Bosch WTW85475NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTW85475NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 27-02-2021

stil en droogt goed

Geschreven voor: Bosch WTW85475NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] prima droger, makkelijk dat deze op de afvoer aan te sluiten is. Mijn vorige WPdroger had alleen een lade voor het condenswater
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Familie T 08-02-2021

Beoordeling na 1 week drogen

Geschreven voor: Bosch WTW85475NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze droger nu 1 week in gebruik. Hij droogt goed en snel. Is ook heel stil wat ook scheelt in een gelijkvloerse woning omdat je er dan niks van merkt. Er gaat 8kg was in wat voor ons gezin van 4 voldoende is. Geen spijt van de keuze om deze wasdroger aan te schaffen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

JoostV 20-01-2021

bosch warmtepompdroger

Geschreven voor: Bosch WTW85475NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] prima wasdroger handig de directe waterafvoer en het dubbele pluizenfilter
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Josje 03-01-2021

Droger

Geschreven voor: Bosch WTW85475NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Top droger. Makkelijk in gebruik en super stil. Blij dat wij hem gekocht hebben.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gretha 24-11-2020

Ben er nog niet van overtuigd

Geschreven voor: Bosch WTW85475NL

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik zoek nog naar de juiste instelling/programma. In het verleden diverse drogers gehad maar deze droger met warmte pomp is toch andere koek. De ene keer is het programma kastdroog ook echt kastdroog en de andere keer - met name kleine hoeveelheden - nog steeds nattig. Dan nog kort een handmatig droogprogramma erachteraan en dan is het enigzins droog. Verder een fijne machine maar ik ben nog zoekende.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Herman 24-11-2020

Fijne en stille droger

Geschreven voor: Bosch WTW85475NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Erg blij met mijn nieuwe droger. Prima service van Bosch
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tony 11-11-2020

Wat een mooi en doelmatige wasdroger.

Geschreven voor: Bosch WTW85475NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Gebruikers vriendelijke wasdroger.
Stil en de was is goed droog in een redelijke tijd !
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

cumhur 02-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Efficient, fast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85475NL

Algemene score

9,0
fast, easy to use, easy to clean. no need for any other apparatus, recommended highly. easily fit on other appliances

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pepperoni 30-10-2020

Superdroger!

Geschreven voor: Bosch WTW85475NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie vormgeving en simpele bediening en goed eindresultaat! Ook kwetsbare stoffen komen er heerlijk zacht uit, zonder gekrompen te zijn! Echt een hulp in je huishouding!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Frank Nissen 26-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos, goed drogen, geruisloos en snel gereed.

Geschreven voor: Bosch WTW85475NL

Algemene score

8,0
Dit type droger past geheel goed bij onze wensen. Dat is aan te bevelen voor andere mensen. Was prijstechnisch ok. En dus ook geen merk B. Is geruisloos, gemakkelijk te bedienen en snel gereed. Mensen koop ook zo'n ding, je hebt er zo mee een date. Hopen dat de ingeslagen weg in kwaliteit doorgaat.....dan blijven de Bosch en ik elkaars maat.

Pluspunten

  • snel gereed
  • gemakkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

gerard van dijk 21-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherm zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85475NL

Algemene score

10,0
droogt goed mooi design makkelijk in gebruik voordeel past zijn droog tijd aan naargelang de hoeveel kg je in droger stopt

Pluspunten

  • Droogt goed
  • Gemakkelijk in gebruik
  • mooi
  • regelt zijn eigen droogtijf

Minpunten

  • Geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chantal 16-10-2020
  • Product gekocht

Bosch warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85475NL

Algemene score

8,0
Fijne droger, zuinig en stil.
Uitgestelde start dus je kan hem instellen wanneer deze aan moet gaan.
Was is goed droog en alles kan er in.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Snel
  • Mooi vormgegeven
  • Droog

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R van Geldorp 26-09-2020

Super Droger

Geschreven voor: Bosch WTW85475NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een fijne wasdroger,alles komt mooi droog en zacht uit de machine.Ook makkelijk in gebruik daarnaast is hij ook heel stil en heeft weinig onderhoud nodig.Hopelijk net zoals de nieuwe wasmachine heb ik er nog vele jaren plezier van.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gertjan 24-09-2020

Super apparaat

Geschreven voor: Bosch WTW85475NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Dit mooie apparaat werkt fantastisch, maakt weinig geluid, droogt goed. Fijn dat het zo energie zuinig is!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

J Hanekamp 05-09-2020

Wasdroger is de zesde machine van Bosch bij ons.

Geschreven voor: Bosch WTW85475NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze droger is een perfecte combinatie met onze wasmachine.
Droogt heel goed en is simpel in onderhoud.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer