Siemens GS36NUW3V - Reviews

Specificaties
Energiebesparing
Nee
Type/soort
diepvriezer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hennie 07-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

praktische vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
de laden in de vriezer zijn praktisch en overzichtelijk waardoor je overzicht houdt over de inhoud van de vriezer. er kan veel in en de vriezer is energiezuinig.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • energiezuinig
  • grote inhoud
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 09-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bakken

Algemene score

8,0
Makkelijke installatie uitpakken en neerzetten
Makkelijke bakken,makkelijk uithalen vullen en weer terug zetten

Pluspunten

  • Goede isolatie
  • Nooit ontdooien
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ralph 08-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strakke functionele diepvries

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze diepvries onverwachts gekocht doordat de oude het begaf. Diepvries is ruim, heeft veel laden/schappen en een royale inhoud. Geluid is minimaal, en de energieklasse is ook mooi! Hij doet wat hij moet doen!

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • no-frost
  • luchtcirculatie
  • doorzichtige bakken/laden/schappen

Minpunten

  • temperatuur niet af te lezen
  • instelling achter deur
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda 05-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie grote vrieskast. Hiervoor ook een Siemens vrieskast gehad, daar wel 18 jaar mee gedaan. Dus keuze was snel gemaakt, bijna dezelfde vrieskast, maar dan in een nieuwere uitvoering. We zijn er blij mee en hopen er weer 18 jaar mee te kunnen doen.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Zuinig
  • Mooi model
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie Van Meenen 17-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vriezer. Smal, mooi uiterlijk, handige laden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie uitstraling, handige indeling, zowel van deze vriezer als de eveneens aangeschafte koeler. Zuinig in gebruik en handige defrost.

Pluspunten

  • Indeling
  • Defrost
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 15-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed uit en prima inhoud. Overzichtelijk

Algemene score

9,0
Mooi veel inhoud. Door de transparante lades is de inhoud prima te zien. We hadden een tafelmodel vrieskast en een grotere vrieskast. Die kunnen beiden weg. Deze biedt voldoende mogelijkheden. Vriest snel in en is gebruiksklaar. Prima.

Pluspunten

  • veel inhoud
  • overzichtelijk
  • simpele bediening
  • energiezuinig

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimke 11-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik dit apparaat gekocht omdat alle apparatuur bij ons Siemens is en wij voor kwaliteit en goede prijsverhouding kiezen.

Het is dus om kwaliteit en mooi uiterlijk en zuinigheid gekozen en bovendien werk het fantastisch.

net als zijn combi kast vriezer en koeler welke nu gebroederlijk naast elkaar staan.

Pluspunten

  • Mooie kast
  • Fijne indeling

Minpunten

  • Nog niet
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bromsnor50 29-06-2018

Goede kenmerken.

Algemene score

10,0
Wij hebben deze kast nu een week in gebruik. Hiervoor hadden wij een Kist. Dat is als je ouder bent niet praktisch. Met deze kast met laden zijn wij heel erg blij. Per lade je vlees etc opbergen en niet meer hoeven zoeken. Een buitengewone vooruitgang. Dit is onze 3e machine van Siemens. Ook een waschmachine en een droger. Perfect.
Geschreven voor: Siemens GS36NUW3V
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer