Siemens WT47W560NL - Reviews

Best Reviewed mrt 2016 Siemens WT47W560NL
Best Reviewed maart 2016
Specificaties
Uitvoering
warmtepompdroger
Vulgewicht
8 kg
Programma's
wol
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 112 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Esther 10-02-2017 Product paar weken in bezit

Niet blij! Klinkt als een zware koelkast!

Algemene score

3,0
De droger staat in een open aanbouw van een open keuken. Als je hem aanzet is het in het begin prima, maar na een paar minuten komt er een geluid bij dat doet denken aan een hele grote zware koelkast. Echt een heel storend geluid! Verder is de was ook niet echt droog :-( ben totaal niet tevreden met deze aankoop... zelfs katoenen boksershorts zijn niet klaar om de kast in te gaan.

Pluspunten

  • ruimte trommel
  • zelfreinigende condensator

Minpunten

  • lawaai (lijkt condensator van een koelkast)
  • was is niet echt droog

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Bosch 13-02-2017

Is er al een monteur geweest? Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar voor het maken van een afspraak via 088 - 424.40.10 (keuze 1).

Reageer

Vivienne 01-09-2016 Product paar maanden in bezit

top droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
echt een top droger. er is een tijdsindicatie maar als er minder in de droger gaat dan past de tijd zich aan. kleding is echt droog als het uit de droger komt,
ik raad deze droger echt aan.

Pluspunten

  • tijds indicatie
  • goed droog

Minpunten

  • warm in droger ruimte.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten 27-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Goed resultaat na de eerste 2 droogbeurten. Ideaal dat deze droger aan te sluiten is op de vaste afvoer. Dus niet meer het reservoir hoeven legen. De wereld weer iets simpeler gemaakt, top !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

M. Versloot 04-05-2017 Product paar weken in bezit

Wereld wasdroger

Algemene score

10,0
We hebben de droger nu 2 weken en hij bevalt super, hiervoor een Samsung gehad maar deze Siemens is daarbij vergeleken buitenaards goed, veel stiller en alles komt er echt droog uit!

Pluspunten

  • Stil
  • Kan veel in
  • zelfreinigend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline 25-04-2017 Product paar dagen in bezit

Siemens Wasdroger 8 kg

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasdroger werkt zeer goed.
Drooggraad is zoals beloofd en de was komt er minder gekreukt uit.
Het gebruik van de programma's is overduidelijk

Pluspunten

  • drooggraad
  • gemak
  • volume
  • zeer stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

E. Smit 22-04-2017 Product paar dagen in bezit

Ruime trommel met licht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie droger met simpele bediening hij droogt goed en snel. hij is beter dan een droger met afvoer wat ook kou uit de trommel geeft.

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S. van Bergen 05-02-2017 Product paar dagen in bezit

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi product met veel keuze mogelijkheden, energie zuinig. Mogelijkheid van een superkort programma. Weinig onderhoud, makkelijk stoffilter.

Pluspunten

  • superkort programma
  • geen schoonmaak van condensator

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Reinate Deelen 14-01-2017 Product paar weken in bezit

Grote vulopening en trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een fantastische droger. Binnen korte tijd is de was kurkdroog. Veel programma keuzes, dus voor iedere was het juiste programma. Echt een aanrader

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Was kurkdroog ook bij veel was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinate Deelen 11-01-2017 Product paar weken in bezit

Grote vulopening en trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een fantastische droger. Binnen korte tijd is de was kurkdroog. Veel programma keuzes, dus voor iedere was het juiste programma. Echt een aanrader

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Was kurkdroog ook bij veel was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 06-01-2017 Product paar weken in bezit

Snelheid en redelijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne warmtepompdroger. Groot formaat - waar veel was in eens in kan. Een droger is nooit stil - maar stuk stiller dan de condensdroger welke we eerst hadden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Joep 04-01-2017 Product paar weken in bezit

Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude droger was een beide 20 jaar oude Siemens droger met een afblaas naar buiten. Met een gezin van 6 personen is een droger met een snelle droogtijd fijn. Nadeel van deze techniek is dat deze energievretend is.
Door het toepassen van o.a. de aanwezige warmtepomp technologie is het energie verbruik veel minder en valt de langere droogtijd goed mee. Voor de rest doet de droger alles wat ik van een droger verwacht (eenvoudig, enkele programma's, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, betrouwbaar, groot genoeg en het belangrijkste de was komt met de gewenste droogte uit de machine).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

AnitavandenBesselaar 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Snel, zuinig en optimaal droog resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fantastische droger die veel meer opties heeft dan normaliter, ongekende mogelijkheden met een super resultaat! Doordat hij zuiniger is goed voor milieu en portemonnee. Een aanrader!

Pluspunten

  • Heel veel opties
  • Snel
  • Goed resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 30-12-2016 Product paar weken in bezit

prima droogresultaat

Algemene score

9,0
Na goed advies deze droger gekocht, omdat oude was versleten. Weer een Siemens apparaat erbij. Prima machines. Droger doet gewoon wat hij moet doen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nick 05-12-2016 Product paar weken in bezit

Super

Algemene score

9,0
Erg fijne droger. Maakt geen herrie. Was komt er goed. Blouse zijn zo goed als kreukvrij. Helemaal happy

Pluspunten

  • Goed droog
  • Snel
  • Stil
  • Kreukvrij

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne stille warmtepompdroger en helemaal van deze tijd!

Algemene score

8,0
Fijne stille warmtepompdroger en helemaal van deze tijd.
Super mooi design!
Alles ook goed instelbaar.

Pluspunten

  • Design
  • Prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tin2 15-11-2016

Zeer goede droger

Algemene score

10,0
We hebben deze machine pas ter vervanging van onze oude afvoer droger en hebben hem nu een week. Geweldige machine die goed en snel droogt. Verder is hij mooi stil en stabiel. Makkelijke bediening met duidelijk aanwijzingen op het display. We zijn dan ook zeer tevreden en zijn blij dat we de energieslurper de deur uitgedaan hebben!
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Tinus 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Pas nieuw en nog maar een keer gebruikt, maar nu al wat; een verademing! Onze oude energievretende afvoerdroger de deur uit en vervangen voor een stille, zuinige en goed drogende machine. Nogmaals: een verademing!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan en Anneke 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Beauty and brains

Algemene score

9,0
Na vervanging van onze vorige Siemens wasdroger (30 jaar trouwe dienst!) is deze machine een waardige vervanger. Zijn karakter kan samengevat worden met de volgende woorden: beauty, brains, krachtig en toch zacht. Ofwel: hij ziet er prachtig uit, zijn programma's zijn slim, door zijn krachtig vermogen is de droogduur kort en het resultaat is superzacht, droog wasgoed. Bovendien ruimt hij zijn eigen rommel op! (self-cleaning condenser en vaste afvoer voor condenswater). Wij zijn blij met deze rustige krachtpatser!

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • makkelijk te bedienen
  • slimme programma's
  • zelfreinigend
  • vaste condensafvoer

Minpunten

  • grote afmetingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Klein 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooi apparaat met duidelijke instelmogelijkheden

Algemene score

8,0
mooi apparaat, zuinig en met veel mogelijkheden.
ik heb er hoge verwachtingen van.
de resultaten tot nog toe waren zeer positief

Pluspunten

  • zuinig
  • goede resultaten

Minpunten

  • handleiding zou uitgebreider kunnen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johanna 01-11-2016 Product paar dagen in bezit

Snel en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb de droger pas, maar ben zeer tevreden. Het is een stille snelle droger. Waar mijn oude droger ruim 2,5 uur stond te draaien is deze in 1,5 uur klaar (katoenen was). De filters zijn makkelijk schoon te maken en de doorzichtige deur is handig. Het waterreservoir moet al na één keer drogen geleegd worden, dus de slang aansluiten op de afvoer is wel handig.

Pluspunten

  • snel
  • weinig geluid
  • doorzichtige deur
  • kan veel wasgoed tegelijk drogen

Minpunten

  • waterreservoir na 1 x vol

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews