Siemens WT45W475NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 139 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT45W475NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mariska Jogems 07-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie kwaliteit, droogt supersnel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W475NL

Algemene score

8,0
De was droogt erg snel. Ik was de eerste keer echt enorm verbaasd hoe snel hij droogt. Een klein wasje is echt met een half uurtje droog. Soms is niet alles helemaal droog, bijvoorbeeld een dikkere handdoek. Het is lastig om deze dan nog droog te krijgen omdat de droger automatisch afslaat als het droog is. Misschien kan ik daar nog wat mee met de instellingen. Deze droger voelt erg degelijk aan. Alleen al de manier hoe het deurtje sluit getuigt van kwaliteit. Moeilijk uit te leggen, je moet het voelen. Ik vind de tiptoetsen wel even wennen. Je moet weten hoe en hoe lang je deze in moet drukken voordat de droger aan gaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

G,v d Wal 27-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens-Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W475NL

Algemene score

10,0
Goed werkende machine,werkt perfect,voor een zeer concurrerende prijs.
Makkelijke bediening.
Energie klasse A++
Netjes gebracht en geplaatst door BCC.
Mogelijkheid voor condens opvang in inwendige condensbak,of directe lozing in dezelfde afvoerbuis als de wasmachine.
Wij zijn er zeer blij mee.(ook met de niet verwachte teruggaaf actie van 75€)

Pluspunten

  • Bedienings gemak, Energie klasse A++,
  • 8 kg laad vermogen,Mooi en modern design.
  • Maar 64 DB geluid. Zeer nette prijs.
  • SIEMENS-Betrouwbaar merk
  • 2 filters,waarvan 1 automatisch gereingd word!

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Velmans 27-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W475NL

Algemene score

9,0
Mooie machine om te zien, mooie grote deuropening, de was is snel en goed droog, machine is erg stil.
Ben zeer tevreden over de machine.
Onze vorige machine was ook een Siemens van twintig jaar oud begon nu een beetje te piepen en verbruik wat meer energie.

Pluspunten

  • droogt zeer goed
  • korte droog programa,s
  • veel keuze mogelijkheden verschillende programas

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

niek 21-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote opening, goed droog resultaat , erg stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W475NL

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar droger die stil is, goed droog resultaat heeft en een grote opening heeft.
Hij is erg simpel in bediening en ideaal dat er een kinderslot op zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ARoeb 30-03-2021
  • Product gekocht

Prima warmte pomp droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W475NL

Algemene score

9,0
Prima warmte pomp droger, genoeg capaciteit voor een gezin van 4 personen. Stil en zuinig. Droogt prima.

Pluspunten

  • Prijs
  • Merk
  • Stil
  • Droogt goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robin 23-03-2021

Goede droger

Geschreven voor: Siemens WT45W475NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede en makkelijk te bedienen droger
Met verlichting dat is echt ideaal
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ingrid P. 22-03-2021

Super wasdroger

Geschreven voor: Siemens WT45W475NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Begin maart 2021 in gebruik genomen Heel tevreden over deze wasdroger. Eenvoudig in gebruik. Prima geluidsniveau. Droogt goed.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dr Droger 22-03-2021

Super Warmtepompdroger

Geschreven voor: Siemens WT45W475NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De Siemens WT45W475NL is een goede en stille Warmtepompdroger droogresultaat is goed en als je het niet droog vind dan kun je altijd nog extra kort 20 Min bij draaien. In begin moet je dat zelf uitzoeken TOPPIE
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

A. Hartman 17-03-2021

Goede wasdroger voor een redelijke prijs

Geschreven voor: Siemens WT45W475NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze warmtepompdroger van Siemens kent vele droogprogramma's en is energiezuinig en stil. Ik had gehoord dat warmtepompdrogers een langere droogtijd nodig hebben dan condensdrogers. Maar daar merk ik bij deze droger van Siemens niets van. Mijn was is strijkdroog, droog of extra droog in ongeveer dezelfde tijd als mijn vorige droger van 15 jaar oud. Als deze warmtedroger ook 15 jaar meegaat, ben ik een heel tevreden klant.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Daphne 16-03-2021

Verademing!

Geschreven voor: Siemens WT45W475NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik had hiervoor nooit een wasdroger. Ik hing de was op op de zolder (zonder raam), hierdoor kregen we last van schimmel. Nu is alle was volledig droog als het uit de machine komt en hebben we dit probleem opgelost. Erg fijn! De was ruikt ook heerlijk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Angela 06-03-2021

Siemens Perfect

Geschreven voor: Siemens WT45W475NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze zuinige en optische mooie wasdroger van Siemens samen gekocht met wasmachine type WM14UP70NL en doormiddel van het plaatsen van het tussenstuk een geweldig stuk techniek in huis gehaald.
Na jarenlang gebruik te hebben gemaakt van Siemens apparatuur ook bij de vervanging weer voor Siemens gekozen.
Kwaliteit loont zich,prachtige producten tegen een betaalbare prijs.
Wij blijven voor Siemens gaan.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Onze Siemens 16-02-2021

Super warmtepompdroger

Geschreven voor: Siemens WT45W475NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Perfecte warmtepompdroger welke zijn werk uitstekend doet.
Zeer duidelijk en helder display.
Mooie grote en verlichte droogtrommel.
Kinderlijk eenvoudige bediening.
Wij zijn er heel erg blij mee
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marina 10-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W475NL

Algemene score

10,0
De wasdroger heeft een goede overzichtelijke programma keuze, is makkelijk in gebruik en werkt goed en is vrij stil. We zijn er super blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam. Walgers 09-02-2021

fijne droger

Geschreven voor: Siemens WT45W475NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het gemak dient de mens, een uitspraak die voor deze droger zeker opgaat. Hij is zeer stil en zuinig met energie. Makkelijk in gebruik met vele droog programma`s voor de keuze.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

rien 06-02-2021

top

Geschreven voor: Siemens WT45W475NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Nu ongeveer 2 weken in bezit, en zeer tevreden.
droger zelf geplaatst en aangesloten, is makkelijk te doen
hebben nog niet alle programmas gehad maar werkt tot nu toe heel goed.
het geluid valt ons ook zeer mee.
ook ziet de droger er mooi afgewerkt uit.
al met al zeer tevreden mee
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marcel01 04-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, droge was, trommelverlichting, veel programma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W475NL

Algemene score

9,0
Een stille droger waar de was zacht en droog uitkomt. Energiezuinig en makkelijk te reinigen filter. Zeer tevreden met deze wasdroger

Pluspunten

  • Stil
  • Zachte en droge was

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

S. Sule 03-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

snel en goed droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W475NL

Algemene score

10,0
Het is een zeer goede warmtepompdroger. Hij is snel en de kleren zijn goed droog. Er zijn veel programma's.

Pluspunten

  • snel
  • droogt goed
  • veel programma's

Minpunten

  • ken ik nog niet.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dara 02-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

SIEMENS WT45W475NL

Geschreven voor: Siemens WT45W475NL

Algemene score

10,0
Bedankt siemens voor deze apparaat stijl veel minder geluid en heel korte tijd maakt droog klaar .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Bos 01-02-2021

Beoordeling wt45w475nl

Geschreven voor: Siemens WT45W475NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Beantwoordt volledig aan de verwachtingen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Willy Rouwhorst 29-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

duidelijke programma keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W475NL

Algemene score

10,0
Het is een groot verschil tussen een standaard droger en een condens droger.
Deze machine is veel stiller en droogt goed, programmatijd is instelbaar.
Een stuk zuiniger dan de vorige droger.

Had ik veel eerder moeten kopen

Pluspunten

  • stroomverbruik
  • programmakeuze
  • stille machine
  • start uitstel en programma eindtijd is instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews