Bosch Serie 6 GSN54AW42 - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
323 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Drossaert 19-10-2017

Goed

Algemene score

8,0
Indeling goed. Handleiding goed.
Kwaliteit kan ik pas beoordelen over enige tijd. Ik heb deze vrieskast maar kort.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

TA 06-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima ruime vriezer met mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie ruime vriezer die toch niet te hoog is zodat je de bovenste vakken nog prima kunt bereiken. Veel ruimte.

Pluspunten

  • Ruimte
  • IJsblokjes automaat
  • Big Box

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

erik 26-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfect

Algemene score

9,0
Zeer tevreden , eindelijk een goede overzichtelijke vriezer. Met veel ruimte. en handige opbergvakken.

Pluspunten

  • netjes afgewerkt
  • ijsblokjes unit ideaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton de Winter 26-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi uitgevoerde diepvrieskast

Algemene score

10,0
De diepvrieskast is mooi uitgevoerd, t.o.v. onze oude diepvrieskist een verademing. Energie besparend en als extra een ijsblokjes deel. Duidelijke display en gebruiksvriendelijke hand-/gebruiksleiding. Door de firma ao.nl te Utrecht geleverd op een erg prettige wijze, met goede service.

Pluspunten

  • Overzichtelijke laden
  • Ijsblokjes maker
  • Voldoende ruimte voor 3 tot 4 personen huishouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 25-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie diepvries met ijsblokjes maker

Algemene score

8,0
Prima diepvries voor prijs kwaliteit verhouding, erg handig ijsblokjes maker, mooi formaat, aanrader voor iedereen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rinus 22-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

flink formaat vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ruime vriezer, geen overbodige opties.
bevalt goed. keuze was tussen deze en een kleiner model.
deze is wel groot maar niet zo groot dat mijn vrouw niet meer in de bovenste vakken kan kijken.

Pluspunten

  • mooi ruime bakken
  • laag energieverbruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Esther 14-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie ruime vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vriezer met grote ruime vakken. Ook het bakje met ijsblokjes is ideaal. Makkelijk in gebruik en voldoet aan de verwachtingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CarolienvB 04-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote vrieskast met veel ruimte om in te vriezen. Diepe lades.
Bereikt snel de gewenste temperatuur.
Geeft signaal als de deur te lang open blijft.
LED-verlichting.

Pluspunten

  • Diepe lades
  • Bereikt snel de gewenste temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.B Teunissen van Manen 28-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie ruime vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een ruime maar makkelijk te bedienen vriezer. Handleiding is duidelijk en begrijpbaar voor ieder. Zeer praktische vakken verschillende groottes qua lades en twee kleinere schappen bovenin. Ook staat er een kleine beschrijving in de deur over hoelang je ongv. welke producten kunt bewaren, erg handig indien nodig.
Wat ook erg handig is dat de deur te monteren is aan beide zijdes van de kast, ook dat gaat erg makkelijk.
Het viel ons wel op dat de deur soms lastig open te maken is, hiervoor is er wel een speciale hendel te krijgen omdat te voorkomen.

Pluspunten

  • Erg ruime lades/vakken
  • Makkelijk ijsklontjes maker
  • Bewaar beschrijving aan binnenkant deur
  • Deur kan aan beide zijdes bevestigt worden

Minpunten

  • Soms lastig te openen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 26-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfecte aanvulling voor gezinshuishouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Omdat onze oude vrieskast (tafelmodel) kapot is gegaan, hebben we deze nieuwe vriezer van Bosch gekocht. Bosch had bij aankoop een actie lopen met 75 euro korting. Voor 673 euro hebben we nu een zeer zuinige, stille en ruime vriezer. We hebben specifiek gekozen voor een A+++ model, gezien deze zeer zuinig in stroomverbruik zijn. We hebben de vriezer gekocht via AO.nl. Op vrijdagmiddag besteld en zaterdagochtend tot in de bijkeuken geleverd. Wij zijn tot nu toe erg tevreden.

Pluspunten

  • ruim genoeg voor één gezin
  • zeer zuinig door A+++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adam 21-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Top vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vriezer doet wat hij moet doen, vriezen. Een handige ijsblokjes maker zit in een la verwerkt. Ondanks dat we dachten dat dit onzinnig was, toch al een paar keer gebruikt. Wanneer je de ruimte hebt een ideaal apparaat. Hopen dat de beloofde A+++ ons geen hoge vrieskosten geeft.

Pluspunten

  • amper geluid
  • degelijk
  • ijsblokjes automaat
  • verlichting

Minpunten

  • door de A+++ wel dikke (geisoleerde) wanden

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

michel 20-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

volume en gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vriezer heeft op de lades een helder front wat makkelijk is want dan kan je zien wat er in zit. De lades zijn diep en hoog zodat er veel in kan. De ijsblokjesmaker is heel handig.

Pluspunten

  • lades
  • ijsblokjes

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W. Geurts 07-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie ruime diepvriezer. Gemakkelijk te plaatsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vriezer gisteren besteld. Indeling van de vriezer was zeer praktisch. Wij gebruiker de vriezer voornamelijk voor de opslag van brood en verder onze wekelijkse boodschappen. Je kunt er de boodschappen makkelijk in kwijt en wat nog belangrijker is ze zijn weer heel makkelijk terug te vinden. Verder is de vriezer energie zuinig.

Tot mijn verrassing ook nog een ijsblokjes vriezer automaatje.

Al met al dus zeer tevreden. Ik hoop er veel jaren plezier van te hebben.

Pluspunten

  • grote ruime diepvriezer
  • praktische indeling
  • ijsblokjes maker

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hido195o 05-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Diepvries

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor een leuke prijs een mooi en gebruiksvriendelijke diepvries gekocht. Genoeg ruimte voor alles. Ook is de ijsblokmaker ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer