Bosch Logixx 8 WTW87590NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Programma's
wol
Geluidsniveau
64 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 113 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

skevola 05-08-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,8
Vanaf aanschaf (6 jaar geleden) problemen gehad met balans bij centrifugeren:gevolg was blijft nat (zeker bij grote hoeslakens) Borstelloze motor(met 10 jaar garantie) na 6 jaar stuk. Wasverzachter inname: enkel als de machine er zelf eens zin in heeft. Kortom; nooit meer!

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Slecht
Jo100 18-08-2015

Beste Skevola,

Dit is toch een droger, ik heb het idee dat u over een wasmachine spreekt.

Reageer

Peter Gits 28-01-2017 Product paar weken in bezit

Grote cap(9kg), grote opening, energiezuinig, eenv.bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Keuze was snel gemaakt voor nieuwe wasdroger. Bosch overtreft de standaard in de consumentenmarkt voor drogers en biedt een hoge prijs/kwaliteit verhouding. Eenvoudige bediening, grote vulopening en grote droogcapaciteit maken het gebruik van deze droger zeer eenvoudig en prettig. De diversiteit aan droogprogramma's en extra opties bieden voor alle wassoorten mogelijkheden. Wij zijn er zeer tevreden mee!

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Grote vulopening
  • Grote capaciteit (9kg)
  • Diversiteit droogprogramma's
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbos 04-01-2017 Product paar weken in bezit

Geen droger voor kleine tussendoor wasjes

Algemene score

3,0
Na aanprijzen van de verkoper en kenbaar maken van onze wensen gekozen voor deze droger. Helaas na plaatsen hoorden meteen een ratelend geluid tijdens drogen. Navraag bij de verkoper leerde dat dit 'normaal' is voor een warmtepompdroger. Ik zou deze niet graag in huis willen hebben, bij ons staat het apparaat in de garage.
Daarnaast wilden wij een was met sokken en ondergoed drogen, maar helaas, op welk programmawij dit ook zetten: het droogt niet... navraag bij de verkoper leerde ons dat dit blijkbaar ook niet kan met dit apparaat omdat deze berekend is op 9 kilo. Als wij dit vooraf hadden geweten, hadden wij een andere keuze gemaakt.
Grote wassen worden wel goed gedroogd, maar het komt er erg gekreukt uit.
Al met al een erg duur apparaat dat het niet naar behoren doet....

Minpunten

  • Ratelend lawaai
  • Kleine hoeveelheid was droogt niet

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rian 27-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Warmtepomp droger is super zuinig en zeer stil. metingen gedaan op stroomverbruik en gebruikt maar een kwart van de stroom tegenover de oude. Ook wordt de wasruimte niet meer heet en vochtig. Was is veel beter droog en in een kortere tijd. Deze machine is zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marry1971 09-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Echt een geweldige ervaring.Heerlijk zachte was.
bijzonder dat hij zo weinig stroom verbruikt.
Makkelijke bediening.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard Bosman 22-05-2017 Product paar dagen in bezit

Stille, zuinige droger voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor de Bosch WTW87590NL, na gronig speurwerk op Internet. Deze droger is A++, dus zeer zuinig. Daarnaast is hij heel stil, redelijk snel en met een uitstekend droogresultaat. Als klap op de vuurpijl verkocht Expert Berkel en Rodenrijs mij deze droger voor een heel scherpe prijs en leverde meteen al de volgende dag.

Pluspunten

  • Zeer zuinig, A++
  • stil
  • kan wel 8 kilo wasgoed aan
  • zelf reinigend
  • automatische waterafvoer

Minpunten

  • gebruikt meer tijd dan mijn oude droger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kelly 10-05-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldige droger, geen slang meer nodig!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele fijne droger, ziet er mooi uit en geen slang meer nodig. Ook geen condens bak nodig. Echt een pluspunt!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sann 07-05-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtig apparaat!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtig apparaat!! Zowel uiterlijk als werking.

Hij is stil, maar je hoort 'm nog wel degelijk. (zijn er drogers die je niet hoort??)
bediening zeer duidelijk en gemakkelijk.

(nog) Geen nadelen kunnen ontdekken. We hebben 'm nu drie dagen in (intensief) gebruik.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Werking
  • Bediening

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 07-05-2017 Product paar dagen in bezit

schoenenrekje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prachtige warmtebrondroger die snel droogt. Erg speciaal is het bijgeleverde rekje waarin je wol kunt plaatsen en zelfs schoenen. De natte schoenen van mijn zoon konden daardoor gedroogd worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

4 kids mom 05-05-2017 Product half jaar of langer in bezit

helaas na een paar jaar onvoldoende

Algemene score

4,0
in het begin werkte de droger goed, maar na een jaar of 3 in gebruikt te hebben droogt hij steeds minder goed. En mega lang, een normale was doet er zo maar 3 uur over om droog te worden en de wat dikkere handdoeken morgen dan vaak nog een rondje omdat ze nog vochtig zijn. Helemaal niet geschikt voor een gezin met 4 kinderen

Pluspunten

  • ruime trommel
  • verlichting

Minpunten

  • doet er veel te lang over om te drogen
  • moet toch regematig helemaal schoon gemaakt wordeb

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mij 03-05-2017 Product paar dagen in bezit

selfcleaning en handig

Algemene score

8,0
Motivatie om dit apparaat aan te schaffen was het selfcleaning systeem en de waterafvoerslang, zodat je niet meer met een emmer door je huis heeft. Zuinig in verbruik heeft A label. Prijstechnisch was hij niet veel duurder dan de droger waar je wel de extra pluizenfilter moet checken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johan 27-04-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne machine en super bediening gemak!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben gekozen voor warmtepomp machine en de mooie uitstraling!
Machine voldoet geheel aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Zuinig in energie
  • Bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Babs 21-04-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer goed droog resultaat en geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer prettige droger met snel droog resultaat. Past de tijd aan wanneer het bijna droog is. Veel mogelijkheden om in te stellen en maakt weinig geluid. Heel blij mee!!

Pluspunten

  • In korte tijd droge was
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bosch 11-04-2017 Product paar weken in bezit

Voor mij nog alleen een Bosch!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na de verhuizing ging het ene na het andere apparaat kapot in een maand tijd maar alleen de apparaten van Bosch hebben de verhuizing doorstaan. Dus voor mij was de keuze makkelijk gemaakt, alleen nog maar Bosch. Overzichtelijk en makkelijk in de bediening. Hebben inmiddels de combi magnetron, droger en wasmachine vervangen voor een Bosch.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • makkelijk in gebruik
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique van Hoven 10-04-2017 Product paar dagen in bezit

Was blijft goed gescheiden van de (afval)pluizen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden met deze aankoop. De pluizen die instaan bij een droogbeurt blijven gescheiden van de schone droge kleding. Droogt zeer snel. Binnen het uur had ik een was droog. Hele natte handdoeken deden er zelfs maar 2 uurtjes over. Top droger!

Pluspunten

  • korte droogtijd
  • weinig energieverbruik
  • simpele display

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roos 07-04-2017 Product paar weken in bezit

Duidelijk groot scherm, mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Als kraamverzorgster maak ik veel wasdrogers mee, deze ben ik nu 3x tegen gekomen en deze bevalt mij zeker het beste. Het is gebruiksvriendelijk, duidelijk en een erg fijn apparaat. Omdat er veel functies op zitten kun je een bijpassend programma vinden bij het wasgoed. Het rekje wat je erin kunt zetten is heel makkelijk om schoenen te drogen of als je kleding hebt die er eigenlijk niet in mag. Omdat deze droger zo fijn is, heb ik hem ook gekocht. Ik beveel dit product zeker aan. Prijs/kwaliteit = super!

Pluspunten

  • Duidelijk scherm
  • Kinderbeveiliging
  • Extra snel programma
  • Rekje wat je erin kunt zetten
  • Veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmy 19-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Geweldige droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Droogt goed.
Is stil
Minder warmte in de wasruimte.
Inhoud trommel is ruim.
Was krukt ook minder in de trommel.
Is zuinig in verbruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 02-03-2017 Product paar maanden in bezit

Mooie ruime trommel

Algemene score

10,0
Droger doet wat hij moet doen,op een goede en vooral geluidloze wijze.
Nog geen dag spijt gehad van deze aankoop.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Minder handelingen met schoonmaken
  • Geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles Videler 04-02-2017 Product paar dagen in bezit

Kwaliteitsprodukt met zeer duidelijke bediening.

Algemene score

10,0
Bediening eenvoudig en duidelijk, veel keuze mogelijkheden en energiezuinig.
Betrouwbaar merk.
Lange levensduur en zelfreinigende condensor.

Pluspunten

  • Licht in trommel
  • Inzet voor wol en schoenen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

remco kamermans 02-02-2017 Product paar dagen in bezit

Beste keus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben kort geleden een 9 kg wasmachine gekocht van Bosch. Daarom viel de keuze voor een droger al snel op de Bosch Logixx 8 WTW87590NL. Met zijn 9 kg inhoud kan de was uit de wasmachine gelijk over in de droger. De droger heeft een energielabel A++. Zeer zuinig dus en het verschil in stroomverbruik hopen we terug te zien op onze jaarafrekening. Hij voert zijn eigen condenswater af, ideaal ! Groot display, lampje in de trommel en eenvoudig in gebruik. echt een aanrader !

Pluspunten

  • Zeer zuinig
  • Grote trommel
  • licht in de trommel
  • Groot display
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews