Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens WT47Y781NL

9,3 Lees 21 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasdrogers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Siemens Wasdroger WT47Y781NL 16-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Een mooi en gebruiksvriendelijk apparaat die snel en goed de was droogt .Het apparaat is ook heel stil .Het systeem van drogen is ook nog eens milieuvriendelijk .
Geschreven voor: Siemens WT47Y781NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PascalV 29-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Paar dagen in bezig en super 9kg trommel, was komt er goed droog en zacht uit, de warmtepomp zorgt voor behoorlijk minder warmte (bijna nihil) in de omgeving (op een waszolder), stil, mooi display om keuzes te maken en voortgang te volgen. Eerste indruk: top!
Geschreven voor: Siemens WT47Y781NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monilelo 18-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Na 12jaar met condensdroger, heel dik tevreden met deze apparat, ik had een andere model besteld maar niet meer leverbaar dus krijg ik nieuwer en duurder model voor hetzelfde prijs!
Heel veel keuzes (te veel misschien ) droog resultaat was geweldig, lekker droog en wasverzachter geur is niet verdwijnen. Perfect aanschaf!
Geschreven voor: Siemens WT47Y781NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mblok70 17-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Gisteren deze wasdroger ontvangen, na een 14 jaar oude Miele. Een geweldige wasdroger! Ik heb hem aangesloten op de afvoer, met de bijgeleverde afvoer slang. Een fluitje van een cent.
Mijn nieuwe en dikke handdoeken, die toch lastig te drogen zijn, komen er heerlijk zacht en droog uit. En sneller dan ik dacht. Zalig!
De droogtijd wordt automatisch aangepast, en op de display staat aangegeven hoe lang het programma nog duurt.
Het apparaat ziet er prachtig uit, met een lichtje zodat je ziet waar je mee bezig bent. Vaak staat een wasdroger op een donkere plek, dus is extra verlichting wel prettig.
De bediening wijst zich vanzelf. De mogelijkheden van dit apparaat zijn eindeloos; spijkerbroeken komen zacht eruit en kunnen zo de kast in. Het pluizen filter is zo gereinigd.
Je krijgt er een korf bij, waar je delicate stukken mee kunt drogen als ook schoenen.
De deur kan makkelijk van draairichting gewisseld worden.
De duurzaamheid heb ik een 8 gegeven; ik heb hem pas een paar dagen in bezit, maar het ziet en voelt als een degelijk apparaat en is extreem zuinig in gebruik! Ik had deze wasdroger veel eerder moeten aanschaffen.
Geschreven voor: Siemens WT47Y781NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JordiS88 28-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Prima wasdroger, makkelijk in te stellen en veel mogelijkheden (misschien wel te veel...). Uitgestelde starttijd is erg handig om 's nachts te laten draaien.
Geschreven voor: Siemens WT47Y781NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

kok1961 05-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De machine ziet er prachtig uit, is heel stil in het gebruik! Ook de het drogen hoor je bijna niet. Het wasresultaat is perfect. Het droogresultaat van de handdoekenwas is ook prima alleen iets gekreukt, het is handig om deze gelijk uit de machine te halen bij het eindsignaal. De mogelijkheden zijn legio, misschien wel iets te. Ik heb lang gezocht en heb het idee dat ik de allerbeste was/droogcombinatie heb gekozen. Na 23.00 u zuinig energie gebruiken is met deze machine natuurlijk helemaal top. De was doe je er in en 's nacht hoef je niet je bed uit om deze in de droger te doen of de volgende morgen of avond. Nee, in één keer de was erin en 's ochtends (met het lage energie-nachttarief) is alles weer schoon en droog. Kies ook het lage energieprogramma en je wast bijna voor niks. Elke nacht een was er in en je hebt geen opgestapelde washopen meer liggen!
Geschreven voor: Siemens WT47Y781NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
kok1961 22-03-2015

Inmiddels heb ik de machine een aantal weken. Het wasresultaat is nog steeds perfect! Het droogresultaat niet wat het belooft. De eerste keren deed ik het droogprogamma apart. Nu laat ik de machine een compleet programma draaien (wassen en drogen achter elkaar) dan geeft 2,5 kg drogen een zeer gekreukeld en vochtig resultaat (Ik droog alleen maar handdoeken en beddengoed), dus moet er nog een extra droogprogramma achter aan wat nog steeds een zeer gekreukeld resultaat geeft. De trommelmaat is goed om te wassen maar te klein voor een goed droogresultaat met van die zachte mooie handdoeken die je in een losse droger krijgt. Al met al vind ik het een te dure machine daar ik eerder een goedkopere wasdrogercombinatie had met het zelfde resultaat. Helaas is mijn ruimte te klein voor 2 losse machines en moet ik het hier mee doen. Ik ben alleen en kan het mij permitteren om kleine wassen te drogen maar deze machine lijkt mij niet geschikt voor een gezin.

kok1961 22-03-2015

Voor de duidelijkheid: Bovenstaande reviews betreffen een Siemens wasdrogercombinatie in één. type WD15H543NL

Reageer

Vlemmix J.J.C 05-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Van een AEG apparaat naar een SIEMENS was/droogcombinatie, en nu al dik tevreden, hopen dat het zo blijft!!
Geschreven voor: Siemens WT47Y781NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Drees1972 04-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Omdat de WT47Y700NL niet meer leverbaar is kreeg ik het aanbod op dit apparaat.
Ik had hem binnen 1 dag in huis.
De installatie instructie is kinds eenvoudig en de gebruiksaanwijzing ook, alles spreekt voor zich.
De vormgeving en gebruik is in een woord super.
De droogresultaten zijn goed en de duurzaamheid moet zich nog bewijzen maar de machine voelt degelijk aan.
Geschreven voor: Siemens WT47Y781NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilhelmien17 26-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
een heel mooi uitziend apparaat. droogt erg vlug en goed, hij is makkelijk te bedienen en er zitten mogelijkheden genoeg op om een keuze uit te maken. makkelijk schoon te houden. ben er al heel tevreden over.
Geschreven voor: Siemens WT47Y781NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart en meike 21-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Goedemiddag,
Ik ben nu al zeer tevreden over het resultaat van de wasdroger met warmtepomp.
Wij hadden een wasdroger van 20 jaar oud die veel lawaai maakte. Maar onze nieuwe droger is zo lekker stil en vlug klaar dat is zo fijn. Ook wordt het minder warm op de zolder. Zeker nu ons eerste kindje opkomst is dachten wij we willen een stille en zuinige droger zodat de kleine lekker door kan slapen.
Geschreven voor: Siemens WT47Y781NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcella1 17-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Zeer fijne droger, makkelijk in gebruik en mooie vormgeving. Maakt minimaal geluid en geeft zelf aan wanneer de was droog is i.p.v. het hele programma af te maken. Al met al een aanrader!
Geschreven voor: Siemens WT47Y781NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Looijen2015 14-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Ongekende mogelijkheden. De 2 programmeerbare knoppen zijn een uitkomst. Droogresultaat is ook perfect. Duurzaamheid is nog niet te beoordelen na een week.
Geschreven voor: Siemens WT47Y781NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.H.B 13-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Heel fijn in gebruik
Alles makkelijk te bedienen.
Afvoerslangetje in het afvoer GEWELDIG geen omkijken meer.Stil in gebruik, prachtig apparaat.
Geschreven voor: Siemens WT47Y781NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr. GM 23-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Net de droger binnen. Over van Beko warmtepompdroger naar Siemens (was na 2 jaar niets mee aan de hand) ivm nieuwe aanschaf wasmachine en zo 1 combi van Siemens te hebben.

Erg stil en de zelfreinigende condensor is echt een uitkomst!

Nu een erg zuinige combi staan A++ en A+++ -30%, hopen dat we er lang plezier van mogen hebben.
Geschreven voor: Siemens WT47Y781NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eurojojo 29-12-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Onze vorige droger had wel eens een probleem om het droog te krijgen als de was was opgegeten door een dekbedhoes, of als er veel klein spul (sokken) tussen zat. De WT47Y781 droger heeft veel instelmogelijkheden, maar we hebben er nog geen gebruikt. Gewoon "aan", en met een uurtje is zelfs een volle trommel helemaal droog. Dit apparaat gaat veel geld besparen komend jaar!
Geschreven voor: Siemens WT47Y781NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MrRedHead 27-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Prima droger, stuk sneller dan onze oude 'lucht' droger.
Veel programma's die goed werken, memory functie ingesteld welke ik het meest gebruik. Veel communicatie gehad met Siemens over het feit of de automatische reinigingsfunctie nog wel werkte als de droger op een afvoer werd aangesloten. Met als reactie van Siemens dat de droger niet op een afvoer aangesloten kon worden. Dit kan natuurlijk wel, er wordt zelfs een afvoerslang bij gesloten. Uiteindelijk bevestiging dat de automatische reinigingsfunctie dan ook werkt. Koste wel meer dan 5 mailtjes. Daarvan kan de Siemens klantenservice nog wel wat leren!!!
Geschreven voor: Siemens WT47Y781NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Dijs 16-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Wat een verschil met onze vorige droger! De was is droger en ook nog eens sneller klaar. Super. Over duurzaamheid kan ik niks schrijven omdat we de machine pas hebben.
Geschreven voor: Siemens WT47Y781NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Rodrique 10-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, weinig geluid en doet exact waarvoor gekocht: gewoon goed drogen. De mogelijkheden zijn legio, zelfs drogen van wol en sportschoenen (ook al zal ik weinig van deze opties gebruik maken). De ingebouwde sensor is werkelijk fantastisch; nooit meer te lang of te kort drogen (wat tijd en energie bespaart).
Geschreven voor: Siemens WT47Y781NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaartenNL 04-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Erg stil en fijne machine. Veel mogelijkheden en eenvoudig gebruik. Kwaliteit en design bij elkaar.
Goede prijskwaliteits verhouding.
Geschreven voor: Siemens WT47Y781NL

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Thea Versteden 15-11-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
we hebben nog nooit een siemensapparaat gehad
maar deze machine werkt perfect hij wat goed en droogd
goed wat wil je nog meer
Geschreven voor: Siemens WT47Y781NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews