogresultaat!

Geschreven voor: Bosch Logixx 8 WTW87590NL

Algemene score

8,0
Blij dat wij deze warmtepompdroger hebben gekocht. Het is natuurlijk wel een iets duurdere aanschaf maar deze betaald zich terug in de loop der jaren. Hij verbruikt bijna 1/3 van de traditionele condensdroger. Een Condensdroger verbruikt gemiddeld zo'n 2800 W. Het drogen duurt wel een beetje langer langer maar dat weegt niet op tegen het lage energieverbruik! De droger maakt veel minder geluid dan de eerdere condensdroger. Wij zijn blij dat we een bijdrage kunnen leveren aan het verminderen van de CO2 uitstoot cq. energieverbruik.

Pluspunten

  • energieverbruik
  • geluid

Minpunten

  • aanschaf (maar deze betalen zich later terug)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C adams 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel, fijne programma's, snel droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Logixx 8 WTW87590NL

Algemene score

10,0
Ik heb deze Bosch gekozen omdat deze een grote trommel heeft met een inhoud van 9 kilo super fijn.je kan uit veel programma's kiezen zoals kort, dons, handdoek enz. En een kort programma heeft. En hij voldoet helemaal dit is de wasdroger die ik zocht. Ben er heel blij mee dat ik voor deze ben gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Undo 13-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Logixx 8 WTW87590NL

Algemene score

7,0
Een goede en stille droger. Veel mogelijkheden qua programma's. De was komt er fris, zacht en los uit. Een dubbele pluizenfilter.

Pluspunten

  • Betaalbaar
  • Veel programma's
  • Frisse was
  • Zachte was
  • Losse was

Minpunten

  • Pluizenfilter kan handiger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews