Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens WT46W282NL

9,2 Lees 9 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasdrogers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johan684 01-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Dit is de eerste warmtepompdroger en het bevalt nu al goed. Door de mogelijkheden van het apparaat is de droogtijd dynamisch en valt in werkelijkheid enorm mee. Het droogresultaat is aanzienlijk beter dan van de oude.
Geschreven voor: Siemens WT46W282NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam Janvier 02-07-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Ziet er mooi en strak uit.
Als we er net zolang plezier van mogen hebben als de oude (15 Jaar)mogen we niet klagen.
Verlichting is ook mooi aandacht aan besteed.
Droog resultaat na een paar keer is ook goed.
tevens het wol droog rek ook voor schoenen te gebruiken is over nagedacht zodat je niet het gebonk hoor?
Het is een super apparaat.
Geschreven voor: Siemens WT46W282NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zweepje 03-06-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Een pre van de tegenwoordige siemens machines is het instellen wanneer de was of droger of zelfs de afwas ge reed moet zijn.
Je moet even uit puzzelen wat alle teken op de labels betekenen maar de kan je prima vinden in jullie handleiding, is ook heel makkelijk schoon te houden de makkelijk te openen pluizenfilter.
Water leeg gooien in de wasbak (heb een Condensdroger)en leeg ruimen door een zeer grote ingang prima, was is prima droog, ga nog alle programma's uitproberen.
Je eigenlijk ben ik uitermate gecharmeerd van mijn afwas,wasmachine en droger zijn alle 3 nieuw deze (mei )maand een tevreden glimlach
Geschreven voor: Siemens WT46W282NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

L. van Gent 13-05-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
De zelfreinigende condensor is super! De filters zijn solide en makkelijk te reinigen. Wolrek ga ik zeker proberen!
Geschreven voor: Siemens WT46W282NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Babette72 21-04-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Vooral de functie mix heel fijn. Aangezien wij met 5 ( veel sportende)personen in een gezin nogal uiteenlopende kledingstukken gebruiken.
Wel even wennen aan het legen van de zelfreinigende condesorlade
Geschreven voor: Siemens WT46W282NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JC Bakker 07-04-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Weer voor Siemens gekozen. Onze vorige droger heeft het na 22 jaar nog steeds niet opgegeven, maar heeft plaats moeten maken voor een energiezuinig alternatief. Tevens aanmerkelijk stiller. Droogresultaat is uitstekend, hij heeft daar alleen veel langer de tijd voor nodig dan onze afvoerdroger, maar in combinatie met de grote trommel en de eenvoudige bediening, een zeer goede keus.
Geschreven voor: Siemens WT46W282NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tess de Jong 30-03-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik ben zeer blij dat ik in deze droger ook mijn kleding kan drogen zonder dat ze krimpen of lelijk worden. Ik heb deze week de droger al een aantal keer gebruikt. Ik woon namelijk heel klein en zat elke week een paar dagen met een wasrek kleding in mijn kamer, zo ongezellig. Dat is vanaf nu verleden tijd. Mijn kleding is prima droog geworden in de droger en ziet er nog hetzelfde uit als voor ze in de droger gingen.
Toen de witgoedspecialist mij vertelde over de mogelijkheden van deze droger was de keuze snel gemaakt en ik heb nog geen minuut spijt.
Geschreven voor: Siemens WT46W282NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Bruil 19-02-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,4
Wat een aanwinst!

Ik twijfelde bij de aankoop tussen een condensdroger en een warmtepompdroger.
De condensdroger is goedkoper in aanschaf maar de warmtepompdroger is energiezuiniger (bij meer dan 3 droogbeurten per week had ik gelezen). Bij min. 7 droogbeurten per week bij ons thuis, was de keuze voor mij snel gemaakt.

Ik vond het erg spannend om deze droger in gebruik te nemen.
Hoe lang doet hij er over? Hoe droog komt het wasgoed eruit? Hoe gekreukt komt het wasgoed eruit?

Mijn conclusie is: top apparaat!!!
*Heel stil apparaat. Af en toe maakt hij een beetje herrie, dan is hij namelijk zijn condensor aan het reinigen (self cleaning condensor).
*Produceert nauwelijks warmte in de omgeving. Bij mij staat hij in een kleine ruimte, en als mijn oude condensdroger draaide werd het daar erg warm.
*Werkt super snel. Een volle belading met katoenen kleding/handdoeken is met 1-1.5 uur klaar (wel gecentrifugeerd op 1600 toeren).
*Wasgoed komt er goed droog uit bij verschillende programma's.
*Wasgoed komt er netjes uit, weinig gekreukt.

Waar ik heel erg blij mee ben: het drogen van dekbedovertrekken. Deze drogen perfect op het kreukherstellend programma. Ze draaien ook niet helemaal in elkaar tot een bal. Geweldig.

3 maanden in gebruik en geen dag spijt!!!
Geschreven voor: Siemens WT46W282NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Top droger 09-02-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Zins een paar dagen in bezit maar het is een,
Fijne, stil en gebruiks vriendelijke machine.
Aanrader.
Geschreven voor: Siemens WT46W282NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer