Siemens WT8HXM90NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT8HXM90NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wilma 23-01-2021

Een aanrader

Geschreven voor: Siemens WT8HXM90NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel blij met mijn aankoop. Hij is stil en heel zuinig. Wat een fijne wasdroger. Ik kan het iedereen aanraden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dion 16-01-2021

Perfecte droger

Geschreven voor: Siemens WT8HXM90NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De droger doet waarvoor ie gekocht is, de was drogen. Sluit perfect aan op de Siemens wasmachine die we gekocht hebben. Communicatie tussen de twee loopt erg soepel. De app werkt erg prettig. De droger is relatief stil en gebruikt weinig energie.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marcel T 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Anno 2021 is deze droger techniek voor de man een genot...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT8HXM90NL

Algemene score

8,0
Na 15 jaar een nieuwe Siemens aankoop wasmachine en droger iQ700, design, geluid van in bedrijfname , de eindeloze mogelijkheden en natuurlijk de app met WIFI koppeling met de gekochte apparatuur....mooie snufjes die je blijven verbazen...en het werkt zoals de folder zegt...dikke +

Pluspunten

  • geluid
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Olivier 24-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT8HXM90NL

Algemene score

9,0
Eenvoudige bediening met weinig onderhoud. Ook aan te sluiten op een app om hem vanaf een afstand te kunnen bedienen. Ik heb hier alleen nog geen ervaring mee op dit moment.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Onderhoudsvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kimberly 17-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig te bedienen, mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT8HXM90NL

Algemene score

9,0
De droger werkt naar behoren en heeft een eenvoudig te bedienen paneel. De standen spreken voor zich. In combinatie met de bijbehorende wasmachine en app werkt het super fijn. Wat je in de wasmachine doet, pikt de droger op en zet het juiste programma klaar. De prijs-kwaliteitverhouding is goed. Geen spijt van de aankoop. Wanneer kastdroog wordt aangevinkt als droogstand, dan is het wasgoed ook echt kastdroog.

Pluspunten

  • Goed te bedienen
  • Mooie uitstraling
  • Kastdroog is ook echt kastdroog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mijn superfijne wasdroger 04-12-2020

Fijne wasdroger met vele droogprogramma’s

Geschreven voor: Siemens WT8HXM90NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie programma's voor ook voor tere stoffen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

LEILAH bOS 29-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

SUPERZUINIGE DROGER, 60 PROCENT ZUINIG ENERGIEVERBRUIK

Geschreven voor: Siemens WT8HXM90NL

Algemene score

10,0
mijn werk in de schoonmaak maakt deze keuze noodzakelijk. microvezeldoeken en dweilen, kunnen goed op het programma mix, efficient werken.plus de ruimte die nu
vri j komt, dat in ons kleine huis werd gebruikt voor waslijnen en was, kan nu optimaal gebruikt worden voor een betere efficientere indeling van ons huis

Pluspunten

  • ENERGIEZUINIG
  • TIJDSBESPARING
  • RUIMTEBESPARING
  • STOMERIJFUNCTIE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colette Schreurs 20-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasdoger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT8HXM90NL

Algemene score

9,0
Een fantastische droger. geweldig droogresultaat en weinig geluid en trilling van de doger. Een klein minpuntje is het schoonmaken van de filter. Een beetje lastig en altijd wat vochtverlies. Maar zeker een apparaat om aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.A.W. 't Hart 16-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Efficiënte warmtepompdroger

Geschreven voor: Siemens WT8HXM90NL

Algemene score

9,0
Mijn oude Siemens-condensdroger heeft het 21 jaar uitgehouden, hetgeen de prima kwaliteit van dit product illustreert. De vervanger moest daarom per definitie weer van Siemens zijn, geen twijfel mogelijk. Ik koos natuurlijk voor een energiezuinige warmtepompdroger volgens the state of the art. In tegenstelling tot wat ik gelezen had over de droogtijden van warmtepompdrogers, droogt deze machine sneller de mijn oude! De verlichte drommel is plezierig, de bediening gebruiksvriendelijk en hij maakt weinig geluid. Korom: ik ben dan ook spinnend tevreden over dit Siemens-product!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk in alle opzichten
  • Efficiënte, relatief snelle droger
  • Heldere handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 09-11-2020

Warmtepompdroger

Geschreven voor: Siemens WT8HXM90NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima apparaat dat ons uitstekend bevalt,doet zijn werk goed met een zeer laag energie verbruik
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Natasja 07-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en groot

Geschreven voor: Siemens WT8HXM90NL

Algemene score

10,0
Sinds gisteren heb ik de Siemens droger in huis en meteen gebruikt. Hij is stiller dan zijn voorloper en er kan veel in. Droogt uitstekend en is zeer makkelijk te bedienen. Top apparaat.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GregoryGerard 07-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De Bruin Electronics Den Haag

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT8HXM90NL

Algemene score

10,0
Met advies van Rob en zijn groot broer, heb ik besloten het Siemens Warmtepompdroger te kopen, omdat het heel zuinig, en duurzaam is. Het was aan den volgende morgen installiert en functioneert zoals besproken. Het is met WiFi en ik kijk uit naar het home system te gebruiken. De Siemen wasmachine van De Bruin functioneren ook zonder problem.

Pluspunten

  • WiFi
  • Heel zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnoud 03-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede droger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT8HXM90NL

Algemene score

9,0
De droger is erg stil wat een pluspunt is.
Er zitten erg veel mogelijkheden op die makkelijk en overzichtelijk met de standenknop en tiptoetsen in te stellen zijn.
Het home connect is voor ons niet van belang maar kan wel makkelijk zijn.
We hebben de droger nog maar een korte tijd in gebruik. Tot nu toe is de was elke droogbeurt keurig droog.
De duurzaamheid kan ik nu nog weinig over zeggen maar onze wasmachine van Siemens doet het ook al weer 7 jaar zonder problemen. Daarom verwacht ik dat dit bij deze droger uit de extra klasse ook zo zal zijn.

Pluspunten

  • Stil
  • Energie zuinig
  • Grote trommel
  • Verlichting in de droger
  • Waterafvoer met slang

Minpunten

  • Filters schoonmaken kost wat tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wamtepompdroger 01-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijn apparaaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT8HXM90NL

Algemene score

8,0
fijne stille wasdroger die doet wat het belooft. Mooi design en met wifi van afstand in te stellen. Veel mogelijkheden

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • programma's duren lang

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wil Kerssens 31-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT8HXM90NL

Algemene score

10,0
Mooie energiezuinige Warmtepompdroger.
Veel mogelijkheden om te drogen.
Fijn dat je de luizenfilter niet meer hoeft schoon te maken.
Weinig onderhoud.

Pluspunten

  • Weinig onderhoud ivm pluizenfilter
  • Energiezuinig
  • Water afgevoerd via afvoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toppers van Siemens 26-10-2020

Super droger

Geschreven voor: Siemens WT8HXM90NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een droger met veel droogprogramma"s Droogt niet alleen goed, maar ziet er ook nogeens goed uit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bert sr 26-10-2020

Siemens Warmtepompdroger iQ700

Geschreven voor: Siemens WT8HXM90NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Apparaat voldoet 100 % aan de verwachtingen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bert sr 26-10-2020

Siemens Warmtepompdroger iQ700

Geschreven voor: Siemens WT8HXM90NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Apparaat voldoet 100 % aan de verwachtingen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Kees 26-10-2020

Goed

Geschreven voor: Siemens WT8HXM90NL

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Er zijn veel keuzemogelijheden voor het drogen van diverse soorten stoffen. De droogtijd is relatief lang
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

mevr. van Wijk 12-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droogt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT8HXM90NL

Algemene score

8,0
We zijn zeer tevreden over de Siemens droger. We hebben een groot gezin en dus veel was, maar hij erg goed.

Pluspunten

  • droogt goed
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews