Bosch Serie 6 GSN58AW45 - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
360 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 GSN58AW45 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruud 24-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot groter Bosch GSN58AW45 diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN58AW45

Algemene score

10,0
Op zoek naar koelruimte kwam ik deze gigant tegen, maar liefst 360 liter koelplezier. Op zaterdag besteld bij Coolblue en op paasmaandag geleverd om 15.00 uur. Om 17.00 uur ingestoken en om 18.00 gaf de thermometer al -18 graden aan. Dat is toch super. Lekker stil en compact voor wat betreft vloerruimte. Optimaal gebruik van de hoogte, maar liefst 1.90 cm. En niet te vergeten het gebruikersgemak: nofrost!!

Pluspunten

  • ruimte
  • snelle koeler

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Olejek 23-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Diepvriezer

Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN58AW45

Algemene score

9,0
Na 25 jaar een Bosch vriezer te hebben gebruikt zonder storingen werd het tijd voor een nieuwe. Merk was snel gekozen dus weer een Bosch maar een die zuiniger in energieverbruik was (50%) en dus ook beter voor het milieu. Mooie afwerking en zeer stil.

Pluspunten

  • goede en degelijke kwaliteit
  • zeer stil
  • handige indeling meer 1 zeer grote bak

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Tuijtelaars 23-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruime vrieskast, zeer overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN58AW45

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijk door de lades. Voorheen had ik een vrieskist, maar daarin ligt alles binnen de kortste keren door elkaar. Ruime inhoud, waardoor ik niet meer hoef te proppen en puzzelen om alles er in te krijgen.

Pluspunten

  • uitneembare koelelementen in de deur
  • aparte ijsblokjesmaker

Minpunten

  • geen geïntegreerde transportwieltjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Meijers 18-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast met perfecte inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN58AW45

Algemene score

10,0
Het is een vrieskast met grote inhoud met een goede indeling wat de product verdeling overzichtelijk maakt

Pluspunten

  • Inhoud
  • Ruimte verdeling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

trudie 18-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Product heeft alle gezochte eigenschappen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN58AW45

Algemene score

9,0
Deze vriezer biedt ruimte, is zuinig, heeft alarm bij stroomuitval en geopende deur. Heeft ook een ijsblokjes automaat en ziet er goed uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 15-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime zuinige vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN58AW45

Algemene score

8,0
Grote vrieskast A+++ handig door de grote stevige lades + legplanken. Ook de ijsblokjes automaat is een leuke bijkomstigheid.
Alles is degelijk uitgevoerd. Het omzetten van de draairichting van de deur was een makkelijk klusje, en voor de handige mensen zeker zelf te doen.
Hoeveel deze bezuinigd ten opzichte van onze oude vrieskist moet de tijd uitwijzen, maar ik verwacht zeker geld terug van de energierekening.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Zelfontdooiend
  • ijsblokjes maker geïntegreerd
  • Deur draairichting zelf te bepalen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maarten 14-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruim!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN58AW45

Algemene score

8,0
Ruime vriezer, bovenste vakken perfect voor bv brood en de big box is erg handig! Handig dat er een vak in de deur zit voor koelbox elementen.

Pluspunten

  • Heel ruim
  • Zuinig
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea63 11-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN58AW45

Algemene score

9,0
Bosch vrieskast 340 liter 5 laden en 3 glazen platen met klepje. Type GSN58AW45. Stroom verbruik A+++ dus erg zuinig.

Pluspunten

  • Hoop ruimte
  • Zuinig in stroom verbruik
  • Deur draai richting kan omgezet worden
  • Makkelijk in gebruik
  • Binnen LED verlichting

Minpunten

  • Kan niet aan de buitenkant temperatuur zien
  • Geen controle lampje buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 10-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch vriezer Big Foot

Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN58AW45

Algemene score

10,0
Voorraad is belangrijk! Deze enorme vriezer heeft genoeg plek. Er wordt producten bewaard voor minimaal 3 maanden, dus altijd makkelijk

Pluspunten

  • Groot
  • Ontdooien niet nodig
  • Voldoende vakken
  • Alles goed in te delen

Minpunten

  • Niet overal op voorraad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JAN SIP 10-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

DIEPVRIES KAST

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN58AW45

Algemene score

10,0
IK VIND HEM ER HEEL NETJES EN PERFECT ER UIT ZIEN EN DAN OOK NOG EEN IJSKLONT MAKER ERIN EN DAN OOK NOG EEN GROTE BAK VOOR EEN HEEL BROOD OF VOOR PIZZA DOZEN DIT ZIE JE NERGENS DUS BIJ DEZE BOSCH GA ZO DOOR

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemie 10-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een zee van ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN58AW45

Algemene score

9,0
Het is een degelijk energiezuinig product van een fabriek die ook als het geen verplichting is zijn service aan de klanten aanbiedt zonder verdere kosten in rekening te brengen. Wij hebben dit ervaren toen wij hoogwater hebben gehad en de produkten van bosch in het water gestaan hebben. Zij waren de eerste en ook de enige die gratis alle bosch apperatuur kwam controleren. Chapeau. Dan kies je met een gerust hart voor zo'n product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DURTY HARRIJ 09-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MOOIE DIEPVRIEZER

Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN58AW45

Algemene score

9,0
Dit is een hele mooie kast ook om te zien, de indeling is goed, zeker met de big box wat ideaal is om grotere diepvries producten er in te doen. Dan het energie verbruik wat erg laag is, ook van belang is de verlichting in de deur verwerkt waardoor je goed in de kast kunt kijken voor dat gene wat je zoekt.
En ja dit is een product om aan te bevelen.

Pluspunten

  • BIGBOX
  • VERLICHTING

Minpunten

  • TOT NOG TOE GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 06-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN58AW45

Algemene score

9,0
Heel veel ruimte om diepvriesprodukten te bewaren. Vriest niet aan en is overzichtelijk in te delen. Zeer zuinig en maakt nauwelijks geluid. Kast is natuurlijk wel groot!

Pluspunten

  • groot
  • stil
  • overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

japke 03-04-2019
  • Product gekocht

BOSCH VRIEZER

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN58AW45

Algemene score

10,0
mooie grote luxe vriezer met veel doorzichtige lades.nog niet in gebruik ivm net aflevering maar heb er veel vertrouwen in

Pluspunten

  • groot
  • energiezuinig
  • overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pieter 30-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Schrikbarend snel defect

Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN58AW45

Algemene score

2,0
Wij hebben deze vriezer exact drie (3) jaar en nu gaat om de paar uur het alarm af, met name midden in de nacht. Bij gesloten kast loopt de temperatuur op tot -7*.
Blijkt kostaab te repareren.

Beveel deze NON frost absoluut NIET aan

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

A.hacken 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN58AW45

Algemene score

8,0
Handige vriezer met zoveel lades, vriezer heeft ook de mogelijkheid om aantal lades eruit te halen om zo nog meer vriesinhoud te creeeren. Deze optie had ik niet verwacht, maar dus echt wel mogelijk doordat er onder de lade een glasplaat ligt; handig dus.
Ik had voorheen een vrieskist, die ik regelmatig moest ontdooien, dit hoeft dus niet meer met deze nofrost vriezer, erg fijn!
Deze vriezer heb ik nu nog maar kort, maar bevalt nu al prima!
Ik ben heel positief over het gebruiksgemak en de doorschijnende, stevige laden; tot nu toe zeer tevreden met deze bosch!

Pluspunten

  • Stevige lades
  • Grote vriesinhoud
  • Nofrost
  • Optie supervriezen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bosch woman 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer grote ruime diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GSN58AW45

Algemene score

9,0
IK heb deze vriezer maar 1 dag in huis ben zeer tevreden kwa inhoud lekker ruime ladens en inhoud van 360 LITER.
Hij is zeer stil je hoort hem niet en ik je hebt ook geen last meer van ijsvorming op produkten.

Pluspunten

  • Grote diepvries met ruime lade
  • Zeer stil en geen ijsvorming meer.

Minpunten

  • IK zie nog geen min punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer