Bosch WTW85495NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTW85495NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wendy 05-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Moderne uitstraling; makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85495NL

Algemene score

10,0
Na 25 jaar een ouderwetse wasdroger met een slang naar buiten nu een warmtepompdroger. Goed geadviseerd door Bakker Elektro. Gevallen op het zuinige verbruik (dat moet natuurlijk nog wel blijken) en vele mogelijkheden. De droogtijd valt mij niet tegen als ik condensdrogers van vrienden wel eens bezig zie. Ik plus er wel altijd wat extra droogtegraad bij want anders is het net niet lekker droog. Ik vind het een enorm slim apparaat. Ik hoop er nog lang plezier van te mogen hebben.

Pluspunten

  • Energieklasse
  • Grote trommel
  • Je kunt er natte wierenschoenen in drogen
  • Ziet er mooi uit
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Bij ons thuis niet op afvoer aan te sluiten
  • Hierdoor steeds met de hand waterbak legen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JCPM de Beer 16-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemak dient de mens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85495NL

Algemene score

9,0
Gemakkelijke bediening, grote droogtrommel, korte droogtijd, dus zuinig in gebruik. Verhouding aankoopprijs en opbrengst voor
gebruik is uitstekend.

Pluspunten

  • alleen maar pluspunten

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hummeltjes 10-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Verlichte trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85495NL

Algemene score

10,0
Gezien onze leeftijd ( 75 en 77 ) hebben wij voor deze warmtepompdroger met verlichte trommel en onderhoudsvrije condensor gekozen.
Onze vorige droger was nog met verwarmingselement en luchtafvoer door de muur en 33 jaar oud.
Gezien het brandgevaar van deze oude droger kunnen wij op onze oude dag weer rustig op visite gaan want het gevaar van brand is geweken. Wij zij er dan ook heel blij mee.

Pluspunten

  • alleen de pluisfilter schoonhouden
  • geen luchtafvoer
  • geen wateropvangbak leegmaken
  • zelfreinigde condensor
  • heel mooi desing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim v d gevel 08-11-2020

heel goed

Geschreven voor: Bosch WTW85495NL

Algemene score

10,0
drogt goed en zuinig weinig geluid geef geen hitte af [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

w v d gevel 05-11-2020

hel goed

Geschreven voor: Bosch WTW85495NL

Algemene score

10,0
hij droog goed hij is zuinig in stroom en een stille droger [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Erwin S 02-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, zeer zuinig, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85495NL

Algemene score

8,0
Het is een machine waarvan je verwacht wat ie moet doen, makkelijk, eerlijk, en groot pluspunt. Droogt goed makkelijk in gebruik!!

Pluspunten

  • Eerlijk
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi design
  • Weinig energie verbruik
  • Stil

Minpunten

  • Is geen minpunt te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Degroot 01-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel keuze programma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85495NL

Algemene score

8,0
Overzichtelijk, qua keuzes. Met rooster voor fragiele kleding. Zuinig in gebruik. Zelfreinigend, heel prettig!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ed 31-10-2020
  • Product gekocht

Schitterende wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85495NL

Algemene score

9,0
Na onze Bosch vaatwasser, magnetron, inductieplaat, vriezer en koelkast nu een wasmachine/droger set van Bosch gekocht omdat onze vorige set (14- resp. 20-jaar oud!) aan vervanging toe was. Inmiddels een aantal wassen dedraaid en gedroogd. Deze set bevalt ons uitstekend en is een aanrader.

Pluspunten

  • voldoende programma's
  • meegeleverde wolkorf

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 31-10-2020

prima ding met lawaai

Geschreven voor: Bosch WTW85495NL

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over de droger en het droogkwaliteit. Alleen het geluid ben ik niet zo tevreden over. Een warmtepomp maakt gebruikt van de compressor die van tijd tot tijd goed te horen is al een oude koelkast. Het geluid is niet prettig en doet zelfs pijn aan mijn oren. Monteur is er ook bij geweest, maar die kon alleen maar vertellen dat ik er maar moest mee leren leven. Ik zorg dus dat ik heel ergens anders ben als de droger aanstaat, maar als deze klaar is, ben ik erg blij met het droogresultaat. Kortom, mooi apparaat, doet wat het moet doen, alleen jammer van het geluid [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

B.Brouwer 31-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed ogende warmtepompdroger en overzichtelijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85495NL

Algemene score

9,0
Heb deze gekocht omdat alles wat je nodig hebt voor het drogen van was erop zit en na goed advies van Lampe Expert te Assen.

Pluspunten

  • Overzichtelijk Displaytje
  • Makkelijk bedieningspaneel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joke Aders-Lankhorst 28-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

energiezuinig

Geschreven voor: Bosch WTW85495NL

Algemene score

9,0
Heel ons huwelijksleven hebben we al Bosch; het is degelijk en modern en het design is avant-garde.
Mocht er al eens pech optreden, dan wordt dat efficiënt verholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steffie 22-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WTW85495NL wasdroger

Geschreven voor: Bosch WTW85495NL

Algemene score

10,0
Excellent product in zijn klasse.
Keer op keer een perfect resultaat. De volgende keer weer een Bosch

Pluspunten

  • Droogt uitstekend

Minpunten

  • kan wel wat lawaai produceren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 18-10-2020

Modern

Geschreven voor: Bosch WTW85495NL

Algemene score

8,0
De droger ziet er heel mooi uit. Veel programma's. Voor echt droog moet ik wel steeds de droogtegraad op 3 sterren zetten. Dat valt mij iets tegen. Maar machine is wel heel slim.
Wij hebben de afvoer niet aangesloten dus we moeten wel steeds de waterbak legen. En die zit dan behoorlijk vol dus een voorzichtig klusje om geen water te morsen op de vloer. Deze warmtepompdroger is een heel verschil tov. de ouderwetse droger met slang naar buiten. Stroomverbruik kan ik nog niet beoordelen, nog te kort in ons bezit.
Ben wel heel blij met deze moderne droger. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marjan 11-10-2020

Top

Geschreven voor: Bosch WTW85495NL

Algemene score

10,0
Erg blij met het droogresultaat tot dusver! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer