Siemens WT47W562NL - Reviews

Best Reviewed dec 2014 Siemens WT47W562NL
Best Reviewed december 2014
Specificaties
Uitvoering
warmtepompdroger
Vulgewicht
9 kg
Anti-kreuk fase
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 103 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henry 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goeduitziende, perfect werkende Warmtepomp droger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Siemens warmtepompdroger aangeschaft ter vervanging van de 15 jaar oude condensdroger, deze droger doet zijn werk sneller en is daarbij ook nog energie zuiniger ( A++) , fijn dat er een setje bij zit die het water direct afvoert i.p.v dat het reservoir telkens moet worden geleegd, de droger ziet er niet alleen mooi uit maar is ook heel eenvoudig te bedienen, het droog resultaat is uitmuntend, wat verder opvalt is dat deze droger bijna geruisloos zijn werk verricht zonder de omgeving te verwarmen.

Pluspunten

  • Droogt uitmuntend
  • Gebruiksgemak
  • Waterafvoersetje wordt meegeleverd
  • Bijna geruisloos
  • Geeft geen omgevingswarmte af

Minpunten

  • Geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole van Dijck 18-03-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens warmtepompdroger WT47W562NL

Algemene score

8,8
Het apparaat is prima en makkelijk in gebruik.
De was komt er echter een beetje klam uit bij kastdroog.
Wellicht dat kastdroog+ dit probleem verhelpt.
Dit heb ik echter nog niet uitgeprobeerd.
Handig is de directe aansluiting op de afvoer.
Jammer dat Media Markt je adviseert om een aansluitset voor deze optie aan te schaffen.
Deze set wordt nl. standaard bij de machine geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 27-01-2017 Product paar weken in bezit

Zuinig met energie

Algemene score

9,0
Goede droger die zuinig is qua electriciteitsgebruik (het is een warmtepompdroger). De droger heeft vele instelmogelijkheden om de was te drogen. Hij is betrekkelijk stil.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Gebruiksgemak
  • Stil

Minpunten

  • Vrij duur vergeleken met condensdroger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 16-01-2017 Product paar dagen in bezit

Irritant lawaai compressor

Algemene score

5,0
Gekocht omdat ik in veel reviews las dat het een stil apparaat was.
Maar dat klopt niet! Aan het begin van het programma doet het apparaat rustig zijn werk.
Echter, na een paar minuten hoor je de compressor aanspringen. Deze maakt een zeer irritant geluid, vergelijkbaar met een oude koelkast met een slechte compressor.
Zelfs met de deur van de bijkeuken dicht hoor je dat in de rest van het huis.
Hebben de droger per ommegaande weer geretourneerd. Voor ons geen warmtepomptechniek (lees: compressor) meer.

Pluspunten

  • grote trommel
  • verlichting

Minpunten

  • compressor lawaai

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

YB 09-01-2017 Product paar weken in bezit

geruisloos droog!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze fantastische droger is nog beter dan een eerdere versie die wij 7 jaar geleden hebben gekocht. De droger is nog stiller en sneller. Ook erg prettig dat de waterafvoer nog is aangesloten op de afvoer en wij niet meer met de bak hoeven te sjouwen! Helemaal top!

Pluspunten

  • Snel
  • Droog
  • Stil
  • Waterafvoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zilan 08-01-2017 Product paar weken in bezit

Echte Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onlangs hebben wij een Siemens droger van het model WT47W562NL, wij hebben deze droger al zo'n 2 weken en zijn zeer tevreden. Dit apparaat doet gewoon wat het moet doen; en dat is kleding drogen, en laat me je vertellen, dat doet 'ie goed. We hoeven onze kleding niet meer aan ruimte innemende waslijnen te hangen maar gooien het gewoon even in de droger en klaar. Dit is zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Goede resultaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tak 03-01-2017 Product paar maanden in bezit

mooie machine, die fantastisch en energiezuinig droogt

Algemene score

9,0
mooie machine die fantastisch en energiezuinig droogt. geen gedoe met het legen van de condens bak - gaat met een slangetje in de afvoer, ideaal.

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • duidelijk en makkelijk bedienen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aida 03-01-2017 Product paar weken in bezit

Stil, 9 kg was, geen vochtuitstoot, veel programma's.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor het product gekozen omdat hij zuinig is, veel mogelijkheden heeft, een grote vuldeur heeft en geschikt is voor 9 kg wasgoed (net zoals mijn nieuwe Siemens wasmachine). Ik heb hiervoor ook een Siemens wasmachine en -droger gehad en die heb ik 14,5 jaren gehad (de wasmachine . Goed merk!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Kan 9 kilo was drogen
  • Geen vocht in de wasruimte
  • Veel programma's mogelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gery Kessen 31-12-2016 Product paar weken in bezit

Byzonder stille droger met grote laadopening

Algemene score

9,0
De droger ziet er niet alleen "gelikt" uit, hij is geluidsarm, makkelijk te bedienen en het resultaat is uitstekend. Siemens maar weer haar naam waar

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Stil
  • Veel mogelijkheden
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marije 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Geluidsarm, superdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Grote vulopening. Handig lichtje. Standaard programma zou 2,5 uur moeten duren, maar duurt bij mij maar een uur door dat de was al droog uit de bijpassende wasmachine komt. Supercombinatie. Was is iets meer gekreukt dan bij een condensdroger, maar dat is geen probleem als je gelijk de was vouwt

Pluspunten

  • Stil
  • Sneller dan verwacht
  • Licht in trommel
  • Mooi design
  • Grote vulopening

Minpunten

  • Kreuk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk Krol 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stil, makkelijke bediening, grote laadopening

Algemene score

9,0
Apparaat met een super uitstraling, oogt heel goed. Is hel stil, super makkelijke te bedienen en energie zuinig.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Grote laadopening
  • Stil
  • Energieverbruik
  • Opties

Minpunten

  • Niet de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JKAalsmeer 21-12-2016 Product paar weken in bezit

Bijzonder stille en zuinige droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vorige droger deed het nog na 37 jaar gebruik maar desondanks besloten voor een nieuwe. Vooral vanwege de zuinige warmtepomp techniek, laag geluid en de ruime keuze aan instellingen voor diverse soorten wasgoed. Dat het condens water op een afvoer aangesloten kan worden is helemaal een pre. Geen geknoei met opvangbak legen. 2 weken in gebruik en dat bevalt prima.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • condenswater afvoer
  • aantal programmas

Minpunten

  • past niet op uittrekbare plank tussen wm en droger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robbert 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stil en veel droogprogrammas

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer stil apparaat, veel programma's en water kan direct bij afvoer van onze wasmachine worden aangesloten. Dus de bak water legen is er niet meer bij. Ook de verlichting in de trommel is prettig

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Trommelverlichting
  • Afvoerwater kan direct bij afvoer wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Klaas 13-12-2016 Product paar dagen in bezit

Wat een rust: probleemloos was drogen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Naast dat de droger er mooi uit ziet, droogt hij zeer rustig t.o.v. onze oude Miele droger. Daarnaast is hij een stuk zuiniger!

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger 13-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijn droog resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een heel fijne wasdroger, doet wat er over geschreven wordt, zuinig, goede droger, weinig geluid en zeker ook veilig voor de was omdat deze op lage temperatuur de was droogt en bovenal zeer zuinig met energie! Was jarenlang de bezitter van een ander groot merk maar deze is zeker zo goed ware het niet beter voor een heel goede prijs.

Pluspunten

  • zuinig met energie
  • heel fijn droog resultaat
  • geschikt voor elke was

Minpunten

  • heb ik nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jerry 12-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne wasdroger met veel keuze mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een verademing ten opzichte van onze oude Brandt wasdroger. Machine is stil en heeft veel droog standen die ook handmatig nog in droogte graad aan te passen zijn.

Pluspunten

  • Veel programma's
  • Stil
  • Grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Eijk-Zwaag 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

fantatische deur, weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen vanwege zelfreinigende filter, laag in aantal db, aantal kilo wasgoed en ook weer voor Siemens gekozen omdat prijs/kwaliteit in verhouding zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric 08-12-2016 Product paar weken in bezit

mooi apparaat, grote vulopening

Algemene score

8,0
De Siemens wasdroger heeft een grote vulopening en kan een grote hoeveelheid wasgoed drogen. Siemens heeft onze voorkeur, fijne apparatuur

Pluspunten

  • grote vulopening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ab 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goede droging en redelijk stil

Algemene score

9,0
Gekozen voor droger met warmtepomp i.v.m. energiezuinigheid. Droger is redelijk stil en droogt de was goed. Machine is mooi afgewerkt.

Pluspunten

  • droging
  • geluid

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

rozen 05-12-2016 Product paar maanden in bezit

mooie verschijning

Algemene score

8,0
mooie machine stil doet wat ie moet doen mooie grote trommel goed boven een wasmachine te zetten trilt er niet af

Pluspunten

  • stil
  • geen bakjes meer legen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews