Bosch No WTW87562NL - Reviews

9,0 Lees 67 reviews
Specificaties
Uitvoering
warmtepompdroger
Geluidsniveau
64 dB
Energiekosten per jaar
59,57 euro
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 67 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mooi design 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
omdat ons vertelt werd dat dit een erg goed apparaat is het design en het gebruiksgemak stonden voorop .
we hebben hem nu al een paar keer gebruikt en hij is fluisterstil erg fijn in gebruik zeker een goede keus hartelijk dank voor dit moois

Pluspunten

  • stil
  • goed droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
K. 07-12-2016 Product paar weken in bezit

Groot, zuinig , snel & stil

Algemene score

9,0
Sinds een paar weken heb ik de warmtepompdroger in huis. Prima apparaat! Mijn vorige droger was een condensdroger, nu gekozen voor de warmtepompdroger wegens de energiebesparing die dit op zou brengen. Droogt goed en is veel sneller klaar dan ik verwacht had. Verder behoorlijk geruisloos en heeft een lekkere grote trommel met verlichting.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • droogt goed en snel
  • grote trommel met verlichting

Minpunten

  • nog geen gevonden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Stofbeek 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Droog en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na Jaren een nieuwe droogtrommel, weer een condensor maar nu een van deze tijd, met warmtepomp, dus veel Zuiniger.
Gelukkig kost het niet veel meer tijd. Het was wel even wennen dat er een extra pompgeluid was wat we nog niet herkende: de Warmtepomp.

En natuurlijk het belangrijkste hij droogt de was egaal als altijd.
Alles bij elkaar zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Zuinig
  • gelijke uiterlijk als wasmachine
  • Veel programma's
  • afvoerpijpje aanwezig

Minpunten

  • Wat geluid van warmtepomp
  • Was komt er ook gekrukt uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Tevreden klant 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Zeer energiezuinige wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer energiezuinige wasdroger, goed droog resultaat en voor een warmtepompdroger snel klaar met drogen. Veel beter dan de vorige wasdroger.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • goed droog
  • relatief snel klaar
  • veel opties
  • zelf reinigend

Minpunten

  • geen minpunt kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Sonia 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Top!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb de droger nog niet heel lang in gebruik maar heb er nog niets aan ontdekt wat ik niet handig vind. Ik ben erg tevreden over de droger. Is een stille en maakt goed droog en de programma's zijn makkelijk te gebruiken en meer mogelijkheden dan mijn oude Bosch die heeft 10 jaar meegegaan en bijna elke dag gebruikt ik het.
Ik ben zeer tevreden en blij over de droger. Hij voldoet aan al onze verwachtingen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rene 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Alweer een geweldige BOSCH aankoop (zeer tevreden)

Algemene score

10,0
Zoals bekend van Bosch een zeer goede en kwalitatief goede prijsverhouding. Zeer zuinig in energie en geen warmte verlies t.o.v conventionele condensdroger. Hoop weer jaren plezier te hebben van Bosch.

Pluspunten

  • Stil
  • Energie zuinig
  • goed prijs verhouding

Minpunten

  • niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
L. de Beer 23-11-2016 Product paar weken in bezit

uitstekende wasdroger

Algemene score

9,0
Het apparaat is geluidsarm. De droger heeft veel mogelijkheden, waaronder kreukvrij, dekens etc Er is veel fijn af te stellen.
Het heeft een grote trommel dus ook dekbedden kunnen erin.

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • geluidsarm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Martin 22-11-2016 Product paar weken in bezit

Een topdroger na 13 jaar een Miele gehad te hebben.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote capaciteit, Mooie verlichting en vormgeving, Duidelijk display en heerlijke tiptoetsen (wel even de kinderbeveiliging erop zetten zodat er géén instellingen veranderen bij plotselinge aanraking), zeer zuinig op de Toon thermostaat en Super droog resultaat.

Na 13 een Miele gehad te hebben is mijn vrouw hier super blij mee. Hopen dat deze een zelfde periode mee gaat.

Tevens een mooie actie van Bosch door het cadeau geven van een stoomstrijk station cadeau t.w.v. € 149 bij het aanschaffen van deze machine in de periode 01-11-2016 tot en met 31-12-2016.

Pluspunten

  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Duidelijk display
  • Makkelijk in gebruik
  • Diversiteit aan programma's
  • Perfect droogresultaat

Minpunten

  • stroom snoer ietjes langer maken
  • Draairichting deur niet aan te passen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Krastev 21-11-2016 Product paar weken in bezit

Ventsislav Krastev

Algemene score

10,0
Excellent dryer. I'm big fen of Bosch. All products which I have are perfect.
The quality is corresponding to the price.
I'm strongly recommending Bosch products to all my friends.
Bosch is simply the BEST.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marina 21-11-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de droger nu 2 weken in gebruik en hij bevalt heel goed.De keuzeknop voor de programma's is duidelijk en makkelijk in te stellen.Je kunt de droogtegraad ook nog aanpassen. Door het dubbele pluizenfilter komen er geen pluizen in de was terecht.Dit gebeurde bij mijn vorige drager van AEG wel.Ook hoor je de droger bijna niet als hij aan het draaien is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
henst 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

warmtepompdroger met grote doorkijkdeur en duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een kostenbesparende droger ook vanwege de droogtesensor de was wordt niet langer gedroogd dan noodzakelijk ook aparte programma's voor de fijne was die komen mooi uit de droger de zelfreinigende condensor voorkomt vuile condensor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fam Buis 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Zuinige warmtepompdroger met mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Bosch warmtedroger heeft ruimte voor 9 KG wasgoed. Hoewel onze wasmachine maar 6 KG wasgoed kan wassen heb ik gekozen voor deze 9 KG droger zodat het wasgoed minder kreukt door de extra ruimte. Het wasgoed is goed droog op de standaard programma's. Ik heb het stroomverbruik van deze Bosch warmtepomp wasdroger vergeleken met mijn oude Miele condensdroger van 15 jaar oud door ze allebei te meten met mijn een stroomverbruik meter. Uit mijn eerste metingen blijkt dat deze droger ongeveer 60% van de stroom verbruikt vergeleken met de oude. Dat is toch mooi een besparing van 40% Het design is mooi met de zilveren rand en de glazen deur geeft goed zicht op de draaiende was. De machine maakt iets meer lawaai dan de vorige droger maar het is wel acceptabel. De filters zijn mooi weggewerkt in de trommel en gemakkelijk schoon te maken. Vanwege het autoclean condensor systeem van Bosch hoef je de condensor zelf niet meer schoon te maken, het restwater spoelt de condensor schoon tijdens het afpompen. De machine heeft voldoende droogprogramma's voor allerlei soorten was.

Pluspunten

  • Zuinig is stroomgebruik
  • Mooi design
  • Transparante deur
  • Automatische condensor schoonmaak
  • Grote vulopening

Minpunten

  • Redelijk luidruchtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Noud van Dongen 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

WTW87562

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima product, Past zich aan op de inhoud van de trommel.
Daarnaast is hij makkelijk schoon te houden door de uitneembare filters.
Kwaliteit/prijs verhouding is prima in orde.

Je betaald wat meer, maar dan heb je ook fraai apparaat met een modern uiterlijk die net wat meer kan als andere.

Pluspunten

  • Aanpassingsvermogen aan de inhoud.
  • stofverwijderen door de uitneembare filters

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Sonja 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stil, snel, zuinig en ook nog mooi design!

Algemene score

9,0
Mijn oude droger gaf het op na 22 jaar. Nu deze Bosch gekozen. Doet wat hij moet doen, goede programmakeuzes en met wat mindere belading snel klaar. Ook het geluidsniveau is laag.
Ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Geluidsniveau prima
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
senna 20-11-2016 Product paar weken in bezit

Perfecte Droger

Algemene score

10,0
Deze droger is perfect hij is stil zuinig en heeft uitstekende droog resulaten.
De inhoud van 9kg is zeer groot dus je kan veel in 1 keer drogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
F. Spil 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

ruikt lekker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
3 maanden geleden nieuwe wasdroger aangeschaft. na een paar weken bleek de was uit de droger te stinken en wat we ook deden het euvel was niet te verhelpen. Uiteindelijk de wasdroger ingeruild en de was ruikt nu lekker fris. Dat deze wasdroger lekker groot is is geen straf

Pluspunten

  • was ruikt lekker
  • ruime capaciteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Pieter 17-11-2016 Product paar weken in bezit

snelheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadeel van een warmtepompdroger is de langere droogtijd tov een condens of luchtafvoer. Maar dit model heeft een snelprogramma en dat merk je. Ook de zelfreinigende condensor en door het aansluiten op de afvoer, waardoor je de waterbak niet meer hoeft te legen, zorgen ervoor dat je echt werk uit handen wordt genomen.
De 9 kilo inhoud laat ook de dekbedden en overige grote stukken goed drogen.
En de meerprijs verdien ik weer terug door de A++ klasse.

Pluspunten

  • grote trommelinhoud
  • snel programma
  • directe afvoer
  • zelfreinigende condensor
  • zuinig

Minpunten

  • hoge aanschaf maar dat verdien je weer terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
sal 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

gebruiks vriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben altijd tevreden met Bosch ,daarom kies ik altijd opnieuw voor dit merk.
Altijd gebruiksvriendelijk,en een goede prijs kwaliteits verhouding.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • makkelijk in gebruik
  • duidelijke handleiding
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Hans 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Nu een echt professioneel apparaat naast mijn wasmachine!

Algemene score

9,0
Je hebt gauw de neiging om te zeggen dat wassen/drogen iets voor vrouwen is. Nou, nu niet meer heren! Met m'n nieuwe Bosch droger naast mijn Bosch wasmachine heb ik een set waar ik zo eenvoudig en goed mee kan werken. Een kind doet de was! Mijn hemden en andere verschillende kledingsoorten zijn nu een peuleschil. Deze machines begrijpen mij..... eindelijk!

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Super zuinig in verbruik
  • Ziet er nog eens goed uit

Minpunten

  • ik moet het nog tegenkomen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Tonnie 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De eerste was is gedroogd. Dat was sneller als de machine eerst aangaf.
Maar inderdaad was alle was droog zoals het moet. Hoop heel lang van de machine gebruik te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Toon meer reviews