Bosch Logixx 8 WTW87590NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
condensdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 130 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

skevola 05-08-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,8
Vanaf aanschaf (6 jaar geleden) problemen gehad met balans bij centrifugeren:gevolg was blijft nat (zeker bij grote hoeslakens) Borstelloze motor(met 10 jaar garantie) na 6 jaar stuk. Wasverzachter inname: enkel als de machine er zelf eens zin in heeft. Kortom; nooit meer!

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Slecht
Jo100 18-08-2015

Beste Skevola,

Dit is toch een droger, ik heb het idee dat u over een wasmachine spreekt.

Reageer

remco kamermans 02-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Beste keus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben kort geleden een 9 kg wasmachine gekocht van Bosch. Daarom viel de keuze voor een droger al snel op de Bosch Logixx 8 WTW87590NL. Met zijn 9 kg inhoud kan de was uit de wasmachine gelijk over in de droger. De droger heeft een energielabel A++. Zeer zuinig dus en het verschil in stroomverbruik hopen we terug te zien op onze jaarafrekening. Hij voert zijn eigen condenswater af, ideaal ! Groot display, lampje in de trommel en eenvoudig in gebruik. echt een aanrader !

Pluspunten

  • Zeer zuinig
  • Grote trommel
  • licht in de trommel
  • Groot display
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Gits 28-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote cap(9kg), grote opening, energiezuinig, eenv.bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Keuze was snel gemaakt voor nieuwe wasdroger. Bosch overtreft de standaard in de consumentenmarkt voor drogers en biedt een hoge prijs/kwaliteit verhouding. Eenvoudige bediening, grote vulopening en grote droogcapaciteit maken het gebruik van deze droger zeer eenvoudig en prettig. De diversiteit aan droogprogramma's en extra opties bieden voor alle wassoorten mogelijkheden. Wij zijn er zeer tevreden mee!

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Grote vulopening
  • Grote capaciteit (9kg)
  • Diversiteit droogprogramma's
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbos 04-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Geen droger voor kleine tussendoor wasjes

Algemene score

3,0
Na aanprijzen van de verkoper en kenbaar maken van onze wensen gekozen voor deze droger. Helaas na plaatsen hoorden meteen een ratelend geluid tijdens drogen. Navraag bij de verkoper leerde dat dit 'normaal' is voor een warmtepompdroger. Ik zou deze niet graag in huis willen hebben, bij ons staat het apparaat in de garage.
Daarnaast wilden wij een was met sokken en ondergoed drogen, maar helaas, op welk programmawij dit ook zetten: het droogt niet... navraag bij de verkoper leerde ons dat dit blijkbaar ook niet kan met dit apparaat omdat deze berekend is op 9 kilo. Als wij dit vooraf hadden geweten, hadden wij een andere keuze gemaakt.
Grote wassen worden wel goed gedroogd, maar het komt er erg gekreukt uit.
Al met al een erg duur apparaat dat het niet naar behoren doet....

Minpunten

  • Ratelend lawaai
  • Kleine hoeveelheid was droogt niet

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

van den Hurk 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Perfecte machines

Algemene score

10,0
De vele standen en de goede kwaliteit zorgde ervoor dat ik mijn keuze zo had gemaakt. Ook het praktische droogrek en de functie "koude lucht" zijn erg fijn om te hebben. Zo tevreden over Bosch. Heb naast een droger, ook een combi oven/magnetron, vaatwasser, harfohn en stofzuiger gekocht.

Pluspunten

  • Droogrek
  • Koude lucht
  • Mooi design
  • Zeker van kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rian 27-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Warmtepomp droger is super zuinig en zeer stil. metingen gedaan op stroomverbruik en gebruikt maar een kwart van de stroom tegenover de oude. Ook wordt de wasruimte niet meer heet en vochtig. Was is veel beter droog en in een kortere tijd. Deze machine is zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marry1971 09-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Echt een geweldige ervaring.Heerlijk zachte was.
bijzonder dat hij zo weinig stroom verbruikt.
Makkelijke bediening.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart van Es 21-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine serie 8

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer zuinig en overzichtelijk in gebruik. Duidelijke display met alle benodigde informatie, geen overbodige zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spronk 18-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Nooit meer een Bosch droger

Algemene score

1,0
De zelf reinigende machine staat continue in storing.
Na 3 jaar moest hij gereinigd worden a €160,- door de servicedienst.
Nu geeft hij weer continue storing.
Dus de machine is niet zelf reinigend.

Minpunten

  • Continue in storing

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

marco 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
dit is een echte goede droger .een 9 kilo snel je kan ook de schoenen er in drogen uitstel tijd top ding dus

Pluspunten

  • degelijk
  • grote deur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harrie 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel gebruiksvriendelijk. Overzichtelijk. Gezegde 'kind kan de was doen' gaat hier wel op. Veel mogelijkheden op het apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob Weijtmans 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helder uitleg over de werking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Simpele werking en energie zuinig. Handig om ook schoenen te kunnen drogen en wollen trui. Was uiteindelijk doorslaggevend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bijl 08-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een goede kwaliteitsdroger met een duidelijke beschrijving van de functies. Ben er helemaal tevreden over.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • Duidelijke gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefanie 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel laadruimte, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooi apparaat met een heel makkelijk bedieningspaneel met veel verschillende programma's. Je kunt alles drogen en er wordt een apart rekje mee geleverd zodat zelfs schoenen en knuffels gedroogd kunnen worden. Ideaal voor een gezin met kinderen en sporters! Er is een handig uitstelprogramma waardoor je makkelijk 's avonds kunt drogen en het licht aan de binnenkant van de trommel maakt het in-en uitladen prettig. Kortom, een superdroger!

Pluspunten

  • Laadruimte
  • Soorten programma's

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 26-10-2017

BACK TO THE FUTURE

Algemene score

10,0
Wat een verschil in vergelijking met een 13 jaar oude condensdroger! Wist niet dat er zo goed en snel kon worden gedroogd. En niet te vergeten: het gemak dat de condensor automatisch wordt schoongemaakt.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Babs 09-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grote laadruimte en goed droogresultaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lang zonder droger gezeten en nu sinds april deze droger in bezit. Heel makkelijk te bedienen en doet gewoon wat hij moet doen! Samen met de bosch wasmachine een super fijne combinatie! Erg blij mee!

Pluspunten

  • Goed droogresultaat
  • Makkelijk in te stellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Y. Smeets 19-07-2017
  • Product paar weken in bezit

overzichtelijk groot display, grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de droger voldoet volledig aan de verwachtingen, zeer goed droog resultaat, weinig kreuk, zelfreinigende condensor scheelt in onderhoud, niet te lange droog tijden, geen vocht en warmte in ruimte meer.

Pluspunten

  • snelle droogtijd
  • droog rekje erbij geleverd
  • zelfreinigende condensor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

braat j. 20-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
dit was erg nieuw door nieuwsgierigheid en mooi, uitgebreid en voorliefde voor apparatuur van bosch heb namelijk meer apparaten zoals gereedschappen(divers) hoop op goed resultaat tot nog toe wel.

Pluspunten

  • goed drogen
  • uitgebreid scala

Minpunten

  • niks
  • niks

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martien 16-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

nieuw huis, nieuwe techniek

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
dit is de oplossing voor ons nieuwe huis. Geen afvoer naar buiten. Verstoord het WTW van ons huis niet. Is stil, grote vulopening. Makkelijk te bedienen.

Reageer

Mma Bliekendaal 08-06-2017
  • Product paar weken in bezit

De waterpompdroger geweldig super overzichtelijk

Algemene score

10,0
Ik heb deze gekozen omdat er veel in kan, overzichtelijke gebruiksaanwijzing heeft , voordelig is in gebruik , bijna geruisloos en goed droogt.

Pluspunten

  • overzichtelijke gebruiksaanwijzing
  • voordelig in gebruik
  • kreukvrij voor blouses
  • mijn dekbedden kan ik erin wassen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews