Bosch GSN58EW40 - Reviews

9,2 Lees 35 reviews
Best Reviewed augustus 2015
Specificaties
Energieklasse
A+++
Netto inhoud
360 liter
Aantal diepvriesladen
5
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 35 reviews

9,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

goedmans 02-02-2016 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
prachtige vriezer met veel ruimte,alleen jammer van de 3 bovenste vakken daar zit geen lade in maar klepjes die je open klapt,verder een grote lade voor 7 broden ,de invries kapaciteit is wat aan de lage kant,maar 23kg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Wijnand 07-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Prachtige vriezer. Handige in te delen. Overzichtelijk, zuinig en toch stoer. Grote sterke laden en een big box waar meerdere broden in kunnen. Handig te openen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
bennie 05-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
ik vind een top product je hoeft niet meer schoon te maken
nofrost dat is top ik ben er heel blij mee
het is echt een aanrader en hij is lekker zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Lis 02-08-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
fantastisch apparaat, had ik eerder moeten kopen. Enorm veel ruimte, handige indeling en deur gaat makkelijk open. Deur openen eenvoudig om te zetten, goed de stappen in handleiding volgen. echt een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Verhoeven 31-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooie vrieskast. Eindelijke overzicht na 27 jaar een kist te hebben gehad. Veel meer ruimte dan gedacht. Erg stil en zuinig. Deur gaat makkelijk open.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Dirk 31-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Forse, prima vrieskast. Maar liefst 360 liter !!
Eenvoudig te installeren. Geen moeilijke handleiding.
Na enkele uren al gereed voor gebruik. Daarna heeft de vriezer het snel koud. Werkt probleemloos. Gebruikt erg weinig stroom. (A+++)

Laden zijn plezierig groot. En door deze afmetingen zijn ze makkelijk in te richten en is er overzicht over de inhoud van de la.

Over de duurzaamheid kan ik nu nog niets zeggen. Wel is zeker dat door het overzicht over de laden de vriezer niet lang open hoeft, wat weer besparing van stroom tot gevolg heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Ankie 23-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De vormgeving is strak en tijdloos, de openingshendel van de deur is echter aan de forse kant. De duurzaamheid zal gezien het geleverde kwaliteitsniveau wel snor zitten. De drie bovenste lades blijken geen lades maar neer klappende deurtjes. Handig natuurlijk omdat die op ooghoogte zitten. Maar.....bij geopende toestand van die deurtjes moet de grote deur niet gesloten worden want dan is de boel kapot.
Een waarschuwende sticker op de binnenzijde van de klapdeurtjes lijkt me wenselijk. We houden de komende 25 jaar ons hoofd koel :)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Jamar4748 10-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Zeer veel ruimte,geruisloos,zuinig energielabel.
Deurknop zeer praktisch voor mensen met weinig kracht in hun handen.
Alle laden goed bereikbaar en lopen zeer soepel.
Door het no-frostsysteem kun je gemakkelijk zien welk product je nodig hebt !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Mdejong1972 09-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
super mooie en grote vrieskast
met een handige ijsblokjes maker
dit is echt een aanrader voor iemand die veel berg ruimte wil.
en super overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jeanne61 09-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit, ruim genoeg, deur gaat goed open en dicht ook na verschillende keren achter elkaar openen. Duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen kast net pas in bezit

Review criteria:

Goed
Goed
Vosvaas 09-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Perfect laden en bakken systeem gecombineerd. Stil in gebruik. Handige snufjes zoals melding deur open etc. Zeer energiezuinig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mette uit Stadskanaal 07-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Na jarenlang een vrieskist te hebben gehad, nu dus een vrieskast. Fantastisch. Gemakkelijk dingen terug te vinden. Ideaal dat er twee koelelementen in de deur zitten, nooit meer zoeken dus. Speciaal uitgezocht op de A+++ en No-Frost-functie. Door de grootte van de vakken lukt het mij nu ook om een taart in een plastic bewaardoos in te vriezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fam. Vaes 29-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Deze vriezer heeft een fijne indeling waaronder een diepe lade waarin heel veel broden passen. Elke keer als je de vriezer open maakt zie je in 1 oog opslag wat er in ligt door de mooie helder lades/kleppen en de LED verlichting. De vriezer gaat erg licht en makkelijk open met mooie handvat dat je naar je toetrekt (ook meerdere malen achter elkaar). De A+++ geeft natuurlijk een laag energieverbruik!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
v beek 18-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
hij super makkelijk en veel ruimte en nog energie zuinig ook handvat is super fijn en de vormgeving is mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mollegie 17-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Zeer grote en strakke vriezer. Veel ruimte in de vakken. Nette en degelijke deuropener. Wie nu nog ruimte tekort heeft doet iets niet goed.de verlichting boven is zeer handig. trek je een lade open dan heb je voldoende licht en is het nooit zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Telaar 01-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Een fantastische vriezer! De vormgeving vinden we erg mooi; het comfort is echt heel goed (de deur gaat heel licht open en dicht) en wat we het meest geweldige vinden is dat deze vriezer erg zuinig is, wat mede komt door het no-frost principe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
69WdeG 28-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Mooie vriezer. Heel stil en erg ruim. Nu plek over voor ijsjes deze zomer!.Handige deuropener. Klepjes voor de bovenste vakken zijn minder handig, vergeet ze wel eens dicht te doen maar ze kunnen er ook af en dan is zo'n vak zeker handiger voor dozen van bv pizza of snacks als een lade.
Blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
RalphK2806 25-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Goede zeer ruime diepvries voor een goede prijs. TOP product!!
Zeer zuinig
Mooie uitstraling en goede verlichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Katarina V. 22-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb hem maar een paar dagen maar is heel blij hiermee!
-makkelijk installatie
-komt snel naar ingestelde temperatuur
-invriesvakken uitstekende, deksel kan "heel geopen" worden en dat maak het heel makkelijk om te gebruiken
-invriezing gaat heel snel
-de extra grote lade is super voor grote dingen zoals brood

Kan nog niet beordelen de duurzaamheid of de "NoFrost" maar... als man volg de "trucs" die staat in het handleiding dan moet het goed komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
ab francois 15-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
We zijn een vrieskist gewend geweest, maar dit is dus wel een stuk handiger met die laden! Wat een overzicht!We waren bang dat we aan ruimte zouden inleveren, omdat de oude vrieskist 350 liter was. Deze Bosch is 360 liter! Hij ziet er ook nog eens mooi uit met die gebogen voorkant en die handige handgreep, waardoor je niet hard aan de deur hoeft te trekken. Over duurzaamheid is na een paar dagen nog niet veel te zeggen, maar alles voelt wel heel stevig aan. Een goede keuze, deze vrieskast! We hopen over heel veel jaar nog een mooi cijfer voor duurzaamheid te geven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews