Bosch Exclusiv WTY87791NL - Reviews

9,2 Lees 8 reviews
Specificaties
Uitvoering
warmtepompdroger
Geluidsniveau
64 dB
Energiekosten per jaar
59,34 euro
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

9,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Renate 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

i dos set aankoop wasmachine en droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer fijne en mooi uitziende wasmachine en droger erg gebruiksvriendelijk, groot en verlicht display tot nu toe werkt de Idos perfect het apparaat pakt de juiste hoeveelheid verder erg stil zowel de droger als de wasmachine wat een genot

Pluspunten

  • duidelijk
  • design
  • nooit te veel afwasmiddel
  • grote inhoud 9 kilo

Minpunten

  • uitvogelen hoe hij werkt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Driquez 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige droger. Doet alles wat het beloofd en zo makkelijk in de bediening. Nog nooit zo'n fijne droger gehad. Apart rekje voor schoenen en truien. echt geweldig. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • geluidsarm
  • droogt perfect
  • overzichtelijk en makkelijk keuze menu

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Erwin 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Maakt drogen kinderlijk eenvoudig

Algemene score

9,0
Een mooi uitziende en snelle drogende warmtepompdroger. De instellingen zijn kinderlijk eenvoudig en spreken voor zich.

Pluspunten

  • Strak design
  • makkelijk in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Johan 23-11-2016 Product paar weken in bezit

Moderne uitstekende wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze warmtepompdroger heeft alles wat een moderne droger zou moeten hebben.
Laten we beginnen met het mooie design, het oog wil ook wat, met de grote deur waardoor het makkelijk in en uit-laden is. De bediening is eenvoudig terwijl er veel mogelijkheden zijn om afwijkende materialen en vormen van het wasgoed te selecteren. Er zit een handige korf bij om bijvoorbeeld schoenen of gevoelige stoffen te drogen. Omdat de droger bij een waterafvoer in de buurt staat is het heel prettig dat er een optie bij is om het water rechtstreeks af te voeren i.p.v. via de opvangbak.
De droger is een stuk stiller dan onze vorige droger maar belangrijker is dat deze warmtepompdroger een stuk zuiniger is. Zo komt het aankoopbedrag vanzelf weer terug! Het enige waarop de warmtepomp minder scoort is de droogtijd die langer is maar dat is een consequentie van de zuinigere werkwijze.
Kortom, zeer tevreden.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Veel droog mogelijkheden
  • Zuinig in gebruik
  • Mooi design

Minpunten

  • Langere droogtijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Fam. Kluft 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

Bediening lijkt ingewikkeld, dit is niet het geval !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Bewust voor Bosch gekozen in verband met eerdere ervaringen met het merk, prijs/kwaliteitverhouding in onze ogen altijd top. Aanrader !!!

Pluspunten

  • zuinig met stroom
  • stil
  • droogt fantastisch goed en kreukvrij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marijke van Santbrink 13-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote trommel, droogt prima en maakt weinig geluid. Reageert prima op minder wasgoed en dus is de was in kortere tijd droog.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Openen gaat makkelijk
  • minder was kortere droogtijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Jan van Limburg 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

fantastische wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Was droger is niet alleen stillen en zuiniger maar de ruimte waar de wasdroger in staat wordt ook niet vochtig. Na de vorige Bosch ongeveer 20 jaar te hebben gebruikt is dit een hele goede aankoop.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • geen hoge luchtvochtigheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jimmy 28-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Ik kan niets negatiefs verzinnen aan deze machine! de machine is erg stil, een perfect droog resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend