Siemens iQ500 GS54NAW42 - Reviews

Best Reviewed aug 2018 Siemens iQ500 GS54NAW42
Best Reviewed augustus 2018
Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
323 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dave 23-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime vriezer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een ruimte! Je moet echt moeite doen om deze vriezer vol te krijgen. Hij koelt snel. Prettige verlichting, bediening en indeling. De deur gaat wat moeizamer open.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Capaciteit
  • IJsblokjesmaker
  • Koelelementen

Minpunten

  • Kan meestal niet naar boven
  • Deur opent wat lastiger
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS54NAW42

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sansjo 17-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens iQ500 GS54NAW42

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze vriezer is ruim en stil. De bezorgers waren fijn en namen alle rotzooi weer mee. Prima product, aanrader
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS54NAW42

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Judith 16-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruime vrieskast, ideaal voor een gezin

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vrieskast heeft een zeer ruime indeling met 7 laden. De bovenste 2 vakken werkt met een klep. Ik vind het prettig dat de lades diep zijn waardoor je veel spullen in de vriezer kwijt kunt. Ideaal met een gezin.
Leuke gadget is de ijsblokjesmaker.
Vrieskast nu een paar dagen in ons bezit en erg blij mee.
Op dit moment alleen pluspunten voor ons!

Pluspunten

  • zeer ruim
  • diepe lades
  • zeer snel op termperatuur
  • ideaal voor een gezin
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS54NAW42

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

IMenco 13-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime vrieskast met veel laden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stille vriezer met veel ruimte, 7 diepe laden en ijsblokjes reservoir voor het maken van ijsblokjes.

Pluspunten

  • veel bergruimte
  • ijsblokjes reservoir
  • stil
  • laag stroomverbruik
  • auto defrost

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS54NAW42

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Schrijver 13-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens GS54NAW42

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zuinig en veel inhoud. Geen ontdooien meer nodig, dus helemaal top. De ice dispenser doet het vooral erg goed bij de kinderen.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Ruim
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS54NAW42

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Schreurs 09-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer mooie, ruime en stille vriezer. perfecte indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
de perfecte vervanger voor een diepvrieskist. ruime indeling, zeer stil, vriest geweldig. energiezuinig, overzichtelijk, grote inhoud.

Pluspunten

  • zeer ruim
  • overzichtelijk
  • zeer stil
  • erg zuinig in verbruik
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS54NAW42

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RENE 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MOOIE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige ruime vriezer, luxe ijsklontjes apperaatje erin die eventueel te verwijderen is,
En heb ik al ge zegt dat er veel ruimte is.

Hiervoor een whirlpool gehad, die het na precies 8 jaar jaar liet afweten, net nu met deze hitte...

Pluspunten

  • Zeer ruim
  • Ijsklontjes
  • Zuinig
  • Mooi product
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS54NAW42

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerben Venema 22-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vrieskast voor een koopje.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heerlijke ruime vriezer met mooie diepe berging. Waar normaal vier broden passen zijn er nu vijf en een stokbrood met gemak ingebracht. Simpele bediening en verlichting intern. Prachtige vriezer en we zijn nu al blij met onze nieuwe aankoop.
We hopen dat op lange termijn de No-Frost goed werkt maar dat wachten we wel af. Het is van SIEMENS dus goed.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Prijs/kwaliteit goed
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS54NAW42

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 16-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie, stille vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooie grote vriezer die vrijwel geluidloos is. Grote inhoud fijne lades en vakken om al je producten apart in te vriezen.
IJsblokjes automaat is niet echt een must, maar hij werkt goed en dan is het makkelijk dat hij er in zit.

Pluspunten

  • Grote laden
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Deur gaat wat zwaar, maar is geen probleem.
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS54NAW42

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thaisa rottier 05-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvries siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb mijn diepvries nu 1 dag in huis en ben echt super tevreden .
hij is super stil
de kinderen vinden het ijsblokjes gedeelte fantastisch .
Ik vindt het ideaal dat er in de deur plaats is voor twee koel elementen.
En ook de bigbox is super handig. dit is een vriezer van meer dan 300 liter wat voor ons als groot gezin met een moestuin ideaal is

Pluspunten

  • koel elementen in de deur
  • koel elementen zijn meegeleverd
  • een ijsblokjes maker meegeleverd
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS54NAW42

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 05-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille en ruime vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een goede en stille. vriezer. Met zijn ruime lades biedt de vriezer genoeg plaats om brood, vlees, ijs, pizza’s en al het andere levensmiddelen kwijt te kunnen voor ons gezin van 4 personen. Met zijn doorzichtige lades en kleppen hou je makkelijk (over)zicht op al je spullen. Extra handig is de ijsblokjesdispenser.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Overzichtelijk
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS54NAW42

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 18-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en gebruiksvriendelijk vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hadden twee tafelmodel vriezers staan die we door de jaren heen hebben aangeschaft. Nadat 1 vriezer het begeven had hebben we besloten om beide te vervangen door 1 grotere energiezuinige diepvries. Vanwege de beperkte hoogte besloten we voor dit model te kiezen waar we nog geen moment spijt van hebben. Goede service door Coolblue bij het afleveren met een korte uitleg. Doordat de bovenste twee vriesvakken luiken hebben, zijn deze ook goed toegankelijk voor een persoon van normale lengte. Een mooi en praktische vriezer die wij zeker aanraden.

Pluspunten

  • Verlichting bij openen deur
  • Bovenste 2 vriesvakken zijn luiken
  • Grote lades
  • Alarm als de deur open blijft staan
  • De ijsblokjes zijn een aangenaam pluspunt
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS54NAW42

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ine 09-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel net apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een hele nette vriezer, correcte levering door Bestsellers.eu, nette oplossing nadat voorgaand toestel niet leverbaar meer was, een prettige afhandeling door de afdeling sales. En een ZUINIG apparaat! Verder erg blij mee. Mooi apparaat,en toch een gewone vriezer!
Geschreven voor: Siemens iQ500 GS54NAW42

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer