Siemens WT45W470NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT45W470NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alina 17-01-2021
  • Product gekocht

Erica

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W470NL

Algemene score

9,0
Altijd een Miele droger gehad, maar toch vrij duur in aanschaf. Ik heb bij de Consumentenbond en op Kieskeurig gekeken en deze droger kwam goed uit de test. Ook het feit dat het een warmtepompmachine is, sprak mij zeer aan. En zo fijn dat hij stil in het gebruik is. Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Stil
  • Handige programmering

Minpunten

  • Geen licht in trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super stil!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W470NL

Algemene score

8,0
Ik wilde een kleine maat wasdroger zodat deze niet uitsteekt boven de wasmachine. Dit model is niet te diep en past perfect bovenop de wasmachine. Hij droogt prima en is nog stillen en natuurlijk veel zuiniger dan mn vorige Siemens van 20 jaar oud!

Pluspunten

  • zeer stil
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • 2 pluizenbakjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

Droger 13-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Geschreven voor: Siemens WT45W470NL

Algemene score

7,0
We hebben meer apparatuur van Siemens, is betrouwbaar en gaat hopelijk lang mee.
Over het gebruiksgemak kan ik nog weinig zeggen omdat we de droger nog niet zo lang hebben.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

B.W. Boom 11-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger WT45W470NL

Geschreven voor: Siemens WT45W470NL

Algemene score

9,0
Prima droger voor goede prijs. Goede capaciteit en zuinig. Iets minder stil dan werd gedacht/gehoopt, maar kniesoor die daar over valt.

Pluspunten

  • Capaciteit
  • Zuinig in gebruik

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 10-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote vul opening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W470NL

Algemene score

9,0
De prijs kwaliteit verhouding is goed.
Bij het starten van het programma krijg je een indicatie hoe lang het programma kan duren.
Dit is in de praktijk vele malen korter, Tijdens het droog proces wordt dit bij gesteld.
De aangegeven deciebel wordt niet overschreden.
Het is even wennen aan de programma's na een oude wasdroger van 25 jaar oud.

Pluspunten

  • grote vul opening
  • groot vul gewicht
  • mooi schuin display
  • veel verschillende programma's

Minpunten

  • de aansluitwaarde is niet 800 watt maar 1000 watt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

gem 01-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk en droge was

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W470NL

Algemene score

9,0
Blij verrast met deze warmtepompdroger. De was komt er bij kastdroog al helemaal droog uit. De machine droogt veel beter dan mijn vorige droger. En enorm fijn dat het een zelfreinigende machine is. Een uitkomst om te zorgen dat de machine zuinig blijft werken!
Enige nadeel: ik had op basis van de informatie ingeschat dat de machine wat stiller zou zijn dan het geval is.

Pluspunten

  • goed droogvermogen
  • zelfreinigende functie

Minpunten

  • iets minder stil dan verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 12-11-2020

Degelijke machine

Geschreven voor: Siemens WT45W470NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Siemens staat voor kwaliteit. De warmtepompdroger bevalt ons tot nu toe goed. Hij droogt goed en is stil.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Peri 05-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W470NL

Algemene score

10,0
Lang twijfel voor een wasdroger te kopen.
Uiteindelijk gekocht.
Siemens wasdroger werkt heel goed en ook zuinig.
Ik ben heel erg blij me.
Heel snelle reactie en uitbetaling voor een cashback actie.
Top service

Pluspunten

  • Makkelijk om te gebruiken
  • Zuinig

Minpunten

  • Geluid kan iets minder zijn
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gezin-van-3 04-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

was droger klopt niet het was nmelijk natter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W470NL

Algemene score

8,0
Om een wasdroger te kiezen moet je eerst door het woud van reviews, daarna ga je bedenken wat echt nodig is en je misschien wel belangrijk vind maar niet wist. Geloof me ik heb lang getwijfeld en toch voor deze droger gekozen.

Na een week gebruik moet ik zeggen dat ie stuk rustiger is dan onze oude condensdroger. Het elektra verbruik moeten we natuurlijk nog zien maar dat de droger tegelijk met de wasmachine kan draaien (in onze situatie) scheelt ons nu al tijd...

Pluspunten

  • stil
  • simpel design

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Alko 29-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende droger en energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W470NL

Algemene score

8,0
De deursluiting van de lawaaiige oude condensdroger met een torenhoog verbruik ging kapot. Een goede reden om twee vliegen in één klap te slaan. Drogen is perfect. Is A+++ dus zuinig en hij is heerlijk stil.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Meerdere soorten kleding kunnen in de droger
  • Veel minder warm dan de oude droger
  • Droogt perfect

Minpunten

  • geen lamp in de trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivar 14-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, stille droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W470NL

Algemene score

8,0
Wij kochten deze droger omdat de oude kapot was. Aanmerkelijk stiller dan de oude. Makkelijk pluizenfilter.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

HappyConsumer 09-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superdroger

Geschreven voor: Siemens WT45W470NL

Algemene score

9,0
Nadat onze oude wasdroger van Bosch na 15 jaar was gesneuveld werd ons door de monteur aangeraden om een nieuwe warmtepompdroger van Bosch/Siemens te kopen. Je krijgt er gelijk 2 jaar extra garantie bij werd ons verteld. Uiteindelijk uitgekomen bij deze Siemens warmtepompwasdroger. Eenmaal aangesloten bleek het een genot in gebruik. Zeer stil en zuinig. De kleren komen er altijd droog uit en vergt bijna geen onderhoud. Zeer tevreden met deze droger en de service van Bosch/Siemens. De smartfuncties via de app geven je ook een beeld over je drogergebruik.
Echt TOP!!!

enige minpunt is dat de deur niet doorzichtig is. mijn vorige droger had dit wel. Uitendelijk draait het om het drogen en dat doet de Siemens wasdroger geweldig!!

Pluspunten

  • Zeer Stil
  • Zeer zuinig (A+++)
  • kan 8kg aan was drogen
  • Smartfuncties

Minpunten

  • Geen doorzichtige deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monika 06-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel en goed droog!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W470NL

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over het gebruik van mijn warmtepompdroger. Is sneller klaar dan ik vooraf had gedacht. Ook wordt de garage niet meer zo warm. Jammer dat verlichting ontbreekt.

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Stil

Minpunten

  • Twee filters schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Monika 03-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topklasse!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT45W470NL

Algemene score

9,0
Prijzige machine maar werkt perfect. Stil, droogt goed. Jammer dat er geen lampje inzit.
De bezorging was op tijd en hebben alles keurig aangesloten.

Pluspunten

  • Stil
  • Droogt goed

Minpunten

  • Geen verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

José 20-09-2020

Topapparaat

Geschreven voor: Siemens WT45W470NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Supermachine, ik had altijd een condensdroger totdat die drie jaar geleden stuk ging. Ik redde mij prima zonder. Maar nu wij gedurende de bouw vd woning in een stacaravan wonen is het noodzaak want ik krijg anders niets droog. Deze droger is stil en het programma is sneller klaar dan iedereen mij had gezegd met een warmtepompdroger. Over het verbruik kan ik nog niets zeggen, daarvoor hebben we hem te kort maar het droogresultaat is top! Ik wil niet anders meer
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer