Siemens WT46W381NL - Reviews

9,2 Lees 21 reviews
Best Reviewed mrt 2014 Siemens WT46W381NL
Best Reviewed maart 2014
Laagste prijzen
Specificaties
Uitvoering
warmtepompdroger
Energieklasse
A+ (new)
Geluidsniveau
65 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 21 reviews

9,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wissink64 30-05-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, goede informatie verstrekking Siemens, een sieraad voor de berging. Onze hondje Bikkel zit graag voor de droger te kijken wat er allemaal ronddraai :-).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M.B1969 13-05-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
na dat onze zannussi wasdroger defect was gegaan,direct gezocht naar een vervanger,alleen nu met een watertank aan bovenzijde inplaats van onderzijde,dit om waterlekkage te voorkomen.heb goede ervaring met siemens
dus keuze was snel gemaakt,maar door advies van verkoopster toch maar voor een warmtepompdroger
gekozen,ivm energie verbruik.mijn oog viel al direct
op de siemens ,ivm mooie strakke uitstraling en
simpele bediening,knoppen voelen degelijk aan en dat spreekt mij wel aan.mooie ruime trommel en deur van glas.wat mij ook erg aansprak was de zelfreinigende condensor.
nu enkele keren gebruikt en alleen maar vol lof over het droog resultaat,(vergeleken met de laatste jaren van mijn al 16 jr oude zannussi).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Emieltje 22-04-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
De was komt echt heerlijk droog en fris uit de droger. De bediening van het apparaat wijst zich zelf en een groot bijkomend voordeel vind ik dat de was zelfs niet of nauwelijks meer gestreken hoeft te worden. Optimaal gebruiksgemak dus !
Prettige bijkomstigheid is de strakke vormgeving van het apparaat en de display. Je loopt er tenslotte dagelijks langs.
Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen, maar als deze droger net zo lang mee gaat als mijn vorige (ook een Siemens) dan heb ik de komende veertien jaar geen nieuwe nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
wolf80 18-04-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
prima droogapparaat! moet er wel aan wennen dat de waterbak geleegd moet worden, had hiervoor nl een afvoerdroger in gebruik. en dat de starttijd uitgesteld kan worden vind ik een groot pluspunt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
EstherEnRin 18-04-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Mijn eerste indruk: een mooi ogende en goed werkende machine. De vormgeving is ergonomisch en praktisch: de grote invoeropening en het overzichtelijke bedieningspaneel. De trommelverlichting is een toegevoegde waarde aangezien de machine in een donkere ruimte staat.
De was is prachtig droog, veel beter dan onze oude 15+ jaar oude droger. Er zit nauwelijks pluis aan het filter en bovendien is het apparaat heerlijk stil.
Een absolute aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
pewe777 10-04-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Na al de eerste keer de droger te hebben gebruikt as ik al zeer tevreden van t gemak en de droog prestatie.
Dus hoop er lang plezier en gemak van te hebben.

Mvg Wendy

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
peggy76 04-04-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Ik vind het een geweldige droger geen condens meer in de ruimte vrij stille machine en makkelijk in gebruik echt super!! en ook geen onder kleppen die nog moeten worden schoongemaakt dit doet de machine volledig zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ph4ge 01-04-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Niks te klagen, doet wat hij moet doen. Ook zuinig en ziet er strak uit. De wasmachine en de droger van Siemens vormen een prima combinatie.

Droogresultaat: Geen ervaring met andere drogers, maar het is droog en zacht.
Mogelijkheden: Kan drogen, meer heb je niet nodig.
Gebruiksgemak: Zelfs ik snap het.
Vormgeving: Ziet er straks uit met de zilverkleurige voorkant. Blijft echter een gebruiksproduct die je niet in je woonkamer zet.
Duurzaamheid: Zeer zuinig voor een droger, weet nog niet of dat zo blijft en of hij lang mee gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
e1975 30-03-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
mooie machine, doet zijn werk naar behoren, goede koop geweest. grote trommel inhoud waardoor ik in een keer alles kan drogen, heb namelijk ook een wasmachine met 7 kg belading.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
E. Ernest 05-03-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De droger sinds een week in het bezit. Tot nu toe 3 keer gebruikt en erg tevreden. Droogt snel en goed, duidelijk in gebruik. Het schoonmaken van het pluizenfilter gaat makkelijk en ook het leegmaken van de waterbak.
De vorige Siemens droger heb ik 16 jaar gebruikt, werkte nog prima alleen de sluiting was stuk. Gekozen om een nieuwe te kopen en niet te laten repareren vanwege de leeftijd, niet omdat het niet meer kon. Hopelijk gaat deze net zo lang mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Poelins 10-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over dit apparaat. Was voorbereid op een lange droogtijd ivm andere techniek, maar niks is minder waar. Mooie grote trommel, keuze uit heel veel programma's en extra's. Makkelijk schoon te maken (pluizenfilter). Ontzettend tevreden. Na 5 apparaten in de keuken van Siemens nu dus ook een warmtepompdroger van Siemens, helemaal gelukkig.
Ik hoop dat ik er lang van mag genieten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Maurien 07-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Gisteren de nieuwe droger aangeschaft. Onze oude was na 15 jaar trouwe dienst op. Na enthousiaste verhalen van de buurvrouw een warmtepomp droger genomen. Het 1e wat natuurlijk al super is de energielabel Klasse A. Dus hopen dat het op de energie rekening nu ook te merken is. Maar dat lijkt me wel. Ook de keuze mogelijkheden voor de droogprogramma's zijn royaal en is zeer makkelijk in te stellen. Hij ziet er netjes uit en de glazen maakt het leuk om naar te kijken de lamp scheelt ook best want de droger staat bij ons toch in een donker hoekje. Tot op heden ben ik zeer tevreden over deze aanschaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Petra Westland 03-02-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Ik vind 'm geweldig, hij droogt snel en effectief!Het apparaat ziet er gestroomlijnd uit en is gemakkelijk in 't gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marcel0308 30-01-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Eerste indruk was top, mooie wasdroger.
Na eerste gebruik alleen maar meer enthousiast geworden.
Gewoon een super wasdroger!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Vrouw 1979 29-01-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
De was komt er droog uit en draait bijna muisstil. Een hele fijne aankoop! Hij staat op de wasmachine en dat gaat prima, trilt niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gerdine Gouw 28-01-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb wat geëxperimenteerd met de mogelijkheden. Wat de kortste droogtijd is, zodat het ook echt droog is. Het is erg leuk om te doen en de energiemeter gaat echt minder snel. De vormgeving is heel goed ook het lampje in de droger is heel handig. Ik ben er echt heel erg blij mee.

Ik ben zeer content met deze wasdroger. De droger heeft veel mogelijkheden en is zeer zuinig in verbruik. Ons energieverbruik is door het vervangen van onze wasdroger zichtbaar verminderd.
De droogresultaten zijn zeer goed op alle fronten, bij korte droogtijd bijv. bij ondergoed doet de machine uitermate goed zijn werk. Een langere droogtijd is zeer geschikt voor handdoeken, ze komen er warm en zacht uit.
Wat het onderhoud betreft, adviseer ik om na elke droogbeurt het stof uit de filter te verwijderen en het opgevangen water in het reservoir weg te doen. Het water is zeer bruikbaar voor andere schoonmaakwerkzaamheden.
Dus ook een kleine besparing op het waterverbruik van de wasmachine, omdat het wasgoed nat in de droger gaat en de droger het water weer opslaat in het reservoir. Een prachtig systeem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bartplus 07-01-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Het apparaat ziet er geweldig en degelijk uit.
Maar.. dat zijn we van Fa Siemens gewend hebben diverse apparaten van wasmachine afwasmachine wasdroger en nog 3 andere apparaten van dit merk.
We zijn met al de aangekochte apparatuur meer dan te content. Alles werkt probleemloos vandaar dat er geen ander merk binnen de deur komt.Laatste 2 Wasmachine en droger zijn voor mijn zoon aangeschaft met het doel ook dit gezin gelukkig te maken met Siemens apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M Michielsen 07-01-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,6
ik ben zeer tevreden over mijn Siemens droger, hij is weer verbeterd. het zuiver maken van de filter is nog makkelijker en droogt prima. ik hoop dat hij weer zo lang meegaat als mijn vorige Siemens droger. dat was net als deze een prima kwaliteit/prijs aankoop. een aanrader

M Michielsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
HRteH. 06-01-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Nog maar kort in bezit, apparaat moet zich nog bewijzen,drogen gaat redelijk snel tov. Een afvoerdroger. Apparaat is simpel te bedienen en de geluid productie valt mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Nadia Vorm 13-12-2013 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Als je wilt dat de was echt droog is, moet je altijd kastdroog + gebruiken. Bij gewoon kastdroog vind ik de was toch nog wat te vochtig.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews