Bosch Serie 8 WTW87560NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
condensdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 120 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul 09-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne droger, doet wat hij belooft en uitgebreid programma

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb deze droger samen met een Bosch wasmachine gekocht voor ons nieuwe huis. Had hiervoor ook een Bosch wasmachine en droger en was daar altijd erg tevreden over. Ivm niet willen verhuizen aan oude bewoners verkocht. Droger heeft een uitgebreid programma met verschillende standen. Duidelijk scherm met touchscreen. Gemakkelijk in te stellen op welke kleding je wil drogen en op welke manier. Je kunt het condenswater opvangen in een opvangbak en die na 2x gebruiken leeggooien of de droger aansluiten op de waterafvoer. Hiervoor moet je wel een apart koppelstuk kopen (ca 20 euro). Wordt niet meegeleverd. Verder top droger!

Pluspunten

  • Uitgebreid programma
  • Deur zeer soepel op en dicht
  • Duidelijk instructie welk programma
  • Aansluiting mogelijk op waterafvoer

Minpunten

  • Waterafvoer koppelstuk niet meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
S_Z 18-09-2017

Koppelstuk voor sifon werd bij mij WEL meegeleverd: de mijne gekocht in september 2017

Reageer

Bert 17-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Bijna alles Bosch

Algemene score

8,0
Prima machine die goed voldoet met al ons wasgoed. Hij maakt deel uit van bijna al onze Bosch huishoudelijke apparaten, van vriezer tot droger, omdat wij vertrouwen hebben in dit merk en de service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

overlinde 14-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
De was komt aanzienlijk droger uit de machine dan bij onze oude machine. Wat een verschil! De display is zeer gebruikersvriendelijk en heeft een overzichtelijke weergave van de mogelijkheden. Wel even wennen dat het tiptoetsen zijn. En het uiterlijk past prima bij de wasmachine, die wij een maand geleden hebben gekocht en van dezelfde serie is. Een mooie aanwinst bij elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden op meerdere vlakken. eerst had ik nog wat aarzeling om een warmtepompdroger te kopen, maar die angst is geheel onterecht gebleken. Een fijne machine, lekker ruim, waardoor de hele was er in kan, snel, en echt goed droog.

Pluspunten

  • stil
  • grote trommel
  • kort programma
  • prima droogresultaat

Minpunten

  • eigenlijk geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Richard 15-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prima warmtepopmpdroger.
Er kan heel veel in, maar je hoeft niet persé de droger helemaal te vullen. Hij herkent het gewicht en pas dan ook de droogtijd aan. Voor de rest ideaal dat de droger niet super warm wordt en ruimtes niet vochtig worden.
Wat ons betreft is het extra geld voor een warmtepompdroger t.o.v een condensdroger het dubbel en dwars waard!

Pluspunten

  • Veel capaciteit
  • Mooi design
  • Redelijk stil
  • Past programma aan, aan aantal kilo's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A. 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Review Bosch Serie 8 WTW87560NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat wij deze Bosch warmtepompdroger nog kort in bezit hebben is het nu al een aanvulling op het huishouden. Deze energiezuinige droger doet zijn werk zoals beloofd erg goed. Het menu is simpel, en de styling van het apparaat is ook zoals je van Bosch verwacht degelijk en netjes.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Gebruisgemak
  • Stil

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch 04-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze apparaat gekocht op advies van mijn zus. Gisteren besteld, vandaag bezorgd en aangesloten. Direct gebruikt. Zeer tevreden over het resultaat. Prachtig apparaat. Doet z’n werk perfect. Met veel opties en functie’s. Ik raad het iedereen aan.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Modern design
  • Zeer stil
  • Heel ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E. Dekker 31-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfecte wasdroger

Algemene score

10,0
Niks aan te merken op deze wasdroger. Stabiele en stevige wasdroger die met eenvoud aan te sluiten is op een afvoer.
Het drogen gaat perfect (kastdroog = kastdroog) en het gebruik van de machine is enorm eenvoudig; zelfs de filters schoonmaken is simpel.
De trommelverlichting is behalve handig ook gewoon 'fancy'.

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig
  • Trommelverlichting
  • Grote vulopening
  • Zelfreinigende condensor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Droog. 01-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vorige keer nog een condensdroger aangeschaft, maar nu gekozen voor energiezuiniger warmtepomp.
Droogt prima, binnen redelijke tijd.

Pluspunten

  • Snel
  • Droogt goed

Minpunten

  • Iets meer geluid dan vorige droger...soort ratelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Liseri 02-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed en relatief snel droog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooie machine om te zien. Hij doet zijn werk ook goed. Het kost even om de mogelijkheden en bijbehorende toetsen onder de knie te krijgen, maar uiteindelijk wijst het aardig vanzelf. Hij droogt goed en voor een warmtepompdroger behoorlijk snel. Tot nu toe één minpunt ontdekt: Af en toe stopt het draaien even (wat ook zo hoort vermoed ik) en dan komt het weer met een paar luide tikken op gang.

Pluspunten

  • Droogt goed en relatief snel

Minpunten

  • Af en toe luide tikken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marissa 06-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch WTW87560NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een stille droger met een duidelijke en eenvoudige bediening en groot gebruiksgemak. Prijs/kwaliteit naar tevredenheid.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil

Minpunten

  • draairichting deur niet te kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janssen 27-04-2017
  • Product paar weken in bezit

gewoon een heerlijke droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
we kunnen er heel kort over zijn doet wat het zegt te doen en dat is drogen daarbij is het een stil apparaat

Pluspunten

  • droogt uitstekend
  • grote deur opening
  • korte duur van het drogen
  • kortom super droger

Minpunten

  • geen min punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvwaard 25-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Erg gebruiksvriendelijk. en handige grote vulopening

Algemene score

8,0
De droger ziet er goed uit en heeft een erg goed reagerend lcd scherm waar de gemaakte keuzes en de voortgang goed op te volgen zijn.

Pluspunten

  • zelfreinigende condenser
  • gemakkelijke bediening

Minpunten

  • prijs nogal stevig
  • filterreiniging wat veeleisend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fung Kiu Wong 19-04-2017
  • Product paar weken in bezit

quite and lots of programs to choose from

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
It is more expensive than other brands, but I think it is a well worth product. The design is more elegant. The most important are that it have all the programs I needed! I think it is the one with the most programs. And it works as it described. Quite and the heat is not like others which will be too much at some stages. The clothes are just soft without any shrinking and creases. The anti-crease function is definitely working well.

Pluspunten

  • quite
  • number of programs

Minpunten

  • switching the drainage hose is a bit tight

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jer13 17-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat maar vooral stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Droger aangeschaft ivm storing oude beestje, condensdroger van Whirlpool. Wat ons opvalt is dat hij erg stil is tijdens drogen. Ook de duidelijke verlichting is prettig. Hij is wat langer bezig dan onze oude droger maar daar zijn de energiekosten dan ook naar. Tot zover zeer tevreden. Over een maand schrijf ik een vervolg over de ze machine als we er wat meer ervaring mee hebben.

Pluspunten

  • Stil
  • Design
  • Binnenverlichting
  • Kinderbeveiliging
  • Condenswaterafvoer via slangetje is standaard!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. VAN DEN HOEK 12-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grote vulopening en doorzichtige deur.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Grote voordeel is de vulopening, doorzichtige deur en tenopzichte van de Miele blijven in deze geen pluizen achter in het wasgoed.

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Geen pluizen in de wasgoed
  • Doorzichtige deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arvid 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Premium gevoel, duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op eerste indruk is het een zeer degelijke wasdroger. Duidelijke bediening, droogt de wasgoed goed en maakt weinig lawaai. Daarnaast zijn de kinderbeveiliging en de automatische uitschakeling handige mogelijkheden.
Minpunt tot nu toe zijn de handleidingen, de installatie handleiding is door alle waarschuwingen (ongeveer 3/4 van het boekje) niet overzichtelijk en hierdoor onduidelijk. Daarnaast was een korte gebruikshandleiding een fijne toevoeging geweest.

Pluspunten

  • Duidelijke bediening
  • Kinderbeveiliging
  • Automatisch uitschakelen

Minpunten

  • Installatie handleiding onoverzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esmeralda 28-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Snel, weinig vocht- en warmte-afgifte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onze droger staat in de badkamer, de vorige (condens)drogers gaven veel vocht, stof en warmte af aan de omgeving. Bij deze warmtepompdroger is dit alles niet het geval. De droger heeft veel instelmogelijkheden, en houdt zich ook aan het ingestelde programma. De was is snel droog, het filter eenvoudig te reinigen, en de condensor heb je geen omkijken naar. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over deze droger.

Pluspunten

  • Weinig warmte- en vochtafgifte
  • Zelfreinigende condensor
  • Laag energieverbruik
  • Droogtegraad instelbaar
  • Filter eenvoudig te reinigen

Minpunten

  • Relatief duur in aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phowardstutterheim 25-12-2016

Fantastische wasdroger! Maakelijk en eficient

Algemene score

10,0
Ik heb mijn droger nu al een jaar en ben zo tevreden met dat ik heb een voor Kerst voor mijn dochter gekocht - is een supermachine!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Fam. De Zoete 24-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design, solide afwerking, grote doorzichtige deur

Algemene score

9,0
Erg solide product, mooie afwerking en een groot display. Alles perfect droog en weinig lawaai. Uiteindelijk met dit apparaat boven ons gestelde budget uitgekomen, maar achteraf zeker geen spijt van! De droger staat bij ons dagelijks aan, dus is de meerprijs over het aantal gebruiksjaren te verwaarlozen. Als klap op de vuurpijl ook nog van Bosch een stoomgenerator gekregen!

Pluspunten

  • Solide apparaat
  • Mooi display
  • Mooie afwerking
  • Grote trommel mét verlichting
  • Glazen deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews