Siemens GS36NUW3V - Reviews

Specificaties
Energiebesparing
Nee
Type/soort
diepvriezer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens GS36NUW3V op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

peter 18-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

10,0
Deze vriezer onlangs gekocht, onze oude verbruikte veel stroom deze is super zuinig, nooit meer gedoe met ontdooien en super overzichtelijk met de transparante lades in diverse afmetingen

Pluspunten

  • zuinig
  • overzichtelijk
  • stil
  • nooit meer ontdooien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 16-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

8,0
Wij zijn heel tevreden over de vriezer. Mooie grote lades en men kan aan de buitenkant zien wat er in zit. Ook het invriezen ging heel snel. Top apparaat.

Pluspunten

  • snel invriezen
  • signaal bij lang openstaande deur
  • grote lades voor brood etc.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mike 12-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote inhoud, prettige lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

10,0
Het is een mooie vriezer met grote lades. Ik heb speciaal voor dit type gekozen omdat deze afgesloten planken heeft.

Pluspunten

  • Afgesloten leg planken
  • grote lades

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Rien 05-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

8,0
Op 1-8-2019 Siemens vrieskast gekocht. Het transport is wel even een ding, vanwege de grootte, maar het is een prima apparaat met veel vriesladen. Nadeel is dat door de dikke wanden de inhoud van de vriezer wel steeds kleiner wordt. Ook een nadeel is een irritant piepje, dat afgaat zodra de deur langer dan ongeveer 12 seconden openstaat, maar daar valt mee te leven. In de deur twee grote koelelementen. Apparaat staat aan de achterzijde op twee wieltjes, zodat verplaatsen redelijk simpel is.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Simpel verplaatsbaar
  • Extra koelelementen

Minpunten

  • vervelend piepje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Emmah 04-08-2019

Maakt veel geluid

Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

6,0
Van een stille Liebherr naar een duidelijk aanwezige Siemens diepvries. Dat valt tegen qua geluid. Gelukkig staat hij in de bijkeuken.
Misschien wennen maar er is geen temperatuur duiding.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Him Jagesar 04-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design/ontwep

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

10,0
Deze vrieskast is stil, ruimtelijke indeling prima naar wens, meer dan voldoende inhoud, door de NoFrost technologie blijft je bakken maar ook je producten in de vrieskast goed zichtbaar. geen ijsvorming dus. hoeft niet te ontdooien.

Pluspunten

  • NoFrost technologie
  • hoeft niet ontdooit te worden
  • Goede design/ontwerp ruimte benutting in huis.

Minpunten

  • Dat het maar in een kleur beschikbaar is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Siemens No Frost vrieskast 04-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

No Frost vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

9,0
Ik heb de kast pas een paar weken maar ben nu al HEEL tevreden omdat er echt geen ijsvorming in de kast is.

Pluspunten

  • Geen ijsvorming in de kast
  • De laden zijn doorzichtig dus heel overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carolien S 05-10-2018

Geweldige en zeer ruime vrieskast

Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

10,0
Vanwege de ruimte heb ik voor deze vrieskast gekozen, 7 laden waarvan 2 big boxen. Hier heb ik tenminste ruimte in.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hennie 07-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

praktische vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

10,0
de laden in de vriezer zijn praktisch en overzichtelijk waardoor je overzicht houdt over de inhoud van de vriezer. er kan veel in en de vriezer is energiezuinig.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • energiezuinig
  • grote inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 09-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bakken

Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

8,0
Makkelijke installatie uitpakken en neerzetten
Makkelijke bakken,makkelijk uithalen vullen en weer terug zetten

Pluspunten

  • Goede isolatie
  • Nooit ontdooien

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ralph 08-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strakke functionele diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

10,0
Deze diepvries onverwachts gekocht doordat de oude het begaf. Diepvries is ruim, heeft veel laden/schappen en een royale inhoud. Geluid is minimaal, en de energieklasse is ook mooi! Hij doet wat hij moet doen!

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • no-frost
  • luchtcirculatie
  • doorzichtige bakken/laden/schappen

Minpunten

  • temperatuur niet af te lezen
  • instelling achter deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda 05-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

8,0
Mooie grote vrieskast. Hiervoor ook een Siemens vrieskast gehad, daar wel 18 jaar mee gedaan. Dus keuze was snel gemaakt, bijna dezelfde vrieskast, maar dan in een nieuwere uitvoering. We zijn er blij mee en hopen er weer 18 jaar mee te kunnen doen.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Zuinig
  • Mooi model

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie Van Meenen 17-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vriezer. Smal, mooi uiterlijk, handige laden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

8,0
Mooie uitstraling, handige indeling, zowel van deze vriezer als de eveneens aangeschafte koeler. Zuinig in gebruik en handige defrost.

Pluspunten

  • Indeling
  • Defrost

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 15-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed uit en prima inhoud. Overzichtelijk

Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

9,0
Mooi veel inhoud. Door de transparante lades is de inhoud prima te zien. We hadden een tafelmodel vrieskast en een grotere vrieskast. Die kunnen beiden weg. Deze biedt voldoende mogelijkheden. Vriest snel in en is gebruiksklaar. Prima.

Pluspunten

  • veel inhoud
  • overzichtelijk
  • simpele bediening
  • energiezuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimke 11-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

9,0
Ik dit apparaat gekocht omdat alle apparatuur bij ons Siemens is en wij voor kwaliteit en goede prijsverhouding kiezen.

Het is dus om kwaliteit en mooi uiterlijk en zuinigheid gekozen en bovendien werk het fantastisch.

net als zijn combi kast vriezer en koeler welke nu gebroederlijk naast elkaar staan.

Pluspunten

  • Mooie kast
  • Fijne indeling

Minpunten

  • Nog niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bromsnor50 29-06-2018

Goede kenmerken.

Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

10,0
Wij hebben deze kast nu een week in gebruik. Hiervoor hadden wij een Kist. Dat is als je ouder bent niet praktisch. Met deze kast met laden zijn wij heel erg blij. Per lade je vlees etc opbergen en niet meer hoeven zoeken. Een buitengewone vooruitgang. Dit is onze 3e machine van Siemens. Ook een waschmachine en een droger. Perfect.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer