Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch WTB86222NL

8,4 Lees 51 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasdrogers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 51 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vakantiebureau Texel 30-06-2014
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,6
Prima droger, licht in gewicht daardoor kan hij zonder problemen bovenop de wasmachine staan. Water-en stofreservoir gemakkelijk te legen.
Geschreven voor: Bosch WTB86222NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FW 25-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Lekkages door condensor/warmtewisselaar

Algemene score

4,0
Nog geen jaar uit en lekkage van grote hoeveelheden water aan de onderzijde. Oorzaak: Condensor/warmtewiselaar (vernieuwen). En de problemen komen terug !!

Minpunten

  • lekkages
  • condensor/warmtewisselaar
Geschreven voor: Bosch WTB86222NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Henriette1710 23-04-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,0
Wat ik niet goed vindt is de herrie die dit apparaat maakt, ik baal enorm van mijn keuze.
Wij wonen in een huis met houten vloeren en ik en mijn buren horen de droger door onze huizen heen ! De sluiting van de deur vindt ik beetje krakkemikkig en de filter vindt ik niet handig geplaatst, blijft veel stof eronder hangen. Al met al een ontevreden klant
Geschreven voor: Bosch WTB86222NL

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

edwinjoyce 12-03-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
Fijne droger, droogresultaat is goed. elektronische vochtmeting dus de droger staat niet onnodig aan. Heel fijn ius het licht en de glazen deur zodat je kan kijken hoe het binnen er aan toe gaat. Ik mis alleen een programma voor bijv. babykleding en jeans. Deze zat op mijn vorige droger wel en was zeer handig! Nu zit op deze droger wel een programma voor sportkleding wat ook weer heel handig is!
de droogtijden zijn redelijk kort maar de was is wel droog. ik vind de trommel af en toe statisch geladen....
Geschreven voor: Bosch WTB86222NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilp 1973 26-01-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,8
Zeer stil en redelijk snel droge was. Gemakkelijke bediening en vele mogelijkheden. Goed toepasbaar boven op de wasmachine. Machine is niet zwaar.
Geschreven voor: Bosch WTB86222NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deduur 30-12-2013
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,8
De Bosch droger werd door de twee bezorgers meteen naar de zolder gebracht en aangesloten. Zij namen ook onze oude droger mee. Wij hebben de droger nu bijna twee maanden en zijn er heel tevreden over. Hij droogt prima en de was komt eruit op de gewenste droogte. Er zijn veel verschillende droogprogramma’s, in het begin was het wel even uitzoeken welk programma het beste bij welke was paste, maar nu we dat eenmaal weten is het heel eenvoudig het juiste droogprogramma in te stellen. De bediening door middel van een draaiknop voor de programma’s en een aantal druktoetsen voor extra toepassingen is heel eenvoudig en duidelijk. Wij kunnen nog niet echt iets zeggen over de duurzaamheid.
Geschreven voor: Bosch WTB86222NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Roel Verschoor 24-12-2013
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Prima apparaat, doet wat ik ervan verwacht. Droogt heel goed, gaat redelijk snel en maakt niet veel lawaai.
Geschreven voor: Bosch WTB86222NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Valerie Mensink 24-12-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Prima wasdroger, kan grote hoeveelheid verwerken en is vrij stil vergeleken met de vorige wasdroger.
Geschreven voor: Bosch WTB86222NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willemijn1949 21-12-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
De wasdroger pas 1 week in bezit. Is nu nog een beetje expirementeren met de
programma's. Maar dat komt vast wel goed. Door de grote vulopening en grote
trommel kunnen ook grote stukken textiel gedroogd worden. Machine maakt
weinig geluid. Prettig dat ook een kort programma gedraaid kan worden. Wat de duurzaamheid betreft kan nog geen goed oordeel worden gegeven, omdat dit
eerste Bosch apparaat is.
Geschreven voor: Bosch WTB86222NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Vakantiebureau Texel 16-12-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Mooie wasdroger, met grote deur en een handig lampje in de trommel. Licht in gewicht, hij kan makkelijk op de wasmachine staan.
Geschreven voor: Bosch WTB86222NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MaMo 68 14-12-2013
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Prima droger, werk heel stil, hebben deze droger 4 keer
gebruikt en het resultaat was echt naar volle tevredenheid, een aanrader voor iedereen die een droger moet aanschaffen.
Geschreven voor: Bosch WTB86222NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kruijfie 14-12-2013
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,6
drogen nog niet alles uit kunnen testen keuzes genoeg erg makkelijk in gebruik en heel gemakkelijk om schoon te maken duurzaamheid moet nog blijken.Tot nu toe erg tevreden.
Geschreven voor: Bosch WTB86222NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Dewildt24 14-12-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Het wasgoed komt na drogen er soms nog lichtvochtig uit. Qua duurzaamheid zijn er betere alternatieven, zoals een warmtepompdroger, al is deze wasdroger wel er goed in zijn klasse.
Geschreven voor: Bosch WTB86222NL

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anoniem 14-12-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Ik vind het een prima droger en dat blijkt wel uit de beoordeling. Alleen de 10 voor duurzaamheid moet eigenlijk nog blijken. Ik heb daar wel vertrouwen in omdat mijn vorige droger ook een Bosch was.
Geschreven voor: Bosch WTB86222NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Libellientje 13-12-2013
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Prettige en gebruiksvriendelijke droger. Veel programma-mogelijkheden. Ook fijn dat er een piepertje afgaat als het programma klaar is.Alleen jammer dat het lampje alleen aangaat bij het vullen, maar niet als ik de droge was eruithaal.Ook komt er een nare geur vrij tijdens het droogproces wat ook in de was gaat zitten. Volgens de klantenservice moet dat na een aantal droogbeurten over zijn. Ook wordt de buitenwand erg warm.
Geschreven voor: Bosch WTB86222NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Aletta 1943 13-12-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

6,4
Mooie machine, leuk met verlichting. Maakt weinig lawaai. Veel droogprogramma's. Vertrouw erop, dat hij lang meegaat. Ik heb alle keukenapparatuur plus mijn wasmachine van Bosch en die gaan al jaren probleemloos mee. Voor duurzaamheid geef ik het cijfer 1 omdat ik na een paar weken niet weet, hoelang hij meegaat.
Geschreven voor: Bosch WTB86222NL

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Jansen25 13-12-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Mooie grote droger, erg handig met verlichting in de trommel. Is vrij stil tijdens het drogen, goede tijdindicatie. Veel verschillende mogelijkheden met droogprogramma's. Echt een aanrader!
Geschreven voor: Bosch WTB86222NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kendry 13-12-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
fijne droger.
de grote inhoud is een pre omdat er ook dekbedden in kunnen.
een minpuntje vind ik dat er geen gebruiksaanwijzing bij zit.
nu moet je maar gissen hoe te gebruiken.
Geschreven voor: Bosch WTB86222NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Straver 2013 13-12-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over de Bosch condens droger
alleen 1 opmerking het opvangen van de stofpluizen vind ik niet optiemaal, ze blijven te veel in de trommel hangen misschien is het omdat ik hem nog niet zoveel gebruikt heb, nieuwigheid we wachten het nog even af....
Geschreven voor: Bosch WTB86222NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

welkomrojn 13-12-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Sinds 4 weken deze droger in bezit. Het is een duidelijke machine met een heerlijk grote trommel en grote vulopening. Prettig is ook de verlichting. Het is even uitzoeken welk programma voor welke was goed is maar het wijst zich eigenlijk vanzelf. De opvangbak met condenswater is eenvoudig te verwijderen en te legen. Lekt niet als ik van de machine naar de wastafel loop. Ook de pluizenzeef is eenvoudig te legen.
Mijn man wilde de machine op de afvoer aansluiten maar volgens de site van BOSCH kan dit niet. Maar er zit wel een afvoerslang aan de achterkant van de machine. Maar omdat de opvangbak makkelijk te legen is hebben we het zo gelaten.
Hij geeft wel veel warmte af maar dat is niet hinderlijk. De machine is stil.
Wat betreft duurzaamheid kan ik nog geen oordeel geven want ik heb de machine net een maand. Maar mijn vorige BOSCH droger was 24 jaar oud en nog steeds niet kapot. Wij hebben deze vervangen voor deze machine omdat het een goede aanbieding was en wij ervan uitgaan dat deze droger veel zuinig zal zijn.
Geschreven voor: Bosch WTB86222NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews