Siemens WT8HXE70NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT8HXE70NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

FenH 12-03-2021

goed apparaat

Geschreven voor: Siemens WT8HXE70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] prima droger: zuinig vanwege de warmtepomp, aan te sluiten op afvoer, dus geen vocht in huis en geklieder met waterreservoir om te legen.
wordt niet heet en heeft genoeg keuzeprogramma's.
handdoeken blijven heerlijk zacht en toch geen gebruik van wasverzachter.
is vaak eerder klaar dan aangegeven op display.
fijn dat je niet iedere droogbeurt het filter hoeft schoon te maken!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Harrie Posthuma 19-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

IQ800 Warmtepompdroger.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT8HXE70NL

Algemene score

9,0
Mooie stille droger. Grote deur waardoor de was makkelijk in de droger gaat. Door de Home Connect makkelijk de droger op afstand te bedienen.

Pluspunten

  • Zelfreiniging
  • Stil
  • Grote deur
  • Mooi design
  • Home Connect

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ben 17-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasdroger WT8HXE70NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT8HXE70NL

Algemene score

10,0
Erg tevreden, doet wat die moet doen, behoorlijk wat (eco)programma's om uit te kiezen, makkelijke bediening, energie zuinig en een lust om naar te kijken (zeker in het donker als die in bedrijf is). We hebben deze gekocht samen met de wasmachine uit deze serie nadat we ruim 17 jaar met onze oude, nog goed functionerende, Siemens wasmachine hadden gedaan. Denkend aan het milieu en het energieverbruik vonden we het tijd voor een nieuwe machine en hadden we behoefte aan een wasdroger. Hopelijk gaan ze net zo lang mee. Volgens de specificaties en de verkoper zijn de onderdelen van deze machines beter uitgevoerd dan de standaard machines. Overigens de bediening per telefoon gebruiken we (nog) niet. Misschien een kwestie van wennen.

Pluspunten

  • doet wat die moet doen
  • makkelijke bediening
  • energie zuinig
  • mooi ontwerp
  • verlichting

Minpunten

  • prijzig maar wel waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geweldig warmtepompdroger 07-01-2021

Fijne machine

Geschreven voor: Siemens WT8HXE70NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima droger en bijzonddr zuinig. Alleen jammer dat de intelligent dry niet werkt. Blijkbaar werkt dat alleen als je ook een iq wasmachine hebt. Maar aangezien ik een nog goed werkende Miele wasmachine heb zal ik de IQ niet kunnen gebruiken. Dat vind ik wel erg jammer. Dat was me vooraf niet duidelijk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

A.L. 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat, simpele bediening, echt droog

Geschreven voor: Siemens WT8HXE70NL

Algemene score

9,0
Easy installatie, en super handig in gebruik. Grote trommel, en de signalering maakt alles lekker efficient.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold 01-01-2021

Perfecte Machine

Geschreven voor: Siemens WT8HXE70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een echte aanrader, super zuinige machine met veel programma's. Makkelijk in de bediening.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Harold 26-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT8HXE70NL

Algemene score

9,0
Deze wasdroger is gewoon uniek, super zuinig, stil en mooi. Goed afwerkingsniveau, makkelijke bediening. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Supere Zuinig
  • Makkelijke bediening
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

earlyblack 23-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer stille ruime warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT8HXE70NL

Algemene score

8,0
Mooie warmtepompdroger, zeer stil.
keuzes moeten even wennen bv lakens staan er niet bij.
ook duurt het lang, maar kan wel mooi 9 kg in, dat is gelijk veel.
filters hoeven niet vaak schoon
tevreden en hopelijk snel erg tevreden.

Pluspunten

  • stil
  • ruime inhoud
  • eens in de 10 droogbeurten filters reinigen

Minpunten

  • menu keuzes
  • duur vh programma

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 22-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede programma's, fijne anti-kreuk/opfris functie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT8HXE70NL

Algemene score

8,0
Het is een fijne wasdroger, hij is relatief stil en past heel veel in. makkelijk te bedienen. Het is ook prettig dat ik een melding op mijn telefoon krijg als hij klaar is zodat de was kreukvrij opgevouwen kan worden. De energiezuinigheid en stoom functie waren belangrijke redenen om deze te kopen. jammer dat de wolkorf niet standaard erbij zit voor dit bedrag.

Pluspunten

  • relatief stil
  • past veel in
  • makkelijke bediening
  • meldingen op de app
  • energie zuinig

Minpunten

  • geen wolkorf inbegrepen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy Bakker 02-12-2020

Deze machine is een brok geluk

Geschreven voor: Siemens WT8HXE70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De machine werkt eenvoudig , doet zijn werk zoals hij het behoort te doen , en er kan erg veel in. Geruisloos , en zeer droge was na beeindiging programma .... volledioge tevredenheid dus ...Een absolute aanrader
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jeroen 25-11-2020

Fluisterstille ruime droger

Geschreven voor: Siemens WT8HXE70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer blij met de keuze voor deze droger. Hij is in vergelijking tot onze vorige droger fluisterstil. Het droogresultaat is uitstekend. Door de automatisch reinigende condensor is hij ook makkelijk schoon te houden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jeroen 17-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel inhoud, droogt uitstekend, heel stil

Geschreven voor: Siemens WT8HXE70NL

Algemene score

9,0
We hebben gekozen voor de Siemens omdat hij een draaibare deur heeft, veel inhoud en een zelfreinigende condensor. Ook omdat we al meerdere Siemens apparaten in huis hebben. Geen spijt van de keuze nu na 10-20 droogbeurten.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel inhoud
  • Zelfreinigende condensor, blijft ook echt schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sita Bholasingh 17-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT8HXE70NL

Algemene score

10,0
Net een week geleden deze droger gekocht. Prachtig design.. Top te noemen. Zoveel programma's en functies. Ideaal voor allerlei kledingsoorten. Hoort helemaal geen geluid als het aan is. Aanrader!!

Pluspunten

  • Mooie design
  • Geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 13-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topmachine met stoomfunctie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT8HXE70NL

Algemene score

9,0
Een van de weinige apparaten met een volledige stoomfunctie. Scheelt echt in strijkwerk. En de Siemens kwaliteit druipt er van af. Heel makkelijk en mooie droger. Echt blij mee.

Pluspunten

  • stoomfunctie
  • gebruiksgemak
  • kwaliteit drogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maureen Vaalburg 13-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens Warmtepompdroger

Geschreven voor: Siemens WT8HXE70NL

Algemene score

10,0
Na vele jaren trouwe dienst was mijn condens droger ermee gestopt. I.v.m. mijn werkzaamheden moest er wel direct een nieuwe droger de plaats in gaan nemen! Helemaal fantastisch is de Home Connect APP die je kunt gebruiken bij het op afstand instellen van de programma's. Een kind kan de was doen. Met de stand mix, kunnen nu ook spullen die afgeraden worden om in de droger te doen gewoon gedroogd worden. Ook deze kleding komt er fantastisch uit. Het droger duurt iets langer vergeleken bij mijn oude condens droger, maar hij is lekker stil.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • Stil apparaat
  • Home Connect App

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca rens 13-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

duidelijke bediening

Geschreven voor: Siemens WT8HXE70NL

Algemene score

8,0
wij hebben deze droger gekozen omdat we een energiezuinige droger wilde hebben. ik persoonlijk vind deze een duidelijke bediening hebben, grote opening met doorkijkglas. tot nu toe

Pluspunten

  • grote opening
  • duidelijke bediening

Minpunten

  • best prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JvdH1966 11-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een apparaat van nu!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT8HXE70NL

Algemene score

9,0
We moesten ivm onze verhuizing een droger aanschaffen. Wat onderzoek heeft ons tot een droger met warmtepomp gebracht. Het is een apparaat van nu, energiezuinig en zelfs zonder handleiding te bedienen. Na installatie door Coolblue, werd de droger direct in gebruik genomen!

Pluspunten

  • grote opening
  • SMART
  • gemakkelijk in gebruik
  • veel probramma's

Minpunten

  • duurt langer dan een conventionele droger

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.A. Karimi 10-11-2020

zeer goede kwaliteit

Geschreven voor: Siemens WT8HXE70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb verschillende andere Siemens-producten en het bewijst de zeer goede kwaliteit, daarom heb ik de Siemens-droger gekozen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ietje 07-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fluisterstil en kreukvrij

Geschreven voor: Siemens WT8HXE70NL

Algemene score

10,0
Ik heb deze droger gekocht als vervanger van ook een warmtepompdroger die zijn sporen al had verdiend. Dus...het was een kritische keus. Ik kan nu al zeggen dat het een goede keus was. De droger doet wat hij moet doen en nog iets meer - keuzemogelijkheden in droogtegraad, kreukbeveiliging etc. Hij is uitermate zuinig en fluisterstil en hij ziet er ook nog prachtig uit. Kortom: een 10 en geen woord teveel.

Pluspunten

  • fluisterstil
  • keuzemogelijkheden
  • kreukprogramma
  • praktisch en duidelijk
  • vormgeving

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo K 05-11-2020

Fijne drooger

Geschreven voor: Siemens WT8HXE70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Drooger doet alles wat we verwachten
Het opfrissen en stomen van jasjes etc is perfect
De app werkt makkelijk en geeft info zoals gewenst
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews