Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
149 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 60 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

De GNP 2855 Premium NoFrost is een diepvrieskast van Liebherr. “NoFrost” verwijst naar de gelijknamige functie, waarmee ontdooien verleden tijd is. Het systeem zorgt ervoor dat er zich geen ijs op verpakkingen of in laden vormt. Een andere functie heeft te maken met het snel en energiezuinig invriezen van etenswaren. SuperFrost verlaagt de temperatuur namelijk tot maar liefst -32°C. Een andere energiebesparende functie is FrostSafe. De hoge lades van deze vrieskast zijn rondom gesloten, zodat de temperatuur niet oploopt als de vrieskast wordt geopend. Handig zijn ook de transparante lades, zodat je goed kunt zien wat er in ligt.

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

osoenario 20-08-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

4,7
Als je een open keuken hebt, is dit een afrader. De vriezer werkt met No-Frost, wat betekent dat hij ongeveer 70 % van de tijd draait. Dat geeft een luid geblaas en vaak komt daar nog een diep trilgeluid bij, dat als het blazen stopt, eindigt in een luide tik (bijna een knal). Heb de monteur al eens laten komen, maar die zegt dat er niets mis is met de vriezer.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Berdien50 09-10-2015

Hier hetzelfde probleem. Altijd Miele gehad deze was stiller.
Geluid is inderdaad verschrikkelijk!
Rest praktische vriezer.

Golio 09-01-2016

Hier ook een liebherr, na 6 jaar stuk, vriezer heeft 699 euro gekost. Nooit weer een liebherr.

Reageer

Roan52 12-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Voldoet Helemaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
De vriezer voldoet helemaal aan mijn eisen.
Vriezer in kelder geplaatst .
Nofrost systeem nooit meer ontdooien.
Dit is mijn 2e liebherr had eerst een kist die 25 jaar is mee gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Frese 01-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Geen ijsafzetting door no frost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

8,0
De enigste vriezer in deze hoogte (125 cm.) met no frost. IJsafzetting in de vriezer en ontdooien van de vriezer is verleden tijd. Staat bij ons in de schuur/bijkeuken. Deze vriezer kan in een koude omgeving gezet worden. Ik heb dus geen last van de geluiden die deze vriezer maakt. Voor ons was een tafelmodel te klein van inhoud en met deze hoogte hebben we nog ruimte om onze magnetron erop te plaatsen. Deze Liebherr is van prima kwaliteit.

Pluspunten

  • no frost

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

deze vriezer is niet echt stil te noemen

Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

8,0
deze vriezer is een mooie no frost vriezer ziet er degelijk uit maar er is 1 ding wat verschrikkelijk is en dat is de herrie die hij maakt en dat in 70 procent van de tijd het is of ventileren voor de no frost of de compressor voor de koeling dit was voor on niet meer vol te houden en hebben hem terug gestuurd en nu zijn zuste model de Liebherr GNP 2855 -20 gekocht wat een verschil deze is fluister stil en de beste koop voor ons in ieder geval

Pluspunten

  • mooie vriezer
  • 5 grote laden

Minpunten

  • altijd herrie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 20-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
mooi en makkelijk te bedienen vriezer, geen geklooi meer met ontdooien en ijs verwijderen, geweldig!

Pluspunten

  • doorzichtige laden
  • bediening vriezen
  • deur ontgrendeling

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J.Dekkers 15-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime Vrieskast

Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
vorige Liebherr probleemloos 18jr meegegaan. nu 1 maatje groter. verbazend meer ruimte. hoge brede lades. hoor mensen klagen over geluid, maar snap ik niet. is minimaal en zeker niet storend. was even bang voor aan/uit knop direct aan de voorkant (kids die eraan zitten) maar via menu kidsproof in te stellen. makkelijk te openen door vernuftig systeem en voorzien van 2 kleine wieltjes aan de onderzijde als je hem wilt verplaatsen om even de vloer te dweilen. blijft uiteraard wel goed op zijn plaats bij het openen.

Pluspunten

  • veel.ruimte
  • no frost systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 31-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima no nonsense apparaat

Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Het is een prima apparaat dat doet waarvoor het is gemaakt. Geen overbodige functies en display informatie.

Pluspunten

  • eenvoud
  • stabiel

Minpunten

  • draairichting deur verwisselen is niet eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R peters 21-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
Geweldige vriezer je hoort hem niet, kan hem zeker aanbevelen.heb hem pas een paar weken maar ben er zeer tevreden over

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Geruisloos

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nel 18-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

8,0
gezocht naar een ruime NO FROST vrieskast en gevonden bij LIEBHERR wat wij een goed merk vinden, met onze ervaring van onze vorige vriezer ook een LIEBHERR,

Pluspunten

  • ruime laden
  • zuinig
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico marijs 01-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinig in verbruik en nofrost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
Zeer stil/geen gezoem
Niet meer ontdooien en zuinig in gebruik
Ook de lade,s werken perfect
Blij met mijn vriezer

Pluspunten

  • Stil en zuinig
  • Niet meer ontdooien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 27-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima

Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

8,0
Voldoet aan mij verwachting. Ruim genoeg. Veel lades waardoor je makkelijk overzicht houdt. De bovenste alleen wat klein.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

aanrader 28-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Deze vriezer is prettig en eenvoudig in gebruik. Als de deur dicht wordt gedaan weet je dat hij ook dicht is en niet op een kiertje blijft staan (zoals bij sommige andere kasten). Een groot pluspunt is dat alle vakken zijn voorzien van lades waardoor alle producten zeer overzichtelijk kunnen worden opgeslagen.

Pluspunten

  • overzichtelijke lades
  • vriest snel in

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tineke Oosterhuis-Meijeringh 18-11-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Liebherr de slimste

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Super tevreden over het merk Liebherr, de klantvriendelijkheid en de tijd die er voor je genomen wordt!

Pluspunten

  • Lange levensduur
  • Uitstekende prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ahmet 11-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lekker ruim vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
Een vrieskast met 5 laden. Zeer ruim. Werkt zo goed als stil. Compact en mooi design. Gebruiksvriendelijk. Kortom zeer tevreden met deze aanschaf.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Zeer ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 29-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strak compact design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

8,0
was op zoek naar een niet al te hoge of brede vrieskast die toch een stuk zuiniger moest zijn dan de oude, de meeste kasten zijn een stuk breder, deze is vrij compact, hij is stil en ziet er strak uit. Ook nog eens no Frost dus ook daar gaan we op vooruit. pas paar dagen in bezit, maar nu al erg tevreden

Pluspunten

  • no frost
  • compact voor een vrieskast

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Elders 28-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
Vanzelfsprekend heb ik deze vrieskast gekocht vanwege zijn fantastische NoFrost, aanbevolen door kennissen, krijg ik geen spijt van! heb eerder een Liebherr inbouwkoelkast gehad, deze is 30 jaar dienst gedaan, ongelooflijk ! Wat een kwaliteit, dus vol vertrouwen.

Pluspunten

  • Perfect afgewerkt
  • Top afsuiting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RWM 06-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een Goede koelkast en praktisch in te delen

Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
grote inhoud, een goede koeling en praktisch in te delen door o.a. een flessenrek en een in tweeën te splitst legplankje.

Pluspunten

  • goede indeling mogelijk
  • goed in te stellen temperstuur

Minpunten

  • Groenten bakken iets te klein voor het mooie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Giezen 05-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Sinds een maand in gebruik en zijn heel tevreden met deze aankoop.
No frost is ideaal, want geen ijsvorming aan de binnenkant waardoor lades klem komen te zitten.
122 cm is ideale maat voor 2 personen als je een graag een voorraadje diepgevroren groente, vlees, etc. in huis wil hebben. Invriezen van eigen oogst gaat prima.
De vriezer staat in de woonkeuken en het geluid is niet storend, je hoort af en toe de ventilator van de no frost.
Kleine wieltjes en handgrepen aan achterwand maakt (ver-)plaatsen gemakkelijk.

Pluspunten

  • overzichtelijke indeling
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • af en toe geluid van ventilator

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Antonio 03-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast doet wat wordt beloofd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
De vrieskast is stil, producten zijn diepgevroren en de no frost functie werkt super. Zeer tevreden over het product👍

Pluspunten

  • No frost
  • Geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mady 01-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zuinig en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
Net even groter dan tafelmodel. Gekocht om na 21 jaar zuiniger en ruimer producten te kunnen invriezen. No frost is nieuw voor mij. Ik ben benieuwd!

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews