Bosch Maxx WTE8417MNL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Maxx WTE8417MNL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Simone 10-10-2017

Top droger!

Geschreven voor: Bosch Maxx WTE8417MNL

Algemene score

10,0
Het is heel prettig dat het water ook vanzelf kan worden afgevoerd d.m.v. een slang. Niet te veel opties, wat het kiezen van een programma gemakkelijker maakt. Verder een prima droger. Goede kwaliteit-prijs verhouding.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Grootenboer 24-10-2016

geweldig apparaat

Geschreven voor: Bosch Maxx WTE8417MNL

Algemene score

8,0
Goed apparaat: makkelijk te bedienen en de functies die je nodig hebt om de was goed te drogen zijn allemaal aanwezig.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Losnina 03-09-2016

Kwaliteitsdroger voor een fijne prijs

Geschreven voor: Bosch Maxx WTE8417MNL

Algemene score

10,0
Dit is onze eerste droger en hij werkt perfect! Hij droogt snel, goed en heeft verschillende droogstanden. Ook maakt hij niet teveel lawaai. We zijn super tevreden met onze Bosch droger!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

dani 21-06-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Na 6 jaar kapot!!

Geschreven voor: Bosch Maxx WTE8417MNL

Algemene score

6,2
Eerste 5 jaar ok. Daarna eerst de deurhendel kapot en nu na 6 jaar ook de computer. Reparatie kost 125 euro. We hebben pech zei de monteur. Ik moet dus nu een nieuwe kopen voor een droger die maar 6 jaar oud is, erg jammer!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Donk 10-02-2016

Uitstekende snelle droger

Geschreven voor: Bosch Maxx WTE8417MNL

Algemene score

10,0
Onze droger is op zijn plek gezet, stekker erin en het apparaat werkt. De droger werkt goed en snel. De bediening is simpel.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Benardus 24-10-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,0
Wat een teleurstelling deze Bosch. De behuizing van deze condenswasdroger WTE8417MNL van Bosch wordt zo extreem heet dat je hem ook prima als kachel in de woonkamer kan plaatsen!! Het droogresultaat viel ook nog eens tegen. De service monteur die wij, in juli 2014, direct na aankoop lieten komen vertelde dat er 'niets' aan de hand was en dat huishoudelijke apparaten, aan de buitenkant tot 70 graden heet mogen worden!! Het slechte droogresultaat is door de monteur, via een een speciale instelling gelukkig wel verbeterd. Heb je kleine kinderen of ben je klein behuisd, koop deze wasdroger dan beslist niet.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Monique8 27-02-2014

Bosch droger

Geschreven voor: Bosch Maxx WTE8417MNL

Algemene score

8,0
In de omschrijving staat dat deze droger stiller is dan andere drogers. Dat vind ik niet, hij maakt best veel geluid. Zou me normaal niet opvallen maar omdat het in de omschrijving staat let je er toch op.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer