Siemens warmtepompdroger WT45W475NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens warmtepompdroger WT45W475NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Velmans 27-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens warmtepompdroger WT45W475NL

Algemene score

9,0
Mooie machine om te zien, mooie grote deuropening, de was is snel en goed droog, machine is erg stil.
Ben zeer tevreden over de machine.
Onze vorige machine was ook een Siemens van twintig jaar oud begon nu een beetje te piepen en verbruik wat meer energie.

Pluspunten

  • droogt zeer goed
  • korte droog programa,s
  • veel keuze mogelijkheden verschillende programas

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mooie warmtepompdroger 22-10-2020
  • Product gekocht

mooi model, veel programma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens warmtepompdroger WT45W475NL

Algemene score

8,0
ik heb dit product gekozen omdat de droger een goede beoordeling had, en de droger vele mogelijkheden heeft, en een
mooie luxe uitstraling heeft.

Pluspunten

  • vele opties
  • droogt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 21-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snelle wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens warmtepompdroger WT45W475NL

Algemene score

8,0
Gekocht vanwege de snelheid van het drogen. Was droogt snel, gaat sneller dan de wasmachine.
Machine bedient heel makkelijk.
Minpuntje is de kunststof deur, deze is gevoelig voor scheuren. Een glazen dubbelwandige deur zou beter zijn geweest.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Bediening is makkelijk

Minpunten

  • Kunststof deur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

niek 21-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote opening, goed droog resultaat , erg stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens warmtepompdroger WT45W475NL

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar droger die stil is, goed droog resultaat heeft en een grote opening heeft.
Hij is erg simpel in bediening en ideaal dat er een kinderslot op zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dayenne 21-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt uitstekend

Geschreven voor: Siemens warmtepompdroger WT45W475NL

Algemene score

9,0
De prijs/kwaliteit verhouding is prima voor een Siemens warmtepompdroger. Voldoende programma's. Droogt goed.

Pluspunten

  • droogt goed
  • goede prijs/kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Els 19-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens Warmtepompdroger WT45W475NL

Geschreven voor: Siemens warmtepompdroger WT45W475NL

Algemene score

8,0
Zeer fijne niet ingewikkelde machine. Makkelijk bedienbaar, stil en goed droogresultaat.
Mooie zelfde uitstraling als mijn wasmachine van Siemens waar we ook al een paar jaar veel plezier van hebben.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Haafje 17-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede droger voor een prima prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens warmtepompdroger WT45W475NL

Algemene score

9,0
We hebben meerdere apparaten van Siemens en die bevallen ons prima. Moesten ivm ons nieuwe huis een warmtepomp/condensdroger aanschaffen. Siemens onderscheidt zich niet altijd mbt de scherpste prijs maar in het geval van de WT45W475NL wel. Behalve €200 korting ook nog €75 cashback actie. We hebben er niet lang over na hoeven te denken......

Pluspunten

  • A++ machine
  • Moderne zuinige warmtepomp techniek
  • Zeer scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard 16-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn 7e Siemens apparaat voor mijn nieuwe woning

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens warmtepompdroger WT45W475NL

Algemene score

9,0
Wij hebben voor alle apparaten in onze nieuwe woning gekozen voor Siemens.
Hebben altijd goede ervaringen met Siemens apparaten gehad, en met de service die wordt geboden.
Onze huidige goed werkende, maar al wat oudere Miele droger met luchtafvoer, kunnen wij niet meenemen naar ons nieuwe appartement. Daarom voor deze nieuwe warmtepomp droger van Siemens gekozen.
Hebben hem nu een paar keer gebruikt, en zijn zeer tevreden over het resultaat.

Pluspunten

  • Duidelijke bediening
  • Geen overmatig geluid bij het drogen
  • Goede kwaliteit / prijsverhouding
  • Doet wat hij moet doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerrit 14-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi product, werkt redelijk

Geschreven voor: Siemens warmtepompdroger WT45W475NL

Algemene score

6,0
Het is een mooi apparaat en doet degelijk aan. De TouchControl tiptoetsen werken niet zo fijn als 'gewone knoppen', kost iets moeite. De meeste wasprogramma's drogen niet. Het is echt nodig om programma kastdroog extra te kiezen als je wilt dat je was daadwerkelijk droog wordt. Of het apparaat dan nog steeds zo zuinig is als aangegeven betwijfel ik. Maar als het apparaat lang mee gaat ben ik er tevreden mee.

Pluspunten

  • vrij stil
  • mooi product
  • zelfreinigende condensor

Minpunten

  • 1 programma droogt maar
  • tiptoetsen zijn moeizaam te bedienen

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Aafke 13-10-2020

Fijne wasdroger

Geschreven voor: Siemens warmtepompdroger WT45W475NL

Algemene score

10,0
Prima wasdroger. Ruim, stil. Droogt prima.
Wel vrij lange programma's. Schijnt normaal te zijn. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Esra 12-10-2020

Droger die 5 sterren waard is

Geschreven voor: Siemens warmtepompdroger WT45W475NL

Algemene score

10,0
Zeer te vreden met mijn droger. Het geeft niet veel warmte af. En droogt de was heel goed en ik merk dat mijn kleren niet krimpen en niet vervagen vergeleken met mijn voriger droger.
Eerst dacht ik dat de was niet goed droog werd maar je kan warmte instellen. Als je dat eenmaal doet blijft die ook ingesteld voor de volgende keer. Top product! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jose 07-10-2020

Geweldig apparaat!

Geschreven voor: Siemens warmtepompdroger WT45W475NL

Algemene score

10,0
Goede wasdroger, veel variatie in programma's, prima droogresultaat, aangenaam stil tijdens gebruik [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

07-10-2020 07-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasdroger, met super resultaat.

Geschreven voor: Siemens warmtepompdroger WT45W475NL

Algemene score

10,0
Was klaar gelegd voor de droger, direct na installatie van de droger, de was gedroogd, op het korte programma. Resultaat geweldig.

Pluspunten

  • snel droog
  • stille werking
  • mooi apparaat
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Oztoprak 07-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Programma's zijn duidelijk , scherm is handig te gebruiken

Geschreven voor: Siemens warmtepompdroger WT45W475NL

Algemene score

9,0
Ik heb al eerder hele goede ervaring met Siemens wasmachine. Vervolgens hadden we besloten om een warmtepompdroger te kopen, we zijn meteen naar een Siemens gaan kijken. Uiteindelijk kwamen we tot deze model die heel goed past bij ons wasmachine. Het lijken wel twee broertjes :). We zijn zeer tevreden over een warmtepompdroger van Siemens, energie zuinig, weinig geluid en droogt goed.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Weinig geluid
  • Goede droog resultaat

Minpunten

  • nog niet opgemerkt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 04-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg zuinig, grote opening. uitgebreid dislay

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens warmtepompdroger WT45W475NL

Algemene score

9,0
Past bij de gekochte wasmachine van siemens. Erg zuinig, grote opening. uitgebreid dislay. Uit ervaring van vorige siemens kan dit setje weer jaren mee.

Pluspunten

  • Mooi display
  • betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 30-09-2020

Prima droger!

Geschreven voor: Siemens warmtepompdroger WT45W475NL

Algemene score

10,0
De droger doet goed z'n werk en kent een veelvoud aan programma's. Dit maakt dat ook kwetsbare kleding gedroogd kan worden als dit nodig is. De droger beschikt over een zelfreinigend vermogen, wat het verwijderen van stofresten e.d. minder freguent nodig maakt. Tot slot is de droger relatief stil. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer