Siemens GS36NUW3V - Reviews

Best Reviewed aug 2019 Siemens GS36NUW3V
Best Reviewed - augustus 2019
Specificaties
Energieklasse
A++
Netto inhoud
242 liter
Steraanduiding
****

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens GS36NUW3V op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marion 30-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

8,0
goede uitstraling veelruimte goede verdeling van de boxen goede kwaliteit/prijs verhouding een zeer grote aanwinst

Pluspunten

  • lekker ruim eindelijk genoeg opberg ruimte
  • weinig lawaai

Minpunten

  • klepje van vriesvak gaat snel los

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jl 22-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

8,0
de vrieskast heeft een goede indeling met ruimen lades
alleen de binnen verlichting bij het openen van de deur ontbreekt
jammer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 07-01-2020

zeer tevreden

Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

10,0
Ik heb deze vriezer nu een paar maanden en ben zeer tevreden. Fijn dat er een signaal komt als de vriezer niet goed gesloten is of te lang open staat. Ook de indeling van de verschillende grotes van de lades ervaar ik als zeer prettig en overzichtelijk. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

peter 05-01-2020

Uitstekend

Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

10,0
Drie maanden geleden aangeschaft en functioneert uitstekend, er kan veel in en is zuinig in het gebruik van stroom [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rien 24-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

8,0
Op 1-8-2019 Siemens vrieskast gekocht. Zie onderstaande review. Echter is vrij kort na ingebruikname van de boevenste klep een stukje van het draaischarnier van de klep afgebroken. Dit kan dus vrij snel gebeuren door het te harde materiaal wat hiervoor wordt gebruikt. Minpuntje!
Daarnaast vind ik het gepiep, vrij snel als de deur opengaat, steeds irritanter worden.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Simpel verplaatsbaar
  • Extra koelelementen

Minpunten

  • Irritante piep
  • Kwetsbare klep bovenste vak

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Wout 07-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

9,0
De kast gekocht omdat hij de juiste maat heeft en nofrost is. Prima indeling en voldoet aan de verwachting

Pluspunten

  • nofrost
  • goede indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

martine 29-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

TOP APPARAAT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

10,0
We zochten naar een combi koel en vries die niet te veel ruimte in beslag nam. De smalle breedte maat en toch veel ruimte.
Met een verbindingsset een prachtige combinatie. VOORDEEL: direct tegen de muur te plaatsen ook met deur 180 graden geopend. Heel blij met deze keus.

Pluspunten

  • staat tegen muur geen draairuimte nodig
  • deur volledig te openen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf 24-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Siemens vriezer....vertrouwd merk, uitstekende kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

9,0
Hiervoor een vrieskist gehad van Liebherr. Was uitstekend maar werd te groot. En deze is prijzig. Alternatief gezocht en wilde een vrieskast van Siemens. Het werd de GS36nuw3v. Deze is van hoge kwaliteit. Prima afwerking en vriest erom goed. Daarnaast is de prijs erg aantrekkelijk. Zeker ook door de €70 cashback. Zeer goede vriezer die zeer aan te bevelen is. Wij zijn een gezin van 5 personen en heeft voldoende ruimte.

Pluspunten

  • Degelijk en goede afwerking
  • 242 liter, zeer ruim (gezin 5 personen)
  • energiezuig
  • tijdens het invriezen erg stil
  • prijs/kwaliteit erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 18-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

10,0
Deze vriezer onlangs gekocht, onze oude verbruikte veel stroom deze is super zuinig, nooit meer gedoe met ontdooien en super overzichtelijk met de transparante lades in diverse afmetingen

Pluspunten

  • zuinig
  • overzichtelijk
  • stil
  • nooit meer ontdooien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 16-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

8,0
Wij zijn heel tevreden over de vriezer. Mooie grote lades en men kan aan de buitenkant zien wat er in zit. Ook het invriezen ging heel snel. Top apparaat.

Pluspunten

  • snel invriezen
  • signaal bij lang openstaande deur
  • grote lades voor brood etc.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mike 12-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote inhoud, prettige lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

10,0
Het is een mooie vriezer met grote lades. Ik heb speciaal voor dit type gekozen omdat deze afgesloten planken heeft.

Pluspunten

  • Afgesloten leg planken
  • grote lades

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Rien 05-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

8,0
Op 1-8-2019 Siemens vrieskast gekocht. Het transport is wel even een ding, vanwege de grootte, maar het is een prima apparaat met veel vriesladen. Nadeel is dat door de dikke wanden de inhoud van de vriezer wel steeds kleiner wordt. Ook een nadeel is een irritant piepje, dat afgaat zodra de deur langer dan ongeveer 12 seconden openstaat, maar daar valt mee te leven. In de deur twee grote koelelementen. Apparaat staat aan de achterzijde op twee wieltjes, zodat verplaatsen redelijk simpel is.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Simpel verplaatsbaar
  • Extra koelelementen

Minpunten

  • vervelend piepje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Emmah 04-08-2019

Maakt veel geluid

Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

6,0
Van een stille Liebherr naar een duidelijk aanwezige Siemens diepvries. Dat valt tegen qua geluid. Gelukkig staat hij in de bijkeuken.
Misschien wennen maar er is geen temperatuur duiding.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Him Jagesar 04-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design/ontwep

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

10,0
Deze vrieskast is stil, ruimtelijke indeling prima naar wens, meer dan voldoende inhoud, door de NoFrost technologie blijft je bakken maar ook je producten in de vrieskast goed zichtbaar. geen ijsvorming dus. hoeft niet te ontdooien.

Pluspunten

  • NoFrost technologie
  • hoeft niet ontdooit te worden
  • Goede design/ontwerp ruimte benutting in huis.

Minpunten

  • Dat het maar in een kleur beschikbaar is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Siemens No Frost vrieskast 04-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

No Frost vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

9,0
Ik heb de kast pas een paar weken maar ben nu al HEEL tevreden omdat er echt geen ijsvorming in de kast is.

Pluspunten

  • Geen ijsvorming in de kast
  • De laden zijn doorzichtig dus heel overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carolien S 05-10-2018

Geweldige en zeer ruime vrieskast

Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

10,0
Vanwege de ruimte heb ik voor deze vrieskast gekozen, 7 laden waarvan 2 big boxen. Hier heb ik tenminste ruimte in.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hennie 07-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

praktische vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

10,0
de laden in de vriezer zijn praktisch en overzichtelijk waardoor je overzicht houdt over de inhoud van de vriezer. er kan veel in en de vriezer is energiezuinig.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • energiezuinig
  • grote inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 09-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bakken

Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

8,0
Makkelijke installatie uitpakken en neerzetten
Makkelijke bakken,makkelijk uithalen vullen en weer terug zetten

Pluspunten

  • Goede isolatie
  • Nooit ontdooien

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ralph 08-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strakke functionele diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

10,0
Deze diepvries onverwachts gekocht doordat de oude het begaf. Diepvries is ruim, heeft veel laden/schappen en een royale inhoud. Geluid is minimaal, en de energieklasse is ook mooi! Hij doet wat hij moet doen!

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • no-frost
  • luchtcirculatie
  • doorzichtige bakken/laden/schappen

Minpunten

  • temperatuur niet af te lezen
  • instelling achter deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda 05-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Algemene score

8,0
Mooie grote vrieskast. Hiervoor ook een Siemens vrieskast gehad, daar wel 18 jaar mee gedaan. Dus keuze was snel gemaakt, bijna dezelfde vrieskast, maar dan in een nieuwere uitvoering. We zijn er blij mee en hopen er weer 18 jaar mee te kunnen doen.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Zuinig
  • Mooi model

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews