Bosch WTW852S1NL - Reviews

8,9 Lees 182 reviews
Best Reviewed aug 2015 Bosch WTW852S1NL
Best Reviewed augustus 2015
Specificaties
Uitvoering
condensdroger
Geluidsniveau
65 dB
Energiekosten per jaar
53,36 euro
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 182 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BRB 01-01-2016 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,8
De machine heb ik een jaar geleden gekocht en ik heb er nog steeds spijt van. De was komt er niet altijd droog uit. Het beddengoed wordt steeds een harde bal, die moeilijk uit elkaar te krijgen is. Het schijnt te komen, doordat de Bosch droger maar één kant op gaat. Ik vind deze machine geen aanrader. Ik had voorheen ook een Bosch droger en die heeft het altijd prima gedaan.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
B 22-10-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Duurzaamheid nog niet te beoordelen omdat ik hem te kort heb. Het programma past zich automatisch aan qua tijd maar de was komt er niet zo droog uit als uit mijn vorige droger.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Philippe 22-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit. Doet wat lang over drogen maar dat geeft niet en hij is lekker zuinig.
Overhemdenprogramma ook geprobeerd en inderdaad, ze zijn nog te strijken, dwz niet te erg gekreukt als ze eruit komen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Leuninge 10-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
We hebben dit apparaat net in gebruik genomen. Werkt goed, de gebruiksaanwijzing is duidelijk en kort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Paul 02-10-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Werkt zeer goed en stil. Fijn is de combinatie van compressor en dus laag gebruik en eenvoudig in te stellen waterafvoer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Helmond1942 13-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik kan de duurzaamheid nog niet beoordelen. Hopelijk pas over 25 jaar. Aan de bediening moet ik nog wennen. met name de keuze tussen Kreukherstellend en Katoen is mij nu nog niet duidelijk. Maar dat zal wel lukken als de gebruikservaring toeneemt. Ook de werking van de klok is nog niet duidelijk, ondanks dat ik de gebruiksaanwijzing goed heb doorgenomen. Door de vele keuzemogelijkheden is het gebruiksgemak niet direct duidelijk. Het droogresultaat is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Ruud juli 2015 12-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Machine werkt gewoon (zeer) goed! Tot nu toen vier keer gebruikt en alles gaat goed, wast goed, ook komt de was er al vrij droog uit. Handleiding moet je wel eerst goed doorlezen als je een oude machine gewend bent.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
gerrithenk23 10-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Deze droger is zeer gebruiks vriendelijk en erg zuinig ten opzichte van onze oude droger.
Een droger met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding door de aanbieding van Expert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
frideau 03-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Na 20 jaar een wasdroger van Bosch met veel genoegen te hebben gebruikt, ging deze toch nog kapot.
Meteen een nieuwe aangeschaft en een paar wassen gedroogd.
Prima resultaat. Goed droog en weinig kreuk.
Enorm handig dat we verder geen onderhoudszorgen hebben, alleen het filter moet regelmatig gereinigd worden en dat is bij deze machine een fluitje van een cent.
Verder is dit apparaat enorm zuinig in vergelijking met onze oude.
het uiterlijk is wel niet zo belangrijk, maar dat ziet er goed uit. Een mooi display met duidelijke knoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
André45 29-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over het droogresultaat, alle was goed droog bij kastdroog+, in een redelijke tijd en zonder dat de ruimte warm werd. Wat een verschil met mijn oude afvoerdroger van 27 jaar. Ik heb nog lang niet alle mogelijkheden gebruikt en bekeken maar alles ziet er eenvoudig uit. Het is een mooi model

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Edwin 894 28-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Zijn er tevreden over deze machine doet zijn werk goed en stil zonder dat hij veel warmte afgeeft (buitenzijde)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
storm58 26-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Super machine!!
Ik heb weinig tijd, dus ophangen aan de waslijn is niks voor mij. Energy verbruik is heel laag, En ik kan alle kleding in deze machine drogen zonder krimpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
els1946 20-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Prachtige machine pas twee dagen in huis en nu al vinden wij het resultaat van deze machine geweldig en wij hebben al 30 jaar ervaring met droogmachines een verbluffend resultaat de reden is dat de kleding er prachtig uitkomt ook wat betreft de zachtheid en kreukvrij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Papsarmy 20-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Sinds paar dagen deze Bosch droger in huis: wat een feest: gemakkelijk in gebruik, droogt prima, maakt weinig geluid en is nog super energiezuinig ook (A++).
Met zo'n droger is het (bijna) niet erg dat het een flut voorjaar is waarbij de was niet buiten aan de lijn kan drogen....

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
eljo17 08-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Wasdroger doet het prima. Zeer prettig in gebruik. Energieverbruik is nog niet te beoordelen. Mooie vormgeving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gwen&Eam 13-01-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
Een mooi vormgegeven droger voor vele kilo's was. Een degelijk apparaat met naar mijn idee voldoende functies en mogelijkheden. Ideaal dat de droger kan worden aangesloten op de afvoer, scheelt een hoop gesjouw met water. Daarnaast beschikt de droger over een gemakkelijk schoon te maken filter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Eko 007 13-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,6
Goede wasdroger, makkelijk in gebruik. Goede droogresultaten. In het begin is het wel even wennen wat het juiste programma is bij de verschillende stof soorten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
geerts1 07-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, erg zuinig (15kw per maand) weinig lawaai en erg snel met drogen.
Het apparaat is op de afvoer aangesloten.

Enig probleem is dat het in de bijkeuken soms erg vochtig wordt op de ramen en deuren,
ondanks cv en dubbelglas... (

Zijn er meer mensen die hier last van hebben? Het is tot nu het enige minpunt (tje)
Ik dacht dat het een gesloten systeem was,zonder dat er warme lucht in de ruimte kan komen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mex1969 30-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Mooie droger, en verwachting tov oude droger € 65,00 stroom te besparen per jaar.
Zo verdien je eigenlijk je nieuwe Bosch droger deels weer terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MJW1969 29-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Nu een paar weken intensief gebruikt (gezin van 4 personen) en vind hem zeer gebruikersvriendelijk en was is nadien niet te warm en goed droog. Mogelijkheden zeer divers en een vooruitgang t.a.v. onze oude condensdroger. Heb nu na een Miele tijdperk ook al een Bosch wasmachine en ben uitermate tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews