Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost - Reviews

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
149 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

De GNP 2855 Premium NoFrost is een diepvrieskast van Liebherr. “NoFrost” verwijst naar de gelijknamige functie, waarmee ontdooien verleden tijd is. Het systeem zorgt ervoor dat er zich geen ijs op verpakkingen of in laden vormt. Een andere functie heeft te maken met het snel en energiezuinig invriezen van etenswaren. SuperFrost verlaagt de temperatuur namelijk tot maar liefst -32°C. Een andere energiebesparende functie is FrostSafe. De hoge lades van deze vrieskast zijn rondom gesloten, zodat de temperatuur niet oploopt als de vrieskast wordt geopend. Handig zijn ook de transparante lades, zodat je goed kunt zien wat er in ligt.

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

osoenario 20-08-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

4,7
Als je een open keuken hebt, is dit een afrader. De vriezer werkt met No-Frost, wat betekent dat hij ongeveer 70 % van de tijd draait. Dat geeft een luid geblaas en vaak komt daar nog een diep trilgeluid bij, dat als het blazen stopt, eindigt in een luide tik (bijna een knal). Heb de monteur al eens laten komen, maar die zegt dat er niets mis is met de vriezer.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Berdien50 09-10-2015

Hier hetzelfde probleem. Altijd Miele gehad deze was stiller.
Geluid is inderdaad verschrikkelijk!
Rest praktische vriezer.

Golio 09-01-2016

Hier ook een liebherr, na 6 jaar stuk, vriezer heeft 699 euro gekost. Nooit weer een liebherr.

Reageer

Roan52 12-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Voldoet Helemaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
De vriezer voldoet helemaal aan mijn eisen.
Vriezer in kelder geplaatst .
Nofrost systeem nooit meer ontdooien.
Dit is mijn 2e liebherr had eerst een kist die 25 jaar is mee gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Frese 01-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Geen ijsafzetting door no frost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

8,0
De enigste vriezer in deze hoogte (125 cm.) met no frost. IJsafzetting in de vriezer en ontdooien van de vriezer is verleden tijd. Staat bij ons in de schuur/bijkeuken. Deze vriezer kan in een koude omgeving gezet worden. Ik heb dus geen last van de geluiden die deze vriezer maakt. Voor ons was een tafelmodel te klein van inhoud en met deze hoogte hebben we nog ruimte om onze magnetron erop te plaatsen. Deze Liebherr is van prima kwaliteit.

Pluspunten

  • no frost

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

deze vriezer is niet echt stil te noemen

Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

8,0
deze vriezer is een mooie no frost vriezer ziet er degelijk uit maar er is 1 ding wat verschrikkelijk is en dat is de herrie die hij maakt en dat in 70 procent van de tijd het is of ventileren voor de no frost of de compressor voor de koeling dit was voor on niet meer vol te houden en hebben hem terug gestuurd en nu zijn zuste model de Liebherr GNP 2855 -20 gekocht wat een verschil deze is fluister stil en de beste koop voor ons in ieder geval

Pluspunten

  • mooie vriezer
  • 5 grote laden

Minpunten

  • altijd herrie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico marijs 01-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinig in verbruik en nofrost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
Zeer stil/geen gezoem
Niet meer ontdooien en zuinig in gebruik
Ook de lade,s werken perfect
Blij met mijn vriezer

Pluspunten

  • Stil en zuinig
  • Niet meer ontdooien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 28-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Makkelijke en gebruiksvriendelijke vriezer.
De oude was 24 jaar oud dus het is wel even wennen.
Ook fijn dat je deze kast niet meer hoeft te4 ontdooien.
Van tijd tot tijd schoonmaken is voeldoende.

Pluspunten

  • fijne kast niet te grooet niet te klein

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

liebherr fan 28-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

5 lade liebherr vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Begin dit jaar een liebherr inbouwkoelkast gekocht nadat oude liebherr jaren trouwe dienst had begeven, we zijn zeer tevreden over deze koelkast .De diepvriezer maakt veel lawaai, die wilde we gaan vervangen , een keuze was snel gemaakt, een liebherr vrieskast ,voor ons een goede keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gea 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
Prima diepvrieskast, doet wat het moet doen,eenvoudig in bediening en prima overzicht in de kast. Deze diepvrieskast kan ik aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roza 23-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Mooie grote diepvrieskast. Veel opberglades en overzichtelijke temperatuur aan de bovenkant van de kast.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gertje 22-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Juiste hoogte, goede prijs/kwaliteit verhouding, handig in gebruik, niet meer ontdooien, zuinig in verbruik

Pluspunten

  • Lades doorzichtig
  • opent en sluit goed met deurhendel

Minpunten

  • gehorig, zoemend geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Kerkhof 17-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Het produkt heeft een mooie vormgeving; is gemakkelijk in het gebruik, de deur is volledig draaibaar. Hij voldoet aan al onze eisen.

Pluspunten

  • deur volledig te openen
  • deur zowel links- als rechts-draaiend
  • meer dan voldoende laden

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 05-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ijskoud blijven onder de corona-crisis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

8,0
Het is een mooi afgewerkte vrieskast met een eenvoudige doch doeltreffende gebruiksaanwijzing. Als deze vriezer het net zo lang volhoudt als de vorige Liebherr (20 jaar en nog niet defect, maar wel gedateerd) dan kunnen we de toekomst vol vertrouwen tegemoet zien en zitten wij er met deze vrieskast 'warmpjes' bij.

Pluspunten

  • afwerking
  • gebruiksvriendelijk
  • geen apart ijskrabben meer om lades te reinigen
  • energiezuinig
  • redelijk geprijsd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RvdH 05-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doordachte vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
De Liebherr GNP1913-21 zit zo vol met doordachte details als bijvoorbeeld de no-frost automatische ontdooifunctie, de handige laden en de mogelijkheid maar een deel van de inhoud te koelen, dat je je afvraagt waarom andere fabrikanten niet hetzelfde doen. Daarbij is het geheel gebouwd om lang, heel lang mee te gaan en is de garantie 7 jaar!. Bij afleveren vertelde de bezorger nog dat vanwege de standaard handgrepen en wieltjes deze kast zijn favoriet is. Met Liebherr is dus iedereen blij.

Pluspunten

  • Ergonomie
  • No Frost

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Ank 02-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

No frost, dichte opbergbakken, energielabel A++: goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

8,0
Wij hebben deze vrieskast gekozen vanwege de No Frost, de netto inhoud, de omgevingstemperatuur, de dichte opbergbakken, energielabel, 7 jaar garantie en na het lezen van andere reviews.
In de reviews staat geregeld te lezen dat de vrieskast meer lawaai maakt dan verwacht. Wij vinden dat wel meevallen. We hebben de vrieskast pas maar tot nu toe voldoet hij aan de verwachtingen. Goede keuze geweest!

Pluspunten

  • No Frost
  • dichte opbergbakken
  • omgevingstemperatuur
  • energielabel A++

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adrie 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een mooie vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
De Liebherr vrieskast bevalt prima en de prijs-kwaliteit is goed. Vriest snel in en maakt minimaal geluid .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Betsie 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en degelijke middelgrote vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Eenvoudige bediening, nofrost, Duitse degelijkheid, standaard in de familie. Kortom een merk met een goede track record.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

verbong 19-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie kast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Deze vrieskist was onze nr.1 keuze..veel nagezien en overwogen...toch weer een vertrouwde Liebherr gekozen..kleiner model ..wel nofrost..maar is helemaal top apparaat. Dik tevreden...kan ook niet anders...nog nooit en we zijn 46 jaar getrouwd klachten gehad...over de producten van Liebherr.

Pluspunten

  • compact
  • toch grote inhoud
  • fluister stil
  • fijne k ast
  • goed schoon te houden

Minpunten

  • geen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul 18-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast 151 liter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

9,0
Mooie vrieskast die degelijk aanvoelt en jaren lang onbezorgd z'n werk moet doen.
Eenvoudige bediening met knoppen aan de buitenzijde inclusief alarm stil knop.
Jammer dat er geen binnenverlichting in zit dan was ie nog praktischer,echter dat was voor ons géén breekpunt.

Pluspunten

  • no frost
  • lades met verschillende afmetingen
  • Digitale temperatuur instelling
  • Goede handgreep met afdruk mechanisme

Minpunten

  • geen binnenverlichting
  • géén A+++

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marie-Jose 17-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne iets grotere vriezer

Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

8,0
Omdat ons tafelmodel diepvries met 3 lades toch iets aan de kleine kant was, wilden we een grotere met 5 lades. Daarbij waren wij aan een maximale hoogte van 125 cm gebonden en gelukkig heeft Liebherr deze maat in hun collectie :-). Ook fijn dat het display aan de voorkant aangeeft wat de vriestemperatuur binnen is. Dus al met al: hartstikke blij met onze nieuwe diepvries voor het zomerseizoen begint.

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Goed overzicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

carla 11-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos en zeer goede vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GNP 1913 Comfort NoFrost

Algemene score

10,0
Heel blij met deze Liebherr vriezer, non frost, vriest snel in, praktisch geen geluid, sluit goed, veel ruimte, lades erg praktisch om uit te nemen.

Pluspunten

  • weinig tot geen geluid
  • sluit goed
  • vriest erg snel in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews